En stadsrunda med Tess

2011-01-31 | 19:35:52 | Dagbok 2011 |

Det är som Tess säger, man känner att man verkligen är kompisar när man umgås utanför skolan.
Ganska svårt att lyckas med det när man bor på skolan men idag lyckades vi! :)
Supertrevligt att träffas och vi var med varandra från 12 till 16.30 så det blev många timmar som tyvärr bara flög förbi! Hade jag bestämt hade hon åkt hem med mig eller så hade jag följt med henne tillbaka till skolan.. ^^
Det blev först en tripp upp till min gamla gymnasieskola Skvadern där vi träffade Greta och Ingela och kramade lite på några andra av lärarna. Efter det var vi ner på stan, gick runt, myste på barista och...ja...hade allmänt trevligt tillsammans!

jag hittade ett par billiga benvärmare på Cubus och Tess prövade ett par solbrillor. ;-)

Vilken dryck är vem? Är jag Chai-latten eller Apelcinjousen? ^^


En riktigt trevlig dag med lite småsvackor som ändå var lätta att hantera. Det gick inte ut över våran träff i alla fall, hoppas jag!? :O Ska inte tala för vad Tess tycker kanske..xD Men hoppas på att småsvackorna var små. :P
Ska tillbaka till Skvadern snart förhoppningsvis för att sjunga med Carro i våran föreställning. Måste verkligen börja uppdatera den bloggen lite mer! :O

Skrutten - FOTO!

2011-01-31 | 10:23:14 | Fotografi - Djur |min fina Skrutten. :) En riktig glädjespridare! :)

Sitter hemma just nu. Ska in på stan senare och träffa Tess. Saknar henne och alla på skolan så galet mycket! Hade det varit lov hade det varit en annan sak! Då hade jag vetat att alla var runt om i sverige, hemma hos sig. Nu är alla på ett ställe, 7 mil från mig och gör det jag inte får göra men vill mer än något annat! Och att de är så nära också. Vill inte träffa dem I SKOLMILJÖ förrän jag får komma tillbaka för att stanna. Men det ska bli skönt att träffa Tess i alla fall. :) Saknar henne massor! :'(

Hehe, hittade för övrigt till min gamla hemsida! Den är ganska....ovårdad och DÅLIG!

Shopping med mamma

2011-01-30 | 21:24:12 | Dagbok 2011 |


Var med mamma och handlade idag.
Vi var först till Birsta City och sedan på Ö&B och Willys. Hon skulle handla kläder till brorsan och då fick jag en tröja också. :) Den va på rean från Cubus. :) Sedan handlade vi mat. Det va mer roligt för mamma än mig medan klädshoppingen var mitt teritorium. :P


Har en hel del bilder i foto som kommer under veckan också. Nu när det blir minst tre veckors sjukskrivning så blir det mer en foto- och vardagsblogg än artisteri men har några gig som jag kommer skriva om också. :)

På ishallen

2011-01-30 | 18:58:00 | Dagbok 2011 |


Att sitta domare gick bra. 49 åkare eller något sånt kul antal var det jag dömde. Med traktamente, arvode och resekostnader kommer det snart sitta 100 spenn på mitt konto! :) Inte illa pinkat för en dags arbete!?
Ganska anorlunda känsla att sitta domare i en hall som jag tidigare bara tävlat i. Menar, i Sundsvall och Hudiksvall har jag både varit domare och åkare och i Ö-vik har de en ny ishall som jag aldrig tävlat i.

Nu har jag tagit igen inläggen från fredag-lördag. Nu ska jag bara ta igen alla inlägg för idag..xD

Sysselsättningar på hotellet

2011-01-30 | 12:33:51 | Dagbok 2011 |

 

Köpte mat på Asian Wok. MASSA MAT! Orkade inte ens hälften! Lyssna på denna konseration:
Kassörskan: 99 kr.
Jag: Och så ska jag ha en dricka också.
Kassörskan: Nej, inte köpa dricka här.
Jag: nähä, har ni ingen dricka kvar?
Kassörskan: Jo vi har dricka men den är dyr. Inte köpa här.
Jag: Okej?
Kassörskan: Köpa dricka på annan affär. Mycket billigare!
Solklart bra försäljare, eller vad!? xD
Efter duschen smörjde jag in mig med lotion som i steg ska ge en sommrigare hy. Den luktar verkligen gott och det va nice att få pyssla om sig lite!
Några av er vet hur svårt det är för mig att lägga upp mat på bloggen och VARFÖR. Detta är också anledningen till att jag blivigt skjukskriven. Kommer skriva om det i ett senare inlägg.
- Så min fina syster, vill du hellre att jag ska berätta för dig vad det gäller, än att du ska läsa i bloggen så håll dig undan min blogg tills du kommer hem!


 


Övade sång på hotellet. Kom på dock när klockan var 22.30 "undra om jag har grannar...?". Hade tack och lov inte det men fan va det hade varit pinsamt liksom..xD

  
Passade på att värma upp och stretcha också innan duschen. Eftersom att jag inte kan vara med på träningen och dansen mer vill jag kunna hålla uppe min vikget och mina kunnskaper så kör lite jazz-dans på den yta jag har, lite balett och lite stepp och sedan stretching. FÅR INTE TAPPA ALLT NU!
För er som undrar går jag ner i spagat på de två sista bilderna.

Hotellkväll i östersund

2011-01-30 | 00:14:11 | Videoblogg |


HEMMA!
Heh....det har varit en fartfylld helg. Tror nog att jag behövde det. Tänka på lite annat ett tag. I alla fall...Hotell Emma som jag bodde på. Det fanns lite negativa saker som inte kom med på filmen:
De har ingen dator för gäster så jag kunde inte blogga som planerat och det va lyhört. Eller så spökar det..xD
Jag duschade på kvällen och när jag kom ut i rummet igen kändes det som om jag inte var ensam mer. Som om det var någon i rummet med mig. Det var så stark känsla att jag var tvungen att kolla under sängen men det låg så klart ingen där. Jag låste dörren och drog för fönstret och då släppte känslan lite i alla fall. Kl 3 i natt vakna jag av att det lät som om någon rev ett hus utanför hotellet. Somnade om men vaknade sedan kl 5 av att det lät som om någon tappade något stort precis utanför min dörr. Därefter hade jag en mardröm fram till kl 7 när klockan ringde. Så ingen trevlig natt och asjobbit att kliva upp..xD

Nu ska jag sova...höres mer i morron! (Eller idag om man ska kolla tid-messigt!).

Tack alla underbara ni! ♥

2011-01-28 | 11:50:49 | My road |


Bara några utdrag från alla superfina kommentarer som jag fick igår och idag!
Det är i sådana här tillfällen man vet att man har folk som bryr sig! ♥
Trodde aldrig att ni skulle bry er så extra mycket! :O TACK!

