Shoppingens inhandling

2009-06-30 | 22:50:42 | Mode & shopping |

 Armband + halsband 24,50 kr GULDFYND
 Halsband 30 kr UR&PENN
 Kjol 98 kr H&M
 Väska 49,50 GINA TRICOT
 Foundation 72,50 KICKS

Frustrerande! :O Var det bara det jag köpte? :S Maja, HJLP MIG!? var det inget mer som jag lyckades iförskaffa idag? :O

Jag vet att jag har köpt en fjortis-kjol och -väska men jag blev verkligen HELT kär i det! :O

Blandat med gårdagen

2009-06-29 | 18:12:31 | Dagbok 2009 |

Hejsan hoppsan!
Idag har jag och mamma varit till fränsta och kollat på skolan + internatet där jag ska gå/bo från och med augusti.

 
Baksidan av skolan. Ljungan går hela vägen bort till fränsta... och längre.. visste inte det..^^

 
Ännu en del av skolan + de röda stugorna där vissa elever får bo. Jag ska ansöka om att bo i en av stugorna ELLER i rum nummer 13 i tegel-lägenheten (större rum än alla andra.. ^^).

Mamma kollar igenom alla sina bilder som hon har tagit. :)

Det va idag, nu går vi över på bilderna som jag tog igår men aldrig laddade upp.Gårdagen var lat men härlig. :) SOOOOLADE! :D

  
Man blir bara brunare och brunare. Superhärligt igår men ganska tung värme.

  
Var en stund på stranden vid 17-tiden och JA, jag badade ute för första gången på 4 år! :O men jag tror inte att jag hoppar i vattnet mer i år. KALLT!

Perfect

2009-06-28 | 13:25:48 | Videoblogg |

Gjorde en ny video igår som heter "perfect". Kommer med en videoblogg i veckan. KANSKE på tisdag för då ska jag ändå på stan så det blir bra att ta det då..^^

Wonderful day in the sun!

2009-06-27 | 20:29:46 | Dagbok 2009 |

  
När jag kollade på termometern vid 13-tiden idag stod den i skuggan. 29 grader, I SKUGGAN!

 
Oliva är bästa after sun jag haft! :O Ni smörjer väl in er både före och efter ni solar? Jag smörjer mig dock bara efter med min after sun. har ingen vanlig solkräm men jag vet att jag skulle behöva.

Oliva finns på apoteket!

Slappa i solen!

2009-06-26 | 22:55:58 | Övrigt |

Idag har jag haft en skööön slappa-dag i solen! :) Var till och med till stranden! :O OCH jag har fotat idag! ^^ visst ÄR jag duktig som kom ihåg det!? ^^Var en sväng till sidsjän också. Jag hittade ett stenigt ställe där det bara var en gubbe på en bänk och då passade jag på att fota lite.

 Före redigering  Efter redigering

 
Det var massor av änder där med..^^

På sidsjöbadet (som jag har hört sååå mycket om tidigare men va sååååå litet!) träffade jag Ylva Bomark. Kul att se henne igen! :) Hon va där med några vänner och hennes dotter Comba.

Blondin vs. Brunett

2009-06-26 | 12:18:48 | Tankar |

DET ÄR SÅÅÅÅ SKÖNT I SOLEN! :) Ska åka till stranden nu så att jag kan sola lite längre. Blir FÖR varm att sola hemma på gården.

Jag funderar på att bli blondin igen av många anledningar.
1. Jag saknar det och trivdes grymt bra i det!
2. ...okej, det var den enda anledningen. Det är vissligen rätt jobbit och dyrt att fixa med utväxten men jag trivdes verkligen i blont. :( Bättre än i brunt i alla fall. Brunt är min naturliga färg men... Jag vet inte. Gillar det inte. Men jag vet många som tycker att jag ser bättre ut i brunt än blont, men det är väl jag som ska trivas med det inte dem?
Vad tycker ni? Brunett eller blondin?

Hos optikern

2009-06-25 | 14:47:56 | Dagbok 2009 |

Har precis kommit hem från optikern och jag har fått bättre syn! :) Det känns bra. Nya glasögon kommer inom 2 - 3 veckor. Ska bli kul med lite nya modeller och bågar. Det var 2 för 1 så två glasögon kommer snart! :D Så här ser de ut! :P

 
Ett par lite mer naturella och ett par med lite skarpare båge på. :)

Har inte hunnit göra så mycket mer. Efter optiker-trippen var vi till birsta för att byta ett spel till brorsan och sen hem och här är jag nu. Funderar på att gå ut och sola lite innan det blir kallt i luften igen. Springa i kväll! :)

 
Jag i bilen, påväg hem! ^^

Det är så HÄR sommaren ska vara!

