Stan med Sofia

2010-12-31 | 19:21:00 | Dagbok 2010 |

Idag har jag varit på stan med Sofia.
Det va supermysigt då även vi heller inte har sätts sedan i sommras riktigt ordentligt.

Vi träffade också på Susanne Bertlin på stan så vi stod och pratade med henne lite. Henne har jag heller inte sätt sedan i sommras. Det suger att man inte hinner träffa kompisar. :(
Innan jag skulle åka iväg till Stöde med pappa så träffade jag Tobias. En gammal klasskamrat från gymnasiet. Honom har jag saknat som fan!

Jag  och Sofia tänkte "Nu ska vi sitta på ett café och ha mysigt och prata ikapp". Efter att ha kommit på att alla cafén var stängda hamnade vi med varsin light-läsk på McDonald's.


De fyra sista bilderna är Sofias

Efter stan var som sagt jag och pappa till Stöde och kollade när Helén sjung i kyrkan. SUPERDUKTIGT! :D Och så fick hon mig nästan att gråta och det gör jag aldrig när någon sjunger, oavsätt hur fint det där.
- Bra jobbat i alla fall, Helén! Du var supeduktig! :)

Dagens outfit

2010-12-31 | 11:41:57 | Dagens outfit |


Linne - Cubus
Polotröja - H&M
Leggins - Eden
Jacka - ?
Mössa - H&M
Halsduk - Yves rocher
Uggs - Skokanonen
Väska - Selånger marknad
Långt halsband - merasmycken.se
Kort halsband - Julklapp från brorsan (Guldfynd)


Ska träffa Sofia på stan snart och sedan ska jag och pappa till Stöde kyrka och kolla på Helén när hon sjunger. :) Hon är verkligen superduktig så det ska bli kul att se henne. :)
Höres när jag är tillbaka i kväll!

Tävlingen slutar btw idag så skynda och var med HÄR! :D

Inhandlad notpärm och träffat Ingela

2010-12-30 | 19:15:00 | Dagbok 2010 |

Har varit in en sväng på stan idag.
Träffade Ingela på en fika så vi satt en timma och pratade ikapp oss då vi inte setts sedan i sommras. Det är många kompisar som jag inte har träffat sedan i sommras så försöker ta igen det nu, saknar alla sååå!

Vi tog i alla fall igen en hel del och så pratade vi lite om mitt "Jag ska bli en stjärna"-projekt som jag har satt ihop med Carro och hon var väldigt intresserad av att köpa in en föreställning till min gamla skola för att visa eleverna.

Köpte en notpärm på Bokia idag också.
Visste ni att Bokia stödjer BRIS? Jag blev glad över det. Det är bra att de notpärnar som jag köper bara verkar finnas på Bokia. ^^

För inte så länge sedan ringde de från Östersunds KK och undrade om jag kunde komma och döma deras stjärntävling sista helgen i Januari och det gör jag ju så klart jättegärna! :D
I morron ska jag träffa Sofia och förhoppningsvis ta mig till och från Stöde också för att se Heléns uppträdande. :)


I morron drar jag en vinnare av armbandet och en bra fråga får bloggsvar! Så är du fortfarande inte med i tävlingen så ställ en eller flera frågor på http://bloggsvar.se/cajsalindahl så är du med och tävlar också! Ju fler frågor, ju srörre chans!

Dagens outfit

2010-12-30 | 17:10:06 | Dagens outfit |


Bellman ville vara med på bild också så han fick väl det..^^


Detta Blev outfiten för idag. Simpelt och bekvämt. :)
Top - Cubus 
Kofta - H&M
Leggins-jeans - Gina Tricot
namnhansband - minanamnsmycken.se
Långt halsband - merasmycken.se
Jacka - H&M
Halsduk - Yves Rosher
Mössa - H&M
Väska - Selånger marknad
Uggs - Skokanonen


Ser jag inte ut som en riktig modebloggare nu då? xD Även om jag inte riktigt är det. Pälsjacka (fusk!) söt mössa, uggs. Handen vid sidan medan jag håller upp väskan med andra underarmen och posserar..xD BLOOOGG! xD Hehe.. :P

Vill passa på och tacka er för alla era superfina kommentarer också! Ni är så gulliga! ^^

Mycke jobb och fina ord

2010-12-29 | 21:20:54 | Övrigt |

 

2011 händer det! Jag ska söka till PAS!
Fan va kul! Tror inte att jag kommer komma in men det kommer ge mig erfarenhet. :) SKA in på den skolan i framtiden så om jag fortsätter tänka "jag kommer in" så kanske jag gör det! :D "The secret" för er som inte sätt den! Asbra film!
Måste prata lite med Emma om låtval dock. Har ingen aning om vad jag ska sjunga. Måste också hitta en monolog som jag kan göra bra.

Sitter och kollar på musikalen "Jekyll & Hyde" som sagt. Går inge vidare för min dator det här. Bloggtorka har jag också!

 
TUSEN TACK! :D Blev verkligen asglad av detta! :D Synd att du inte lämna nån mail eller något så att jag kunde kontakta dig! :'(

Lyckt-flyckt

2010-12-29 | 17:25:00 | Fotografi - Övrigt |


Man får lite Narnia-känsla eller vad säger ni? ^^
Tog bilderna för två dagar sedan men har inte orkat redigera dem förrän nu så här är de!

Har ni så här mycket!?

2010-12-29 | 14:08:17 | Tankar |

Okej mina älskade skåningar och alla ni uppåt i landet med stopp i Stockholm ungefär.
Ni vet att jag älskar er. :)
Men ni som påstår att ni har två meter snö, har ni så mycket som vi?

Vi har ungefär....En meter i genomsnitt. Vissa ställen är det mer på och vissa mindre. ALLT är begravt! Våra 1,20 meter höga lycktor sticker upp här.
Våran grill är nog bara att skrota när den kommer fram i vår. Den är HELT täkt. Jag visste inte ens att den fortfarande stod där innan mamma sa något. Ni ser husknuten? Står jag där kan jag precis se in i fönstret annars om jag står på tå. Ställer jag mig på knä där nu (om vi leker med tanken att jag inte faller igenom snön) så ser jag nog allt klart och tydligt. :)
Vi hade mycket förra året men i år är det MYCKET mer! Tror inte Sundsvall har haft så här mycket de senaste 20 åren!? Vad tror ni om era två meter nu? Inte riktigt va? :)
ÄLSKAR ER ÄNDÅ! xD Puss! ♥

Birsta med mina tjejer!

