Jag har inte stor väska för syns skull!

2011-03-18 | 21:56:11 | Övrigt |

Som många kanske vet så gillar jag stora väskor men de är GRYMT behändiga när man har ALLT i dem!
Jag har allt från ett miniapotek, elektronik och övriga data-prylar till hårborstar och....tjejens extra tillbehör...självklart också på det det hederliga "Mobil, nycklar, plånbok". En tom plånbok men what ever..xD

Borde ta mig en ordentlig rensning i min väska framöver! Tycker att jag gör det hela tiden men det kommer fan bara i mer och mer skräp i den! xD Liksom plånboken fylls av kvitton istället för pengar. :/ Fler som har det problemet med era plånböcker? Liksom, VAD HÄNDER MED DEM!? :O hahahaha! xD

Helén: Någon av er som har ett USB jag kan låna så att jag kan skriva ut affischerna?
Jag: Jajamän! Här ska vi se! (börjar rota i väskan)
Helén: Tack!
Jag: Hur har ni överlevt utan mig här i 6 hela veckor!? xD

Show i Ånge

2011-03-18 | 13:50:51 | Ålsta 10/11 |


Kvällen igår blev kanske inte FULLT som planerad.
Jag fick en panikattack mitt i klassens föreställning och fick bege mig ut ur salongen, många i klassen var inte speciellt pepp på föreställningen och det syndes, Sofia skulle se föreställningen men kom aldrig och sedan var det inge mer. Resten va bra och gick bra. De va jätteduktiga men tyvärr tog jag mig inte in för att se en show idag med. Känner bara att jag inte orkar.

Hostan har tagit över i min förkylning och jag börjar bli galen! Vill bli frisk nu! xS
Bussen hem går om 20 minuter, måste göra mig klar för att komma hem nu. :)

Mysig kväll med Frida och Anders

2011-03-17 | 23:16:59 | Dagbok 2011 |


Att bli hembjuden till någon på middag DET ÄR LYX!
Frida kom och hämtade mig på internatet kl 17 och sedan åkte vi över isen hem till henne. Det va verkligen ASLÄSKIGT men i och med att vi pratade så mycket så höll jag mig lugn. :)
Väl hemma hos Frida välkomnades vi av hennes pojkvän i köket där han stekte älg-kött. Att jag är kräsen är ingen nyhet men kände en spännande känsla i mig då jag aldrig prövat just detta kött. Han hade sjutit älgen själv och det tackade jag för. När det kommer till kött känns det bra att veta lite innan har jag fått för mig. Har fått förmig så mycket konstigt på senaste tiden men det vet vi ju redan det med.
Efter maten begav sig jag och Frida tillsammans med Anders mamma in till ånge och gulliga som de är fick jag sitta fram! Åksjukan min börjar bli värre, speciellt nu när jag redan ÄR sjuk så är det extra jobbit och vars mina åksjuketabletter är det vette fan! xD Som sagt var...det är ganska mycket fel på mig och fler fel blir det. Blir allt mer som min älskade mor! xD

Mer om föreställningen kommer i morgon. Nu ska jag ta min sömntablett och snarka skönt i natt. Inga planer för morgondagen men för det vill jag vara utvilad. :) NATTI!

Myser till det för mig själv!

2011-03-17 | 15:01:50 | Dagbok 2011 |


För många är kanske inte en långdusch, inte insmörningar och lösnaglar (hårfärgningen får bli en annan dag istället) en spa-dag men för mig som inte brukar ta hand om mig själv på detta sätt, speciellt inte en hel dag (!) så är det faktiskt det! :) Jag njuter fullt ut. trots att jag fått klåda på benen (pga hårbortagningsmedlet) och sviner som saaaatan.
Efter spadag är jag bjuden på middag och Frida Neimi som gick ålsta med mig förra året och därefter åker vi in till ånge för att se klassens föreställning. :) Fortsättning följer... ;-)

Positivt tänkande och buskväll

2011-03-17 | 00:07:29 | Ålsta 10/11 |

För att höja mitt eget humör och för att inte tråka ut er så ska jag vända all skit som är och i alla fall få vara positiv på bloggen! :) Detta innebär att jag inte kommer att vara lika personlig i mina känslor mer men kommer fortfarande dela med mig av vad jag gör och så vidare. Har man dock frågor så svarar jag så klart! :)

En sån dag!
Det började med NADA att göra. Hade ett möte med rektorn, annars inget. Har suttit och lekt med datorn och försökt hitta massa kul men som sagt...har gott så där.
Jag och Helén har knappt pratat men vi kommer att lösa skiten, och det är inte bara som jag säger för att vara positiv nu. Vi SKA lösa skiten!
Var in till stan och hade mitt möte med min behandlingsassistent och passade på att åka hem en sväng för att träffa mamma och pappa.

Busade med Carro på kvällen. Det va meningen att vi skulle skriva på våra personliga brev, fylla i ansökningar och vara allmänt duktiga. Istället lekte Carro med min kamera (sätt aldrig henne bakom min kamera eller mig framför den! xD) och sedan såg vi på film. Jag hade till och med köpt gotta för att vi skulle vara så duktiga men det blev mestadels bara orört.

Jag har börjat erkänna i alla fall att jag är fysiskt sjuk! Näsan rinner OCH är teppt, lock för öronen, ont i halsen, ont i magen och feber som kommer och går. Planerna för morgondagen är ju bara att ta hand om sig själv i alla fall så det kan bli härligt! JAG FÅR INTE smitta Carro dock! Om en vecka har vi en spelning på prolympia skolan i Sundsvall. Då måste vi vara pigga och glada! :D

Big Spender - FOTO

2011-03-16 | 10:45:24 | Fotografi - Människor |Ett av nummrena som jag inte bara skulle ha dansat i utan även sjungt i. Skulle ha sjungit i två nummer. Detta och Crazy.


DETTA INLÄGG HAR INGET MED BILDERNA ATT GÖRA!

Förlåt för den kassa uppdateringen!
Men som vissa vet har jag inte alls mått bra de senaste dagarna. Jag får inte gå på lektionerna som klassen har och jag känner mig bara hatad av alla lärare vi har och vissa i klassen. Jag får verkligen inte göra någonting! :O
Orkade inte med bloggen eller livet mer igår så var med Carro hela kvällen
och även pratade skit med Erik.
Det har bara varit väldigt mycket och nu ska jag försöka fixa allt detta för så här får det inte vara!
Har inte sagt det till alla men tänkte nu i alla fall meddela att jag kommer ev. att byta blogg till spotlife om jag får till den som jag vill. :) Kommer självklart att meddela alla till dess. :) So far kommer jag att vara kvar här tills jag vet hur jag ska göra och hur allt blir!