2009-06-24 | 21:18:22 | Dagbok 2009 |

Kom precis hem från en underbar dag!
Solen skiner och det har varit supervarme typ hela dagen. Jag och Maja var förbi en sväng till Hanna och sa hej sedan far vi till birsta. Jag hade i alla fall supertrevligt och det hoppas jag att Majsan hade också. Tiden bara flööög förbi och helt plutsligt var klockan supermycket.
19:00 skulle jag vara i hantverksparken för friskis och svettis men jag blev lite sen. Det va ett underbart pass och 20:30 var jag hemma igen! :)
Fick veta att utepassen var gratis så jag tänkte börja gå på dem nu i sommar. Ska försöka få med mig Sussi på något av passen också. Saknar henne så mycket nu. :(


Jag och Maja, drygt två veckor sedan på Hannas student/födelsedags-firande. :)

En tripp på stan

2009-06-23 | 17:55:00 | Dagbok 2009 |

Bestämde mig för att ta mig en tur på stan idag. Eller, idag med kanske jag ska säga. Även idag valde jag fel dag att varken ha tvättat håret och inte ha smink på mig. Var in en sväng på hemköp för att köpa mig en ramlösa och där träffade jag på Greta. :) Henne har jag saknat massor och kommer sakna ännu mer nu! Men kul att få springa in i henne i alla fall! :)

Blev ju intervjuad av tidningen igår också och jag lovade ju er bild och text så är är det:


Verkligen en urhemsk bild men jaja..^^ Man får skylla sig själv som inte sminka sig innan man åker på stan.
Nu ska jag ut och springa. saknar att springa.. :P
kramar!

Moppe-time! :)

2009-06-23 | 13:44:30 | Dagbok 2009 |

Nu ska jag ut på moppen ett tag! :) Eftersom att jag fortfarande inte har tagit mig tiden till nya bilder kommer här en bild på mig är jag är 15 eller 16. (Syrran har redigerat den.. :P)

Wanna get back! :)

2009-06-23 | 00:14:00 | Dagbok 2009 |

Nu vill jag tillbaka till bloggen igen. Jag vill verkligen börja blogga lika mycket som jag gjorde en gång i tiden (för typ två månader sen..^^ hahaha!).

I morron blir det till att springa en runda, duscha och sen sola (om det finns någon sol att sola i), not much. Har saknat att springa men nu sätter jag igång igen! :)


En gammal bild på mig. tyckte att ni förkänade en bild efter blogg- och bildtorka.

Fel dag utan smink

2009-06-22 | 18:23:09 | Dagbok 2009 |

Var ner på stan idag och jag tror att jag gjorde ett misstag i att inte tvättat håret och inte hade någe smink på mig. Tidningen stoppade mig och ställde en fråga och tog bilder. SUCH såg verkligen HEMSK ut! Det kommer i morron så då kan jag slänga in det i bloggen.

Satt på pärlbolaget ett bra tag och sedan gick jag runt lite. Riktigt trevligt! :)

Nu måste jag dra, och det säger jag inte bara för att jag inte har mer att säga, toan kallar mitt namn! ^^
kramar!

Ett uppehåll i bloggtorkan! :)

2009-06-22 | 01:07:50 | Tankar |

Här kommer några djupa tankar om det förflutna och det som komma skall! :)


Varför lever man, då man ändå ska man lämna det förflutna bakom sig? Har funderat på det sedan jag pratade med Susanne i telefonen för ett tag sedan. Hon sa att jag kan inte sitta och gräva mig i det som har varit utan börja fokusera på det som kommer att hända. Att jag ska lämna det som varit bakom mig. Vad är det för mening med det? Allt som har varit i mitt liv tidigare måste ju ha en anledning som gör mig starkare idag, varför ska jag då glömma det? Det kommer alltid att finnas där och jag kommer aldrig kunna glömma det. Även om jag då och då inte vill något hellre.