2010-12-28 | 20:20:00 | Dagbok 2010 |

TRÄFFAT MINA TJEJER IDAG! :D
Jag har inte träffat Hanna och Maja sedan i sommras så att ses var så otroligt mysigt! SAKNAT ER MASSOR! ♥

Jag blev sen dock...som vanligt!
Jag är alltid sen tror jag...Det dumma är att jag bara är det när jag ska träffa dem, annars lyckas jag alltid komma i tid. Vi kollade lite på underkläder, snackade och bara umgicks...
Det är inte så kul att shoppa med mig för tillfället, jag är ganska tråkig i affärerna och när det är mellandagsrea blir det så varmt i butikerna att jag bara vill ut på en gång.
Träffade också på Magda Lövgren och Sandra Lindkvist. Två till som jag saknar otroligt mycket men Sandra ska jag träffa nästa vecka. :)


Vad det gäller min bloglovin' så har det äntligen löst sig! Kontaktade dem och de har fixat allt till mig nu, så nu slipper både jag och ni en massa krongel. Den felade länken har automatiskts tagits bort så ni behöver inte oroa er för att det ska vara massa fel och ni som var subbade till den andra har flyttats över till rätt så att ni får uppdateringarna! :D TACK BLOGLOVIN' FÖR HJÄLPEN!

Kameror att INTE köpa!

2010-12-28 | 12:24:36 | Cajsa tipsar |

Samsung HMXU10 första videokameran. Aiptek ahd h5 extreme andra videokameran.


Samsung HMXU10 kan du hitta på alla de stora affärerna så som Elgiganten, Media Markt och Siba.
Något som är bra med denna kamera är ljudet. Bildkvalitén suger. Läser man HD ska det också vara HD. Bilden är mjölig och när man filmar har man inte liiiten ruta att se vad man filmar. Toppen om man bara ska göra filmer till bloggen men om man vill kunna filma saker som jag är ute efter, så som konserter, är det inge bra. Elgiganten, siba och alla andra affärer låter dig pröva varan innan du bestämmer dig om du är nöjd eller inte och ger dig en chans att lämna tillbaka den.

Aiptek ahd h5 extreme hittar man på teknikmagasinet. Är man hobbyfilmare ute på semeter eller bara till bloggen så är denna toppen. När man är van vid att redigera filmer som jag är så är detta en otroligt dålig filmkamera! Teknikmagasinet låter dig heller inte lämna tillbaka en öppnad plombering MEN om man pratar med dem om att man vill faktiskt kunna pröva varan innan bestämmer sig så kan man ha tur och faktiskt få det. Annars är det 30 dagars öppet köp på kameran. när jag köpte kameran fick jag en som redan var oplomberad och jag blev lovad att jag kan lämna tillbaka den om jag inte var nöjd fast att jag prövat den. Denna åker tillbaka idag så jag hoppas att de håller sitt löfte.

Dessa kameror är alltså INGET jag tycker att man ska köpa om man bryr sig om kvallité. Är man bara ute efter dålig upplösning för sin semster funkar vilken billig kamera som helst!

Skrutten hälsar

2010-12-27 | 18:59:00 | Fotografi - Djur |


Har lyckats få några härliga bilder på Skrutten (eller huggarn som pappa kallar honom).
Dock gillar han inte min blixt utan rycker till varje gång och är skitsur på dig ett tag men det går alltid över. :)

Skruttan (pappas nya namn på henne är fräsarn) fastnar inte riktigt på bild.
Eller jo, det gör hon bara det att hon är inte rolig för fem öre. Hon sitter bara där på en pinne och fräser så fort man kommer i närheten av henne. Hon är supersnäll men gillar inte att man ska vara fysisk med henne men hon bits inte i alla fall. Skrutten däremot nafsar efter en om man kommer in med fingrarna.

Affischen "Jag ska bli en stjärna!"

2010-12-26 | 16:17:17 | Musik - Övrigt |


Då var jag klar med affischen. Den blev lite för highteck kanske... :/ Och lite tjejig? Va fan, jag är en tjej! xD
Nu när affischen är klar är programbladet inga problem för då vet jag ungefär hur jag ska ha det.
Som ni ser har jag suddat ut nästan all text på affischen och det är för att det är inte relevant för er att se. Det är bara viktigt för den som ska se föreställningen.
Den säljs för fullt till skolor runt i sverige. Just nu har jag bara börjat kolla på skolor att sälja till Sundsvalls- och Ångeområdet så vill ni att jag kommer till eran skola så hör av er till mig så ska vi se hur vi kan lösa det. :) Det är fortfarande mycket arbete som måste göras med föreställningen. Har en hel "att göra"-lista och är långt ifrån klar med den.

Funderar på att fixa en separat blogg för denna konsert nu när jag har första föreställningen efter lovet. Får se....

Det var mer jag ville skriva men kommer inte på vad det är...Fyller väl på allt eftersom..^^
Föreställning för skolor och företag som sagt..^^
Ska börja jobba på en sommarshow ganska snart också. Det är så kul att skissa på och jobba med nya föreställningar! :D

Nu ska jag lata mig lite. Satt med denna hela natten, gick och la mig vid 3.30 och sedan blev jag klar med den nu.

Ser du stjärnan...?

2010-12-25 | 23:38:00 | Musik - Övrigt |Börjar öva lite bilder utan blixt när jag ändå inte har tillgång att öva bilder i studion. Vad tror vi om det?
Det är svårare än vad jag trodde! :O

Julstämmning!

2010-12-25 | 16:20:00 | Övrigt |


Många tycker att nu är julen slut. Julafton var igår och nu är det som vanligt igen. WRONG!
Julen är låång, mina älskade läsare! :)
För mig är det sista juldagen imorron och sedan är det en "vanlig vecka" till nyår. Så är det för mig i alla fall.

Tänkte nu i alla fall sprida lite julglädje med några julklipp från saker som jag har gjort det senaste året (alltså från i år och förra årets jul).

Vi börjar med ett medley.

Julmedley från förra årets krogshow med hela klassen. :) SAKNAR!


Carol of the bells x2! Denna har ni ju redan sätt för bara några dagar sedan. ^^


Sedan var det ju det mindre bra framträdandet av mig då...Maria gjorde toppen ifrån sig så hoppas att ni gillar det i alla fall. I denna natt blir världen ny.

De fina julklapparna!

2010-12-25 | 14:02:00 | Dagbok 2010 |
God jul! - Videoinlägg

2010-12-24 | 19:48:22 | Videoblogg |


GOD JUL!

2010-12-24 | 02:13:39 | Fotografi - Övrigt |
TOTALT MISSLYCKADE BILDER!
Tänkte börja lära mig fota utan blixt nu när jag inte har tillgång till att lära mig att fota i studio. Inte så lätt som jag trodde. INGET blir som jag vill. Jättesvårt att fota med hög ISO också när man är så ostabil på handen som jag är.