Mitt nya tillfälliga schema

2011-03-15 | 11:16:11 | My road |

Då har man haft det fruktade mötet med Helén och Kicki. Gick väl sådär.
Fick ett otroligt slappt schema för kommande veckor och går egentligen inte med på det men kände att jag behåller ett lugn och låter min behandlare prata med Helén i morgon istället.

Så här ser det ut so far:

Måndag - Projekt
Tisdag - Kör
Onsdag -
Torsdag - Kör, open stage
Fredag - Sång, musikteori

Detta schema går jag ju så klart inte med på och det är mycket som hänt och stått i detta inlägg som jag valt att ta bort från bloggen.

Något så bra kan sluta på ett helt annat sätt

2011-03-14 | 21:46:50 | My road |

Vill berätta så GALET mycket just nu men ska försöka hålla mig till vad som hände under frukosten och resten av dagen som har på ett eller annat sätt med min sjukdomsbild att göra. Börjar jag skriva om massa annat och det spårar ur så låter jag det göra det! Så inlägget kan bli långt..xD

9.30 traskade jag och Carro ner till matsalen med datorn i högsta högg och ni ANAR INTE vad nervös jag var!
Första frukosten EVER på Ålsta
för min del.
Mary som jobbar i köket har varit asgullig och inte bara fixat så att jag får komma 2 timmar senare än alla andra utan även fixat en special-yoghurt och special-flingor till mig. Verkligen special-flingor. Special K redberries för att vara exakt.. xD Som ni vet sedan tidigare kan jag verkligen inte äta något annat!
Internet började dock krongla, snarare ville inte funka alls och det var ungefär då allt började gå käpp-rätt åt helvete! Okej, kanske inte så illa men ja...
Hade kommit mig egenom 15 minuter i matsalen vilket motsvarade halva skålen med flingor och två anti-depp-tabletter när min lärare Helén kommer och sätter sig bredvid Carro. Det vill säga mitt emot mig!
"Nu vill jag veta lite här Cajsa! Jag har inte hört att du skulle komma. Heller inte Emma. Bara Kicki och rektorn". Jag hade pratat med Helén flera gånger innan om detta, även med Emma så jag blev lite vislen i detta öonblick. Förklarade läget lite drastiskt för Helén och sedan gick hon. Jag hälsade där av på Kicki och berättade även för henne då hon frågade hur jag kommer att gå till väga. "Till en början vill jag bara ta dagarna som de kommer och innan jag vet svaret på mitt nya blodprov kan jag inte göra så mycket". Fullt förståligt tyckte Kicki. 10 minuter senare kommer hon fram till mig och säger "I morgon ska du, jag och Helén ha ett möte om hur vi ska lägga upp din utbildning". Ibland undrar jag om de lyssnar på mig för 5 öre!? :O Då det geller MITT liv och MIN utbildning kommer Carro att vara med i morron på mötet. Låter fullt normalt va? xD Jag som ville att hon skulle det.
Har fått en kylig behandling av Helén idag och jag fixar verkligen inte att ta det just nu. Jag är här för mig och ingen annan!
Hur det än går i morgon har jag sagt att jag ska be min behandlare att ringa Helén och prata med henne och fortsätter hon att bete sig som hon gör mot mig just nu i alla fall så kommer jag ta henne åt sidan och prata med henne ordentligt och säga att jag inte går med på den här behandlingen! Jag förstår så klart att det är jobbigt för henne med, men hon behöver inte ta mitt problem och göra det till sitt!
Tycker att många har berätt sig väldigt konstigt jäntemot mig idag. Man märker vilka som vill att man ska vara här och som tror på en och vilka som bara väntar på att min kropp ska falla ihop igen!

Har försökt att skämta lite med Helén, vara på henne och verkligen få henne att fatta att det är påväg till rätt håll. Försökt få över henne på min sida. Och med skämten funkar det för stunden och sedan ryggar hon tillbaka igen. :( Riktigt synd! Har pratat och varit social. Inget verkar riktigt mjuka upp henne för tillfället.
Som mamma säger: JAG SMITTAR INTE!
Carro vet hur jag är. Jag suger mig fast som en igel om någon har ett problem med mig som jag vet måste lösas. Är det någon som inte kan fixa mig som jag heller inte behöver ha kontakt med är det ju en annan sak men jag och Helén ska kunna jobba med varandra och prata med varandra utan spänningar i luften så detta SKA lösas!

Det är så mycket mer jag vill säga men snubblar bara på orden och tappar bort mig hela tiden men hoppas och antar att jag har fått ur mig det viktigaste nu i alla fall.. ^^
För övrigt har jag varit med Carro hela dagen, hon har hjälpt mig med maten och inte släppt mig ur sikte. Inget jag bett henne göra utan hon är bara världens bästa vän och gör det. :) Har varit helt fantastiskt och som hon säger och jag håller med "Nu är du här för att stanna, oavsätt vad någon säger!".
Har inte riktigt hunnit med bloggen idag heller då jag har varit med Carro hela dagen och vi har snackat och varit på promenad och GUD vet allt vad vi har gjort..^^ Och i morgon blir det mer. :)

En-ta-det-lugnt-dag!

2011-03-14 | 17:03:28 | Ålsta 10/11 |

EN SÅN DAG!!! :D (Cha cha bloggen! Hälsar Carro! ^^)
Helt jävla fantastik och har träffat så många underbara vänner, fått massa kramar INKLUSIVE blickar som tyder "Fan, du borde inte komma tillbaka nu!". Men jag är här för MIG och ingen annan så jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker just nu. Ska föröska ha ett samtal med klassen (dans och artist) inom snar framtid och förklara läget.


Vad som hände och hur det gick på frukosten kommer senare i ett annat inlägg i "MY ROAD"-kattegorin.

Vi hade dans och ensamble på förmiddagen och kör och open stage på eftermiddagen. Blev 1:a för en dag. ;-)
Ner inväcklat kan jag inte ge för övrigt för nu ska jag och Carro på ICA och snacka. Förhoppningsvis dissar hon mig inte på plast. HAHAHA! (Vi satt och skämta om det innan! ^^)

Tess fyller 21! :)

2011-03-13 | 21:53:05 | Ålsta 10/11 |De två första bilderna är ganska lika men det skiter jag i! ^^ Gillar att fota så det blir mycket av samma. :PBILDERNA HAR HALVT MED INLÄGGET ATT GÖRA (födelsedagsfirande i alla fall! ^^)

Varit förbi till Tess i kväll och sagt grattis
och gett henne en födelsedagspresent. :) Hon fick en stor och grov pajform som hon pekade på när vi var på Åhléns och sa "En sån här vill jag verkligen ha! Våran gick av på mitten så jag behöver en ny!". Alltid bra när man VET vad personerna önskar sig. :) Hon blev superglad i alla fall och ska nu göra tacopaj i helgen. ;-)
Kom på nu att vi glömde sjunga för henne! :O Får göra det i morron. :)

Nu blir det sängen för övrigt.
Har packat upp den stora resväskan och har bara bagen kvar. Tror nog att jag tar det i morron när tillfälle kommer. Har lite möten inbokade runt om på skolan med lärare, rektorn och så vidare så inga lektioner för min del i morron, möjligen någon på eftermiddagen. Vid frukosten (min special-tid 9.30) sägger jag mig vid datorn så vi höres då! :) NATTIS!