Sedan finns det saker i mitt liv som jag verkligen inte vill glömma. Som skvadern och mina tre underbara år där! För att citera en vän "Dessa tre år har varit de bästa tre åren i mitt liv, även fast att jag har mått sämre än någonsin!". Det är väl ett bevis på att under dessa tre år har man kommit i kontakt med sig själv och sina känslor, man vet vad man vill och vad man kan, man vet vad man går för och NU kan man ta tag i sitt liv? I alla fall för mig så betyder det de'.

Nu vill jag citera min lärare Greta "Nu får du börja om som DU vill leva. Du kan skaffa en helt ny identitet om du vill och skaffa nya vänner! Du KOMMER att hålla kontakten med alla som du vill. Det är upp till dig".
Jag kom på igår att när jag träffade Nina den 11/6 var det troligtvis också sista gången i mitt liv jag träffade henne (då räknas det inte att man kanske springer på varandra på stan). Det är inte det att jag inte vill träffa henne, snarare tvärt om. Jag vill inget hellre men...jag behöver inte. Och hon behöver inte se mig heller. Det gjorde fruktansvärt ont att veta att jag var tvungen att släppa henne men samtidigt bra att jag kunde erkänna det för mig själv. Hon har försökt att berätta det för mig i flera månader men jag har vägrat att lyssna. Jag är helt enkelt RÄDD för seperationer.
Jag satt för en timma sedan och la in massor av kontakter i min nya mail från min gamla och jag satt på FC'n (First class) och kollade adresserna till de lärare som jag fortfarande vill ha kontakt med och la in dem med. Greta har rätt, jag väljer själv vilka jag fortfarande vill ha kontakt med! :)

Igår kväll/natt började jag att tokstäda och ränsa i mitt rum. Jag får ryck då och då där jag bara kan städa i flera timmar i ett och samma rum. Jag såg att min Nanne-vägg började ramla ihop så jag tog ner några bilder innan Skrutten ätit upp dem och några fler idag. Tänkte "de här kan jag ha med till fränsta" och sedan kom noter, papper, böcker och mycket mer fram. "Detta ska också till Fränsta". Många kanske nu tänker "unge, du flyttar inte förrän om två månader!" och jag vet det men det är ett steg mot framtiden, som för mig visar att jag är redo att lämna saker i det förflutna men det finns alltid där om jag behöver det, för det förflutna lämnar jag aldrig! Jag tog fram en kartong och la allt i den och drog fram en annan låda under sängen som jag kollade igenom. Jag hittade gamla arbeten och betyg från grundskolan men jag hittade ett papper, ett arbete, som är början till så mycket i mitt liv. Själva arbetet är inget märkvärdigt så men vad Nina, min lärare då, hade komenterat på den och själva meningen med arbetet. Tänkter inte säga vad det står men det som är viktigt är att om jag inte hade varit ärlig i det arbetet och om inte hon hade komenterat det, om hon inte hade lyssnat på mig den dagen då jag var lessen för att min bästa vän, okej hon jag trodde var min bästa vän, precis både hade ljugit och dumpat mig...undra hur mitt liv hade sätt ut idag då. Nina har stort inflytande i mitt liv på många sätt men jag tror inte att hon själv vet om det. Hade det inte varit för henne hade jag inte börjat gilla Nanne och hade jag inte börjat gilla Nanne hade jag inte hållt på med musik och haft de drömmar jag har idag. Jag hade inte träffat Susanne, Ingela eller Greta. Inte Maja, inte Hanna. Ingen av de som söttat mig under dessa underbara år!
Jag hade troligtvis varit en av alla fjortisar på hedbergska eller en av nördarna på John Bauer. Men det är jag inte. Jag är en av de lyckliga plugghästarna från Sundsvalls egna "sekt"/friskola Skvadern! :) Om jag ska sitta och rabbla upp alla namn som gjort ett avtryck i mitt hjärta under de senaste åren kommer det ta tid, plats och jag kommer troligtvis glömma någon och vi vill inte att det ska hända så därför säger jag TACK ALLA SÖTA NI! :) Ni vet själva vilka ni är så ta åt er! :)

Så, med detta vill jag säga att jag är glad för de ändringar som har hänt kommer att hända i mitt liv. Jag vet att dessa kommer att göra mig starkare och ett steg närmare mina drömmar! :)

Tack!

ÄNTLIGEN SOOL! :D

2009-06-21 | 18:47:59 | Dagbok 2009 |

Idag kom solen! :) helt underbart!
Jag satt på balkongen och solade ca. en timma och även pippisarna fick sig lite sol OCH en dusch.

