Bildorama!

2009-05-31 | 20:17:23 | Dagbok 2009 |


Idag var det verkligen VAAARMT! Innan jag vaknade hade det till och med varit varmare. Upp emot 44,5 grader i solen enligt pappsen! Så 38 lät mycke bättre att sola i. ^^

Jag har fixat med massor av bilder som kommer att komma till veckan. Kanske i morron om jag orkar lägga upp dem..^^ Nu ska jag fixa för morgondagen! Kramar!

Videoblogg! :)

2009-05-30 | 15:41:59 | Videoblogg |


Glömde säga att jag ska på lärarmiddag på fredag också! :) Gonna be fun! :P

Hoedown Throwdown

2009-05-29 | 08:20:12 | Tankar |

Igår kväll lärde jag mig dansen till "hoedown throwdown" och självklart lär man sig ju låten till det på samma gång.
Lyssna, Lär, Njut! :)


Officiella videon kan du hitta här!

Mösspåtagning!

2009-05-27 | 23:09:54 | STUDENTEN 2009 |


Idag hade vi mösspåtagning här i Sundsvall och var du i stan denna dag (i Sundsvall så klart) så kan du inte ha missat oss. Speciellt inte våran skola. När vi väl var inne i stan började alla elever från skvadern att skrika "Skvader-sekten sha-la-la-la-la Skvader sekten shaa-la-la-la-la...!".
 
Alla samlades på torget vid 13:00 och jag kan ju säga att det är fler studenter i Sundsvall än vad jag trodde! ^^


När balongerna var släppta fanns det inte så mycket mer att göra. Man såg lite vänner från andra skolor och program och sedan bar det tillbaka till skolan igen.En av mina närmaste vänner, Hanna. Kan inte sluta avundas denna fina tjej!


INNAN vi gick på mösspåtagningen hade vi lunchmusik på skolan. För första gången (och sista synd nog) var jag med på en lunchmusik och det va riktigt kul. Jag sjung och kompade mig själv på en låt som jag själv skrivigt och heter "September Night". Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra men GUD va nervös jag va! :S
Jag hade i alla fall fint stöd i publiken med massa söta vänner och utanför satt Greta med sin lunch av lyssnade när jag spelade och sjung. Även Anette kom. Kul, kul.
Anette frågade mig vad låten handlade om och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Så här i efterhand kan jag säga att det handlar mycket om gamla känslor som lätt kan veckas till liv och hur viktigt det är att ha någon där att prata med om det så är en kompis, en lärare, föräldrar eller kanske någon proffesionell och utbildad människa. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Det behöver inte alltid vara något specifikt man pratar om. Bara prata liksom, som vänner. typ de typiska "vad har du gjort idag då?"-snacken.

Efter allt (mösspåtagningen och allt) så var jag och Carro på Fröken Fräken i skönsberg och köpte blommor till Göran, våran underbara lärare som just nu är sjukskriven då han fått besked om cancer. SKITFINA blommor var det verkligen och dum som vi är så tog vi inga bilder. Vi hade dock lite problem att få dem till skolan då det blåste så mycket ute men det gick. Väl på skolan igen så skrev vi alla namnen på kortet med konsertbiljetter i och sedan fick Jeff ta hand om resten som skulle till Göran och lämna allt från oss. TACK ALLA I LS1, LS3, ES1, ES2 & ES3 SOM VARIT MED PÅ INSAMLINGEN! Synd att inte alla ville vara med, bara.

Efter att ha jäktat klart på stan, blommaffären, skolan och så vidare så var det dags att röra sig bort till Grönborgs på teater. Vi såg "den inbillade sjuke" och den var riktigt bra faktiskt! Det var Ållateatern som spelade den. SKITBRA jobbat av dem!
Som "publikvärdar" skulle man kunna kalla dem, stod Sofia. En... tja, vill inte kalla för en gammal kompis, snarare en ny, men vi ses aldrig. Hon var i alla fall där. Riktigt kul att träffa henne igen. Fick ta en bild på henne i hennes fina kostym. :)

Jag och Elin satt och väntade ute i kylan på mamma. Elin med en filt runt sig, jag med två. Det var svinkallt verkligen! :O Vi pratade om allt och det va så kul att få höra så mycket roligt från produktionen som jag inte har hört om FAST att jag var med själv. Hur Gunilla hade kommit in när de bestämde mask för skådespelarna och sagt "Vad kul det ska bli och se lill-Cajsa i produktionen i år!". Oftast gillar jag inte att man säger "lill-cajsa" då jag är väldigt kort och har varit retad för min längd hela litt liv men det var något som gjorde det så kul att Gunilla hade sagt det men jag vet inte vad. Jag fick även veta lite mer kring en annan sak inom produktionen som hade rört sig om mig, något jag inte tar upp i bloggen om. Men jag har viljat veta mer kring det och Elin berättade liiite om det för mig. Det var kul att prata massa minnen från produktionen. WOW vad jag saknar den! :(


Vet att jag skriver mycket på ett inlägg nu men det blir så då jag inte hinner med flera inlägg på en dag. Men vi får se om jag kan börja hinna med det igen till veckan eller på sommarlovet.

PUSSAR & KRAMAR I MASSOR! Ska sova nu! ^^

Mycke som hänt, lite jag kan säga

2009-05-26 | 21:26:42 | Dagbok 2009 |

Idag har det hänt en hel del och det är lite av det som jag faktiskt känner att jag kan prata om. Får skriva ett LÅÅÅNGT inlägg i min dagbok sen så att jag får skriva av mig lite. heh.. :P

På morgonen satt jag med Susanne på radio guld och lyssnade på deras sändning. Det är riktigt trevligt att sitta och prata med dem under reklamavbrotten, nyheterna eller låtarna. Mysiga morgonglada människor! :)Under lunchen kunde vi kvitera våra mössor till de nya så efter att jag hade hämtat min bar det ut till skvaderhallen och hade core. Härligt men TUNGT! Fick vila massor idag för att orka vara kvar till slutet av passet.

På ensamblen idag övade vi på låtarna(medlyt) som vi ska lira på lärarmiddagen. Ska bli GRYMT kul! Där efter hade jag sånglektion med Susanne. Kände att jag behövde feedback speciellt på slutet på låten för där har vi gjort om för att jag inte nådde till sista tonen. Snabb och intensiv lektion blev det minst sagt. "Jag blev till och med berörd när du sjöng och det blir jag aldrig!". Det va den bästa komentar jag någonsin fått av henne. Det är skönt att veta att man utväcklas.