Vill inte prata öppet på bloggen än
om vad som har hänt. Har berättat för några som skrivit och frågat och andra har jag sagt att det kommer när jag vill berätta om det.
Under gårdagen var jag i alla fall GRYMT besviken på lärarna och skolan men efter ett tag kunde jag förstå dem. Nu är jag GRYMT besviken igen!
De VET att jag vill komma tillbaka om bara några veckor så att jag får vara med på vårshowen
men de verkar inte tro att jag kan fixa det så alla (två) låtar som jag skulle sjunga i har de gett bort. :/ JAG ÄR INTE DÖD! Jag kommer tillbaka!
det har kommit en ny kategori i bloggen som heter "my road" där ni kan läsa om min sjukskrivning och så småning om kommer många frågetecken att suddas ut. Den finns i alla fall i "Fullständiga kategorier" för den kommer inte att skrivas i allt för länge. :) Ju mindre inlägg jag får till där, ju bättre är det!

Då var man sjukskriven/utkastad

2011-01-27 | 17:45:59 | My road |

Då var man hemma.
Dagen blev inte alls som planerad. Och verkligen inte på ett positivt sätt!
Vi hade kör i morse och det gick bra. Kul att få sjunga. Sedan hade jag möte med Kicki. Och kicki för övrigt är skolkuratorn. Har gått till henne sedan jag började på Ålsta men har bara sagt att jag har möte med henne om jag nämt det inte vem hon egentligen är. Detta möte var ju kajko! Hon hade med sig rektorn också och tillsammans berättade de att jag var tvungen att sjukskriva mig från skolan. så nu sitter jag hemma. Har inte berättat för mamma och pappa om varför bara att skolan sjukskrivit mig. Ska prata med mamma och pappa i kväll. Bloggen....Ni får veta kanske i morron eller något. Ska till vårdcentralen i morron i alla fall så får vi se vad som händer därefter.

Saknar skolan och alla mina kompisar äckligt mycket just nu i alla fall. Ja, redan! Igår visste jag inget och idag får jag inte vara kvar.... Varken jag eller de var berädda på detta så det blev mycket för oss alla.
Ska tillbaka så fort som möjligt i alla fall! Några veckor sedan ska jag vara frisk.

Skriver som sagt i morron om jag har krafterna! Annars höres vi så fort jag kan! Utan er vet jag inte vad jag gör så kommer fortfarande svara på kommentarer även om jag inte skriver. :)

Det kanske är ytligt men...

2011-01-26 | 20:03:02 | Cajsa tipsar |Nu är det säkert många kompisar till mig, och speicellt lärare, som tänker "ska du säga!". Jag är inte den bästa på att ta hand om mig själv men efter långduschen igår så klippte Linnéa mig och då tänkte jag bara "Vilken lyx!". Jag mådde verkligen asbra av att ta mig tiden till att pyssla om mig själv och det tycker jag att man borde göra oftare.
Kanske pyssla med lösnaglar, klippa sig, raka benen, smörja in sin i brun utan sol-lotion, sminka om sig, dricka en kopp te och titta på film, sola, bada, gymma, dansa, blogga, sjunga, färga håret, göra inpackning, ta en lång dusch, köpa en dyr kaffe bara för att man inbillar sig att den är godare.... Det är bara lite förslag på vad man kan göra!
Det finns så mycket man kan göra för att ta hand om sig själv och det "värsta" är att killar förstår inte att man gör det för att man ska må bra i själen. Det märker jag på min pappa. "varför ha lösnaglar och löshår...bla, bla, bla, bla...."! För att pyssla om sig helt enkelt! Jag är en sån som mår bra inåt om jag har fått tagit hand om mitt yttre.
Jag tänkte i alla fall färga håret när luggen har växt ut till den längd jag vill ha så att jag inte får värsta utväxten på den på en gång..xD
Tack Marielle för tipset om Dove-lotion!

Hur tycker ni och vad gör ni för att pyssla om er själva!? :)

För övrigt bestämde jag och Maja idag att hon ska komma upp nästa helg. *LÄNGTAR!* Jag behöver verkligen henne just nu så jag blev superglad åt att det äntligen blir av! Har inte sätts sedan i sommras!

Mina skönhets"fel"

2011-01-26 | 17:08:19 | Om Cajsa |

Förlåt för eventuell felstavning!
Har heller inget bättre att skriva om idag. Humöret är inte alls på topp efter min lärares "påhopp" idag...


1. Haha, min vackra vänsterfot! Vet inte varför den ser ut sådär. Varför den viker sig, men det gör den i alla fall. Har aldrig tänkt på det förrän det var en här på Ålsta som kommenterade det för några månader sedan. Vet inte om den alltid varit så eller blivigt så den senaste tiden.
2. Det syns inte så väl på bilden men jag har två stycken ganska stora födelsemärken på båda benen. Folk har frågat mig flera gånger om jag ska ta bort dem när jag får råd men varför ska jag!? Har ärvt dem av pappa. Hans sitter dock på varsin arm. Exakt likadant formade är dem! :) Har också ärvt min sneda näsa av pappa men det syns på lite så..^^
3. Så länge jag kan minnas har jag bitit på naglarna. Mamma har gjort det också aslänge och det är från henne jag har fått det från. Också något folk har varit på mig om men det är bara det att om jag slutar bita nu (vilket känns som en omöjlighet) så kommer de inte se vackra ut! Det är inte viktigt för mig att sluta i alla fall. Det finns lösnaglar för sådana som mig. ;-)

Dagens konstiga....dag...?

2011-01-25 | 20:59:01 | Ålsta 10/11 |

En helt vanlig dag fast inte alls som planerat.

Så här skulle min dag ha sätt ut: Kör, dans, lunchrast, dans, sånglektion. Istället blev det kör, vila, sälja föreställning, lunchrast, dans, shopping... Hade för ont i magen för att dansa så det blev vila. Jag glömde helt bort sånglektionen också. Eller egentligen inte. Trodde att jag hade sång 15.30 men det var 15.00. Så jag var ute och gick och shoppade med Carro så att jag missade det. :/

Under andra danspasset och promenaden med Carro. :)

I morron är det dans igen, snabb-möte med Kicki och sedan har vi lektion med Emma på eftermiddagen. Vet inte hur mycket jag orkar i morron. Håller fan på att bli sjuk, måste inse det någon gång..xD

Mina cocoo-smycken är här! :D

2011-01-25 | 18:58:00 | Dagbok 2011 |

TITTA VAD SOM KOM PÅ POSEN IDAG!


Detta gjorde det hela så mycket lättare att betala hyran idag också..^^ Jag hade fått paket så inget kunde rubba mig. :P
Är lite less på H&M!
Beställde för över en vecka sedan, snart två veckor sedan! :O Sakerna har fortfarande inte kommit och de ändrar veckan på leveransen hela tiden! Funderar nästan på att ringa och säga "Ni vet väl att om maten serveras sent på en resturang brukar man få en gratis kaffe eller annat som tack för att man väntat!". Det är inte ok att få vänta såhär länge! :@

Jag har MASSOR som jag vill blogga om
just nu och jag har massa inlägg på G så de kommer att komma allt eftersom under veckan. :)

Mer från PaulaMyo!

2011-01-25 | 10:34:47 | Visionboard |


Det finns så OTROLIGT mycket fint på paulamyo.se!
Det har blivigt mycket reklam om mycket den senaste tiden men när jag glömmer min kamera under dagen och heller inte gör så mycket mer än skola så finns det inget bättre att skriva om. Men erkänn att man blir sugen på att shoppa! :D
Se mer av mina favoriter här!