Önskar er i alla fall en RIKTIGT god jul så hörs vi mer senare idag för nu ska jag gå och lägga mig! :)

Mer shopping

2010-12-23 | 20:15:31 | Mode & shopping |

Shoppat lite mer idag.
Förstår dock inte...har ingen shoppingglädje alls! Hittar inget jag vill handla. :(

Jag har heller ingen större blogglust idag heller. Vi får se om jag skriver mer idag eller om jag fotar under kvällen och morgondagen och skriver då.


Änglarna är till Ingela i julklapp, från Gottgruvan 23 kr st
Rosa ljuslyktor - Gottgruvan 19 kr/st
Tre par trosor - GinaTricot 99 kr/3 par
USB - Media Markt 199 kr

Ska fortsätta lägga in film i datorn så att jag kan redigera sedan.
Puss och kram på er och tack för att ni står ut med mig i min lilla bloggsvacka av tappad blogglust och total torka.. :P

Shopping i julstressen

2010-12-22 | 17:50:54 | Mode & shopping |

HAR SHOPPAT! :D
Eller ja...det är synd att kalla det shopping. Köpte en BH och tre par strumpor till mig själv men var inte så mycket på shopping-humör.BH - Lindex
32,50 kr
Strumpor - H&M 30 kr
Ramar - Ö&B 25 kr st

Nu vet jag ju att Emma läser min blogg då och då och så vet jag inte om Helén brukar kika in men ramarna tillhör i alla fall deras julklapp som de ska få av mig. Så nu har de en liten hint. Vi kan hoppas på att de inte kollar just detta inlägg.. ^^

Pernillas Jul

2010-12-21 | 23:45:07 | Nanne & PW |

Tycker ni inte om Pernilla Wahlgren eller helt enkelt inte klarar av henne så får ni skylla er själva!
Kvinnan är helt faktastisk!
så att se henne på TV i en halvtimma idag var helt otroligt underbart! Speciellt när man kurerat sig hela dagen var det ganska skönt att få slappna av och känna sig lycklig över någon som man verkligen ser upp till!


Till min kära Westgard-familia kan jag ju hälsa att jag kommer att pröva gratängen som hon gjorde i kvällens program. Den är vegetarisk så det kommer passa alla. :) Samt att jag gör den i sådana fall laktosfri också. Dock ett problem... Då får vi gå in och lägga en summa allihopa och så kan vi hjälpas åt allihopa också. Kommer inte ha råd att göra hela själv.

Jag ser i alla fall fram emot nästa program! :D
Nu blir det sova så jag orkar med shopping i morgon, nattis!

Vi alla hatar att vara sjuka

2010-12-21 | 16:03:57 | Fotografi - Övrigt |Det blev inte så mycket bloggande igår... Inget för att vara exakt.
Fick magsjuka och blev ganska deckad i soffan utan någon som helst ork till att blogga.

Har heller inte så mycket att blogga om. Har en regäl bloggtorka. MEN jag fotade lite i söndags och har inte redigerat dem förrän idag. Så det kommer komma i alla fall ett inlägg till med lite bilder. Förlåt att det blir så tråkigt men jag orkar bara inte just nu. När lovet är slut kommer jag igång med mer bloggning igen! PROMISE!

Jullåtar

2010-12-19 | 23:27:00 | Spotify-listor |


klicka er in på min låtlista
"Jul" eller klicka på bilden för lite extra julstämmning. :) Nya låtar tillkommer hela tiden!

Har ni en jullista som ni vill dela med er av? Skicka länk till mig så lägger jag upp den på bloggen! LÅT OSS SPRIDA JULSTÄMMNING PÅ BLOGGEN! :DSynd att det inte inte är någon som är intresserad av tävlingen än. :( Hoppas att intresse kommer!

Tävling/Frågestund!

2010-12-19 | 20:34:17 | Tävlingar & Utmaningar |


Se videon för att veta vad ni ska göra för att delta i tävlingen och vad ni vinner. :)Armbandet är värt 119 kr och kommer från Mera Smycken!

ALLA FRÅGOR STÄLLS I BLOGGSVAR om man vill delta i tävlingen!

Lilla julafton

2010-12-19 | 15:50:44 | Musik - video/ljud |

Nu har jag fått in lite klipp från lilla julafton på youtube. Här är de!


I denna natt blir världen ny - Jag och Maria
Det gick inge vidare för mig. Maria gjorde ett superbra arbete och klasserna också i sitt körande. Kände bara efter att Maria kunde ha sjungit hela låten själv. SÅ dåligt gick det, att jag inte ens hade kul. :( Tyvärr... Jag brukar ändå känna att det va kul hur det än lät.


Believe - Helén Sundberg, min lärare. :)


Carol of the bells - Artist 1 och 2
Denna video är från både adventsfikat och lilla julafotn. Det va bäst på lilla julafton enligt mig.

En lysande jul

2010-12-18 | 21:48:22 | Film & Musik |


Kristin Chenoweth är på Kanal 5 just nu!
Alla filmer med Chenwoeth rankas 5/5 av mig så TITTA! :D

Jag har ganska stor bloggtorka just nu men det kanske ni märker? Från och med i morron kommer jag inte att blogga om jag inte känner att jag inte har något att blogga OM. Just nu bloggar jag bara för att jag vill och det är ganska segt...xD

Hemresa för jullov!

2010-12-18 | 09:31:37 | Videoblogg |

Nu åker jag!
Höres när jag är hemma. :)


Mera Smycken!

2010-12-17 | 13:40:00 | Dagbok 2010 |NOTE! Adressen är skolans adress så det är inte min personliga hemadress därav har jag inte orkat sudda bort det!

Paket i facket i onsdags! :)
Fick ut det efter julbordet. Eller egentligen under. Försvann bort för att hämta det. Satt med Helén, Emma och Anna-Karin. Mina lärare är ganska unga och modeintresserade så man blev ganska populär när man kom med det. ;-)

Smyckena är från Mera Smycken.
Armbandet kommer eventuellt att lottas ut på bloggen. Har inte riktigt bestämt mig ifall jag orkar med en till tävling för tillfället. Finns det intresse för en till tävling?

Julavslutning

2010-12-17 | 00:18:40 | Ålsta 10/11 |

Idag har vi haft avslutning.
Nu är det jullov nästa. Känns faktiskt inge vidare. Vet att jag behöver ett lov men vill vara kvar med alla underbara människor!
Jag var inte så superglad över att vi hade dans på morgonen heller så mitt humör har inte varit på topp, tyvärr.

Efter lunchen hade vi lite tävlingar. Lite så ska det låta och Doobidoo i blandning. Vi fortsatte även efter fikat. Dock var det bara jag, Isabell, Frida, Helén och Emma som ville så vi tävlade lite mot varandra i sista minuten.