Innan jag åkte hem satt jag och småpratade med Ulrika på pärlbolaget i kanske 45 minuter. Hon är sååå trevlig och det är verkligen härligt att sitta där när man inte har något att göra och man väntar på bussen.

Det var min dag. Blev ingen promenad på kvällen för här regnar det som fan.
I morron är det mösspåtagning och jag har så klart med mig filmkameran. Ska bli intressant och se vad det kan bli av det hela! :P

Svarar klart på resten av era komentarer i morron. är sååå trött nu!
Pussar och kramar så höres vi!

...

2009-05-25 | 20:09:17 | STUDENTEN 2009 |

IDAG HAR VÅRA STUDENTMÖSSOR KOMMIT! :)
Ni vet ju vilket krongel det har varit med de där. Men nu ska de vara rätt i alla fall och vi får kvitera ut dem tillsammans med gamla mössan i morron.

Jag har lite bilder på min mobil som väntar på att komma in i bloggen men det får bli nån dag då jag orkar. Skönt också att ni förstår att jag inte orkar och hinner blogga så mycket just nu. Känns GRYMT skönt att ni står på min sida! :)

Sängdags snart, är såååå trött! :P
Visst följer ni mig på twitter? ^^ klicka här för att komma till och följa den! :)

vLoggar i regnet

2009-05-23 | 17:00:47 | Videoblogg |

Dags för en ny videoblogg, eller hur? ^^
Kom ihåg att följa mig på twitter http://www.twitter.com/kxiaera
Och missa inte min blogtv-show i kväll! http://www.blogtv.com/people/cajsalindahl

Dålig skrivare! :(

2009-05-23 | 01:07:32 | Dagbok 2009 |

FÖRLÅÅÅÅT att jag inte skrivit idag. Har inte haft någe att skriva om och sen fastnade jag på youtube.
I morron (okej, senare idag) ska jag nog vara ute hela dagen om det är bra väder. Tar bilder då så klart! ^^

 
Bilder från torsdagsFOLLOW ME ON TWITTER (Yes, I've consider using it now.)
SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE

WATCH MY BLOGTV TONIGHT! :D

Vilken youtube-layout ser bäst ut?

2009-05-22 | 15:24:12 | html, designer, koder |


Gamla youtube

Eller den nyuppgraderade?

BESÖK YOUTUBE.COM/CAJSALINDAHL FÖR ATT SE MER!

I want and NEED! ^^

2009-05-21 | 23:21:47 | Mode & shopping |

Hissa en diss!

2009-05-21 | 19:03:23 | Mode & shopping |

Då va man hemma från Birsta. Jag hade superkul med Sofia! :)
Jag prövade själv lite kläder som jag har hissat och/eller dissat på olika bloggar och så här ser mina Hiss och Diss ut just nu:

 
Cubus 299 kr
Tidigare: Hiss
Nu: DISS!

 
Cubus 50 kr
Tidigare: Hiss
Nu: HISS! (Om man Accessorerar).


Cubus 199 kr
Tidigare: Hiss
Nu: HISS!

 
1 Gina Tricot 149 kr
Tidigare: Hiss
Nu: DISS! (med en liiiiten hiss).

2 Gina Tricot pris ?
Tidigare: Diss
Nu: HISS! (Om den finns i mindre storlek).


Gina Tricot 99 kr
Tidigare: Hiss
Nu: DISS!

 
Gina Tricot 149 kr
Tidigare: Hiss
Nu: Röda HISS! Rosa DISS!


Gina Tricot 99 kr
Tidigare: Hiss
Nu: HISS!

Vad tycker ni? :)

Bilder + Film

2009-05-21 | 11:46:02 | Dagbok 2009 |

Här kommer bilder och en film från de gångna dagarna som jag har lovat er nu! :)
GOMORRON PÅ ER! :)

 
Foto: Cajsa Lindahl ©
Vi börjar med Aporna som finns över Sundsvall. På vägen till skolan ser jag två apor varje morgon. Apan som sitter på en krokodil i selongersån (på bild) och fyllo-apan som har en systemet-påste i ena handen och en powerking i andra.

 
Foto: Cajsa Lindahl ©
Så dum stil av mig egentligen! Jag bor i Sundsvall och har fortfarande inte bloggat om drakarna som varit ute nu i kanske 2 veckor. Varje vår kommer drakarna ut på oftast köpmangatan men de finns lite överallt i Sundsvalls stad. Dessa är två av de Nya drakarna. Många använder sig av sina gamla drakar men andra gör också om dem. Personligen tycker jag att det börjar bli tråkigt att det är så få stående orginaldrakar ute nu och alla försöker vara så unika som möjligt. Det gör det hela så icke-unikt. (enligt mig alltså!).


Kaninen jag på stan. Tror att den är från i måndags. Jo, det är den nog


Random-bild som jag tog där jag satt i en av fotöljerna på skolan.


Lite olika klipp från veckan som var. TIPS! Sjung inte falsett det första du gör om du är extremt nervös! ^^

Nu ska jag på birsta med Sofia, höres senare! :D


Ni glömmer väl inte min musikvideo? ^^

Dizzy - Vad ska jag göra!? :S

2009-05-20 | 08:26:06 | Dagbok 2009 |

När jag kom till skolan nu på morgonen blev jag helt dizzy på alla schemaändringar. Från normalt schema med två lektioner till fredags-schemat = 0 lektioner/heldag PA.
Ska därför skriva klart min rapport och lämna in den, vet inte hur lång tid det kan ta.Bilder från PA-redovisningen igår:
 
Foto: Caroline Ring ©

Foto: Caroline Ring ©

Jag har själv lite bilder också men inte från PA. Jag har dem fortfarande på telefonen men de kommer nog upp i kväll. :)

GOD MORGON PÅ ER SÖTA! :D

Award

2009-05-19 | 19:26:19 | Tävlingar & Utmaningar |

jag fick en Award av Katja för ett tag sen! TACK SÖTASTE DU! :)Denna skickar jag vidare till:
ALLA SÖTA BEVAKARE! :)

"Hur gick det?"

2009-05-19 | 14:17:24 | Dagbok 2009 |

Denna fråga känns som om den är ganska stor just nu!

Mötet med Greta gick bra på så sätt att hon verkligen bryr sig och lyssnar på mig. Då jag inte vet vad jag ska säga så pratar hon eller ställer frågor. Det är underbart! Men sen kände jag att jag kan inte säga vad som helst heller så det blev mycket tystnad och ibland när hon frågade vad jag tänkte på så blev svaret ett axelryck eller en lugn.