För övrigt försöker jag vila. Har haft ont i magen sedan i förrgår kväll och i natt fick jag så ont att jag inte kunde träna MEN jag har bestämt att det ska vara över tills nästa träningspass, efter lunchen. Försöker få tag på lite skolor ang. min föreställning också. Ingen som svarar på någon av skolorna. :/ Nej, får försöka senare igen.

Massage & umgänge

2011-01-24 | 19:53:11 | Ålsta 10/11 |


OJ en sån dag!
Allt och inget har hänt ungefär...
8.10 hade vi stepp och efter rasten kl 10 hade vi ensamble. Min sånglektion blev inställd så jag får den i morron istället. 12.00 hade jag snabbmöte med Kicki på en kvart och sedan var det bara att springa till Shiatsun. Efter det blev det massage!

Efter massagen var jag med Carro till ICA som skulle handla. :)

Under massagen fick jag veta lite saker...
Jag har så spända muskler att jag har fått en "sjukdom"
som man inte ska få förrän man är gamal. KUL....NOT! Minns inte ens vad den hette. Men det skulle lösa sig fort. En massage-tid till för benen så skulle allt bli bättre tydligen. "Du ska inte behöva ha detta nu och du kanske inte känner det än men det är bara en tidsfråga!". Det är det att jag har kännt mig otroligt stel så jag har redan börjat känna av det. Kan knappt göra allt på träningspassen, liksom!
Men vi var många som var så stela, många som blev rådda att boka en till massage-tid, men gratis är gott. :)

Cocoo-reklam, Ringar & Klockor

2011-01-23 | 21:05:59 | Visionboard |


Ett sista inlägg innan kvällen. Troligen det sista kanske man ska säga.
Jag har inte haft så mycket att blogga om idag så det har blivigt lite reklam. :) Hoppas att det har varit ok.
Det blev inte så mycket som hände idag. Har städat rummet och varit i stuga 5 och degat med tjejerna. :) Annars inte så mycket mer. I morron är det skola igen. *Suck*. Först blir det stepp, ensamble och sedan har jag sånglektion kl 11. kl 12 har vi shiatsu. Vilket jag verkligen inte vill ha eller ser fram emot. Funderar på att prata med Helén om att få vara med på ettornas körpass istället för jag är inte intresserad av att studera vidare inom shiatsu när jag inte vill hålla på med det. Jag är här för att utbilda mig till artist och få sjunga och dansa, inte bli shiatsuterapeft! :O

Nu blir det nog att säga god natt.

Alla smycken från Cocoo.

Cocoo-reklam, Halsband & Armband

2011-01-23 | 18:12:06 | Visionboard |

Fyller på min visionboard lite.
Hittade mycket på Cocoo igår som jag vill ha i eventuella senare beställningar om de finns kvar så tänkte lägga upp lite här nu. :)

Vi börjar med halsband och armband!

Jag kan verkligen inte välja favorit av dessa! Jag har ju redan beställt två favoriter som inte är med här nu. Det finns så mycket fint från Cocoo. GALET!
Vad tycker ni?

Nu har jag i alla fall städat på rummet
så nu ska jag dra ner till sruga 5 igen. :)

Eac Design

2011-01-23 | 12:46:09 | Cajsa tipsar |

Här finns det riktigt fina smycken till ett otroligt rimligt pris för en gångs skull. :) Så värt det!
Nu har jag beställt så mycket den senaste tiden från andra håll att jag inte har råd att beställa härifrån på ett tag men någon gång i framtiden kommer jag lugnt att göra det! Dessa 4 favoriter måste fås på ett eller annat sätt!

Nu ska jag snart dra ner till Marielle och Mimmi. Finns inget att göra idag. :/

Mys på Ålsta

2011-01-23 | 10:51:23 | Ålsta 10/11 |Resten av kvällen igår hade vi bara mys.
Vi köpte gemensam tacos och åt tillsammans. Vi var 10 pers som myste på kvällen i Nedre Västgård!

Efter detta drog jag ner till tjejerna i stuga 5 och kollade på film då de skulle se twighlight uppe hos mig och det ville jag inte se. Ville hellre umgås med Mimmi och Marielle. :)

Det blev en lugn kväll rent av. Mysigt!

Vad som händer idag vet jag inte än. Funderar på att bara dega och ta det lugnt. Behöver städa rummet också så jag får se om jag orkar med det senare. Kanske övar lite sång och dans med...Om energin finns. Det finns en hel del att göra, man ska bara orka också. xD

Beställt!

2011-01-22 | 19:40:50 | Mode & shopping |

Gud vad jag kommer bli fattig!


Inte nog med beställningen från H&M som ska komma till veckan så har jag nu också beställt detta från Cocoo. Bortsätt från att jag egentligen inte har råd med detta (Tack gode gud för att jag har fått jobb till nästa helg!) vad tycker ni då?
Har ju haft liknande smycken från Cocoo på min visionboard ett tag nu så det är dags att låta dem komma till min verklighet! :D

Maggan was here!

2011-01-22 | 17:12:29 | Ålsta 10/11 |

Maggan var här en sväng.
Det va inget som var bestämt utan hon kom bara förbi. :) Riktigt trevligt! Dock var vi inte så sociala med varandra. Hon fixade med sin nya mobil med Jonathans hjälp och jag satt bara vid datorn.


Planerna var att gå ner till stuga 5 i kväll men vi får se hur det blir med det för jag och korridoren ska mysa senare i kväll med taco-kväll.
Det är mycket som jag skulle ha gjort/skulle inte ha gjort idag men allt blev helt tvärt om. :P heh..xD

Girls Just Want To Have Fun

2011-01-22 | 14:47:52 | Film & Musik |

Såg en fantastisk film igår med Frida!
Den handlar om en tjej som flyttar runt en hel del och allt hon vill göra är att dansa i Dace TV (DTV). När det sedan är audition till TV-programet får hon inte gå för sin pappa men väljer att åka dit i alla fall. Då hon självklart går vidare (hallå, det är film!) så måste hon smyga för sina förräldrar om dansträningarna med sin nya partner. Och ljuga för sina föräldrar och för skolan är inte vad denna tjej är bäst på att göra precis.
Det är Sarah Jessica Parker som spelar den dansande flickan
och Hellen Hunt spelar hennes kompis. Hur mycket bättre kan det bli!? Helt underbara skådespelare ju!


Helt otroligt bra film och det är ju med skådespelare man känner igen. Väldigt svårt att se dem så små bara..^^ Filmen är ju ändå från 1985. SE DEN!!!

Dose your mother know

2011-01-22 | 11:56:58 | Ålsta 10/11 |

Nu kommer två filmer från Christoffers framträdande från igår.
Vi börjar med hans sista nummer "Home" och sedan extranummret "Dose your mother know" som vi alla var med i. Den är också i bättre kvallié för de som bryr sig om det.


Gråter varje gång jag lyssnar på hans "home". För att vara sista gången vi gör "Dose..." så är vi riktigt nöjda. I alla fall jag. Vi tog allt fullt ut för första gången och nu är allt över. :'(
Men nu ser ni också hur kort jag är..^^ ingen i min klass är speciellt långa egentligen men jag är ändå kortare än alla andra..xD

Gårdagens föreställning

2011-01-21 | 22:42:19 | Musik - On Stage |


Foto&Redigering: Jonathan Olofsson
Han ska lära mig hur man gör sådär som han har gjort med golvet och så. :) Blir spännande.