En kvällspromenad genom Fränstas mörker

2011-03-13 | 20:45:05 | Ålsta 10/11 |


Då var man tillbaka till stressen! :)
Känns jobbigt och bra på samma gång. Carro och jag åkte tåg tillsammans och jag säger då det! Tur att vi inte satt i en tyst avdelning, då hade vi blivigt avslängda! Fan va vi babbla...xD Men det är kul att babbla med Carro. :) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag berättade om mina nya "fans" och om min helt egna nya "hater". :)

Väl framme i Fränsta fick min packning det lyx! Slängde in det i Malins bil men carro ville dra sitt så hon gjorde det. Det var varmt och skönt i luften, klart den bästa promenaden vi har haft genom Fränsta tillsammans! :D

Har inte precis saknat internet-uppkopplingen här men gnäller inte för det, bara jag kan blogga så är jag nöjd. ;-) Skönt att vara tillbaka och krama om alla i alla fall.
Nu ska jag och Carro upp till Tess och fira hennes födelsedag! :D WOHOO!

Galet Glad!

2011-03-13 | 17:12:05 | Fotografi - Människor |


Jag kan inte hjälpa det men denna bild gör mig så galet glad! :D
Vet att Tessi inte tycker om den men det skiter jag i just nu. xD Jag älskar den och ger en glädje i kroppen som bara tränger bort så mycket ont. :) Den påminner mig om att jag har vänner som älskar mig för den jag är och som stöttar mig i vått och tort! Jag har så galet fina människor i mitt liv och det är jag överlycklig över! Den påminner mig också om pappas fina om att de som är anonyma inte finns och att jag ska fokusera på alla de underbara läsare som jag har som kan stå för vem de är. :) "De som kommenterar utan namn, dem finns inte!".

Detta måste vi göra igen tjejer! :D
Bild från Mic's fest!

Ingen höjdare! - FOTO

2011-03-13 | 14:55:31 | Fotografi - Övrigt |


Många som kommenterat på bakelsen innan att den ser god ut. WELL, IT'S NOT! Jag tål inte grädde så fick visserligen ta bort den. Kanske hade varit gott med det till? Kanske en annan smak hade varit godare än röda bär/jordgubb också?
Fotade dem massor då jag tycker de va fina och söta dock så det lär komma några inlägg till med bakelserna.. xD Vill inte slänga in allt i samma inlägg, det blir sååå långt då!

Farfar är här så ska nog ner och krama lite extra på honom innan han ska åka igen. Funderar också lätt på hur jag ska få med all packning senare tillbaka till skolan. DET kan bli spännande! ^^

Nervöst packande!

2011-03-13 | 12:41:02 | Dagbok 2011 |


Jag och moster packade tillsammans igår och busade. Hon åker hem på tisdag och jag åker till skolan i kväll. Trodde aldrig att allt skulle gå ner men det gick! :D Funderar dock på att packa om.. xD Behöver inte ha med mig allt men vill ha allt på samma ställe för att kunna fixa för sommaren sedan!

Kl 18 går tåget tillbaka till skolan och internatet. Börjar känna mig smått icke-redo som om det är en dum idé att åka tillbaka men jag har planerat så länge nu hur jag ska gå till väga för att fixa det här och rektorn och Kick (skolkuratorn) räknar med mig i morgon.
Som jag pratade med en av mina bloggläsare om, jag kommer att ha tillgång till dator under frukosten då jag behöver vara sysselsatt så till en början blir ni inte av med mig så lätt! ^^


Blir så glad! Detta ger mig i alla fall styrkan att komma tillbaka. :) Att veta att det finns de som vill att jag kommer. :)

Hur mycket bloggande det blir idag det får vi se. Vet inte hur mycket jag orkar MEN känner mig dock mer pepp på att blogga idag. WE'LL SEE! :)

En seg dag men mycket att göra

2011-03-12 | 23:53:37 | Dagbok 2011 |

Det blev en dag av städning, packning och födelsedagsfirande med farmor och farfar!
Brorsan fyllde år igår så vi firade honom idag. Mamma hade köpt massa bakelser och skit. Riktigt mysigt att träffa dem igen! Har inte gjort det på länge nu!
Försökte mig på att få ner alla mina saker i en resväska, en bag och en handväska tills att jag åker tillbaka i morgon. Hade inte mer än så när jag åkte hem för min sjukskrivning och planerade inte att ha mer tillbaka. Måste säga att det gick rätt okej! :D Lite saker som kan bli jobbit att ta från tåget till Ålsta men det klarar vi!

Bortsätt då från allt detta har det blivigt att nörda vid datorn. Inte lika mycket som annars dock men det kanske ni har märkt. Sedan sjukhusbesöket igår har jag inte mått så toppen varken psykiskt eller fysiskt och mamma är sjuk också så tror nog att jag kommer dra på mig något jag med. :/ Det var väldigt jobbit att redigera ovanstående bilder, trodde jag skulle spy! xD Magen sammarbetar inte alls med mig idag. Så inte så mycket uppdateringar just nu. MEN! skola snart och då blir det heller inte så mycket uppdateringar så vi får alla (läsarna och jag) lära oss att leva med det. ;-)
Har haft lite ångestattacker idag. Inte så jättestora men de har varit där. Och jag vill skriva om det då det mestadels varit över skolan faktiskt! Känner mig orolig över att komma tillbaka men vet att det kommer att gå bra. Tack för erat stöd vad det gäller det. :) Ska prata med rektorn och mina lärare på måndag ang. mina blodvärden och så så att jag inte startar för hårt. Vill inte få problem med hjärtat det första som händer!

Den nördiga bloggerskan in action! ^^ Moster nördar på med kameran..:P

Och så var det de sista då...MELODIFESTIVALEN!
Alla skriver om det och alla frågar vad jag tycker...!
- Jag säger inget så har jag inget sagt! Är det svar jag ger alla. Jag håller mig neutral i frågan om detta då jag inte tyckte så mycket i år varken om låtarna, artisterna eller ringde in för den delen. Om man inte deltar ska man heller inte gnälla sen!

Sängen skriiiker ut mitt namn så det är bäst att jag kryper ner!
Det börjar kännas att man knappt sov i natt så det ska bli skönt att bara krypa ner och försvinna in i drömmarnas värld ett tag.