Stenen på paketet är en "Gratitude stone" eller även kallat "Tacksamhets-sten". Vi ska bära runt på den i fickan och varje gång vi rör vid den ska vi tänka på något vi är tacksamma för.
25 godisar för de 25 dagar vi är borta på lov. Vi fick samma förra året. Går att läsa om förra årets julavslutning HÄR! :)

Glögg, ljus och underhållning

2010-12-15 | 22:23:00 | Musik - On Stage |


Jag och Carro. :)
Jag var med på första, andra och sista låten. Sista låten var det jag och Maria som sjung. Dock gick inte mina solodelar i den bra alls! :O Gick crap rent ut sagt! Första och andra låten var Carol of the bells och Decembernatt/Haleluja. Min och Marias låt var "I denna natt blir världen ny".

Helén sjung också! :D Det va riktigt bra! Önskar bara att hon kunde se det också. Killarna sjung också lite. Även Viktoria och Frida, Sabina hade en sololåt och Nathalie, Malin och Josefin sjung också låtar från sitt projektarbete. Alla va superduktiga!

Det var riktigt mysig stämning på min och Marias låt. "I denna natt blir världen ny" med Carola. Alla kom in i grupper och ställde sig lite blandat på och framför scenen och när jag kom in på sticket i låten satte sig alla runt oss och det va riktigt mysigt.
Allt för mig gick dock åt helvete. Först var inte min mick på så vi fick börja om från början och sedan när jag skulle sjunga "Åter vill lamm och små barn hinna gå" visste jag inte va texten va! :O Sedan började verkligen ALLT gå åt skogen.

Får se om det kommer inspelningar under lovet eller inte. Vet inte hur jag ska göra med det.
Det va allt från kvällen.

Tack till Erik som fotade hela föreställningen! :D

Cajsa goes Santa!

2010-12-15 | 19:22:00 | Ålsta 10/11 |


Vi har lilla julafton hela dagen idag. Det började med Grötfrukost i morse och sedan gick det vidare med julbord och nyligen har tomten varit och delat ut julklappar. Dock missade jag tomten då jag "behövde öva" men min kompis fotade "honom". xD Och jag fick ett (två) paket ändå. :)

Erkänn att jag gör en jävla bra tomte!? xD
Tomten fick en lampa. En riktigt fin lampa faktiskt. :)

Det var väldigt uppskattat och jag trodde att Barbro skämtade först när hon frågade men hon var fullt allvarlig. Fick heller inte säga det till någon och det va rätt jobbit. Gäller det en knepig sak som är om mig måste jag ju säga! :O

Nu måste jag springa för vi ska ha föreställning i ateljén för skolan.

Dansarnas julföreställning

2010-12-15 | 13:00:00 | Ålsta 10/11 |

De sex första bilderna kom tyvärr inte med så vi hoppar direkt in på bilderna från Hyders fri/moderna dans.


Dansarna har haft sin första föreställning nu!
De va superduktiga, verkligen! :)
I detta fall säger bilderna mer än ord så här kommer MASSOR med bilder från deras föreställning!

TACK FÖR EN SUPERBRA FÖRESTÄLLNING! :D

Ciao Augostino!

2010-12-14 | 23:28:36 | Ålsta 10/11 |

Vi hade en liten avskedsfest för Augostino nu i kväll.
Efter jul kommer han inte tillbaka utan åker tillbaka till Italien på torsdag. Känns tråkigt och lite småjobbigt. Kommer verkligen att sakna honom!

Jag och Carro kom tidigt till festen. Gick också först. Hon kände att hon inte riktigt ville vara där då hon aldrig lärt känna Augostino och jag fixar inte så mycket folk, högt ljud och anonyma tillställningar. Gillar hellre att bara sitta och prata och ha det trevligt.


Ettorna gjorde ett ashärligt nummer till honom som jag filmade.

Låter bilderna tala för sig själv. Känner inte riktigt för att skriva så mycket just nu.
VI KOMMER VERKLIGEN ATT SAKNA DIG, AUGOSTINO!


Förlåt för dålig uppdatering idag, btw. Men det har verkligen varit galet mycket att göra. Efter lunchrasten hade vi körövning och sedan hjälpte jag Helén att rensa och gå igenom allt på kontoret fram till 16.00. Därefter var jag värd för en filmkväll, inte för att det kom så många, och sedan sprang vi på Augostinos fest. :)

Kostymförrådets genomrensning

2010-12-14 | 12:01:57 | Ålsta 10/11 |

Städ, städ, städ!
Vi blev uppdelade i städgrupper idag. Jag, Cornelia, Ida och Frida fick städa kostymförrådet och räkna hur mycket det fanns av allt. Det må vara litet men FAN va kostymer och kläder det finns! :O

Helén sprang mellan alla städstationer och hjälpte till men jag tror hon var mest uppe hos oss.
Mitt i allt fick jag springa till dansträningen men kom aldrig så långt. Hamnade i en soffa med en ledsen kompis och när jag var klar hos henne var träningen slut. Men jag kom i alla fall till plats. Därefter fortsatte vi att städa tillsammans, då även med Nathalie i gänget. :)

Det var min tråkiga förmiddag. :P heh....
vad som händer mer idag vet jag inte än.

Dagens outfit

2010-12-13 | 22:50:30 | Dagens outfit |


Topp - Gina Tricot
Kofta - Sisters
Leggins/treggins - Eden
Mössa - H&M (tror jag)
Jacka - H&M
Uggs - Skokanonen
Väska - Selånger marknad
Tomteluva - Skämt och barnvagnar, Sundsvall
Halsband - minanamnsmycken.se

Boda Borg

2010-12-13 | 20:52:19 | Ålsta 10/11 |

VILKEN DAG! Helt fantastisk!
Inte nog att man har kommit sina kompisar i klassen närmare både fysiskt och mentalt har man även fått göra det med Helén. Jag är SÅÅÅ i hennes lag nästa gång också! xD

Vissa valde att klä ut sig i sina respektive lag och vissa inte. Vårat lag valde att vara naturella och oss själva. Vilket leder långt i det tokiga lag jag tillhörde..^^
Hendrik börjar bli småless på mitt eviga fotande. Ni ser ju blicken han gav mig när jag fotade i bussen. ;-)

Jag var i lag med Josefin, Nathalie och Malin. Väl framme fick vi en till lagkamrat. Helén. Asbra att ha med sig läraren i laget, speciellt med tanke på att hon har varit där innan. Kan vara skönt att få lite kvallitétstid med henne också då vi känner att vi knappt har henne i några ämnen längre.
De första banorna valde vi att jag inte skulle vara med på. Av den enkla anledningen att det var mycket att guidea varandra och beskriva vägar. VIKET Helén har förbjudit mig att göra. Jag kan verkligen inte!