PA-redovisningen. Ja, den också. HAHAHA! Fan va nervös jag blev! ^^
Det var kanske 10 pers där när jag ställde iordning och jag kände att jag måste ju köra ut dem så länge, då öppnas dörren lite vagt och ett huvud sticker in. "Får man komma in nu?" frågar hon som står där. "Ja, då!" säger någon, vet inte vem men jag tror att det va Alexandra. Dörren går upp mer och in kommer kanske 20 elver till! :O HJÄLP! Jag fortsätter ställer i ordning eftersom att nu kan jag ju inte ta ut alla och mer folk kommer. Det kanske blev en 40 elever med lärare där.
Själva redovisningen gick helt okej men jag var riktigt nervös när jag skulle visa filmen. De jag pratade med efter gillade den i alla fall och det tänker jag luta mig mot och göra mig själv starkare för stunden.
Negativ kretik sänker många människor och gör dem deprimerade men jag är heller inte som alla andra. Jag har jättelätt för att bli sårad eller kränkt, vilket mina kompisar har fått erfara en hel del. :P Men man lär sig rätt snabbt hur jag funkar också och min vistning på nätet har i alla fall stärkt mig genom åren.

Vet att det togs bilder under min redovisning så jag ska försöka få tag på dem. :)

oj då! :O

2009-05-19 | 08:08:10 | Dagbok 2009 |

Blev visst bara ett inlägg igår! :S Det var ju inte meningen. Men en hemsk huvudvärk kröp sig på mig så det kanske förklarar det hela. Gick och la mig rätt tidigt också.

Dagens schema:
7:40 Promenad
8:00 Blogga!! :) YEAH! (Klämmer in mer under dagen så klart!)
8:10 Spinna
9:00 Förbereda redovisning + Skriva Rapporten
10:45 Möte/prata med Greta (HJÄLP!)
11:30 Core
13:00 Min redovisning - MUSIKVIDEO
13:30 Fortsatta redovisningar av andra i klassen
14:30 Björns redovisning
15:00 Fortsatta redovisningar av andra i klassen
16:00 Massage med Sofia
16:40 Promenad

Är inte speciellt stressad trots att det inte är det minsta schemat jag har haft precis.
Nervös dock för 10:45-tiden. HJLP MIG NÅGON!
nej, nu ska jag se om de har öppnat musikhuset så att jag kan ta mig till spinningen. :) Pussar och kramar så skriver jag nog på lunchen om jag hinner!

mitt PA

2009-05-18 | 15:09:56 | Dagbok 2009 |

Japp, i morron har jag redovisning på min musikvideo. HJÄLP MIG NÅGON! Inte nog med att mina kompisar ska kolla och massor från Es2 som jag inte ens känner så ska även våran skolsköterska, Anette, komma! :O
Videon finns på youtube nu och nedan man ni se den. Den har inte visats för någon annan än Ulla-Carin Winter tidigare så att ni vet. Den har varit riktigt hemlig.

NO COMMENTS ON MY SINGING! Jag ber er! Låten är gammalt inspelad sedan i vintras och den passar inte min röst för 5 öre!!! Snälla, komentera inte taskigt om min röst!!


Bilder från kvällen

2009-05-17 | 22:51:16 | Dagbok 2009 |

Fått många fina komentarer att ni gillar natur-bilder. Tog några nu på kvällskvisten som jag ville dela med mig av innan jag går och lägger mig.


Foto: Cajsa Lindahl ©
Tagen vid fiskdammen (min promenadrunda).

 
Foto: Cajsa Lindahl ©
Tagna vid dagis, Nolby.


Foto: Cajsa Lindahl ©
Tagen vid fiskdammen (min promenadrunda).
Det blir inget schema över morgondagen för jag har inga fasta tider som det ser ut nu. Jag ska plugga som F*N och  träna då jag hinner. (blir väla vid 12 eller någe. Beror på när Hanna och Maja har sina redovisningar, vill inte missa dem).

GOD NATT SÖTAR! :D

Kul, Nonii!:)

2009-05-17 | 18:19:41 | Övrigt |

Gick precis av telefonen med Nonaa. På tisdag ska jag hjälpa henne att göra en musikvideo. :) Det ska bli kul faktiskt! Behöver ha lite små projekt just nu för att hålla mitt liv i shack.
Ska göra en hel del på tisdag. Prata med Greta, core, redovisning, filma musikvideo och MYCKET mer. Kul, kul! :)
Nu ska jag ut en sväng innan jag får värmeslag i mitt rum. XD
Pussar och kramar på er söta!


Jag och Nonii på studentfotograferingen

Fantasifyllda dagis

2009-05-17 | 10:33:09 | Dagbok 2009 |

God Morgon mina söta små änglar!
(yeah!)
Idag hade jag tänkt att lata mig i solen. Jag ska gå bort till fiskdammen, gå några varv och sen ska jag sätta mig på bänken där och bara njuta av söndagen.
När jag kommer hem sen blir det plugga som gäller. Plugga låtar och plugga PA.

Var förbi dagiset h'r i Nolby igår ochde hade verkligen den mest fantasifullda gård för barnen som jag har sätt på LÄNGE!


Kojorna var det som jag tog bild på men annars så fanns det såå mycket mer på den lilla yta som dagiset har.

 
Barnen måste ha målat i fredags för teckningarna hängde fortfarande ute på tork. :)

GO, MALENA!

2009-05-16 | 23:03:20 | Dagbok 2009 |

Nu håller vi tummarna för underbara Malena! :)Äre bara jag eller känner ni också igen Englands låt? Jag menar, man kan ju inte sjunga med i en låt och sätta texten utan att ha hört den tidigare? Och nej, jag har inte hört den på senaste tiden. Kanske var ett halvår sen sist. hm, weird. "My time" heter i alla fall låten och jag har sökt på youtube men jag hittar inget annat än med just henne. Inget om en senare artist eller senare film. SJUKT JUE! :S

Ännu en ny dag!

2009-05-16 | 11:39:29 | Dagbok 2009 |

Då var det lördag.
Jag fattar inte men varje lördag vaknar jag med ett ryck och tror att jag är sen till skolan. SKITJOBBIT! Då kan man ju inte slappna av.

Har planer på att återuppstarta min hemsida, cajsa.3w.se. Vad tror ni?

Ska snart ner på ICA och köpa mig en ramlösa. Vill ha Ramlösa Balans med citron-smak. Den är verkligen mumma! Men jag vet inte om den finns på 1,5 liters flaska så, we'll see.

Händer för er denna lördag, då?