Material Girl - FOTO

2011-03-12 | 20:12:46 | Fotografi - Människor |
Gryniga bilder igen men det får vi leva med. xD Det är Johanna som sjunger Material Girl i vårshowen. :)

TEXTEN HAR INGET MED BILDERNA ATT GÖRA UTAN BÖR EGENTLIGEN INGÅ I "MY ROAD"!

Fått lite påståenden från en anonym läsare men hann tyvärr ta bort kommentaren innan jag hann kopiera för svar så....vi skiter i att svara på det för denne eftersom att det inte var det trevligaste kommentaren att svara på vid huvudvärk!

För övrigt. Några som undrar hur det känns att komma tillbaka till skolan på mådag. NERVÖST OCH ÅT HELVETE! Men på något sätt peppande och kul.
Det är ju inte "skolan som låter mig komma tillbaka" utan jag och min behandlare + föräldrar som känner att jag behöver utsättas för skolans miljö för att kunna bli bättre. Det är kompisar som tycker att jag inte bör komma tillbaka och även lärare men rektorn är pepp på att ha mig tillbaka och andra vänner som ser fram emot min return. Får fukusera på de som ger mig possitiv kredit och peppar mig. :)

En från den anonyma saken som jag kommer ihåg: "Fattar inte hur man vill dela med hela världen om hur man mår!" - Inte ett exakt citat men samma innebörd.
Tjaa...Jag delar det inte med hela världen utan ett få 100-tal som faktiskt mestadels består av vänner, det är min blogg och jag skriver om vad jag vill och det hjälper mig asmycket i in utväckling att skriva ner om det och få lite feedback från andra. Om du som skrivit detta, xxxx, tycker att det är så konstigt och dumt så behöver du inte läsa min blogg. Jag LOVAR! jag tvingar ingen. :) Men snälla, du vet att vid det här laget att jag inte mår så toppen och dina kommentarer hjälper inte, jag får snarare mer ångest av det! Ber dig snällt, Snälla sluta!?

Gahh, tråkig text men skönt att få ur det ur mitt system (min skalle alltså..xD)!
Nu blir det mello.

Rhythm Nation - Frida Andersson

2011-03-12 | 16:17:23 | Musik - video/ljud |Ja, här skulle man ju ha körat och dansat då. :( Kan hela dansen och min stämma i kören så det SÖG verkligen att man inte fick vara med! Det är mycket som det sög att man inte fick vara med på. Skulle även ha dansat i Paparazzi och körat och dansat i Halo och Will you be there av det har jag lagt upp än så länge så...
Men jag hade faktiskt inte orkat med föreställningen och det förstod jag när jag såg det! :O Det hade faktiskt inte gått, jag måste bara börja acceptera att det har blivigt som det är!

Frida va grym i alla fall! Dansen va grym, stämmorna var grymma...allt var helt enkelt GRYMT! :D

Men som sagt...
Jag har insätt att det inte hade funkat att vara med så det börjar bli lättare.  I morgonkväll åker man tillbaka till skolan, då får vi se hur det går.

Mic fyller "tant"

2011-03-12 | 11:03:45 | Dagbok 2011 |


Vi alla levde bakom och framför kameran igår kväll!
Det blev inte FULLT alkoholfritt
men ingen av oss blev full eller ens lulliga. Det behövdes inte heller för vi hade så kul att jag tappat räkningen på hur många gånger vi låg dubbelvikta på golvet av skratt!
Micaela/Eva fyllde "tant" enligt henne så det firades så klart! Hon gödde oss med en FANTASTISK lassange, paj och smoothie. Efter halva pajen orkade inte jag mer och vet ni vad!? Jag slapp ångest igår kväll! :D (Den kom halvt som halvt i morse istället).
Som sagt så bodde vi bakom framför och sedan även i kameran, det fotades hela kvällen men det va så galet kul! Alla fyra har vi extremt hög pipa i våra skratt också att till sist började grannarna att bakna i väggen när vi skratta..xD

Jag är ingen festprisse och det vet vi alla vid det här laget. Jag är alltid den som kommer sist eller otroligt tidigt först och lämnar kalaset långt innan alla andra. Men denna kväll. WOW! Det bara flöööög förbi massa timmar och kl 1.15 i natt satt jag, Lisa/Bettan och Tessi på min busshållsplats och väntade Njurunda-bussen.  Jag anlände sist till festen men jag gick därifrån med alla andra för första gången på....ja, första gången! Vi hade GALET kul i alla fall och det är en kväll/natt som jag SENT kommer att glömma!

Dagens outfit - Fest!

2011-03-11 | 18:45:01 | Dagens outfit |

Haha, jag som ALDRIG festar annars ska nu ut för tredje gången denna vecka! xD
Dock blir det alkoholfritt även denna gång. :) Det är Micaela som fyller år.

Vet typ bara att skorna är från dinsko och halsband från cocoo.se. Pinsamt att inte ha koll. :P

Nu måste jag åka. Får se om jag skriver när jag kommer hem eller i morron. KRAMIS!

Längre vistelse än planerat

2011-03-11 | 16:13:20 | My road |

Det blev en längre sjukhus-vistelse än planerat.
Kom dit 12.10. Tidigt och bra som man blir med buss ibland och under de 20 minutrarna + bussresan från stan hann mina tankar komma igång och innan min behandlare mötte upp mig var panik ångesten i full gång. Det slutade med att jag nästan svimma innan vi ens kommit upp till matsalen...och...jag ljög för honom, vilket jag hade lovat alla att inte göra. Men han fråga om jag hade ätit frukost, jag fick mer panik och sa att jag hade det. Så duktig har jag faktiskt inte varit idag! FY MIG!
Åkte buss med Bror in till stan så hade det inte varit han som körde hade nog min panik kommit tidigare. Men med Bror blir man bara glad och tänker på helt annat. :) TACK BROR!

Jag tog mig upp till matsalen i alla fall, jag tog för mig mat (mestadels sallad) och satte mig till bords för att hitta mig själv stirrandes på brickan i 10 minuter innan Kenneth (min behandlare) säger "Men ät lite sallad i alla fall!" Så blev det. Sallad. När det börjar gå frammåt säger han "Du ska på labb sedan också.". VA!? LAB!? Är han galen!? Mig kan man inte bara lugnt skicka på LAB! :S Jag har hela min ritual med EMLA-plåster och skit! Men det löste sig och jag fixade plåster och allt.

Innan jag gick på lab skulle emlat värka en timma så jag tog mig upp till Gudrun, min farbrors fästmö, som opererades igår. Vi snacka lite skit och sedan bar det ner till LAB.