Kom också precis hem efter att ha åkt en tur på moppen. När jag kom in till stan såg jag två blonda tjejer promenera (och det där lät inte alls gay) och jag tyckte att jag kände igen hon som gick längst ut. Japp, japp... Susannes gyngsta syster och då gjorde jag simpel matte, andra blondinen måste vara.. Japp, det va Suss! :)
Det va mitt roliga för idag...

btw, Suss! Svara gärna på SMS:et jag skickade dig idag. Skulle vara kul om du ville hänga på. Svarar du inte ringer jag dig på tisdag och påminner..^^

Ska se klart på bloopers med vänner nu. kramar!

Bloggtorkan fortsätter

2009-06-20 | 20:12:05 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar!
Jag har verkligen inget vettigt att prata om eftesom att det varit så dåligt väder (men det börjar spricka upp) att jag inte har gjort något kul som jag kan prata om. Dock så ska jag försöka ta mig in till stan på måndag och har kanske därefter lite mer att säga..^^

Meanwhile... gör ni då?

Svar på Frågestunden

2009-06-19 | 21:05:31 | Frågor & Svar |

Deniesé

* Vad var dina drömmar när du va liten?
* Har du fortfarande kvar samma drömmar, om nej, vad är de för några nu? :)
Svar:
* När jag va liten ville jag bli läkare men kom underfund med att jag inte ens kunde se någon bli opererad på TV så det slog sedan över till att jag ville bli lärare.
* Nej det har jag inte. Idag vill jag hålla på med musik. Helst vill jag bli artist eller sångerska.

Elena

Vad ska du göra nu efter studenten?

Svar:
Nu i höst ska jag studera Artistutbildningen i Frästa som ligger på ett år och sen så vill jag nog ner till Sthlm och studera mer sång och musik där! :)

celineee ♥

mest pinsamma händelsen som du kommer ihåg? :)

Svar:
Shit! Man förtränger ju alltid sånt där men det lilla jag kommer ihåg var att jag nästan tappade min studentmössa ner för skolans balkong när vi sjung studentsången för släkterna. Men det var faktiskt inte mitt fel! ^^

Lisa

Frågor:
1. Favoritfilmer?
2. Favoritskådisar?
3. Favoritartister?
4. Vad vill du bli när du blir stor?! ;0)

Svar:
 1. Komedier
 2. Oj, jag har så många att jag inte ens kan nämna en! :O
 3. Nanne Grönvall, Pernilla Wahlgren (dessa två är ju självklara) men sen gillar jag ju också Kristin Chenoweth och Sarah Brightman och har också börjat gilla Martina McBride + Alanis Morissette ännu mer än tidigare.
 4. Artist eller sångerska. :)

Evelina

Tycker du att du själv är söt :)?

Svar:
Haha, nej, det tycker jag inte. Blir till och med sur när någon säger att jag är söt. Jag är väldigt kort av mig och har alltid blivigt behandlad som yngre av de som är i samma ålder som mig. Ordet "söt" började användas mot mig istället för "liten" efter ett tag, därför gillar jag inte det ordet. (dock säger jag det till andra men med en annan mening. Som är någon säger något tokigt medvetet kan jag säga "haha, va sööt du är! ^^" till kompisar).

Celicia

Tror du att du är känd? Och kommer att bli? :)
Känd artist alltså.

Svar:
Haha, ja då! Jag är känd i hela Nolby, hm... NOT! ^^ haha! Nej jag tror inte att jag är känd. Om jag kommer bli... Kanske, om min dröm om att bli artist slår in så men om jag blir sångerska så är nog inte chansen så stor. Men jag jobbar stenhårt på min sång och jag utvecklas allt mer. Jag jobbar också stenhårt för mina drömmar så vi håller tummarna för att något blir rätt i alla fall! :)

Joanna

Om du skulle starta ett eget märke, vad skulle det vara för vara och vad skulle det kallas?

Svar:
Jag har ju länge haft planer på att sälja mina armband och andra smycken som jag gör. I sånna fall skulle jag kalla mitt märke för YouNique. (Vilket är min förkortning på "you are unique").