Lata hela helgen! :)

2009-05-15 | 19:51:35 | Dagbok 2009 |

Hejsan hoppsan sötar små! :)
Jag blev precis klart med power point-presentationen för PA-redovisningen som jag ska ha på tisdag. Nu behöver jag bara egna stödord för annars kommer jag kunna stå och prata hur länge som helst.
Eftersom att jag nu är klar med det så kan jag lata mig hela helgen och göra den skriftliga rapporten på måndag! :)

 
Min redovisning kommer bli lika stel som dessa bilder, men jag får bara snacka i max 15 minuter, so what to do!?


Annars idag då? Händer det någe kul hos er? Let me know, I am BOOORED! ^^

Blogga mera!

2009-05-15 | 15:22:42 | Videoblogg |

Hejsan sötar!
Åkte hem tidigare från skolan idag, har skolarbetet på USA-minnet som jag glömde i mitt rum så jag ska jobba hemma.

Ska försöka börja blogga mer nu. Mådde mycket bättre av att fokusera på bloggen och inlägg så Nu kör vi Back On Track igen! :)


Es3 goes as terrorists!

2009-05-14 | 21:06:50 | Dagbok 2009 |

Idag hade vi skvaderklassikern och våran klass var terrorister.
Själv är jag gammal CS-spelare så min karraktär för dagen inspererades av en av gubbarna i T.


Är vi inte lika, så säg? ^^

Modeller med naturen

2009-05-13 | 22:07:00 | Fotografi - Människor |

Idag aggerade jag och Maja modeller med naturen. Det va SÅ underbart fint när vi gick till Friskis&Svettis idag så vi var bara tvugna att ta kort! ^^Underbart knoppande träd med en beck nedanför.


Japp, vi körde på samma poser..^^

Nu blir det sova för min del!

Schema för i morron:
7:40 Promenad (+ vinka till guld! ^^)
8:00 Tid för mig själv
8:45 Bära upp grejjer och rigga i aulan
9:30 Repa
10:15 Gigg för 1:or och 2:or
10:30 Fixa för Skvaderklassikern
12:30 Vara klar och öva nummer
13:00 Skvaderklassikern
15:00 Öva låtar
16:40 Promenad

Studentfotograferingen

2009-05-13 | 21:00:18 | STUDENTEN 2009 |

Idag hade vi studentfotograferingen och jag vet att det är många som är sugna på att se lite bilder..^^ Här kommer de tillsammans med description..


Så här stilig blev jag


Maja och Hanna hjälpte mig med mitt hår


Tjejerna pratar runt om, tja vem vet vad?

   
Jag tillsammans med Björn och Nonii, sedan har vi mina sötnosar Hanna och Maja.FAN VA JAG KOMMER ATT SAKNA ER TJEJER! :'(

Så oförskämt!

2009-05-13 | 19:20:02 | Dagbok 2009 |

Nej, men så oförskämd jag är! :O Inget schema till söta er?
Så här såg i alla fall min dag ut:

7:40 Promenad (+ vinka till radio guld! ^^)
8:00 Förbereda för dagen
8:45 PA-möte
9:15 Ensamble B
11:30 Dansa
12:00 Fixa inför studentfoto
13:00 Studentfotografering
14:20 kolla på utställningar (Nutida konst)
16:30 Friskis & Svettis med Maja

Påvägen till friskis stötte Maja och jag på en underbar natur så bilder från det kommer att komma, även bilder från studentfotograferingen. :) (Redigerar fortfarande dem).

I did it! :D MED BILDER! :)

2009-05-12 | 22:52:34 | Dagbok 2009 |

Ja, jag har sellan bilder nu förtiden, ska bli bättre på det. PROMISE!

Idag har jag filmat Ia's dans på skolan. Det är hennes PA-arbete och då är det ju klart att man ställer upp. Tycker att det är så kul att få film-jobb i alla fall så det va bara kul. Jag har filmat hennes hipphopp-dans en gång tidigare också men denna gång var det "makten"-dansen. Har ju också filmat åt Suss vid vissa tillfällen då hon har uppträtt.

(På bilden: Nonii (Antonia) och Hilda som spelade "Makten" i Ia's dans.)

När jag gick till skolan i morse vinkade jag så klart in i guld-studiono ch vinkade åt... tja, idag bara Niklas, de andra såg mig inte. Därefter fortsatte jag min gång mot skolan och stötte på vägen på flera blommande träd. ÄLSKAR när träd blommar i rosa! :D


Rosa träd, mitt i stan påvägen till skolan.

Det blev inte så mycket träning som jag hade planerat. Viktigt att veta om mig. Saker som jag planerar blir inte alltid som jag tänkt mig så bli inte förskräkta om jag har massor med träning under en dag. Så här blev schemat format idag:

7:40 Promenad
8:00 Spinning
8:45 Sceniskt musikprojekt / Rigga kamera
     10:45 Filma
11:30 Core
13:00 Ensamble
15:30 Gymma
16:00 BUSS till stan (Regnade)
16:10 Stan m. Maja
16:40 Promenad
19:00 Promenad + Joggingtur
(Regnade)


Som ni ser så blev det mycke regn (och hagel) på kvällen där. Så här såg himmlen ut när jag väntade på bussen.


Och på andra sidan av busskuren var himmlen klarblå!

Jag måste erkänna en sak. Jag gillar inte att min mamma läser min blogg. Kanske hon slutar nu när jag skriver att jag inte gillar det. Jag skriver ju faktiskt om vissa saker som jag bara vill att mina kompisar och/eller läsare ska veta om. HEMLIGHETER måste man få ha även för de som står än närmast.

Vet ni vad!? Jag pratade med Greta idag!
Eller ja, pratade och pratade. Jag frågade om vi kunde boka en ny tid i alla fall.
Många av er vet ju vid det här laget att jag behöver prata av mig med någon. Prata om allt mellan himmel och jord.
Jag och bussschafören, Ylva, satt och pratade om det idag. Det finns saker som man inte kan prata med kompisar, sina föräldrar eller ens med bussschaffören om. Man behöver någon som står en nära men inte tillräckligt nära, som helst är vuxna och som bara kan lyssna ett tag och prata med en om allt och inget. Då är lärare perfekta! Man behöver egentligen inte ha ett ämne att prata kring även om det kanske skulle kännas lättast men jag vet att man inte behöver. Allt man behöver är FÖRTROENDET för denna lärare.
- Ja, Maja. Jag vet att jag säger emot mig själv nu! ^^
Det är lätt att känna sig ivägen men lärarna är ju där för eleverna och inte bara i lärandet.
"Vi vill ju möta eleverna och vi vill att de ska må bra. Det är därför man är lärare. Att man sen undervisar ingår liksom i jobbet". Citerat av min idrottslärare Boel Westman.