Anledningen till varför jag skulle på LAB igen eftersom att jag var ju där för en månad sedan var för att proverna därifrån hade det varit RUSKIGT dåliga värden på. "Det kan påvärka ditt hjärta otroligt negativt! Och då kan du ju inte anstränga dig med dansen. Det säger jag inte för att vara taskig, det är ren fakta!" hade Kenneth förklarat. Men nu är det en månad sedan så vi hoppas att mitt lite mera mat- och näringsintag har gjort det bättre. :) I veckan lägger jag på ett till mål så det blir tre om dagen. Frukost, Lunch och middag.

Babblande tanten is in da haus!

2011-03-11 | 09:33:47 | Videoblogg |videon säger allt så se den om ni undrar..XD NI FÅR HÖJA LJUDET EFTER REKLAMEN! :O
Fullspäckad dag på schemat men det är ju inte så ovanligt när det kommer till mitt liv. :P Fick in en Dagens outfit i videon också! xD Ibland lyckas man med det mesta..xD Står för övrigt i syrrans rum där jag och moster slaggar om nätterna. :P
Måste verkligen börja göra något med mitt yttre innan jag beger mig. Vet dock inte om jag orkar. :/ Vi hörs när vi syns och ses när vi råkas!

Bus med Ida och Frida

2011-03-10 | 22:12:12 | Fotografi - Människor |
Skulle ladda upp en film till kvällen sista inlägg men den tar hundra år på sig att ladda och jag måste sova så jag bjuder istället på lite bus-bilder som kvällsinlägg..xD Ni får filmen i morron, PROMISE! :D
Hoppas att Ida och Frida inte dödar mig nu men visst är de härliga!? :D

Planer för morgondagen:
10.00 Buss in till sjukhuset
11.30 Lunch med min behandlare på sjukhuset (vem kommer och räddar mig!?)
12.30 Köpa födelsedagspresent till brorsan, Tess och Micaela (Tips på present till brorsan?)
Övrigt av dagen: Fira brorsan som fyller 16.
19.00 Fest och fira Micaela fom fyller...24?...

Sedan blir resten av kvällen bara lat! :)
Btw, tack alla trogna läsare som står ut med mig och mitt humör! Ni är tappra som orkar med mig..xD
Och hej hej alla nya läsare! Ni är ett gäng som jag inte riktigt sagt hej till ordentligt än! VÄLKOMNA! :D Hoppas att jag inte skrämmer bort er och att ni är här för att stanna! ^^
NATT NATT!

Candyman - FOTO

2011-03-10 | 19:51:26 | Fotografi - Människor |
Sista bilden såg så mycket bättre up på stationär dator än bärbar! :O Den är inte lika grynig där. jaja.. :P Det är mindre bra bilder i alla fall. Åh, vad jag vill lära mig system och objektiv och allt som hör till för att få HELT PERFEKTA BILDER!
Det är i alla fall Cornelia, Izabelle, Jossan och Therese som sjung Candy man på vårshowen. :)

Det har blivigt mycket bilder idag, har fler på lager också. Får se om det kommer upp fler idag. Skulle ha städat idag men jag har verkligen inte orkat. Får ta det till helgen istället. I morgon har jag planer för mig igen så då blir det lite mer än bara bilder. :) Då kommer mina "berömda" collage också för dagen som många verkar gilla. :)

Paparazzi - FOTO del2

2011-03-10 | 17:11:04 | Fotografi - Människor |Sagt det en gång men säger det igen, Paparazzi med Christina var roligast att fota eftersom att det hände så mycket i den låten!
Ska ta och springa ner på ICA snart. Orkar inte riktigt bege mig bara..xD Har haft ganska tråkigt idag men det har varit skönt också att inte ha något att göra. :) Har ni haft en bra dag?

Halo - FOTO

2011-03-10 | 14:08:00 | Fotografi - Människor |
Therese sjung Halo på vårshowen med alla som körar. SÅ HIMLA MÄKTIGT!
Älskar när det bara fylls på med mer och mer människor som det gör i denna låt/dans.

Eftersom att jag inte har så mycket planer för dagen hade jag i alla fall tänkt att försöka få upp lite fler bilder från vårshowen. :) Har ju en del och det verkar aldrig ta slut. ^^
Kort meddelande till klassen: De bilder som har vattenmärke får ni använda till facebook och annat, säg bara till om ni har tagit dem så att jag får se. :) Gäller alltså bara klassen. I övrigt vill jag inte att någon använder utan att fråga först.

Förlåt! :(

2011-03-10 | 13:03:27 | Övrigt |Sara är en tjej som ofta läser och kommenterar min blogg och jag kan aldrig svara henne. :( Får riktigt dåligt sambete över det men tyvärr kommer jag inte in på hennes blogglänk på NÅGON dator!
Hoppas att du fortsätter läsa och fortsätter kommentera, blir alltid så glad när du kollar in! Blir glad av alla fina kommentarer och får av alla! :) Men nu vet du varför du inte får något svar av mig!

Har DU skickat en kommentar till mig som INTE varit reklam eller liknande men inte fått svar?
Då är det troligen samma problem eller så har det blivigt anonymt. Jag försöker att alltid svara på kommentarerna även om det inte alltid går så fort.

I övrigt är det en lat dag idag med NADA planer!

Tråkigt inlägg, men kommer nog lite roligare senare..^^

A night out w/ my gals!

2011-03-10 | 01:28:53 | Dagbok 2011 |

Vad är jag egentligen så rädd för?
Kommer jag till krogen tidigt och med inställningen "fan va det här kommer bli kul!" då BLIR DET KUL! Nu har jag ju mått ganska bra under dagen också så jag tror att det hjälpte en hel del. Hade astrevligt och åkte ganska tidigt för att inte somna på plats. (kunde dock ha varit där en halvtimma till känner jag nu men tycker synd om pappa som ska skjussa och hämta då det inte går några nattbussar hem på vardagen). Vi sjung karaoke, snackade skit om livet och hade allmänt trevligt. :)
Försökte fota alla likvärdigt mycke men tyvärr blev de flästa bilderna på just Sofia suddiga. :( Inge kul! Och sedan blev det mest bilder på mig eftersom det är min kamera, carro gillar att leka och det är mitt blogginlägg.. ^^

NÄSTA HÅLLPLATS, SÄNGEN. SÄNGEN.

Sticker på Memento!

2011-03-09 | 20:43:31 | Dagbok 2011 |

"Vad ska man med ovänner till när man har bra vänner?" - Bror

2011-03-09 | 18:31:13 | Dagbok 2011 |

Var in på Affektiva idag...
Eller, fått veta att jag inte går på affektiva utan ångest mottagningen, de är bara i samma byggnad. Men för mig är det Affektiva så...ja... Det blev en tidig morgon men skönt att prata av sig. Ska träffa min behandlare på den måltid som jag tycker är svårast på fredag, Lunchen. Ska bli spännande... Samtalet gick i alla fall bra och JAG tycker i alla fall att jag fick ut något av det, även om det mestadels bara är han som pratar. Sedan bar det hem en timma.