Jag: Tror inte att jag ska vara med på denna. Om ni inte vill bli vilseledda?
Helén: Nej, Cajsa. Du hjälper inte till nu.
Hehe! xD

Eller ett annat Helén-citat. Hon kommer upp ur "grottan" (se sista bilden) och pustar ut innan hon kliver upp och säger samtidigt "att ingen tog fram mobilerna nu, det var helt otroligt!". Jag lyckades ju få tre bilder av denna händelse. Funderar på att klippa ihop det till en och samma bild i rörelse och busa med henne genom att skicka den på mailen. :)

Jag och Helén fegade i trånga utrymmen. Hon med sin klastrofobi och jag som allmänt bara inte gillade det av personliga anledningar. Men det blev mycket banor då vi fick stå och kramas tillsammans. Riktigt mysigt. :)

DETTA MÅSTE VI GÖRA OM!

Lucia 2010

2010-12-13 | 09:35:51 | Ålsta 10/11 |

Då var det Lucia igen!
Tiden går på tok för fort! Går inte med på det här...
Bara denna vecka kvar i skolan nu och sedan är det jullov. Ska bli ganska skönt dock att få fokusera på att bara vara ett tag.


De var superduktiga!
Och en stor aplåd till Erik som vågade göra solo! :D De hade roligt också och tog inte allt på så blodigt allvar.

Byggarna av Höga kusten-bron

2010-12-12 | 23:48:29 | Ålsta 10/11 |

Idag har det byggts en bro! Höga kusten-bron för att vara exakt.
Jag har inte varit så där galet mycket till hjälp måste jag påstå men de har gjort ett bra jobb! Som sagt...Jag ska göra en gubbe som pimplar under bron..^^ Vad vi gör den av och HUR är ännu inte klart.

Någon som känner "Oj, den är säkert jättesäker att åka över!"? xD
Vi införde vänstertrafik i sverige igen dessutom! Vi la upp godisbilar som åkte HELT åt fel håll.

Efter mycket om och men stod bron i alla fall upp.
Om den var rak det är en annan sak. Vi har säkrat den inne på Sters rum just nu så inget händer med den. Hur i helvete ska vi ens få den ut till skolentrén där alla tävlingsbidrag ska ställas ut!? :O
Vår kreativitet är det ju inge fel på men hur set sedan ser ut, det kan man ju diskutera. Vi ska så klart pynta den och täcka alla sockerlagningar.

Julstök på västgård

2010-12-12 | 17:14:00 | Dagbok 2010 | Ålsta 10/11 |

Då var man "hemma" på internatet igen.
Det är riktigt skönt. Har inte gjort speciellt mycket under dagen. Behöver faktiskt en dag när jag bara får dega lite.

Här "hemma" sitter min fina "familj" och jobbar på ett "pepparkakshus". (många snuffar här). De ska göra högakustenbron. Själv ska jag göra en snubbe som pimplar. Det är mitt sätt att hjälpa till..^^
Medan de jobbar på med modellerna sitter jag med en kopp hjortronglögg och bloggen.
Visst är jag hjälpsam?

Ska faktiskt lägga datorn åt sidan och se om det är något jag kan hjälpa till med nu. :)

Snyggt från PaulaMyo!

2010-12-12 | 12:28:58 | Visionboard |Jag är inte så mycket för vita eller ljusa plagg då jag inte tycker att jag klär i det men här är lite från Paulamyo som jag bara MÅSTE ha! xD Kanske att klänningen i mitten, eller den högst upp i mitten kommer att inhandlas någon gång i framtiden i alla fall.
Priserna är riktigt bra, dock om man är fattig student som mig så tycker man att de där hundralapparna lika bra kan se ut som 1000-lappar.. :/

Underbara Marielle, fantastisk kvinna och bloggerska...självklart också en as-söt vän till mig, är modell på fem av dessa bilder! :D

Nu ska jag göra mig klar för att åka tillbaka till internatet! Kramis!

Kempishallen - Kempistrofén

2010-12-12 | 00:12:51 | Dagbok 2010 |

Domarrummet och blåbärsglögg...niiice!


Att vara i ishallen idag var kallt men kul.

Har inte dömt tävlingar sedan i våras. Det är ett tag sedan nu. :P
Jag dömde alla som åkte stjärntävling så det blev 63 åkare. 890 spenn i fickan på det. Tack, tack! Som tack för tävlingen fick jag en blåbärsglögg från ÖKK. Tackar för det med. :)
Fick träffa Nadia och lite gamla åkare till mig också. Det var jag glad över att göra. Saknat Nadia massor så det var riktigt trevligt och att få prata lite skit.. ;-)

I morron ska jag tillbaka till internatet och bara ta det lugnt. Ev. bara dega vid datorn hela dagen. Gör ni i morron?

Hotellkväll i Övik

2010-12-11 | 21:24:15 | Videoblogg |Nu är jag hemma i Kvissleby i Sundsvall efter en lång dag i ishallen i Övik.
Sov på hotell i natt. Mysigt. Tar alltid så lång tid innan man somnar men det var okej. Satt och övade sång hela kvällen. Fått en massa låtar från "Kristina från duvemåla" som ska repas in som reportoar för auditions och annat.

Men nu låter jag videon säga resten av kvällen..^^

Vackra Viktoria fotas

2010-12-10 | 19:18:43 | Fotografi - Människor |

Nu är jag på plats på hotell Focus i Ö-vik.
Det fanns en dator för att kolla mail och annat för att låna så sitter vid den nu.
Det finns ingen möjlighet att ladda upp bilder och dyligt så det kommer i morron kväll istället då jag ger helgen i helhet eller i delar.
Därför delar jag med mig av bilderna som jag tog på viktoria igår istället. :)

Vi var ner i studion igår och lekte lite med kameran. Fan va kul det var och LÄRORIKT!
Vi fotade lite porträtt i mitt rum men det blev verkligen inge bra. I NEED BETTER LIGHT!


Tredje bilden nerifrån och andra bilden uppifrån är mina två favoriter i alla fall. :) Vad tycker ni?

Som ni ser betyder eran feedback och det ni säger en hel del!

Jag lyssnar och tar åt mig.. ;-)
För några veckor sedan frågade några om jag inte kunde börja fota människor och porträtt. Nu har jag fått lov att använda studion på skolan och är i full gång med att fota andra! :) Har redan haft Maggan och Viktoria som ställt upp.. ;-)

MER FEEDBACK UPPSKATTAS!

Beställt!

2010-12-10 | 13:51:00 | Mode & shopping |


Beställde detta igår från merasmycken.se! :D ASSNYGGT! :D Jag är helt KÄÄÄR!
Tillsammans med denna kommer jag även att få ett armband att lotta ut på bloggen. Funderar på om jag ska göra en lite anorlunda tävling för att lotta ut det, så att det blir roligt för både er och mig! :)

Ska snart åka till Ö-vik och vad jag kommer att ha för tillgång till internet har jag ingen aning om. Om inte annat ses och hörs vi i morgonkväll!