Brukar du känna behovet av att prata med någon vuxen. Behöver INTE vara att du mår dåligt eller så, bara behovet av att prata av dig, lätta på ditt hjärta och känna att du kan ha förstoende för någon!
Om så, känner du att du VÅGAR prata med denna eller är du rädd att störa?

Stan med Majsan! :)

2009-05-12 | 15:49:19 | Dagbok 2009 |

Nu bär det snart ner på stan med Maja. Vi måste köpa det sista till studenten och studentforograferingen i morron.

Tog lite bilder i morse också som kommer senare!

JAG PRATADE MED GRETA IDAG! Eller, ja. Jag frågade om vi kunde försöka oss på en ny tid nu i alla fall men det är ett steg  framåt!

ALLT BRA MED ER IDAG DÅ?!

Mer träning blir det!!

2009-05-11 | 22:00:05 | Dagbok 2009 |

Tack söta ni som tycker att jag är duktig som tränar så mycket, jag behöver verkligen höra det!
I morron blir det mer träning som gäller.

7:40 Promenad
8:00 Spinning
8:45 Sceniskt musikprojekt
11:30 Core
13:00 Ensamble
15:30 Gymma
16:40 Promenad
19:00 Promenad + Joggingtur

Snart måste jag börja öva låtar och monolog till sceniskt förberedelseårs-antagings provet. Det får bli senare i veckan eller nästa vecka.

Är det något i min blogg som jag slutat med/har uppehåll av som ni vill ha tillbaka?
Är det något som ni vill att jag ska börja blogga mera om eller som jag inte bloggat om tidigare?

KOM MED TIPS OCH FÖRSLAG! :D

Audition för blivande artister

2009-05-11 | 20:43:00 | Ålsta folkis |

Ja, så löd rubriken i dagbladet idag.
Här kommer artikeln med intervjun med mig och Isabell som jag har lovat er! :)

2 mils cykeltur

2009-05-11 | 19:14:35 | Dagbok 2009 |

God kväll älskade läsare! :)
Det blev riktigt omkastat schema-mässigt idag. I morse Cyklade jag två mil (till skolan alltså) så jag sket i spinningen på morgonen och hann inte gymma på lunchen för vi var tvungna att gå på lunchmusiken.
14:30 så var jag och Maja på en diskusion där huvudämnet var Kenzas blogg men det var också bloggar i övrigt. Det var riktigt... intressant.

Jag vet att jag sagt till Greta att det inte är någon idé att jag bokar en ny tid med henne men idag kände jag att jag behöver det. Ska springa förbi henne på rasten idag och prata med henne och se om vi kan boka nån tid. BEHÖVER VERKLIGEN!

LOOOVAR, jag ska bli bättre på att blogga till veckan, måste bara få tiden att räcka till. :(

Schema i morron

2009-05-10 | 19:02:48 | Dagbok 2009 |

Morgondagens schema ser ut så här:

7:40 Promenad
8:00 Spinna
8:45 Nutida Konst
11:30 Gymma
13:00 ARL
16:40 Promenad
19:00 Promenad

Ganska mycket som det brukar, inget speciellt inlaggt.

Är dööötrött! Kommer precis från duschen så nu blir det fåna o ch platta håret och sedan lata sig vid V:n innan man går och lägger sig.
PUSSAR OCH KRAMAR I MASSOR! :)

Kramar!!

2009-05-10 | 11:59:23 | Dagbok 2009 |

Händer idag då?


Själv ska jag gå in mina studentskor. Har inte övat i dem speciellt mycke. Måste göra det. Sen blir det gitarrspelning och öva sång. Ska försöka hinna ut och träna någe också.

I morron är det skola igen. Kommer springa och krama var ända människa tror jag..^^
Pussar och kramar!

Goda nyheter!

2009-05-09 | 22:23:00 | Ålsta folkis |

Wow, söta bloggläsare!
Ni följer mig verkligen i var ända sak jag tar mig för att göra. Söker skola, övar låtar, gör andra roliga/tråkiga saker, då jag har idéer eller årikter, stöttar mig då jag är lessen... NI FINNS DÄR och ni är alla lika underbara! :)

Nu till nyheten. Ni vet ju att jag söker massa skolor nu och idag var jag på Ålsta Folkhögskola och sökte till Artistutbildningen när jag öppnade mailen här på kvällen fann jag detta i inboxen av mentorn för utbildningen:

"Du är välkommen som elev på Ålstas artistutbildning nästa termin.
Ett formellt brev kommer att skickas till dig under den kommande veckan.
Hör gärna av dig med funderingar.
hälsningar Helén"


Jag läser inte galet va? Jag är inne!? JAAA!!!! :D:D:D Jag har läst detta kanske 100 gånger för att vara säker men jag kan inte tro det, seriöst! :O Jag har verkligen haft svårt att tro på att jag skulle komma in på någon av dessa skolor, men jag har haft både Suss, greta, ingela, mamma, pappa, mina syskon, alla mina vänner och er som har stöttat mig! TUSEN tack!
Jag kommer fortfarande att söka Hola också så vi får se hur det går. Jag kan ju inte bara slå blint för alla andra möjligheter bara för att jag sitter säkert och faktiskt har något att luta mig mot till hösten.


Andras och mina reaktioner:
Jag - Skrek som en galning, hoppade upp och ner, kramade alla, sprang runt i hela huset. Planterade majblommor (Don't ask!).
Mamma & pappa - Skrattar. Gratulerar. "Jag trodde hela tiden på dig".
farmor & farfar - Glada. Gratulerar, Farmor skrattar.
Suss - Skrattar, pratar (yeah, det är därför vi går så bra ihop..^^), gratulerar, "jag trodde på dig hela tiden, sa ju att du skulle komma in! Du ÄR bra! Du kan bara du vill, du har utväcklats otroligt mycket, jag är så stolt! Ska krama dig så mycket att jag svimmar på måndag". Börjar nästan gråta.
Carro - Grattis, grattis, grattis! 
Hanna - "Grattis, jag är så glad för din skull!"
Ingela - Blir glad. "Det va riktigt roliga nyheter" skrattar åt mig "Du är rolig  du, Cajsa!"

Har försökt få tag på Ingela, hon skulle ringa i morron och jag har mailat Greta så listan kommer att bli större.. ^^

Underbart kul på Ålsta

2009-05-09 | 17:17:00 | Ålsta folkis |

Hejsan sötar!
Kom precis hem från Ålsta Folkhögskola där jag varit på antagningsprov för Artistutbildningen och det var SÅ kul kan jag ju meddela! Det gick mycket bättre idag än vad det gjorde i onsdags. Jag och en tjej som jag var med där, Isabell, blev bra kompisar och vi var med varandra under resten av dagen. Vi blev också intervjuade av tidningen Dagbladet (mer om det kommer senare).