Påväg tillbaka in till stan för att möta Tess åkte jag med Sveriges klokaste och snällaste busschafför, Bror!
Han är härlig, har alltid massa smart och kul att säga och får mig JÄMT att le. :) Var på helt underbart humör när jag träffa Tess, trött, men på asbra humör. Sedan blev vi båda bara trötta och halvsov nästan på både fiket och tågstationen. Men skönt att träffas ändå. Även om det ibland gör ont så är Tess den kompis som får ner mig på jorden. En sån kompis behöver alla tror jag nog! Sedan behöver man en kompis som tar upp en i det blå igen så nu blir det att göra sig klar för krogen med Carro! :D
Vaddå, lov!? Det är ju en ungdoms/studerandes jobbigaste tid! ^^ MASSOR som ska göras, MASSA FOLK man ska hinna pressa in och träffa på en veckas tid! :O

Christina, Paparazzi - FOTO

2011-03-09 | 12:59:27 | Fotografi - Människor |
Egentligen så är det de små bilderna som är mina favoriter men råkade spara de i helt fel storlek så ni får dem i litet format.. ^^
Nu ska jag med nästa buss in till stan och träffa Tess. Skriver ett dagboksinlägg senare i kväll innan jag ska till Carro, om hur dagen varit så ni får allt i samma inlägg. Inte lika mycket uppdatering idag som igår eftersom att jag har fullt upp men i morron är jag bakom skärmen igen! :)

Dans-tips del 2 - Korrdination

2011-03-08 | 20:42:30 | Cajsa tipsar |

Filmen är inspelad igår kväll/natt så förlåt för mig giggel.. :P

Ziperall

2011-03-08 | 19:01:24 | Visionboard |


Har ju bloggat mycket om OnePiece och fick tips på Ziperall då eftersom att de är billigare och exakt samma grejj. Och som sagt...VILL FORTFARANDE HA! :O Dock är man pank så det kommer inte att inhandlas i år. :( Kanske till nästa år, who knows!?
Många som tycker att de är fula....tjaaa...jag är ju mest ute efter mysfaktor..^^

Vad tycker ni som inte sagt så mycket om det?
Mysfaktor eller snygghet?

Svar på tal! Skrattretande less...

2011-03-08 | 18:01:22 | My road |Haha, kunde inte mer än skratta och godkänna denna kommentar!
Snacka om att vissa måste yttra sig! Denne verkar inte ens läsa min blogg och inte veta att jag har en ÄTSTÖRNING! Jag kan inte äta vad som helst, får heller inte äta vad som helst för mina läkare! Eller får, får jag väl men om jag ska bli fri alla mina tankar kring mat bör jag inte.
Sedan, visst...Man bör äta det man bjuds på men man tål faktiskt heller inte allt! Det är något i kladdkaka som gör att jag spyr, det är något i pizza som gör att jag får kramp. Då är det inte så lätt! Just denna kompis jag var till visste inte om mina ätstörningar och då är det inte lätt heller, då blir det lätt missuppfattningar.
Eftersom att jag också är halvvegiterian (har aldrig sätt mig själv som det förrän igår!) är det heller inte lätt att veta vad jag kan och inte kan äta. Detta var första tjejmiddagen på flera år som jag tackat ja till att gå på, och då räknar jag inte mina, Maja och Hannas sushi-kvällar.

jag är inte den som brukar svara på sånna här kommentarer men kände bara att jag behövde få ur mig detta! xD


För övrigt går det sådär med maten igen. :/ MEN ändå framåt.
Egentligen borde jag inte gå tillbaka till skolan på måndag men vill verkligen tillbaka och får väl ta det lugnt i början. Kanske inte gå på alla lektioner och så. Är ju sjukskriven till sista april nu om jag vill, så...
Har tid med min behandlings ass. i morron på Affektiva och även om det inte är den bästa timman i veckan och fast att jag är väldigt fåordig när jag sitter där så längtar jag nästan dit. :/ Få prata av sig lite i alla fall.

Pappa och moster gjorde pizza till middag idag också. När de båda VET att jag inet kan. Fick utskällning av pappa men HALLÅ!? Jag sa till min moster igår att JAG ÄTER INTE PIZZA! Allt som jag säger till folk verkar gå in genom ena örat och ut genom det andra. "Du får inte göra någon annan mat heller för det slängs för mycket mat i det här huset!". FINE BY ME! Jag är inte hemma från skolan för att jag tycker att det är förbaskat kul eller nåt men det verkar ju pappa tro!

Ingen bild för detta inlägg och förlåt att det blev så långt men behövde få skriva av mig till de människor som förstår mig bäst för tillfället, NI!

Will you be there - FOTO

2011-03-08 | 15:30:27 | Fotografi - Människor |

Blandar allt lite hej-vilt just nu bara för att jag inte vet vad jag vill börja med. ^^
Ville i alla fall ge er lite av bilderna från vårshowen. Lite kommer i "foto" och lite kommer i "på scenen" och lite allt möjligt blandat beroende på vad det är. :)
Här är i alla fall Maria och Sabina tillsammans med hela klassen (dans, artist 1 och 2) som sjunger och dansar på Micael Jacksons "Will you be there".

Dag 3 på teatern - Kul på fredagen

2011-03-08 | 12:49:13 | Ålsta 10/11 |

I fredags fick jag vara allt mer en del av klassen! :D
Jag var där tidigt på morgonen som alla andra och nog för att min uppgift var fotograf för tredje dagen och även filmare denna dag så var jag med på sånguppvärmningen. :) RIKTIGT kul!
Det blir ju inte så mycket umgående sådana hära dagar men jag träffade ju alla, pratade med de flästa och alla visste ju liksom att jag va där. :)

Mingel backstage även om det inte är så mycket att komma med och bus uppe vid ljud och ljus för mig och min sånglärare Emma. ^^

Till middagstiden var jag tillsammans med Mimmi, Josefin och Jonathan till Sushi House och hade en date tillsammans alla tre. :) Jag fick då inviga min väskhängare ordentligt och hade en mysig middag med tjejerna (och Jonathan).

Denna fredag, för att jag ska få vara duktig, åt jag faktiskt 3 måltider + massa gotta på kvällen! Visst va jag duktig då? :) (För er som vet mer om mig och varit med på bloggen ett tag).
Vad jag gjorde mer på fredagen kan ni läsa HÄR!

En alkoholFRI fest!