Igår gjorde jag min föreställning "Jag ska bli en stjärna" för artist:ettorna och dansarna som några av er redan kanske vet. Jag brukar inte vara nervös men igår var jag fan det! :O Riktigt nervös, verkligen. Men det gick bra. Tror jag i alla fall.
Tänker inte berätta så mycket om föreställningen, alltså vad den handlar om men reaktionen från vänner och mina lärare var lite vad jag var ute efter i alla fall.

Håller på och lägger upp filmer från Christoffers uppträdande men det går fan segt. Det kommer nog i morron istället.

I <3 you

2011-01-21 | 18:51:33 | Fotografi - Övrigt |


En snäppet sämre bild från tidigare idag.
Denna vecka har varit jobbig. Mycket att göra och mycket känslomessiga upplevelser men nu blickar vi framåt! Och NU ÄR DET HELG! :D
Min sånglektion idag blev flyttad till på måndag. Det blev så känslomessig dag att vi beslutade oss för att göra så. Blev bättre för Emma så också.

Vi kommer att sakna dig!

2011-01-21 | 17:17:01 | Ålsta 10/11 |

Christoffer har åkt...
Hela klassen fick ett SMS när han skulle åka så vi samlades utanför skolan för att ta avsked. Det var nog något av det jobbigaste och svåraste jag någonsin har varit med om! KOMMER VERKLIGEN SAKNA HONOM AV HELA MITT HJÄRTA!

Nu hoppas jag på att jag inte kommer behöva känna denna smärta förrän till skolavslutningen igen!
Det är så synd att ingen tas på allvar när de säger "Jag funderar på att hoppa av" och gör något åt saken. Då blir det så här. Hela min klass har ju haft tankar på det och Christoffer blev den första att lämna oss. :'( Nu hoppas jag att vi håller ihop resten av utbildningen och klarar av det här! :) Menar, vi älskar ju det vi gör! Då ska vi inte få låta dåliga stunder förstöra det för oss!

Filmade så klart hans sista föreställning och det kommer att komma två klipp senare. Finns risk att man hör när vi sitter och bölar i bakgrunden dock. xD

PUSS OCH KRAM PÅ DIG, CHRISTOFFER! BÄST FÖR DIG ATT DU KOMMER TILL GLACIALEN NU! xD

Nu ska jag ta och redigera filmen från idag och ta och titta lite på tv med kompisar.

FINA KLASSEN MED LÄRARE!
På bilden:
Malin, Maria, Christoffer, Cajsa (Jag), Isabell, Nathalie, Daniel V och Emma (Lärare)
Saknas: Josefin, Helén (Lärare) och Daniel G (Lärare)

Dagens outfit

2011-01-21 | 15:35:09 | Dagens outfit |


Jag har inte gjort en putfit på ett tag så tänkte att jag skulle göra det.

Topp - H&M
Tröja - Gina Tricot
Leggins - Eden
Benvärmare - Anna-Karins dansskola, Sundsvall
Halsband - minanamnsmycken.se

Kommer lite från Christoffers sista konsert senare också. :') Saknar honom redan och han har inte ens åkt än!

En jobbigt bra dag

2011-01-20 | 23:55:28 | Ålsta 10/11 |

Idag har varit en jobbigt bra dag.
Låter konstigt men så är det...Den började med kör hela förmiddagen och sedan dans efter lunchen. Efter dansen hade jag min föreställning för dansarna och artist:ettorna. Det var jobbigt men kul. Jag har i alla fall fått tillbaka lite glädje till göra det här igen! Det var skönt att sjunga för personer som man har stöd av. Helén och Emma var ett måste att ha där. Fan, vilken dag! :O
Senare på kvällen försvann jag ner till stuga 5 och övade med Marielle och sedan in i ateljén för att repa med klassen inför Christoffers sista konsert i morron. Många tårar blev det, speciellt från mig och Maria. Känns otroligt jobbit att han slutar i morgon. :'(

Som sista grejj gjorde vi "Don't stop believing" tillsammans nu på kvällen. Vi höll hårt i honom nu på kvällen. KOMMER SAKNA DIG SOM FAN, TAMMIS!!! Maria höll sig nära honom hela kvällen. ;-) Jag med för den delen. Får passa på att kramas extra nu. I morron kommer man ju bara böla hela dagen i alla fall.
Det va lite kort om dagen men känner att det inte behövs sägas mer. Det kommer inte att komma något från min och Carros framträdande idag i alla fall.

Nu blir det sova. Natt natt!

Chai-te, Grönt

2011-01-20 | 20:05:45 | Cajsa tipsar |


*Jag ser lite vättskrämd ut på bilden men det bjuder jag på! :) Har inte riktigt orkat springa runt i smink de senaste dagarna så varför ska jag då!? xD

Sedan jag berättade om teet som jag fick av min syster i julklapp är det många som har frågat om det var gott, om jag smakat, osv. NU har jag gjort det och kan bara säga "MMM!!!" Ett stort glas, inte för starkt och tre sauketter i det. GOTTA!
Väldigt avslappnande innan man går till sängs. Speciellt vid fullmåne.
Är det fler som har svårt att sova då det är fullmåne? Här på skolan är vi ett helt gäng! :O Väldigt intressant.
För övrigt vill jag bara säga att jag hade min första uppträdande av min föreställning idag och allt är bara sååå bra just nu! Känns så skönt att ha fått göra det och jag har en hel del styrka tillbaka till att vilja göra saker. Känns bra som sagt.

Massage och pill!

2011-01-20 | 00:20:03 | Ålsta 10/11 |


Fattar inte varför det blev vitt i sofies ansikte. :(
Vi satt alla på led med mig först, sedan Louise, Christina och Sofie. Så bytte vi plaster efter ett tag. Riktigt skönt var det och behövligt för oss alla fyra! Lite pill i håret och massage på rygg och nacke.

För övrigt av dagen.
7.30 hade jag möte med Helén som blev mer intressant än beräknat, kör efter det och sedan ett jazzpass innan lunchen. Därefter möte med Kicki och sedan lektion med Emma. Efter fikat hade vi TEMA som denna gång var Glacialen och sedan ett glacialen-möte med klassen. Under kvällen repade jag och carro med sabina inför morgondagens konsert. SPÄNNANDE! Jag är så nervös att jag inte riktigt vet vars jag ska ta vägen! :P

Vill också passa på att be om ursäkt för att jag är så negativ i mina svar på kommentarerna. Det är mycket som händer just nu under skolan och i privata livet. Som jag sagt till några, under lovet kommer jag nog att vara fit for fight igen! :) Men tills dess...hoppas att ni står ut med mig. Tackar i alla fall för erat otroliga stöd!

Nu blir det sängen och sooova! Ska bli skönt att krypa till kojs. NATT NATT SÖTNOSAR!

Ska vi byta liv en vecka?