HÖR OCH HÄPNA! Jag tog bilder idag! :)

 
Bild 1, Här samlades vi, fick inte underhållning och info och sedan hade vi även dansprovet här. Det va SÅÅ svårt men också så kul! :)
Bild 2, Skolhuset där vi hade sångprov + intervju, uppsjungning och öva om man kände att man ville göra det med.


Matsalen plus några av de sökande. Det va riktigt mysigt i solen så när vi väntade på våran tid myste vi lite. :)Nån till byggnad på skolan. Vet inte vad det var för någon dock men det blir bra det.. ^^
Tror att det är studentlägenheter. Det fanns också stugor som va supersöta men tog inga bilder på de. :( Där bodde man 5 elever i varje stuga med eget rum så klart!


Alla sökanden fick ett nummer och jag blev Nummer 8! :)
När jag skulle sjunga så sjung jag först "Ljusa Kvällar Om Våren" som jag skulle därefter var det ett stämprov som jag inte visste om men det var en simpel stämma. Efter det fick jag en extra låt som ingen annan hade fått och det var "Whishing you were somehow here again" från "Phantom of the opera". Det gick rätt bra, bättre än "Ljusa kvällar..." i alla fall. Anledningen till att jag fick göra detta var för att jag berättat i mitt personliga brev att jag gillar att hålla på med opera och de ville höra min huvudklang lite mer.


På vågen hem igen möttes vi av denna skildring i himlen. Blått på ena sidan och grått på den andra.

Sånglektion på telefon

2009-05-08 | 18:08:16 | Dagbok 2009 |

Hade Yoga idag.
FY FAN VA UNDERBART DET VAAAA!
Efter yoga-passet så fick Greta ett armband av mig. Visst förkänar hon det, ni som brukar följa min blogg!? Hon blev i alla fall jätteglad och tackade mig med en varm kram och sedan hade jag ett lika varmt mail i inkorgen av henne när jag öppnade mailen. Greta, det är DU som är underbar! Förlåt att jag bara gick om dig idag dock. Kände mig supertaskig.

När man har Susanne kan allt hända under en lektion. idag fick vi ta sånglektionen per telefon då hon blev tvungen att åka hem och vila. Hon har dragit på sig en regäl förkylning och har Abba-show på södra berget i natt så det fanns inget annat för henne att göra.
Det var i alla fall en intressant men lärorik lektion.

I morron är det nytt antagningsprov, denna gång för artistutbildningen på Ålsta Folkhögskola i Fänsta. HJÄLP!

Låten jag ska sjunga i morron

För att överleva

2009-05-07 | 22:10:56 | Tankar |

Satt och läste Sofia Åkermans blogg förut och kom över en debatt som hon var med i tillsammans med en patient och FD patient på psyket i Sundsvall och det skrämde mig MINST sagt!

Jag håller på och läser Sofias nyaste och senaste bok nu också. "För att överleva" heter den och den är riktigt bra! Den släpptes i butik för drygt en månad sen och kom till biblioteket för en vecka sedan. Jag hade reserverat den så den väntade så glatt på mig när jag kom för att hämta den idag. SKITBRA!


Skulle jag rekomendera boken? Ja, till rätt typ av läsare möjligen.
Betyg:
*****/5
Jag har ju inte läst klart den men jag började idag och är snart redan halvvägs. Därför vågar jag sätta en 5:a.

Sidenband!

2009-05-07 | 18:13:34 | STUDENTEN 2009 |

Idag har jag varit och köpt sidenband till studentklänningen! :)
Det blev svart som alla ni andra tyckte.


Bild: Google

Det är mycket i skolan nu. Galet mycket faktiskt. Ändå slappar jag efter.. :/

Suss ringde mig klockan 8 igår kväll och som många av er vet så tvärslocknade jag vid 6 redan. Men det va helt okej att hon ringde. Trodde först att jag hade försovit mig men tack och lov så var inte fallet så. Förstod inte riktigt varför hon skulle ringa om jag hade försovit mig men det var den tanken som slog mig när jag såg att det var ljust ute och hennes bild var på telefonen som vibrerade på nattduksbordet.

I MORRON BLIR DET YOGA! Fan va häärligt!
Lovar att jag ska bli bättre på bloggandet men just nu är det så mycket som händer i mitt liv att jag inte hinner och orkar med att blogga så mycket som jag brukar. :(

Nu ska jag öva låtar och ringa Suss om i morron. Har glömt att boka tid med henne och Jeff. PUSSAR PÅ ER!

HFS

2009-05-06 | 17:37:39 | Dagbok 2009 |

Då var man hemma från antagningsprovet.
Det gick inte så bra men vi hade otroligt kul och vi jammade tillsammans och det va så trevligt! :) Jag lärde mig otroligt mycket av denna dag och det kommer jag ju bära med mig resten av mitt liv.

Lovade massor av bilder osv, men vi hade NADA fritid så det blev inge bildtaning. Får se hur det blir på Fränsta. Det kommer nog bli mer fritid där skulle jag tippa. Dit ska jag i alla fall på lördag.

Nervös?

2009-05-05 | 22:19:18 | Dagbok 2009 |

I morron är det dags!
Antagningsprov på musikhandledarlinjen i Härnösand. Shit, jag börjar bli galet nervös samtidigt som jag är cool-lugn. Vi ska åka 7:30 i morronbitti. 15 minuters sovmorgon, wie! (Seriöst, var ända sekund i min sömn är viktig nu. Känner att jag börjar komma tillbaka till mitt beteende som jag hade i 1:an. Icke bra!)

Så i morron blir det massa fota och random filmning under pauserna som jag lägger upp på bloggen senare på kvällen när jag kommer hem.

På torsdag är det omprov i Svenska B skrivdelen. Funderar skarpt på att inte gå. Känns inte som om det kommer göra någon skillnad. Ska också försöka prata med Greta. Jag måste göra det. Måste verkligen! Men vågar inte. Fega skiten i Sundsvall, känner ni henne? Det är jag i alla fall.

Dags att öva låtar. Sedan ska jag nog maila Greta och förvarna att jag kanske kommer förbi henne på torsdag. Måste ge henne lite försprång så att hon hinner smita INNAN jag kommer.
Pussar och kramar i massor!

p.s.
Glömde stegräknaren hemma idag så det blir inga steg idag.