Studio - Maggan

2010-12-10 | 01:17:48 | Fotografi - Människor |


Jag har aldrig jobbat med studio eller ljus tidigare som sagt så detta är en HELT ny värld för mig.
Men för att vara första gången i en studio, första gången med lambor och blixtar, första gången jag fotar någon och med tanke på att jag inte har en system utan en kompakt digitalkamera så är jag ganska nöjd med mina resultat. :)
Tog dock nya bilder tillsammans med viktoria som modell idag och de blev 100 GÅNGER bättre! De kommer till helgen eller till veckan...

I helgen kommer jag att försvinna till Ö-vik för att jobba som domare på en konståkningstävling och de har inte tillgång till trådlöst internet på hotellet så jag ska göra så gott jag kan med uppdatering. :) Åker idag, fredag, kl 15.05.

TACK FINA UNDERBARA MAGGAN FÖR ATT JAG FICK FOTA DIG! :)

Gratis smink! :)

2010-12-09 | 21:49:41 | Dagbok 2010 |

Då var ännu en dag förbi.
Har hunnit med en hel del. Skola, fotat Viktoria i studion (kommer senare, troligen nästa vecka), bloggat, betalat räkningar och varit till min lärare Emmas syster och fått lite smink. :)

 


Allt jag behövde...

Jag tror aldrig att jag har sätt så mycket smink hemma hos en människa! :O
Anledningen till att jag fick smink var att jag gjorde en spelning åt hennes syster och fick smink som tack istället för pengar.

Sånglektion

2010-12-09 | 16:17:27 | Ålsta 10/11 |

Hade sånglektion tidigare.
Ganska nice. Sånglektionerna är ju ändå det man är här för.
Gick igenom "I denna natt blir världen ny" och sedan fick jag noter på lite nya låtar som jag ska repa på under julen. NÅGOT säger mig att jag kommer att glöma att öva på hälften.

Dagen i övrigt har varit ganska samma som alltid annars.
Kör på morgonen och sedan ett danspass innan lunch. Mycket styrka blev det på träningen. Kunde inte göra hälften dock för att det var mycket armhävningar och skit och jag kan inte göra det. Får ont i handleden.

Nu inväntar jag bara att min sånglärare Emma ska ringa
och sedan ska vi iväg till hennes syster. :)


Jag är med och tävlar om äkta clip-on hårförlängning hos http://awagardis.blogg.se

Porträtt - Maggan

2010-12-09 | 09:55:00 | Fotografi - Människor |

Tänkte dela med mig av detta innan jag springer på danslektionen. :)

Mina allra första porträttbilder OCH studiobilder någonsin!
Vad tycker vi?
För att vara första gången är jag rätt nöjd. :) Kan göra bättre dock...
Blev bilderna platta i färg eller ser det bra ut? På min stationära ser det bra ut medans det är väldigt platt på min bärbara dator.
Några tips och idéer att dela med er av? :)
Jag har inte så mycket ljus att leka med men jag ska fortsätta öva! :D FAN va kul det var att vara i studion! Har bokat 5 timmar på måndagkväll.

Vilka är snyggast i färg och vilka är snyggast i svartvitt?

Maggan was here!

2010-12-08 | 22:25:46 | Ålsta 10/11 |

Fick finbesök av Maggan idag!
Hon gick mode förra året. Har saknat henne massor så det va kul att hon kom förbi!
Vi pratade lite, umgicks, var ner och kollade på sysalen och så övade jag foto med henne i fotostudion. Hon stod modell och jag övade. ^^

Bilderna från fotostudion kommer senare i ett eget inlägg. Redigerar lite just nu.
Kommer att öva mer foto på måndag i flera timmar. Har bokat 5 timmar så vi får se om det blir så pass...
Maggan var tyvärr inte kvar så länge men det var kul att ses.

Skulle ha haft sånglektion idag och sedan åkt till min lärares syster
för att kolla på smink men allt blev tyvärr flyttat till i morgon.

Från fina Idas blogg!
Nu börjar fan JAG att gråta! :')

Gårdagen: Myskväll

2010-12-08 | 18:15:00 | Ålsta 10/11 |

Efter pysslet igår samlades alla i stuga 5 för att se på film.
Det blev "Ensam hemma" och ni skulle ha hört alla kommentarer som fälldes när tjuvarna försökte ta sig in närmare slutet av filmen!Alla sötnosar som var kvar till slutet av filmen! :D


Mitt i filmen hände en liten "olycka" också. Buster ställde sin tekopp på Fridas huvud och då Frida va alldeles pirrig i kroppen efter att ha sätt spindeln i filmen slog hon till koppen av ren reflex. Hälften hamna i fridas hår och resten i Busters knä.

Gårdagens: Pyssel

2010-12-08 | 16:27:00 | Ålsta 10/11 |

Ville skriva om detta igår direkt efter jag kom hem från det men då skulle jag vidare till myskväll som kommer i nästa inlägg. Det blev bara en massa krongel så här kommer det istället.

Vi hade pyssel på skolan igår.
Det var verkligen asmysigt! Missade pysslet förra året. Kikade bara in i matsalen då och såg att det var grymt mycke fler elever med då än vad det var i år. :P

Vi började med att jag och några andra var in i köket och gjorde godis.
Mitt "lag" gjorde mintkyssar och det va askul! :D Har aldrig gjort det innan. Cornelia på bilden var i mitt bak-lag. :)
Medan vi höll till i köket var lärarna (på sista bilden) och några andra lever ute i matsalen och pysslade med saker till julgranen. NICE! Jag suger på sånt men jag gjorde ändå en skridsko att hänga upp. :) Ingen bild tyvärr. :(

Fina underbara Ida va kreativ och fantasifull nog till oss alla! :D Älskar kvinnan så otroligt mycket! Hon gör verkligen mig och så många andra otroligt lyckliga! :) PUSS PÅ DIG TJEJEN!

Photoshoot - Model Lab del 7

2010-12-08 | 09:54:11 | Fotografi - Egobilder |

Nu är det sista bilderna då! Fast de första som togs under dagen..
Det var en grymt kul upplevelse, verkligen! :) Dyr...men kul!

De hederliga spegelbilderna som alla har som visningsbild på facebook...
Visst, de blir coola men personligen föredrar jag någon utav de andra bilderna om jag ska ha de som visningsbild på fejjan....

Det va alla bilder nu....vad tycker ni?
Personligen vet jag inte om jag är nöjd eller totalt missnöjd så här i efterhand. Många av bilderna har jag kompisar som skulle kunna fota likadana. Sedan är det ju så klart vissa som de inte kan fota här på skolan då våran studio inte räcker till för det.
Å-andra sidan så är det bra att ha dessa bilder för CV, auditions och annat.