2011-01-18 | 23:03:46 | Ålsta 10/11 |

Det var en jobbig vecka förra veckan och det fortsätter på samma väg.
Det är mycket rep och annat inför olika föreställningar för mig, kompisar och klassen. Inte nog med att vi blev överösta med arbeten förra veckan så blir denna vecka väldigt emotionell. Christoffer meddelade idag att han ska sluta utbildningen och går sin sista vecka, ettorna hade en jobbig redovisning med massa tårar igår, på torsdag har jag min mindre lätta föreställning och fredag har Tammis (Christoffer) sin avskedskonsert. DET KOMMER BLI MYCKET TÅRAR DENNA VECKA! :'(

Jag och Carro övade i alla fall med våran "ljudteckniker" Sabina idag. Hon är egentligen elev i artist-1 men hon är grym på ljud och hjälper oss.
Vi startade i atlején men vi blev inte klara på inbokad tid och fick fortsätta i skolhuset. Därefter hade jag och Carro myskväll med lite Dag-otto filmer. :) Så skönt att bara få skratta lite och tänka på annat!

Nää...ingen verkar egentligen må speciellt bra för tillfället. Har man inte ångest för vårföreställningen har man det för något annat. :P Mitt magont sitter i vad jag ska göra nästa år!!!? Vill söka vidare men är helt LOST i den djungeln så jag ska prata med Helén om det i morgonbitti innan skolan börjar.

FÖRLÅT för så otroligt dålig uppdatering! :O Men som ni märker har vi en hel del att göra och inget går riktigt som någon vill just nu. Prio ett är dock att försöka må bra och det är inte det lättaste när man är såååå less! Som jag och Carro pratade om idag...Ge oss en vecka med att få göra något helt annat så kommer nog glöden tillbaka igen för just nu är det bara för mycket av det goda att det inte alls är kul mer! :O

I morron blir det rep, snack med Kicki och skola. Troligen som idag med dans hela dagen. Skulle göra allt för en dag med bara sång just nu. Saknar sången så otroligt mycket och då har jag inte ens lust att sjunga eller dansa eller något för tillfället. Men jaja.. :P
Ska försöka samla på mig lite roligare inlägg till helgen men ville bara få skriva av mig lite ett tag. :)

(Tycker ni om ocharmiga och sminklösa bilder då!? xD hehe...ibland får man bjuda på sig själv. :P).
KRAM på er och tack för allt stöd ni ger när jag är så less..xD Vet inte vad jag skulle göra utan er ibland!

I större format

2011-01-16 | 20:53:56 | Fotografi - Övrigt |Då var dagen över. Har dansat och övat sång. VILKEN DAG!
Kanske inte låter så mycket för er men det blev kanske....1,5 timmar dans och 2 timmar sång och sedan var det ju inte så mycket tid kvar av dagen. :P
När jag övade sång kom min lärare, Helén, förbi. Tycker jag va väldigt spännande för hon är aldrig här om hon inte måste men hon skulle hämta sin medicin (?) och då kollade hon vem det var som var så duktig och övade. JAG! wohoo....

Nu drar jag nog från datorn ett tag. Kanske för resten av dagen. Vet inte än.

Balett

2011-01-16 | 13:36:00 | Fotografi - Egobilder |


Har viljat ta en sån här bild länge nu.
Minns inte vars jag fick insperationen ifrån men det va en blogg i alla fall. :)
Ville ta en bild till den nya headern så då blev det denna. Vad tycker ni?
Det var inte lätt för mig att lägga upp denna..xD
Menar här är det JAG och inte en outfit jag ska visa...det är verkligen två skilda saker! :O
Som ni kanske ser finns nu också "Fotografi" i kategorier. Har funderat länge på att lägga till det och nu har jag kommit så långt. Mycket nytt på en gång så det är en del att ta in för både er och mig. ^^ Vad tycker ni för övrigt om den nya designen?

Ska ta och byta om nu. Vi ska dansa "paparazzi"- och "Halo"-danserna snart och sedan ska jag nog ta och öva sång. Ska nog också ta att träna lite hopp för konståkning ikväll också så att det går bättre på isen nästa gång..^^

Filmkväll med tjejerna

2011-01-16 | 01:36:43 | Ålsta 10/11 |

För en timma sen kom jag tillbaka från tjejerna.
Var ner till Viktoria, Mimmi och Marielle och såg på film. Minns inte vad den hette dock, den vi såg...Men mysigt hade vi i alla fall. :)

Är tyvärr inte nere hos tjejerna så ofta som jag önskar att jag var. Det är verkligen supertrevligt där! :D Och alla deras ljuuuus! :) De kommer i större bilder i morron.

Har i alla fall fått rätt version på "Rock Me Amadeus" nu av Nadia. :) THANK YOU!
Ska sussa nu tänkte jag, så skriver jag mer i morgon. Eller okej, det är redan en ny dag men ni fattar grejjen..xD

NATT NATT!

En dag på isen

2011-01-15 | 20:30:10 | Videoblogg |

Har åkt skridskor idag! :)
Blev själv på isen dock...Ingen som ville följa med idag. Hoppas på fler nästa gång.

Jag gav dock upp väldigt tidigt. Det var FÖR kallt för att åka idag.
Annars har det inte blivit så mycket mer idag.

Rock Me Amadeus!

2011-01-14 | 23:23:57 | Fotografi - Natur |

spännande! Helgen kom och statistiken ökade. heh...
Innan vi går vidare till bilderna vill jag be om lite hjälp! Jag har tillsammans med konståkningen åkt till "Rock me amadeus" och söker nu förbryllt efter den versionen! Klicka här och välj gärna ut eran favorit så får vi se om ni kanske hittar den. :) Skicka länk i kommentarerna!
Den jag söker har en kvinlig vokalist som gör operainslag, låten är på Engelska, manlig sångare med manlig kör och introt på låten var instrumentalt.

Bilderna är i ordning efter hur jag blev nöjd. Och då är jag inte riktigt nöjd med någon. "Bästa" sist.
Ska se till att komma iväg och fota riktigt ordentiligt nu i helgen. Vill bort till kyrkan och fota. Kanske plåta vägen som går på isen. Det är så tjock is här på vintern att de har gjort en tillfällig bilväg över till andra sidan av jungan på den!

Fråga: Hur vet man att det börjar tina i medelpad?
Svar: Bilarna börjar köra på havets botten.
Nej, den va dålig... Förlåt för min dåliga humor! ^^

Nu blir det till att göra sig klar för kvällen.
I morron ska jag upp och åka skridskor! Ska bli skönt att få glida runt lite på isen och bara vara ett tag!

Beställt!

2011-01-14 | 18:10:00 | Mode & shopping |

Jag beställde precis lite från H&M!

Lite nya mjukiskläder!
Har också hittat lite på Cubus som jag vill köpa också men där går det inte att beställa så jag får åka in till stan när jag kan och har tid. Också lite på Gina men det ska jag köpa när jag känner att jag har råd.
Shopping är egentligen roligare när man går runt på stan eller shoppingcentret men nu kände jag större behov av sakerna än nöjet.

Lite saker från rean på H&M som jag då inte riktigt behöver men samtidigt....behöver...ja. Vad tycker vi om rean?