På barista med Ingela

2009-05-05 | 19:04:27 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar!
Ber sååå om ursäkt för sen uppdatering men jag har inte alls haft en bra dag så det kommer inget förrän nu.
Efter skolan idag träffade jag underbara Ingela på stan. Vi har försökt i typ 5 veckors tid att träffas nu och det har inte gått bra men nu fick jag i alla fall se henne och hennes lille son, Edvin. Han va SÅÅÅÅ söt! ^^ Men han gillade inte riktigt att jag och hans mamma satt stilla, han ville ut och åka i vagnen. Det blev i alla fall en liten trevlig stund på Barista med Ingela. Jag fikade inget men Ingela tog en smoothie. Därefter gick vi en sväng på stan innan jag skulle med bussen hem och hon skulle möta sin man. En riktigt trevlig eftermiddag blev det i alla fall. :) Har saknat Ingela SÅÅÅ mycket! :(

Nu ska jag öva låten tills i morron innan Ugly Betty börjar. Ni glömmer väla inte att spana in mina senaste videos? :)

HTTP://WWW.YOUTUBE.COM/CAJSALINDAHL

Susanne Bertlin - Are you man enough

2009-05-04 | 22:34:59 | Videoblogg |

Jag har lovat er ett klipp när Suss sjunger nu i två dagar och här är en låt från igår kväll redigerat och klart! :) NJUT AV DENNA FANTASTISKA MÄNNISKA! :D (Glöm inte klicka på HQ!)Glöm eller inte min tvilling-film! :)

Dega på pärlbolaget

2009-05-04 | 19:32:50 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar!
Har inte alls varit så bloggig av mig idag. förlåt för det. :(
Idag gick jag med Greta upp till skolan igen. Jag tycker att det är svårt att gå och prata samtidigt men det är alltid så trevligt att gå med henne! :) TACK GRETA, DU GÖR MIN DAG! :D
Efter skolan va jag in på pärlbolaget. Känner hon som äger det. Va där nästan en timma och bara degade och umgicks.. ^^ Det va ritkigt nice. Något som Ulrika sa om och om igen va hur duktig jag var. Jag vet att jag är kreativ och håller igång hela tiden men jag vet inte vart hon fick ordet 'duktig' ifrån. Är max medelmotta på saker. Det va ändå trevligt.
Ska in i morron igen och lämna in mina bidrag till tävlingen. Kommer nog inte vinna men det är en kul sak! :D

Tack också söta ni att ni gillar mina videos! :D Ska redigera lite i kväll på filmningen från konserten och försöka få ihop ett miniklipp av allt! :)
Har inga bilder att lägga in i bloggen idag. :( Förlåt! (Igen).

Film

2009-05-04 | 14:22:29 | Videoblogg |

Måste på lektion men igår klockan 2 på natten blev jag klar med denna tvilling-video.

Äntligen hemma!

2009-05-03 | 21:50:22 | Dagbok 2009 |

Nu är jag hemma från tonhallen. Det kommer snart en bild och ett videoinlägg. Har inte att stå i på youtube. :)
Pussar på er så länge! :D

Dagens steg: 17196 (10,31 km).
Usch va lat jag känner mig idag. Har ingen rätt att känna det dock men jag gör det i alla fall. :(

Har galet mycket att göra innan jag går och lägger mig, hinner inte svara klart på alla era söta komentarer idag då det blir i morron men jag vill i alla fall berätta lite om idag. (videoinlägg kommer i morron!)

Jag träffade Suss där och jag fick rigga mina saker. Därefter spelade en orkester första timman där en kompis till mig var med (visste inte det förrän jag såg henne i pausen). Därefter var det S.o.S tur. Efter konserten riggade jag ner och Suss kom och frågade vad jag tyckte. Medan hon sedan va och gjorde sig iordning hälsade Jenny på mig. Hon var med i bandet och jag träffade henne i julas när jag filmade Susannes julshow. Trodde inte att hon skulle känna igen mig. ^^ Vi pratade lite och sen kom Suss. Vi promenerade in till stan tillsammans och sedan satt jag och väntade på skjuss. Jag och suss lekte lite med telefonerna och tog bilder också..^^


Susanne och jag. Hon fint sminkad för konsert. Jag.... tja... behöver kanske inte säga så mycket där.. XD Gör mig som vanligt aldrig fin på kort.. ^^


En liten bild på mig också som jag fotade medan Sussi va in och hemtade hunden.

Får se om Suss skulle lägga upp bilden på oss eller inte, kanske kan sno den av henne då.. ^^
Läs Sussis blogg här!

Skola i morron. Ska redigera klart en film nu och sen sova.
Dagens schema kommer i morron! :)

Händer idag då?

2009-05-03 | 11:39:08 | Dagbok 2009 |

Händer idag då sötar!? :D

Jag har massor att stå i. Nu när jag skrivit klart detta så ska jag ut på en löprunda och en promenad, där efter blir det dusch och sen ska jag filma och redigera så mycket som jag hinner, träna mer om jag hinner och så måste jag ringa Suss. Ska med henne på tonhallen i kväll och se och filma hennes konsert. Ska bli kul! :)
Senast jag filmade till henne va på hennes julshow. :) Kommer kanske upp någe klipp sen då. :)
Dags att byta om och ta sig ut i spåret! ^^ PUSSAR!

God nattis! :)

2009-05-03 | 00:47:04 | Dagbok 2009 |

Då var det dags att gå och lägga sig. Trött? SOM FAN!
Vill dela med mig av en film med Ingela och Suss på också när de körar åt Göran på öppet hus den 24/1. Ingela till vänster (Gravida saken) och Suss till vänster (färgglada saken). TÄNKER PÅ DIG, GÖRAN!

I morron ska jag träffa Suss och filma hennes konsert och på tal om Ingela så måste jag höra av mig till henne om när vi ska träffas. MISS HER DEEPLY MUCH! :(

Det smäller som fan ute och det låter grymt högt och inte som raketer kan jag ju säga! :O (Fast det är så klart det).

En annan snabb sak som jag har försökt att säga hela dagen men har inte gjort är: 'Vet ni va jag såg på vägen hem efter springturen i dag? Två superfina rådjur! :D' Äre inte bara sååå härligt att se sånt när man är ute? :)

Dagens steg: 19419 (11,65 km).
Kunde ha blivigt mer men hunden ville inte samarbeta med mig ute i spåret! :/

NATTIS PÅ ER!
HÖRES I MORRON IGEN! :)

Bubbas!

2009-05-02 | 22:38:52 | Videoblogg |

Ja, då har man svarat på underbara komentarer efter promenaden och här kommer en videoblogg! :) YEAH!