Jasmine

fråga: 3 egenskaper med dig själv som du gillar?:)

Svar:
Okej, let's see. 1. Jag kämpar för det jag tror på. 2. Jag är envis (det är faktiskt en bra egenskap på många sätt!). 3. ...nu blev det svårt här... HJÄLP MIG!? Kommer inte på en tredje! :(

Petra

när började du din blogg och varför? (fråga även av C H A LL A N S FOTOBLOGG)
betyder det mycket för dig att ha många läsare?
Svar: Jag började blogga september 2007 för att det var ett enklare sätt att berätta om mina träffar med Pernilla Wahlgren och Nanne Grönvall än att sitta och skriva långa meddelanden till kompisar på MSN (Vilket jag inte längre använder).
På den frågan, om det betyder mycket med läsare, vill man ju svara nej för att låta duktig men självklart betyder det om folk läser. Sedan va många är tål ju att diskuteras. ^^

Emma 

Framtidsplaner?
Intressen?
Beskriv dig med tre ord?
Favvomat?

Svar:
Studera och hålla på med musik
Sång och dans, blogga och Internet över huvudtaget
Sprallig, konstig, envis
Räksallad

Anna & Mimie (mimmi_T@live.se) om Bloggtorka + Frågestund:

Har du pojkvän? :)

Svar:
Nej. :(

Jennifer på Fashioncut

Bästa första dejten? Både verklig och drömdejt :)

Svar: Det måste ha varit när jag och min andra kille var på ishallen tillsammans och åkte på utebanan. Jag hade i alla fall otroligt trevligt. Vi var visserligen inte ihop än då men det va riktigt trevligt! :) Drömdejt skulle nog vara en hel kväll tillsammans på något romantiskt ställe och bara umgås. :)

sora :)

Frågan: Vad gör du när du upptäcker att du fått en finne?
Alltså hur behandlar du den då och med vad? :D

Svar:
Oj, jag gör inte så mycket åt det. Jag försöker väl se till att jag håller ansiktet rent och inte täpper till porerna när jag sminkar mig. Jag smörjer alltid med hudkräm i ansiktet med samma märke som min foundation är.

CL needs a push! (Tävling - Avslutad)

2009-06-16 | 22:45:38 | Tävlingar & Utmaningar |

Hejsan hoppsan bloggen! :D
NU är jag på G här! My project for the summer!
Är DU intresserad av att bli länkad hela sommaren på min blogg? Kanske länkad FÖRALLTID på min blogg? Japp, det är priset om DU lyckas designa min nya logga! :)

Regler:
Du har helt fria händer men matrialet du använder måste vara eget eller fritt att använda/du måste ha tillstånd.

Loggan MÅSTE också arbetas utifrån hur den gamla loggan såg ut. (C:et och L:et måste fortdarande sitta ihop på samma sätt) men annan font får användas!
Färg: Fritt.


Loggan (CL)


Våga fråga
om det är något du undrar över.

Mina tre - fem favoriter läggs på bloggen och ni bloggläsare röstar fram eran favorit.

Ditt bidrag skickas till 060cjl@gmail.com senast 30/6 2009.

Det vinnande bidraget avsäger sig rätten på loggan till mig (Cajsa Lindahl) och loggan får publiseras i copyright i mitt namn.
Låt inte loggan vara för liten. Den ska kunna användas i stora som små samanhang. ;-)

2-do-list 4 2morrow!

2009-06-15 | 22:54:12 | Dagbok 2009 |

Nu är jag less på att inte ha något att göra på dagarna (och sommarlovet har bara börjat!) så i morron ska jag:

- Städa rummet
- Gå på en promenad
- Blogga minst två inlägg
- Se två filmer
- Söka stipendium för min utbildning
- Göra planer med en kompis
- Tjata på pappa om att få igång moppen

Nu har jag lite att göra i morron i alla fall. Det känns bra! ^^
Någon frivillig människa/kompis som vill göra planer med mig och träffas något i veckan? ^^

Då va sommaren igång!

2009-06-15 | 18:54:59 | Tankar |

Nu är det en ny vecka och när sommarlovet kommer i mitten eller i slutet av en vecka så startar det inte förrän veckan därpå (i alla fall om man bor i mitt huvud).

Vad har jag för planer denna sommar då? Hm, det är en fråga som jag inte bara får av er läsare, folk på youtube, myspace, lärare, vänner, osv. utan även en fråga som jag ställer mig själv. Jag tror nog att jag kommer att hänga på stan en hel del, sola, vara med vänner, jobba och så ska jag försöka ta mig till Stockholm någon vecka.

om 2 månader är inget sig likt!

2009-06-14 | 22:50:56 | Dagbok 2009 |

Som många vet vid det här laget så finns inte jag i Sundsvall mer. Jag flyttar hela mitt liv till Fränsta där jag kommer att studera Artistutbildningen under ett år på ålsta folkhögskola.