2011-03-08 | 00:22:12 | Dagbok 2011 |

ÅHH va kul jag hade för en gångs skull! :D
Och GUUD så mycket problem vi stötte på vad det gäller middagen!
Att jag har problem med maten är ingen nyhet för mina gamla lärare så hade förberätt mig mentalt inför kvällen och var nästan pepp på att smälla i mig vad som helst! När vi kommer innanför dörren berättar Nathalie att det är pizza som serveras. Jag äter inte pizza! Hennes lossaspappa var asgullig och åkte på Fresses och köpte kycklingnuggets till mig istället. :) Efter middagen var det dags för efterrätt. Kladdkaka. Jag äter inte kladdkaka heller! Det blev glass för mig och Carro.

Sedan blev det singstar och en och en halv timma senare sa jag och Carro god natt för oss och åkte hem.
Mycket skratt och utan svätt och tårar! Inge alkohol och slapp min "fest-ångest" som jag brukar få av att festa. Därav blir det sällan av.

Är alkohol inblandat och det är hög musik, när man typ blir "en i mängden" och "anonym" tycker jag inte att det är kul. Då kommer ofta ångesten så vi får se hur min krog-vistelse på onsdag blir. Tycker bättre om att sitta och prata, se en film eller vad som helst när man kan prata med varandra utan att skriva i varandras öron och kan gå på en toalett utan att undra om pölen i hörnet är vatten, alkohol eller någon annan som bara missa toan...med fem meter!

Nu blir det i alla fall sängen nästa. Det har varit en mysigt ansträngande dag. En sån ansträninging man gärna utsätter sig för. ^^ NATT NATT!

Dagens outfit - FEST!

2011-03-07 | 17:51:07 | Dagens outfit |


Inte många som tror det om mig men idag ska jag faktiskt på fest! :D inte vanligt när det kommer till mig! ^^
Började göra mig klar lite sent men nu är jag klar och ska åka. Skulle egentligen haft kläning men hittade inte skärpet till den.

Topp - Gina Tricot
Glitterkavaj - Syrrans garderob (sorry syster!)
Jeans - Gina Tricot
Skor - DinSko
Väska - H&M
Halsband, kort - minanamnsmycken.se
Halsband, långt - cocoo.se

Vad tycker ni? Lite over the top eller helt ok?

Dag 2 på teatern - STOR BILDBOMB!

2011-03-07 | 12:43:21 | Ålsta 10/11 |

Kör massor på en gång! Följ med mig bakom kameran under en repdag/ljussättningsdag! ^^
Denna dag är Torsdag, japp vi går frammåt i tiden!
Frida prövar 5 minuter som blond, mingel i logen, jag leker paparazzi på fikat, lek och stoj på scenen och mycket mer! :D ALLT PÅ EN DAG! :O (Förstår ni varför jag är så trött efter en skoldag? ^^)

Sista måndagen som sjukskriven

2011-03-07 | 10:18:19 | Dagbok 2011 |


Haha, vad gillar vi bilden då!? xD Fyra kameror och en filmkamera...FULLT normalt! Bild från i fredags.

Hur spenderar man första måndagen på ett lov, sista måndagen på en sjukskrivning?
Ska på middag hos en kompis i kväll men mer än det... Blogga hela dagen? Gå ut och fota? Sova? Åka in på stan eller Birsta? Ringa upp en kompis för att träffa bara sådär... Har verkligen ingen aning, allt jag vet är att jag vill att det ska vara lungt och stillsamt. Orkar inte stressa sista veckan på sjukskrivningen och när det dessutom är LOV ska vi ta det extra lugnt! ;-)
Ligger ju efter en hel del i bloggen och har inte känt så mycket motivation till den under de senaste dagarna så det har bara blivigt ett till två inlägg. Blir nog blogga hela dagen och kanske att jag fotar senare. :)
Även om min sjukskrivning kanske inte har varit så mycket till sjukskrivning
så är den snart slut... Känns nästan lite jobbigt! :O Får ta det lugnt när jag kommer tillbaka!

Som en söndag bör spenderas

2011-03-06 | 21:12:19 | Dagbok 2011 |

En lat dag är man alltid värd!
Sov till 13.00. ASSKÖNT! Sedan lekte jag lite med min "nya" (bättre begagnad) telefon innan jag åkte till Carro.
Vi kollade på "Dag-Otto" och snackade skit. Det är vi typ bäst på. ^^
I morron ses vi igen för nya planer. Då blir det dock inte lika lugnt som idag utan mer "fest" och vi alla vet ju att jag inte är någon "fest"-människa. ^^ Men det blir trevligt tror jag nog. Träffa många vänner och annat kul!
Nu blir det sängen.

har fått en "ny" telefon!

2011-03-06 | 14:59:17 | Dagbok 2011 |

Dag 1 på teatern - MER BILDER!

2011-03-05 | 22:57:48 | Ålsta 10/11 |

Trodde ni att jag hade slut på bilder där, va!? ^^
Nää, här kommer mer bilder från ljussättningen i onsdags. Dock inte alla men vem vet... I brist på annat kan de komma upp som "foto" i bloggen. :) HÅLL UTKIK!

Jag skulle ha varit sångerskan i röda laget på sista bilderna men istället fick Ida ta min del då jag blev sjukskriven. :'( Gör fortfarande ont i mig, det tar verkligen emot, men Ida gör det verkligen SUVERÄNT bra! :D

Och med det säger jag GOD NATT!
Ska bli skönt att få SOVA i natt!
Kunde inte sova natten till idag så sängen känns väldigt lockande just nu!

Dag 1 på teatern - BILDER!

2011-03-05 | 19:03:39 | Ålsta 10/11 |

Nu ska jag ta igen lite bloggning här! Vi börjar från i onsdags och går frammåt till fredagen. :)

Onsdagen var den jobbigaste dagen av alla tre dagar på teatern. Att höra alla låtar som jag egentligen skulle ha varit med och gjort. USCHA! Man ser till och med vars jag saknas på vissa nummer. Men nu är ju läget som det är och det är ju synd! :'( Jag blev fotograf under dessa dagar istället. :P
MEN att träffa alla vänner var helt underbart! Har saknat alla så GALET mycket!

Mello 2011, Genrep! :)

2011-03-05 | 00:00:03 | Dagbok 2011 |

En OTROLIGT LÅNG DAG!
Bilderna säger allt jag orkar säga just nu. ASTRÖTT och ska jobba kl 8.15 fram till 17 i morron så sängen lockar galet mycket1

På Mello i kväll hamnade jag ONstage galet nog.
Var ju där för att kolla men på något vänster så hamna jag på en liten karaoke-scen medan vi väntade på att hela kalaset skulle börja..^^
Alla bilder från idag är mycket mörkare än vanligt. Orkar inte redigera något.
Är stolt över att jag fick träffa Melodifestivalen själv, Christer Björkman DOCK det tråkigaste mötet jag haft en en "känd person". :( Ser verkligen upp till gubben (sorry!) men han va inte alls så trevlig som jag hade hoppats på. Antar att han var ganska stressad i och för sig...

