Hussborg

2010-05-27 | 10:23:00 | Ålsta folkis |

SHIT vilken kväll vi hade!
Gårdagen var helt FANTASTISK! Tack allihopa för en fin kväll och tack HANNA för att du arrangerat så bra! Utan dig hade kvällen inte kunnat bli av!


 
Halvtimmas förfest i stuga 6 innan bussen avgår!

 
NU ÅK VI!!!

 

FRAMME!
Våra fina lärare, Emma och Helén. Ni har verkligen förgyllt vårat år på ålsta!!! Tack för ett unterbart år!!! :'D


Jonatan och Hanna! Utan Hanna hade denna tillställning varit en ren omöjlighet!!! Tack Hanna, för allt du gjort för oss! :D


Min välkommstdrink. (Alkoholfri). Anja i bakgrunden! ^^ Hon gjorde mitt hår för kvällen. :)


"Såhär, stig! Så tar du bild med min kamera, det är inte mer komplicerat än så!"... hihi, Sandra fick bli objekt för att lära rektorn att fota med min kamera..^^


FAMILJEFOTO!!!
Fanny, Matilda, Maja, Linn, Frida, Jag, Petra, Alicia och Johanna! Min fina korridor-familj, västgård nedre, fan va jag kommer saknar er alla så jäääävla mycket! :'(Helén blev mitt fotoobjekt för kvällen tror jag nog..^^ Fick många fina bilder på Helén under kvällens festligheter! :) Och hon fick många bilder på oss också så det går jämt ut! ^^


Första närvarande av lärarkåren.
Stig, Marie, Emma, Helén och Kicki. Det krävdes att en fotoelev verkligen tog kameran av Helén och sa "Ställ dig på trappen, du ska också fotas" för att få ihop det. :)

 
Sparrissoppan som serverades till förrätten blev kvällens höjdpunkt tror jag nog. Tills Kladdkakan serverades. Då hade vi en grymt nöjd Helén vid vårat bord.


Killarna jobbar stenhårt på att slipa min och Nathalies dikt tills att det blir ett grupparbete på 4.


Johanna: Men! Du är ju typ inte med på en ända bild!!!
*Knäpp* så var man med då...


Senare på kvällen blev det Karaoke. Jag fick mig en duell mot Helén där jag vann med nästan dubbla. Dock var det inte fair and square för hennes mick var inte på i början. Hon skulle ha vunnit överlägset, även om hon själv inte tror på det. Här kör hon dock mot Linn och Alice.
Strax efter 12-slaget åkte jag med Helén tillbaka till internatet. I baksätet var även Kicki, Emma och Kerstin med också. Somnade nästan...jag tror i alla fall att jag var vaken. Ni vet sånna där gånger då man inte vet om man sover eller är vaken, var det...jaja...Kom i alla fall hem! :)

Puss och kram Maria och Alice! Kommer sakna er så otroligt mycket men vi ses snart igen, eller hur!? :'D

 bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.