Många har frågat VAD artistutbildningen är och detta är vad vi kommer att läsa (kopierat från ålstas hemsida).

 • SCENVANA
 • FRAMTRÄDA MED KROPP OCH RÖST
 • PRAKTISKT ARBETE MED ATT SÄTTA IHOP FÖRESTÄLLNING
 • DANS - OLIKA STILAR
 • DRAMA
 • SÅNG - ENSKILT OCH KÖR
 • SHOW OCH MUSIKALTEORI
 • INBLICK I AUDITIONTEKNIK, SMINK, EKONOMI OCH MENTAL TRÄNING

 • Det är inte länge kvar nu! :O Allt känns verkligen galet just nu. Två månader är ju ingenting!

  Videoblogg

  2009-06-14 | 12:02:58 | Videoblogg |


  Videoinlägget säger allt antar jag! ^^ Nu är det sommar, om man bortser från det dåliga vädret, så nu ska jag börja blogga på riktigt igen! :)

  Filmkväll hos Magda

  2009-06-13 | 11:55:16 | Film & Musik |

  Var hos Magda i går kväll. Vi hade GRYMT trevligt TROTS att vi tittade på skräckis vilket ingen av oss egentligen ville..^^ Det var jag, Magda, Hanna och Maja där. Linda kom senare på kvällen.
  Hanna och Maja gömde sig under en filt och jag och Magda under en annan. Där efter satte vi på en komedi och jag garva som fan! Kunde knappt andas, seriöst! ^^

  Många som undrar vad vi såg för skräckis? Vi såg på "Barnhemmet". Inget att rekomendera om ni inte gillar sånna filmer. USCH!


  **/5 får den av mig, eftersom att jag inte gillar skräckfilmer!

  Studentdagen 2009!

  2009-06-11 | 11:24:31 | STUDENTEN 2009 |  FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEN! FY FAN VA JAG ÄR BRA! ^^


  Japp, igår stod min klass och jag på secutitas betong-balkong och sjung studentsången för våra älskade föräldrar och det var maffigare än vad jag trodde att det skulle bli. Men vi börjar från början.


  Pappa och Ida filmade! :)

  På studentlunchen som vi hade i aulan delade man ut stipendium och ett stort grattis till Linda, Nonii, Kickan, Dennis och Maja i min klass som blev tilldelade stipendium (förlåt om jag har glömt någon nu!) och ett extra stort grattis till Dennis och Maja som fick två stipendium! :)
  Då Gabriel i Nv3a fick stipendium på 10 000 kr höll han ett tal som verkligen berörde och jag grät för första gången. Andra gången jag grät var när rektorn höll sitt tal och sen kunde jag inte sluta gråta förrän vi skulle ut och ta ett foto på alla treor som skulle upp på väggen på skolan.

    
  Vår älskade mentor Carro, Hanna och Maja, Björn och jag. Bilder från studentlunchen

  SEN kommer vi till balkongen. Hittade inte mamma och pappa men oroade mig inte allt för mycket för det. Visste att jag skulle hitta dem sen i alla fall. Vi kramade alla lärarna och när jag kramade min mentor kom tårarna igen. Jag fattar fortfarande inte att det nu är slut! Fan va jag kommer sakna er alla sååå jävla mycket! Vaktmästaren sa precis det som jag trodde att han skulle säga "Vi får väl se vem som fyller upp platsen efter dig då!" Känns bra att bli ihåkommen av någon på något sätt i alla fall.
  Efter att jag hade kramat Greta sprack det totalt och tårarna bara flödade. Hoppas att hon inte såg det! Ville inte släppa henne men måste ju gå vidare.
  Jag hittade min familj och några nära vänner från skolan och utanför skolan och det var en otroligt känslomässig tid för mig. Grät fortfarande men det började i alla fall avta.

      
  Pappa fick aldrig nån riktigt BRA bild på mig med skylten. Hade en tendens att kolla bort hela tiden..^^


  Jag var upp och gav en blomma till Susanne, en till Carro och en till Jeff. Lärare som verkligen satt spår i mitt liv, sedan fick jag springa runt hela skolan i panik och leta efter Greta. Ni som följer min blogg vet att Greta har lämnat stora spår i mitt hjärta så hon fick också en blomma och en stoooor kram. Tårarna var på väg igen men jag lovar, grät aldrig..^^ Den människan kommer jag sakna såååå mycket!