Har MASSOR med bilder och MASSOR med inlägg att ta igen.
I morgon kväll och resten av veckan ska jag kämpa för att ta igen allt men nu måste jag verkligen sova! Höres i morgon kväll och lovar bättre uppdatering under den kommande vecka. Kommer inte att utesluta något. Allt som jag har planerat ska komma upp kommer att komma upp. Jag har verkligen varit asdålig på uppdateringsfronten sedan i onsdags.

NATT NATT SÖTNOSAR! :D

Upp, upp och iväg!

2011-03-04 | 07:27:31 | Dagbok 2011 |


ÅHH! Är sååå trött! Orkar inte..xD TRÖÖÖÖÖTT!!
Det är en lång dag som väntar och hinner inte blogga förrän jag kommer hem sent i kväll. Har många inlägg att ta igen och det vet jag, MEN det kommer! :D
Så här ser dagen ut:

8.00 Buss in till stan
8.30 Inne på Sundsvalls teater för riggning av filmning och fotning
9.00 Genrep, jag fotar
14.00 Genrep/föreställning för skola, jag filmar
16.00 Middag på Sushi House med Josefin
18.00 Lottning och dragning för morgondagens konståkningstävling
19.00 MELODIFESTIVALEN, genrep. Med mamma och moster
21.00 HEM!
22.00 BLOOOOOOGGEN, JAG ÄR HEEEEMMA!

Till kompisar som kan/vill/ska ringa under dagen: Det kommer vara svårt för mig att svara men ring i alla fall så ser vi vad som händer. :) Ringer upp om jag inte kunnat svara. (Så bra att kunna meddela saker till kompisar via bloggen! xD)

Farlig fotograf på Sundsvalls teater

2011-03-03 | 20:09:05 | Dagbok 2011 |


Ska så klart stå "farliga" men jag är verkligen ingen farlig fotograf.. ^^ Fotar bara hela tiden! :D Ungefär 300 bilder om inte mer blev det under onsdag och torsdag. BILDERNA KOMMER!
Tack Izabelle för de bilder med min kamera som du tagit!
 

Vilken dag! :O
Eller vilka dagar kanske man ska säga. Har ju inte berättat om gårdagen men det var i alla fall detsamma som idag så här kommer det!
Jag var in till stan för att träffa klassen på Sundsvalls teatern. Fått pussa och krama på alla massor med gånger och se deras framsteg i vårshowen. Det blir bara bättre och bättre. :) Jag hamnade med en systemkamera i handen hela dagen igår och idag så det kommer att komma massa härliga bilder från dessa dagar! Slänger i ett och annat kollage här och var och kommer även att slänga in bilder i "Foto", "Ålsta 10/11" och "Uppträdanden". MEN ni får vänta tills bilderna kommer..^^

Där efter blev det Barista med fina Ida Dalenius i en timma. :) Asmysigt var det. Alltid lika kul att ses! Vi hade inte lika mycket att prata om denna gång då vi sätts så mycket den senaste tiden men det är ganska skönt att bara så ses också.

I morgon ska jag upp tidigt för att filma OCH fota och sedan försöka hem innan det blir lottning för lördagens tävling och sedan Melodifestivalen, genrep! :)
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte hunnit riktigt och sedan heller inte haft bilder att blogga med. MEN ska få bilder i morron så då blir det massa kollage! :D (Kommer att datuminställa lite inlägg också sedan och göra om detta inlägg, troligen. We'll see!)

Väskhållare

2011-03-02 | 20:38:02 | Cajsa tipsar |


Denna köpte jag av Marielle idag för bara 70 kr! Hur mycket mer praktiskt kan det bli!? ^^
Kolla på hennes blogg om hon har några kvar!

Dagens outfit

2011-03-02 | 09:39:51 | Dagens outfit |


Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Treggins - Gina Tricot
Halsband - minanamnsmycken.se

Måste åka nu... Ska till Affektiva och sedan träffa klassen på stan. KRAM!

A fast update

2011-03-01 | 22:27:59 | My road |


Det blir nog att sova snart.
Vet att det har varit KASS uppdatering från min sida idag, men har inte orkat eller haft tid för det.
Sist jag var på Affektiva fick jag en avslappningsskiva och en ny tid. Har fortfarande inte lyssnat på skivan. Antar att jag borde ge den en chans innan jag ska tillbaka i morgon. Kenneth är en supertrevlig behandlare men vet inte om han riktigt är den jag behöver.
Fcik lov att köpa munspray idag också. Ataraxen gör så att jag blir OTROLIGT torr i munnen, speciellt på nätterna. Får se om den funkar nu då. Första testen i natt!

Mer update blir det nog inte idag. Varken på min väg framåt eller på vardagen. Gahh, har inte så mycket till vardag för tillfället. :P

Spontan dag

2011-03-01 | 19:04:26 | Dagbok 2011 |

Inget blev riktigt som planerat idag.
Skulle på stan men efter bara en halvtimma åkte vi in till Birsta. Gick runt en halvtimma där med och sedan satt vi och inväntade det mest spontana på hela dagen! Jag skulle sjunga på birsta för att få biljetter till genrepet av Melodifestivalen, fick tre. :) Sånggrejjen är också en tävling så det kommer sedan så att ni får rösta på mig! :D Gick dock inge bra då jag är sjuk/förkyld så om jag inte vinner förstår jag det. ^^

Träffade några på den här sång-grejjen som sätt mig uppträda tidigare. På gatufesten för att vara exakt, förra året. De tyckte att jag skulle vinna den talangtävlnigen och att de som kom etta, två och trea inte alls förtjänade det. Tyckte ettan va bra då men inte resten. Fick massa fina komplimanger av dem, blev asglad! :D
Köpte sushi till middag. Pappa skulle göra korv med vita bönor och jag äter inte det. Sushi House i Sundsvall gör fantastiskt god sushi!
Blir inte så mycket bloggning idag då jag inte har varit hemma, heller inte riktigt orkat med bloggen. Får se om det kommer fler inlägg i kväll, i morron har jag i alla fall fullt upp men kommer så klart att skriva. :)

Tack läsare!

2011-03-01 | 10:51:38 | Övrigt |Har fått denna fråga några gånger nu från olika personer och tänkte ta och berätta i inlägg.
Allt jag gör med mina bilder gör jag i PhotoShop CS2. Kort och bra svar. :)

Släger in massa onödigt i detta inlägg nu!
har funderat på att fixa en .se-adress men vet inte vad jag ska heta. Bloggen är ju som inte känd för något speciellt namn så vad som helst kan ju funka. ^^ TIPS ELLER FÖRSLAG? Det är ju ändå ni som läser bloggen. ^^

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.