Nervöst sjungande med Helén & Emma

2010-04-29 | 22:12:00 | Ålsta folkis |

God kväll kära blogg!
Först måste jag säga att klassfest-bilder kommer under helgen istället. Det är så många att jag inte orkar redigera fler just nu. (Kommer inte lägga upp alla så klart).
Istället tar vi något som jag inte skrivit om på länge: En vanlig dag! :O
Tro det eller ej,
men jag har haft en vanlig dag idag!


 
Under förra onsdagens lunch försvann alla åt olika håll. Jag satt kvar i logen och inväntade Helén. Det blev nästan 45 minuter själv i omklädningsrummet och jag passade på att leka med olika inställningar på min kamera.


Egentligen var vi lediga idag men de som ville fick ha sin enskilda sånglektion.
Min lektion började 13.30 med överdrag på tid så jag kom in i klassrummet 13.40 och fick hålla på till 14.10 istället för 14.00.
Rund 13.45 kommer Helén in i klassrummet och jag har inte ens hunnit sjunga klart min söklåt. Trodde först att hon ville Emma något men när jag fått sjunga klart låten lägger Emma sina komentarer och även Helén (!) och jag får sjunga från ett nytt ställe igen. Då slog det mig att Helén var där för att lyssna och hjälpa mig. JAG BLIR SÅ NERVÖS av att sjunga inför henne. Jag fattar inte varför, dock.. :S
Låten är "Someone like you" från "Jekyll and Hyde", söklåt för Bjärnum i år. Det var ändå bra att Helén var där, annars hade jag tagit min halvtimma på tisdag till att hon skulle vara med men nu behöver jag inte det. "Nu har du något som du kan stryka från din lista" sa Helén när hon gick. Jajamän!Första bilden av dessa tre gillar jag färg bäst på i alla fall. Vad tycker ni?


Snart ska jag ut på promenad och i morron blir det stan med Sofia och mys med familjen.
Full update OM jag shoppar så klart! :)
bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.