   
  Susanna tröstar mig, kommer sakna allt sååå mycket! Magdalena var inte där, eller jag träffade henne inte i alla fall. Bilden på när Rut ger mig en blomma ser nästan ut som en dålig mediabild..^^ Kommer sakna dig sååå mycket Rut! :'(

  Sedan var det vagnfärden kvar. FAN VA KUL DET VA!! :D Fast sista varvet var ganska tråkigt. Man hade ont i halsen och var allmänt trött och blöt. (Det va inte solsken på studenten precis..^^).

   
  Bilder från vagnen..^^ Alla våra namn stod på vagnens ena sida och Es2orna va GRYMMA som stavat mitt namn rätt! ^^ Alla skriver Kajsa, Kaisa eller Caisa men Es2, NI PRICKA RÄTT! fan va underbara ni är, kommer sakna er massor! :'(

  När jag kom hem möttes jag av min underbara familj, kramar, grattulationer och presenter. Vid 6-tiden kom Carro, Bella och Sofia förbi och stackarna va SÅÅÅ trötta efter påklädning av vagnen men de hade verkligen gjort ett bra jobb. Jag va sååå glad att de ville komma! Nästa år tjejer, då är det eran tur! ^^ Susanne och hennes dotter Ella kom senare där på. Återigen otroligt kul! :) Det va kul att alla som kom ville komma. Släktingar från Södertälje som tagit sig hit och min farbror med familj som egentligen skulle jobba. TACK ALLA FÖR ATT NI KOM! :) Betyder massor!

    
  Bilder från kvällen  EN bild när jag i alla fall kollade in i kameran fick han i alla fall! ^^


   Bilder från förrgårdagens mentors i det gröna! :)


  Alla utom Hanna var på mentors-samlingen i tisdags! Nytt rekord för vår klass då det bara är 7 - 8 st som brukar gå.


    
  Jag, Maja och Magda L var med vår mentor Carro upp till hennes lägenhet för att göra klart det sista på tårtorna. Grädde och jordgubbar skulle på. Vilken av tårtorna är snyggast då? ^^

  Lärarmiddag + klassikeravslutn.

  2009-06-06 | 13:38:26 | STUDENTEN 2009 |

  Detta blir ett långt inlägg men det kommer att vara fyllt med bilder och GLÄDJE! :)

  Vi börjar med klassikeravslutningen. Vår klass kom 4:a i skvaderklassikern tydligen men vi deppar inte för det. Verkar mer som om Sp3 som kom 2:a är mer sur. (fast i och för sig, snava på mållinjen så där!).
   
  Det absolut sista vi gjorde var att bygga drakar på 20 minuter som skulle flyga i luften. ALLA klasser misslyckades med detta.

   
  Roger tog ställning i tävlingen, eller visade i alla fall upp ställningen som var. GO ES3!! :)

    
  Karin Lönnå var förbi på Södra Berget och hejjade på våran klass också. Alltid kul när hon kommer förbi men hon kommer allt för sellan nu för tiden. :( Maja trivs nog mest av alla med att Karin kommer förbi och det är verkligen förståligt. :)

    
  Vad kan man säga? Mina sötnosar! ^^ fan va jag kommer sakna er! :( LOOOOVA att ringa massor!? Terra mig med telefonsamtal! :D

   
  Jag och Nooni samåkte till södra. Söta tjej! LOVA att hålla kontakten du med!

  Under våran rast åkte jag med Emma tillbaka till skolan en sväng. hon hade ont i handleden och behövde prata med skolsköterskan och jag behövde mer kläder vilket jag hade på skolan. Passade på att svänga in i skvaderhallen och hälsa Greta att jag inte kunde gå på yogan idag. FÖRSTA gången jag missar ett yoga-pass! :O (och det va sista passet dessutom.. :( ). 

  Det var om dagen på södra berget, det..^^ (vår skola ligger på norra berget om någon undrar.. XD)


  Lärarmiddagen var det mest underliga och roliga jag någonsin har varit med om! ^^ fan va det va KUUUL! :D Till höger om mig i bordsplaseringen hade jag underbara Susanne och till vänster satt fina Maja. Mittemot mig satt underbara Hanna. :) Underbart att vi fick sitta tillsammans! :D (undra om det fanns en tanke med det hela..^^).