Har någon av er varit på Model Lab?
Skriv gärna och berätta vad ni tyckte!

Photoshoot - Model Lab del 6

2010-12-07 | 20:00:00 | Fotografi - Egobilder |

Detta var en upplevelse!
Ljuset kom bakifrån...Har alltid hört att man aldrig ska fota med motljus för att bilden försvinner lätt...Det blev ju inte så här med men de lyckades, enligt mig, göra det på ett snyggt sätt. :)

Photoshoot - Model Lab del 5

2010-12-07 | 15:23:56 | Fotografi - Egobilder |

Mer svartvitt! :D

Till dessa bilder fick man jobba lite mer med kroppen och man fick ta fram en lite "coolare" sida. Det va riktigt nice. :) Dessa är nog bland mina toppfavoriter av bilderna som togs i söndags.

Vad tycker ni so far om bilderna?

Photoshoot - Model Lab del 4

2010-12-07 | 09:40:15 | Fotografi - Egobilder |

Det fanns FULLT med olika backdrops där! UPPSATTA MED SILVERTEJP!
Kändes lite B och inte alls proffsigt men de fick allt att se riktigt bra ut! Dock hade jag föredragit något annat än tidningarna, det va inte snyggt och gjorde sig enligt mig inte alls bra i bild.


Inga favoriter precis men det funkar. :)

Photoshoot - Model Lab del 3

2010-12-06 | 22:13:22 | Fotografi - Egobilder |

Det jag tycker var absolut roligast var helkropps bilderna.
Då man får jobba och tänka med och på hela kroppen. Även om de sa "stå så här". Det va ändå att tänka på vad man gjorde.
Tråkigt nog blev det inte så många sånna...de verkade jobba mest med porträtt-bilder.

Photoshoot - Model Lab del 2

2010-12-06 | 20:17:00 | Fotografi - Egobilder |

Portätt! Det var de riktigt duktiga på att ta..! Då det var nästan det ända de tog...tråkigt nog... Jag ville få jobba med hela kroppen, de verkade inte de göra så mycket.


Fråga mig inte vad jag gör med munnen
på vissa bilder. Man får fan bara direktiv på "stå så här" man ställer sig och de tar bilden... Hinna tänka på vad man gör...? nää, fan varför då!?

Photoshoot - Model Lab del 1

2010-12-06 | 16:01:57 | Fotografi - Egobilder |

Nu kommer (nästan) alla bilder från fotograferingen hos Model Lab. Har valt ut några av mina favoriter. Jag börjar med de sist-tagna bilderna och går uppåt så gott jag kommer ihåg ordningen. ;-)

Har börjat fått lite smått ont i magen över köpet av dem. Menar, i och med att ta faktura och avbetalning så köper man med pengar man ännu inte har. Funderar på att ringa banken som de jobbar med och inte bara be de ändra min adress till skoladressen utan även ändra så att jag betalar mer i månaden och i färre månader så att jag blir fir så fort som möjligt. Låter det som en plan?

Här kommer i alla fall "familje"-bilderna. Hehe, vi ser fan ut som en stor lycklig familj..xD Carro, jag, Christoffer och Viktoria.

Model Lab

2010-12-05 | 22:34:17 | Dagbok 2010 |


Då var jag hemkommen från det SÅÅÅ hemliga som jag skulle göra!
Anledningen till att det har varit hemligt är för att det är något jag aldrig gjort tidigare så ville skapa lite spänning för mig själv. ;-)
Jag har idag varit modell för en dag hos model Lab i Sundsvall.
För de som hört negativa saker om det och inte gått av den anlednngen får ju skylla sig själv!
Jag höll på att ställa in detta för att jag läste massa negativt på internet om Model Lab men valde att gå i alla fall för upplevelsen att stå framför kameran och possera.
SÅÅÅ rätt val! Hade askul med mina kompisar som va med och lärde mig asmycket!
Att jag sedan blev pank är något jag får ta. Bilderna var det ända som kostade och jag todde inte att jag skulle vilja ha dem men OJ så fel jag hade! Ville ha nästan alla!


En av de gemensamma bilderna vi tog. På grund av att jag är ganska jättekort i jämförelse med alla andra så är det alltid jag som "råkar ut för" att vara mycke i centrum av bilder.
f.v. Carro, Christoffer och Viktoria...Sedan har vi mig i mitten dåe...xD
Fler bilder kommer inom kort i ett eller flera inlägg.. :P

Ida W 25 år!♥☺

2010-12-05 | 13:48:42 | Ålsta 10/11 |

Igår kväll/natt var vi i stuga 14 och firade Idas 25års dag!
Det var den PERFEKTA festen för mig! Vi satt och skratta och prata och musiken var inte allt för hög. Det är när man dunkar på högt och ljudligt och alla ska dansa, trängas, skrika och bara stojja som jag inte fixar det. Och NEJ, jag tycker inte om att gå ut på klubbar.

Jag var kvar till 2 i natt. Grymt länge för en som brukar gå vid 12 SENAST! Folk påstod att jag var full också. NEJ, jag va inte full! Jag hade kul för en gångs skull och...okej, hade kanske druckit en cider mer än jag borde, men full...näää...onykter...okej. Det kan jag gå med på. :P

Här kommer i alla fall lite bilder från gårdagen. :) ÖNSKAR att vissa saker skulle ha kommit med på bild som inte gjorde det.

Filmning

2010-12-04 | 22:57:59 | Ålsta 10/11 |

Då var man tillbaka från bykrogen igen.
Filmade idag så jag va ute tillsammans med ettorna och sprang runt med kameran.
Busade en hel del, jag va på riktigt bra humör. :) RIKTIGT NICE!Dock gick det inge bra för ettorna idag.
Vet inte vad det var men ingen av dem va riktigt pepp idag. Riktigt synd för de är riktigt duktiga! :D
Dock kommer det inget av filmen nu. Vi får se om det kommer något över huvudtaget. Det är upp till ettorna om jag får lägga upp eller inte för dem.

Nu ska jag springa ner till stuga 14 och fira Ida som fyller år idag! :D

Tröökig dag

2010-12-04 | 15:36:23 | Dagbok 2010 |

Idag har det varit NADA att göra...
Fixade lite på bloggen som ni kanske ser, letat sponsorer och gjorde en frisyr på Nathalie till hennes spelning på Hussborg i kväll. Annars har jag inte gjort något mer.