Han va OMÖJLIG i spåret! :O

Bubbas och jag på promenad

2009-05-02 | 20:05:53 | Dagbok 2009 |

Haha, det blev halvrim i rubriken! :)
Ni ville ha en till kategori så den kommer senare i kväll.
Nu ska jag ut med bubbasplutten och sen ska jag se på film och plugga samtidigt. :)

  
Bellman blev helt till sig när jag kom för att gosa med honom.. XD
Nu ska vi ut! :)

Kategorisering

2009-05-02 | 18:32:29 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar! :)
Var ute i 1,5 timma och det blev fyra varv istället för tre (7 km). Sprang två, gick två.
Nu ska jag hoppa in i duschen och låta kroppen slappna av lite och sen ska jag ner på ICA igen. Denna gång för att köpa en zero för den är slut och sen för att se om de har nån bra film att hyra. När jag kommer hem igen ska jag blogga lite, ut på en till promenad (funderar på att ta hunden med mig men det kommer att ta sån tid då) och sedan blir det filmkväll, plugg och mer blogg! :) HUR LÅTER DETTA!? :D

Fråga:
Funderar på att fixa en till kategori i bloggen som ska heta "träning + scheman" där jag kan blogga om mina träningspass och spara in mina så populära dagsscheman i. (Förstår inte varför de är så populära? :O ) Vad tycker ni som ändå läser min blogg?

Pussar i massor! :D :D :D

Svar på lite frågor:

2009-05-02 | 15:19:07 | Frågor & Svar |

Hejsan sötar!

Jag får ofta massor med frågor som är typ det samma så nu ska jag svara på lite av dem:

Hur många steg är rekomenderat att gå per dag?
10 000 - 12 000 steg bör man gå om dagen och det är därför som mina (oftast i genomsnitt) 21 000 steg om dagen är galet.

Varför promenerar du så mycket?
Jag promenerar bland annat för att det är otroligt härligt och det ger bra motion och kondition. 

Vad tränar du?
Okej, håll i hatten! Jag promenerar, gymmar, går på friskis och svettis, yoga, styrkestationer/core, spinning, folkdans och idag, denna lördag, kommer jag att börja med att vara ute och springa en gång om dagen (tror nog att det kommer att bli i samband med kvällspromenaden senare). Allt detta klämmer jag in på en vecka förutom yogan som ligger på varannan vecka.

Varför tränar du så mycket?
Det är OTROLIGT härligt! Älskar att träna och har varit beroende av det sedan jag först blev elitåkare inom konståkning. Nu tränar jag inte konståkning mer utan det är bara dessa träningspass kvar som gäller.

Liksom mina steg som jag tar om dagen så är det inte bra att träna så här mycket. Till mina yngre läsare föreslår jag att ni inte tränar så här mycket och om ni håller på med någon sport så vet era tränare och föräldrar i vilken mån av träning som är bra för er. Till mina äldre läsare så vet ju ni bäst vad som är bra och inte.
Om man tränar är det viktigt att man lyssnar på sin egen kropp och "äter rätt".

Vill ha! :(

2009-05-02 | 12:55:21 | Tankar |


VILL HAAAA!!!
Om jag får sommarjobbet på coop forum så kanske jag i alla fall får råd med kameran.

Widescreen or not?

2009-05-01 | 23:39:07 | Dagbok 2009 |

Måste bara berätta det här! ^^
När jag är ute på mina kvällspromenader brukar jag passa på att öva låtar och idag när jag va ute såg jag några tjejer som var ute i spåret och cyklade men jag tänkte att det hörs nog inte om jag övar. Jag började sjunga första versen på "Ljusa kvällar om våren" och i mitten av den hör jag en av tjejerna ropa "Hallå?? Hallå? vem är det som sjunger? Hallå? Det låter ju jättebra!! Hallå???!!! Ropa hej baberiba om du hör mig!? Hallå!? Är det du som går där borta på andra sidan som sjunger? Hallåååååå!?!?!?!" haha, jag svarade aldrig men tyckte att det va grymt kul! XD

Dagens steg: 11022 (6,61 km).
Lite mer "normalt" idag. Men det är ju helg också.. XD inte lika lätt att stressa runt på skolan eller gå på stan medan man väntar på bussen då.


HJÄLP MIG! Vilket fornat är bäst? Med eller utan widescreen?


Personligen föredrar jag utan av två anledningar men nu vill jag veta vad ni tycker! :)

I morron då?

2009-05-01 | 22:02:59 | Dagbok 2009 |

Sötar, vad händer hos er i helgen då?

Själv blir det att sola om vädret tillåter, plugg och senare på kvällen blir det mys vid TV:n. Sedan får man ju heller inte glömma promenaderna och träningen.. XD
På södag fortsätter solandet och promenaderna. På kvällen ska jag också möta Suss på tonhallen och så ska jag filma hennes konsert. Ska bli kul! :)

Fullt inne i arbete!

2009-05-01 | 17:21:32 | Videoblogg |

SHIT! Blev så inne i det jag höll på med att jag glömde bort bloggen! :O Det kan inte vara bra.. XD
Håller på med ett armband som jag ska skicka in till en tävling och sedan redigerar jag filmen. :) Den börjar bli klar nu! :D

Bild på armband kommer snart! :) Ska bara bli klar med dem.. XD


HÄR KOMMER VIDEON! :D


Fick ladda upp filmen igen i nytt format så här är den!

Bilder från igår

2009-05-01 | 12:33:17 | Övrigt |


Brasan på NSK (i Njurunda) igår va riktigt stoor! :) (Kollar ni noga ser ni ju människorna i bakgrunden och då förstår ni hur stor den var..^^)

 
Så här ser det ut där jag går min kvällspromenad varje dag. :)

The song is picked, 'morning! THX-time

2009-05-01 | 10:17:45 | Dagbok 2009 |

God MORGON i denna soliga röda fredag!
Jag har nu valt låt till videon och det blev: Kate Nash - Nicest Thing

Igår firade mamma och pappa galon-bröllop! (19 år!) GRATTIS!
Jag fick inte bara sällskap av underbara Greta UPP till skolan utan när jag skulle tillbaka efter skolan så gick jag om henne och vi gick tillsammans. TACK FÖR DET UNDERBARA SÄLLSKAPET, GRETA! :D
Tack också till Niklas på Gadio Guld för den fina komentaren igår! :) Kul att även du var in en sväng på min blogg! :)

Svar om skorna:
De är köpa på Bianco footwear, 500 kr. 11 cm klack.

Oj, nu blev det mycke på en gång! ^^
Ska ut och filma klart till youtube-filmen nu och sen blir det redigering för min del! :)

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.