En härligt intensiv dag

2011-01-14 | 12:00:47 | Ålsta 10/11 |

Shit, fan va jag jobbade på bra igår! :O
Förlåt för att jag svor men är faktiskt stolt över mig själv. ;-)

Våran lärare var sjuk så vi fick jobba på egen hand. Under denna tid hann jag fota, redigera, svara på kommentarer, göra det sista på mitt programblad, skriva ut programbladet och göra det helt klart! Allt detta från 8.10 - 12.00.

Satt och jobbade på mac för övrigt. VILKET JAG SUGER PÅ! Kan ju säga så mycket att jag växte upp med att tro att macentors hette skräpentors. Så Mac och jag är inga bra vänner då jag aldrig jobbar med det. Dock så ska jag ge det en chans och sitta och knappa där när datasalen är ledig och jag har tid.

Efter lunchrasten hade vi kör. 4 timmars kör...eller inte...Vi pratade i ungefär 2,5 av de timmarna och sjung resten så det blev inte så mycket som vi hade behövt/hoppats på.

Efter middagen var jag på ICA med Carro och därefter till simhallen med Maria. Vi började med att simma och jag HATAR verkligen att simma då ni inte kan hitta en större simkruka än mig! (på sommaren ligger jag BARA hemma på balkongen och solar, skulle aldrig falla mig in att åka och bada!). Simade 14 längder, med en lång paus efter 10, och sedan orkade jag inte mer. heh...xD
Därefter blev det att sola solarium. De tar bort solariena efter den 31 jan så vi passade på då vi aldrig gör det annars. har gjort det en gång. Maria har gjort det lite mer dock. :)

Älskar sådana här dagar!
Skulle i alla fall kunna ha en sån här packad dag i veckan. Då skulle jag vara nöjd. Inslängda saker som är roliga och saker som är nödvändigt och lite som är en blandning av båda. Simning dock...tror inte att det kommer bli så mycket sånt igen. Kanske nån gång till innan sommaren. xD

Natur - FOTO

2011-01-13 | 11:56:48 | Fotografi - Natur |

Kerttu var sjuk idag när vi skulle ha marknadsförning så vi fick jobba på egen hand. Då jag är klar med allt bestämde jag mig för att fota. Vilket inte gick någe vidare. SVINKALLT ute! Men när jag väl va ute skyndade jag mig med kameran, därav har jag inte riktigt tänkt på någon av bilderna. Men vad säger ni, för att inte ha någon tanke bakom dem alltså?

Nu ska jag snart iväg med Maria och sola solarium. :) Ska bli skönt. De tar bort solariumen här från och med 31 januari så måste passa på en sista gång (har inte solat sedan i September och DÅ var det första gången jag solade någonsin!). Sedan blir det att simma några längder också innan man gör kväll.

Hårlasso och sminkborstar

2011-01-12 | 20:24:47 | Dagbok 2011 |

En uppdatering är ändå en uppdatering, eller vad säger ni?

Har inte gjort så mycket varken idag eller igår.
Dock vann jag en tävling hos Marielle i julas och igår fick jag mitt pris, ett hårlasso. När jag tävlade i konståkning var det en hel del håruppsättningar med denna produkt.

Var ner till Isabell "Bella" och betalade mina sminkborstar idag som hon köpte till mig på dollarstore i Östersund under jullovet. Allt detta för bara 100 kr! Dock fick hon rabatt eftersom att hon jobbar där. Så himla nice! De är billiga och bra. :) Så har fått dem av henne nu i alla fall.

För övrigt är det MASSOR att göra på skolan. Allt kom på en gång.
Jag har tre shower att jobba med + att snart kommer Glacialen igen också så då blir det att jobba till det med. Både showmessigt och arbetsmessigt. Allt är bara en röra!
Behöver också Kicki för tillfället men hon är sjuk. :( Aldrig bra när lärare blir sjuka! :O

Här faller min kamera... - FOTO

2011-01-11 | 12:45:00 | Fotografi - Natur |


...Och mina fotoskills...När det kommer till att fota månen eller liknande faller min kamera en hel del. Det blir suddigt och dåligt helt enkelt. Kan vara att jag behöver ändra något i inställningarna men helst vill man ju ha en system. :)

Har fått och får så OTROLIGT FINA ORD på mina bilder. TACK alla underbara och fina ni! :)
Sitter på lektion nu. Vi har marknadsförning men jag är klar med det jag ska göra, behöver bara en annan dator med skrivare så jag väntar på att det ska bli ledigt.
Höres mer i kväll. Jag suger på att använda mac-datorer så när det inte öppnar i ny flik som jag vill så kan jag inte svara på kommentarerna nu. :(

Småstressad och skolan igång!

2011-01-10 | 16:49:56 | Ålsta 10/11 |

Idag satte skolan igång som för många. Det blev mycket att göra på en gång!
Vi fick veta vem som ska göra vad i vårshowen, något jag inte känner för att göra just nu. Jag har SÅ mycket annat som jag känner går före just nu.
- Mig själv till att börja med, sökningar och mitt egna projekt. Sedan har jag lovat att sälja in våran krogshow också på lite ställen så ska försöka fixa det med. Behöver bara veta när de i gruppen har auditions så att vi inte dubbelbokar oss. Jag sa ifrån mig arbeten i vårproduktionen på en gång. Kändes HEMSKT då jag alltid är den som gör saker och är ganska van vid att det är jag som har gjort allt också. Nu kommer jag knappt göra något! (Om jag håller mig till mina planer! Men något säger mig att jag inte kan hålla mig ifrån). Helén och Emma verkade lite småsura först för att jag sa STOPP men nu verkar de vara glad över att jag tog mig själv före allt och alla andra.

Det kommer att vara samma på sånglektioner. Jag kommer säga till Emma att jag prioriterar sökningar före showen. Menar, showen är nu, sökningarna är min framtid!
Har inte riktigt känt för att göra något heller sedan lovet. Vill inte öva, dansa, sjunga eller något! Vill bara få den här terminen över, se till att komma in på skolor och starta om! Skulle behöva en ny identitet tror jag. :PVill fortfarande hålla på med det här, det är inte det, känner mig bara klar med Ålsta nu.

Förlåt att det inte blev några bilder. Har inte fotat något idag då jag lånade ut min kamera till Bella under dagen.

Vinterland, träd - FOTO

2011-01-09 | 23:45:00 | Fotografi - Natur |
Den jag gillar bäst är sist, annars ingen speciell ordning.
Nu tänkte jag ta och sova. Skola i morron och måste upp tidigt. FAN! Vill inte upp! Kan vi inte ha sovmorgon istället för stepp? (A)
Har lite att stå i, i morron så vi höres på kvällen. Då hinner jag nog sumera dagen också till ett inlägg. :)

Vinterland, grenar - FOTO

2011-01-09 | 18:10:34 | Fotografi - Natur |
Bilderna är i den ordning som jag blev nöjd av dem.
Har alltid viljat kunna ta sådana där äppelbilder men de har alltid varit för långt ifrån för att min kamera ska kunna nå. MEN IDAG fick jag till det. Tror jag. Vad säger ni om mitt försök?

Vinterland, sol - FOTO

2011-01-09 | 13:35:16 | Fotografi - Natur |


Vi börjar med bilderna med fokus på den underbara solen.
Blev inte så supernöjd med dessa två men de funkar i alla fall. Tog värre bilder kan jag säga... Det brukar vara kallare på vintern då solen är framme men idag var det superskönt ute!