  Alla klasser gjorde sina framträdanden och sedan var det "busfröna's" tur. Det vill säga lärarna. det va superkul och efter dem så var det lite mer... seriös sång och dans av några andra av lärarna. okej, kanske inte så seriös..^^

    
  Alla i bandet hade peruk, utom Suss... Hm.... men  de va alla riktigt kuliga! ^^ Och bra. Men det va riktigt taskigt ljud och Suss berättade att man fick typ skrika för att det skulle gå men att det är alltid så när han som riggar har riggat.

  Senare på kvällen så spelade Tomas band. De va skitbra och sångerskan var urduktig! ^^

  Jag och Suss pratade lite också och på onasdag då jag tar studenten kommer hon och lilla Ella på den lilla "fest" som jag ska ha efter..^^ Ska bli kul att det kommer så många som jag står nära och tycker om! Även andra kompisar från skolan kommer så..^^  Sen har jag lite fler bilder som jag har lovat er länge nu så här kommer de! ^^


  Helgen innan farmor och farfar åkte till USA (sista helgen i Maj, förra helgen) så var vi och hälsade på hos dem..^^ på bilden, Farmor! :)


  Nygammal bild på fiskdammen som jag tog.

   
  Kim, jag och Hanna va på krogen förra fredagen! :) Hade riktigt trevligt med sötnosarna! ^^


  - När tog vi den här bilden, Hanna? :O Den låg i alla fall på mitt skrivbord så den måste vara relativt nytagen.

     
  Sedan har vi lite bilder på mig med..^^ LOLZ! :P

    
  Och jag med mina nya söta fåglar! :) Skrutten på axeln och skruttan längst in i buren.


  Nanne Grönvalls nya fan! Han tycker om henne så mycket att han inte kan låta bli att nafsa på henne! (Affischerna alltså! ^^).

   
  Hur underbar är inte sommaren med sol och blommande träd!? :D

  Japp, det va allt som jag hade! ^^

  Nu är det snart sommarlov. Tar studenten den 10:e juni! (många som undrat, så nu vet ni alla). :)
  Fest hos mig efter. Många kompisar och släkt som kommer!

  Nyägare till nymfparakiter!

  2009-06-04 | 22:37:58 | Musik - video/ljud |


  Sjung denna låt idag på skolan. Återigen som alla andra gånger, inga dåliga komentarer på sången. Jag tar sådant från min sånglärare för hon kan säga det på ett sätt som jag istället kan lära mig av.

  Igår fick jag nya polare! Nämligen två fina Nymfparakiter. En hona och en hane som jag har döpt till Skruttan (Tjejen) och Skrutten (Killen). Superfina! :D Båda har varit på en flygtur i mitt rum idag. Skruttan flög nyss lite överallt. Till sängen, högst upp på bokhyllan och hon ville inte tillbaka till buren..^^ Skrutten va lite lättare. Honom kan jag ha på axeln också..^^

  Har massa bilder med Skruttisarna på mobilen. Lägger in dem i morron tror jag nog! ^^


  Skruttan till vänster och Skrutten till höger

  Ny video! :)

  2009-06-04 | 09:19:55 | Videoblogg |

  Filmade i måndags, här är filmen! :)


  Jag pratar engelska för att det är från min officiella youtube!

  Galet schema!

  2009-06-02 | 19:37:27 | Dagbok 2009 |

  Många av er vet kanske vid det här laget att jag är klar med så mycket som jag har att göra innan studenten men ändå har jag ett GALET schema! :O Hann inte skriva igår så därför kommer jag här att berätta om idag OCH igår! ^^  I går hade vi fotbollscup med skolan. Vi vann två matcher av tre och fick därför spela en till men även den loseade vi. Matchen mot lärarna (TT) var roligast. (och vi vann! ^^).  Det är inte ofta man får knuffas med lärare.. hehe!

  Idag har jag varit på antagningsprov för Hola Folkhögskola. Trevlig skola men jag är ganska säker på att jag inte kommer att komma in. Ja, jag vet att jag låter negativ men det gör inget i sånna fall, jag kommer att tacka Ja till min plats på Fränsta istället. :)


  Nu ska jag ta och ringa Susanne som jag sa till henne att jag skulle göra.
  Kramar!

  bloglovin
  Namn:Cajsa Lindahl
  Kommer ifrån:Sundsvall
  Bor:Stockholm
  Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
  Aktuell:Musiklärare
  Ingen tävling pågår just nu.

  No showreel made or done yet. Still working on it.