Jag har degat i soffan med datorn hela dagen. Frisyren blev inge bra...försökte rädda den så gott jag kunde men hennes hår är SÅÅ tjockt att det inte gick så bra...Där hårslodden är bad jag henne sätta något snyggt spänne så jag hoppas att hon gör det. :)

Ikväll ska jag filma ettornas krogshow så då har jag ÄNTLIGEN något att göra! :)

Ettornas premiär av krogshow :)

2010-12-03 | 22:31:24 | Ålsta 10/11 |

Ikväll hade ettorna premiär på sin krogshow och vi i tvåan skötte ljutet med Daniel.
De va superduktiga som vanligt! Mer energi idag dock så det va bättre. :)

Marielle och Ida stylade infrör kameran.
Ida: "Möhhhh!...vänta....varför gör jag ljud, det kommer ju inte med på bild precis...
Jag: Det beror på hur man ser på det för det syns på bilden att du gör ljud! xD

Jag skötte ljudet på sista shoket, elivs-shoket. Det svåraste shoket. Gick sådär måste jag erkänna. Lyckades få tre rundgångar...eller två...ena gjorde Daniel...Den största av dem var hans fel! Men det var ganska nice att de litade på mig att sköta det själv, då alla andra var i par när de jobbade med ljudet.

Efter hela roligheterna fick jag Heléns nyckel som går inte bara till hennes kontor utan alla rum på hela skolan. Känns skönt att hon litar på mig med den ända tills på tisdag...

Dödar tid...

2010-12-03 | 14:28:34 | Ålsta 10/11 |

FREDAG!
Äckligt skönt med helg, även om jag kommer att ha mycket att göra hela helgen. Bara jag får sova så länge jag vill och behöver så spelar det nästan ingen roll vad jag gör under helgen.

Jag och Carro sitter på västgård och dödar tid just nu. Vi ska upp till bykrogen om några timmar då de har sin krogshow igen. I kväll är det premiär! Jag sköter ljudet och Daniel, våran lärare, sköter musiken. Ska bli spännande.

Kolla våran krogshow
från förra året här, här, här, här och här!

Ettornas genrep

2010-12-02 | 23:32:42 | Ålsta 10/11 |

Nu i kväll har hela klassen varit upp på bykrogen för att supporta ettorna i deras genrep av krogshow.

Jag minns våran krogshow som om det var igår!
Det va helt fantastiskt underbart men idag satt klassen i publiken och jag stod bakom mixerbordet och arbetade. Därav kommer jag att få stå där i morron också då bara jag vet hur Daniel jobbade med det idag. På lördag ska jag filma och veckan därefter kommer jag inte att kunna vara på showen för att se eller hjälpa till.
Det var lite av bilderna från kvällen. Tack till Caisa som fotade! :) Kunde ju inte göra det själv när jag satt bakom PAt och jobbade.

Nu blir det natt för min del. Har sooovmorgon i morron! :) Natt natt!

Som man bäddar får man ligga

2010-12-02 | 21:59:38 | Ålsta 10/11 |

Vi håller på med en fars just nu.
Vi fick den på dramat idag men det är troligen ingen pjäs vi kommer att visa upp. Den heter "Som man bäddar får man ligga" och Helén skrev den tillsammans med några kompisar när de gick på Bjärnum. Och nu spelar vi den. Jag spelar reseptionisten Rosa. ASHÄRLIG roll! Får spela bitter på allt och alla! xD Det är jag så van vid med min gamla roll Anita i "Block 7" då jag fick vara arg och vresen på allt och alla..!

Mitt manus och våran alternativa scen i sin helthet.

Pianot och bänken är min fina reseption. Vad tycker vi om min arbetsplats? ^^ Stolarna är väntsal för patsienterna som kommer in.

Några av mina busiga tjejer i korridoren. Vi busade lite....okej, de busade lite, efter lektionen idag och jag lyckades klämma in mig på en av bilderna..xD

Dagens outfit

2010-12-02 | 14:19:59 | Dagens outfit |


Jag forsätter på myströjer hela veckan verkar det som...^^
Skuttade runt i träningskläder hela dagen igår.

Linne - H&M
Tröja - Gina Tricot
Leggins - Eden
Halsband - mittnamnhalsband.se

Skor - Uggs från Skokanonen...(Ej på bild).
Jacka och mössa har jag inte bestämt mig för än.

Presentkort 300 kr! - Tävling

2010-12-02 | 09:54:45 | Tävlingar & Utmaningar |


I samarbete med SUMOpix.com lanserar jag här en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.


Alla kan delta i tävlingen!


Du deltar genom att besvara frågorna:
Vilken är den minsta storleken duk bilden kan du boka?


Vill di ha yttligare chans att vinna?
Skriv om tävlingen i din blogg, länka till min och till hemsidan! :)


Ovanstående bör naturligtvis dokumenteras i din kommentar. Slutligen hittar vi en vinnare, och kontaktar den lyckliga vinnaren.

Om du inte har en blogg, glöm inte att ange din mailadress!
Tävlingen avslutas söndagen den 12/12!
LYCKA TILL! :D

Kort om dagen

2010-12-01 | 22:26:47 | Ålsta 10/11 |

Efter denna långa dag ska det bli skönt att komma i säng.

Dagen började med danspass och har avslutats med mys i soffan.
Efter dansen skulle vi på en konsert som inte alls va så bra som jag hade hoppats på och sedan hade vi lektion med Emma. Även denna lektion inte alls som jag planerat. Därefter fick vi se en film om rasism och slaveri. Jag och Carro va ute på en promenad senare idag och gnällde av oss lite om allt. Ganska superskönt. Härligt att ha vänner man kan dela med sig om ALLT med!

Ska mysa lite till med tjejerna och sedan blir det sova.
NATT NATT!

(Tråkigt inlägg, ber om ursäkt för det... Ska försöka bättra mig tills i morgon).

1:a december

2010-12-01 | 19:39:14 | Fotografi - Övrigt |

Kan inte fatta att det är första december redan!?
Tiden går verkligen ÄCKLIGT fort.
Och vad gör jag egentligen om dagarna!? Just nu känns det som om jag inte gör ett skit! Varken i vardagen eller i skolan.

Jag är varken en jul- eller lovmänniska men fan va det ska bli skönt med jullov ändå. Samtidigt som jag verkligen inte vill ha lov.

Ställ gärna frågor på bloggsvar. :)

BloggSvar

2010-12-01 | 11:45:34 | Tävlingar & Utmaningar |

 BLEV TILL 
Tack till MARIELLE för inbjudan och tack till BloggSvar för all hjälp med allt krongel som blev! :)


Och vet ni vad jag vill att ni gör nu? :) STÄLLER FRÅGOR! :D Den 50:e ORDENTLIGA besvarade frågan får en inbjudan. Detta innebär att det kan hålla på ett tag för frågor som "hur mår du" eller "kan jag får en inbjudan?" kommer inte att besvaras och heller inte räknas in på bloggsvar.
Jag vill heller inte ha frågor på raken av samma person, i sådana fall får man vänta någon timma/dag/vecka innan man skickar ny fråga.

RIKTIGA frågor
som sagt! :D

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.