Nu blir det till att vila lite. Har ont i magen. Sedan ska jag ner mot stugorna och hälsa på de som kommit.

Äntligen kunde jag fota!

2011-01-09 | 12:26:04 | Fotografi - Natur |


Nu har jag ÄNTLIGEN varit ute och fotat lite.
En positiv sak med vintern är att den bjuder på mycket fint och det är roligare att fota landskap. På sommaren är det mer "oh, titta blomma! Fota blomma!". Naturen har faktiskt mer att bjuda på när det är vinter.

Sitter och redigerar bilder för fullt just nu så de kommer senare idag när jag är klar!

Sista pyntningen på pepparkaksbron

2011-01-08 | 17:59:39 | Ålsta 10/11 |

Nu kommer ett inlägg som jag har lovat er sedan...veckan innan jullovet. SLUTBYGGET på den vinnande sistaplatstagande högakusten-pekkarkaks-bron!


Det var typ det. Förlåt att det kom på sent och förlåt för den tråkiga uppdateringen idag och igår. Skulle fota idag men det blev inte av. Är det finare väder i morgon så fotar jag då!
Jag gör inte så mycket på dagarna nu innan skolan börjar så....Får se om uppdateringen blir bättre efter lovet.

Franskbröd

2011-01-07 | 22:29:43 | Recept och bakning |

Bestämde mig för att fly ett tag.
Efter att jag hade varit på Nygård och umgåtts lite med Tess och hälsat på Ida och Cornelia som kommit tillbaka till skolan var jag upp till min tomma korridor och hade inget att göra. Som många vet så är inte mitt humör på topp just nu så jag bestämde mig för att fly till en värld jag brukar fly till. Bakningen.


Det blev Franskbröd. Med klara torrvaror som bara var att följa baksidan på. Lika mycket bakning fortfarande speciellt när man måste knoga med egna händer. Har inga degkrokar på internatet, så...
Nu blir det lite mer TV och sedan sova. Måste börja vända tillbaka dygnet också. Det är inte en lätt task.

Utanför internatfönstret - Foto

2011-01-07 | 12:39:59 | Fotografi - Natur |

Nu kommer MASSA bilder!
Såg att solen låg så fint på allt utanför fönstret så jag var tvungen att ta lite bilder. Har alltså fotat med stativ och utan blixt. Övning ger färdighet!
Vilken är eran favorit?
Min är den sista, därav la jag den sist. :) Annars ligger de inte i någon speciell ordning.

Får se om det blir så mycket mer bloggning idag. Fick några taskiga kommentarer igår från lite folk. Fattar inte! Har inte fått det på typ ett år nu och så kommer det flera på en gång! :S Att folk orkar! Har i alla fall fått fantastiskt stöd från Molly och Amanda efter detta. TACK TJEJER!
Men så jag är inte så mycket på blogghumör idag. Kommer liten recap över dagen senare. Ska upp till nygård och mysa. Tess och Oskar kom hem idag.

Repat hela kvällen

2011-01-06 | 21:18:20 | Ålsta 10/11 |

Efter att ha varit hos Sandra blev det att öva lite låtar för att få upp sången igen och repa till min föreställning som jag har för ettorna nu efter lovet. När jag kommer ha det är inte riktigt klart än men som jag fattade det på Helén ville hon att det skulle bli av så snart som möjligt. Det som saknas nu är Carro.

Det som är svårt nu är att få till mellansnacket, så att jag inte snackar för mycket. :P Har en tendens att göra det.

Ska kolla på "Dumpad" på kanal 6 nu. :)

Lyktor - Foto

2011-01-06 | 17:57:14 | Fotografi - Övrigt |


Mina ROSA lyktor. Syns det? xD Hehe, de ser väldigt orengea ut men det är ju för att ljuset är tänt i dem och jag fotar utan blixt. :P THEY ARE ON FIREEE! ;-)

Har varit med Sandra idag. ASKUL! Saknat henne massor. :( Vi pratade, spelade lite yatzy och kollade på tv. :) Riktigt mys. Sedan började jag blöda näsblod. :/ Irreterande.
Nu ska jag ner till ateljén och fortsätta öva sång. Har tappat massor. Min röst är inte alls med längre.

Dagens outfit

2011-01-06 | 10:41:49 | Dagens outfit |


Topp
- H&M
Leggins - Eden
Skärp - H&M
Kofta - H&M
halsband - minanamnsmycken.se
Örhängen - Glitter
Jacka - Cubus
Mössa - H&M (tror jag)
Vantar - H&M (tror jag)
Väska - Yves Rocher
Uggs - Skokanonen


Nu ska jag åka till Sandra, pussa lite på deras hund Nikita, gosa med kissekatterna och prata ikapp! Hur många gånger har jag inte gjort det det här lovet? :O Ska i alla fall bli skönt och träffa henne. Saknar Sandra MASSOR!

Har möblerat om

2011-01-05 | 20:36:26 | Ålsta 10/11 |

Har åkt tillbaka till internatet idag och dessutom hunnit städa och möblera om på rummet här. :)
Så här såg det ut innan.

Nu ser det ut såhär:


Sista ljusbilden

2011-01-04 | 23:42:31 | Fotografi - Ljus |


Sista ljusbilden som jag har att lägga upp. Många som frågat hur jag gjort och det finns många svar. Här är ett snabbt:
Det är ljusslingor som jag fotat på stan genom att ta fokus på något nära och sedan dra ifrån. Alla regnbådsfärger och det är efterredigerat i photoshop. :)

Tack för att ni har stått ut med att jag inte har bloggat idag. Har verkligen inte haft lust och heller inget att blogga OM ändå.
Vi fick strömavbrott i tre timmar tidigare i kväll. Det gick inte att spela sällskapsspel eller någonting för de gick inte att hitta i mörkret så jag och brorsan slog upp random ord i ordboken och så skulle vi beskriva dem. Fan, vissa ord är inte lätta! :O Jag vann i alla fall! Och han som alltid säger att han är bättre och smartare än mig. :P

I morgon åker jag tillbaka till internatet. Ska bli SÅÅ jävla skönt!

Rainbow - Ljusfotografering

2011-01-04 | 01:29:14 | Fotografi - Ljus |

Fotat lite nytt idag. :) De är faktiskt tagna på stan..xD
Smånöjd blev jag men inte fullt nöjd dock. :P VET att jag kan bättre!
Vad tycker vi?

Det kommer inte att komma så många inlägg idag.
Har inget att göra, inga nytagna bilder och ingen lust helt enkelt. Kommer kanske in och kollar kommentarer då och då. Ska fokusera på att få med mig alla saker tillbaka till skolan i morron också. LÄNGTAR TILLBAKA TILL ÅLSTA!

I'm just learning

2011-01-03 | 21:40:09 | Fotografi - Ljus |
Tog dessa bilder i natt. INTE NÖJD! Men det är bara att öva vidare. :) Vad tycker ni?
Har fler bilder på lager som jag tagit idag som kommer sen.

Har astråkgit för övrigt. Inget att göra som vanligt. Vill packa väskan men det ska jag göra i morgon. Morgondagens sysselsättning..xD Om någon har en uppgift så ge mig gärna en! :)
Tror jag ska sätta mig och leka lite med bloggdesignen tills ni kommer på något. ;-)

På stan med syster-yster!

2011-01-03 | 18:21:09 | Dagbok 2011 |

har varit på stan med yster idag.
Det händer då inte ofta då vi typ aldrig ses. Båda har som flyttat hemifrån så...

Hon hitta två par byxor, nagellim och säkerligen nåt mer när jag inte såg på. Jag hittade... Inte så mycket som ett skosnöre! Men lika bra för min plånbok är så tom att det bara är en tidsfråga innan hundarna pinkar på mig. :P

I kväll blir det till att ta det lugnt och ev. packa resväskan. På onsdag åker jag tillbaka till internatet.

Julklapp i efterskott!

2011-01-03 | 12:41:13 | Dagbok 2011 |


Vi hade lite julafton i efterhand igår när syrran kom hem då hon inte var hemma över jul och nyår.
Hon fick massor av lösnaglar av mig och jag fick grönt Chai-te! :D

Ev. så ska jag på stan med henne idag men hon vet fortfarande inte om hon vill. Om inte ska jag ringa Carro-bus och kan inte hon heller så blir det dega vid datorn mest hela dagen.

Några favoriter från i jul

2011-01-02 | 22:09:00 | Musik - Övrigt |

Kvällens TROLIGEN sista inlägg.
Några av mina favoritbilder tagna i jul. :)
Mamma är och hämtar syrran på busstation nu så hon kommer hem NÄR SOM HELST! Saknar henne massor så det ska bli kul. :) Vi ska ha lite minijulafton eftersom att hon inte har fått sina julklappar från familjen så det blir mys. Sedan har hon med sig sin pojkvän Tony också.

Det har bara varit fotografi-inlägg idag bortsätt från ett. Vet inte om jag ska be om ursäkt för det eller vad jag ska göra. Menar, fotade en hel del igår och jag vill ju få dokumentera alla bilder jag blev nöjd med. :) Sedan kommer lite bilder nu där första bilden redan kommit på fotografi en gång tidigare, det andra som "julklapp" och de två sista som aldrig laggts upp på bloggen alls innan. (nest sista togs idag för nån timma sen!)

Fortsatt god kväll på er så ser vi om det kommer något inlägg till innan sängdags, annars höres vi i morron! :)

Ute med familjen

2011-01-02 | 17:39:24 | Dagbok 2011 |

Vi var ute och åt idag. Det händer typ aldrig i våran familj.
Det blev Alfornos nere i byn så jag tog en tunn grekisk sallad. Det har fan inte hänt mer än så idag. FAN va tåkigt livet kan vara ibland. :P

I morron ska jag se om syrran vill på stan med mig. Då får jag i alla fall NÅGOT att göra. Vill hon inte det...då blir det tråk en dag till. Åker tillbaka till internatet på onsdag. Har lite att stå i där innan skolan börjar igen.

Canon Legria HF R17

2011-01-02 | 16:09:34 | Cajsa tipsar |


Det 28/12 -10 fick jag en ny filmkamera av mamma och pappa då min är trasig sedan i sommras.
Dock två hakar. Jag fick betala halva själv och de ska få låna den om de behöver. Fine by me! Fick ett 8 gig minne till den också och de filmar aldrig så.... :)

Fotografering 110101 - Random vinterbilder

2011-01-02 | 14:52:26 | Fotografi - Natur |


Fotade lite random också. Bara på saker som jag såg och lite sånt. :P
Det är inte det att jag har bloggtorka...Jag har bara inget att göra på dagarna så jag har inget att skriva om... Okej, det är en bloggtorka, men vi lossas som om det inte är så! :)
Om någon har något förslag på vad jag ska göra så är uppgifter SÅ välkomna!

Fotografering 110101 - Vårat hus

2011-01-02 | 12:23:26 | Fotografi - Natur |Vårat hus.
Snötäckt. Och kallt, både utvänligt och invändigt.
Idag händer lika mycket som igår ungefär...INTE ETT SMACK! :O Det jag vill nu är tillbaka till internatet och bara träffa alla vänner igen, göra det jag behöver göra och öva innan skolan sätter igång igen.
Syrran kommer hem idag för övrigt. Ska bli trevligt och träffa henne igen sedan höstlovet.

Fotografering 110101 - Gamal brevlåda

2011-01-02 | 00:27:05 | Fotografi - Natur |

Jag är ganska glad över att denna brevlåda aldrig använts av oss. Hade inte varit så bra så här på vintern.
Gjorde den både i svartvitt och i färg. jag jobbar så sällan i svartvitt så det är väl lika bra att börja! xD

RV

2011-01-01 | 21:48:42 | Film & Musik |


Har precis kollat klart på filmen "RV". Minns inte vilken kanal den gick på men filmen är ju underbar!
Det är den typ av humor som alla fattar även om man inte är någon höjdare på engelska eftersom att skämten sitter i handlingen och vad karaktärerna GÖR och inte bara vad de säger.

En annan anledning till att jag gillar filmen är så klart också för att fina Kristin Chenoweth är med i den. :)
Kvinnan är en fantastisk skådespelerska och sångerska som man bara blir SÅ glad av! Har ni aldrig hört talas om henne så youtuba henne och kolla på lite klipp. FANTASTISK!

Fotografering 110101 - Grenar

2011-01-01 | 19:17:00 | Fotografi - Natur |var ute och fotade idag.
Den första blev favorit-bilden. Det är kul att öva, även om det är kallt som F-A-N!
Feedback?

Har förövrigt ändrat lite på min stempel
men det kanske ni sätt redan? ^^
Vad tycker vi om den nya?

Mer och mer snö

2011-01-01 | 15:35:00 | Fotografi - Natur |


Tog denna bild i veckan. Minns inte riktigt när. Tog den samtidigt som "Lykt-flyckt"-bilderna i alla fall. :)
Snön bara växer och växer på taket OCH på marken. Pappa är duktig som är ute och skottar hela tiden. Utan honom skulle vi inte ta oss ut ur huset! :O

Var ut och fotade lite tidigare idag så de bilderna kommer upp i kväll, några av dem i alla fall. Har delat in dem lite i "grupper". Ni ser sen vad jag menar.

2011 is in 'da house!

2011-01-01 | 12:58:36 | Dagbok 2011 |Många gör recaps över deras 2010 på bloggarna nu så jag tänker inte göra det. Ni får ju gärna titta runt i månaderna i menyn från 2010 om ni vill. :) Jag hade en bra dag sista dag på året i alla fall. Träffade en kompis, mötte två andra vänner på stan, åkte och hörde min lärare sjunga i kyrkan och fick vara med familjen.

Tyvärr så snöade det här samtidigt som det var dags för raketerna så man såg inte så mycket av dem. Hade tänkt att försöka fota dem men ACK vad illa det gick.

Vad tror vi om detta nya år?


- Jag ska sluta dricka SÅ MYCKET zero. Dricker på tok för mycket nu men tänker inte sluta för det. :)
- Jag SKA komma in på någon av de skolor jag söker till hösten.


Det var väl det jag hade ungefär.


Vad har ni för löften? Jag vill gärna veta! :D


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.