Det blir så (bloggpaus)

2009-07-30 | 17:58:42 | Övrigt |

Söta ni!
Nu tar jag en bloggpaus på några dagar. Vi kollar om jag är fit for fight på måndag igen! :)
Lägger upp senaste videobloggen så kan ni kolla på den medans..^^SES PÅ MÅNDAG!

Minnen - Shakers ♥

2009-07-30 | 13:33:09 | Musik - Övrigt |

Var inne på Facebook och nonii hade laddat upp bilder från shakers-tiden. FAN VA JAG SAKAR DET! Det va så GRYMT kul! :)
 
Snuff - Pucko, Tina - Gloria, Sandra - P3, Jag - Ume (längst ut till häger), Viccy - Roffe, Nonii - Carmen, Daniel - Perra, Jesper - Berra, Tobias - Larra.


Tomas på sin Cigarett-break..... hundrafemtioelfte, om vi räkna rätt va? ^^

  
I sminket. full rulle från tidiga morgon till...okej, inte så sena kvällar..! Här inne har man minst lika många minnen som man har från scenen.

Alla bilder, kredds och copyright tillhör Antonia Olsson.

Oops!

2009-07-30 | 00:38:19 | Övrigt |

Sorry, att jag inte skrev speciellt många inlägg idag.
Har inte riktigt varit på blogghumör.
Efter friskis-passet var jag på en promenad med Josefin. Riktigt trevligt! Vi gick ett varv runt fiskdammen och pratade om allt mellan himel och jord. Mest om bloggning och bloggvärlden.

Gammal bild tagen av mig på fiskdammen.

Tack för alla söta komentarer ang. att ta en bloggpaus! Då klev även några anonyma läsare fram. Sånna som läser men aldrig komenterar. Sånt är kul..^^ Vi får se hur jag gör. Känner att jag behöver en paus men samtidigt kommer jag inte klara min utan bloggen.
Ska fixa med lite bilder nu till min blogg och till tubas blogg.
Kramar!

Ränsar + Video

2009-07-29 | 16:20:51 | Videoblogg |

Min dator är just nu överfylld med bilder, filmer, videos, klipp av annat slag, dokument, musik och andra filer att jag suttit och räsat datorn ett tag.
Jag har också redigerat en video till youtube så den kommer inom kort på bloggen också. :) Från min officiella youtube så den är på engelska.

Friskis och Svettis klockan 19 också, som vanligt! :)nu är videon uppladdad..^^

God Morgon

2009-07-29 | 11:40:44 | Dagbok 2009 |


Mer bilder

2009-07-29 | 00:34:21 | Fotografi - Natur |

Lovade fler bilder från gårdagen. Blev mest nöjd med himmel-bilden dock men här är två bilder till.
Här är mindre versoner av bilderna dock. Orkar inte ha dem stora.

Vilken är eran favorit? Den ni gillar bäst kommer i ett nytt inlägg som större verson..^^
Tog fler bilder men de tänkte jag inte dela med mig av i bloggen än. Kanske att de kommer i morron. Kanske inte kommer alls, vi får se.

Dessa två bilder + himmels-bilden längre ner är samma kamera. Någon som kan gissa rätt på Megapixlar?

Mamma Mia!

2009-07-28 | 22:42:52 | Film & Musik |

Okej, här kommer recensionen på "Mamma Mia!" som jag sa igår att jag skulle skriva.

Tjugoåriga Sophie Sheridan och hennes mor, Donna, driver tillsammans en taverna på en liten grekisk ö. Sophie skall snart gifta sig med Sky och hon planerar ett ståtligt bröllop. Drömmen för henne är att hon ska hitta sin far och att han ska överlämna henne under ceremonin. Men Sophie har levt hela sitt liv utan att ha någon aning om vem hennes far är. Genom att tjuvläsa hennes mammas gamla dagbok upptäcker hon att det finns tre män, vilka alla kan vara hennes pappa. I hemlighet bjuder hon, under Donnas namn, in alla tre till sitt bröllop.

En riktigt bra musikal-film med många bra skådespelare och sångare. Dock passar några av dem bättre på teaterscenen än bakom en lins.
Jag hittar inget annat fel under filmen mer än att jag personligen blir irreterad på att man aldrig riktigt får veta vem pappan är. Satt hela filmen och gissade och sedan fick man inget svar. Irreterande men samtidigt kul att de behöll magin i filmen och inte förstörde den genom att berätta vem det var.
Hade ju mycket hellre sätt musikalen än filmen men det gick lika bra så här! :)
Okej, vänta! Innan jag är klar...jag måste ju gnälla på något. Ingen film är perfekt, det sägs sig själv. Scenen då Donna sjunger "the winner takes it all" är otroligt tråkig och stel. Spelar ingen roll hur fin sättningen dock är. De kunde göra mer än bara stå där tycker jag. Och jag kan tänka mig att de fått göra den många gånger för hade jag varit han som spelar Sam hade jag skrattat åt skådespelaren av Donna grymt många gånger för hennes gester och rörelser.
Annars finns det inget dåligt med den!

Bild

2009-07-28 | 19:23:56 | Fotografi - Natur |


Bild från gårdagen. Foto: Cajsa Lindahl ©

Mer bilder kommer senare

Halsbands-göra

2009-07-28 | 17:11:50 | Dagbok 2009 |

Nu har jag fått haft kul ett tag! :)
Jag och Jane va in på stan och köpte present till syster och när det var klart var vi in hos Ulrika där Jane verkligen fastnade. Vi va där i flera timmar och till sist fick hon mig att göra ett smycke. Det blev ett halsband med identitetsbricka och en fin droppe.
 
Bättre bild kommer komma och sen kommer jag nog sälja dessa i min shop för 98 kr (+frakt).
Jag gör det i vitt, blått, grönt eller rött.

Är ni intresserade nu är det bara att maila till 060cjl@gmail.com eller skriva en komentar i inlägget. :)

Nu har jag äntligen fått ett av de läppglansen jag har viljat haft! :) Fanns på Kaphal för 29,50.

Den önskade baddräkten fick jag i försenad studentpresent av Jane också så jag blev superglad! :)

Blogg.se - SLUTA KRONGLA!

2009-07-28 | 00:12:11 | Tankar |

Jag har haft en hemsk dag som det är!
Blogg.se är sveriges största bloggsajt, tycker därav att den bör fungera därefter också!
Antingen går det inte att komentera, uppdatera eller så står komentars-räknaren på 0 oavsätt hur många komentarer inlägget har. Sluta vara på latsidan och fixa problemet!

Okej, nej....jag tror att ni jobbar på problemet, förlåt!

Det har inte alls varit en bra dag för mig idag, därav kan det inte ha varit så kul för er läsare heller. Vi hoppas på bättre i morron, eller hur? :) (<---Jag försöker i alla fall!).


Från att vara 8 under samma tak till att nu vara 9. Hur kommer jag att överleva detta!? :O
- Vi prövar igen. Finns det NÅGON kompis som kan kidnappa mig i morron!?

Lilja 4-Ever

2009-07-27 | 22:55:11 | Film & Musik |

Lilja 4-ever är en svensk dramafilm från 2002 i regi av Lukas Moodysson.


Jag har gjort många film-reviewer de senaste dagarna och för er som inte gillar det ber jag om ursäkt men detta är nog den sista på några dagar. Nej, vänta! Ska se Mamma Mia också, SEN blir det nog inga fler på ett tag. äh, kan inte lova. Vi får se. Ni som inte gillar mina reviewer får smälta det. Just nu är film det ända som håller mig vid liv denna uttråkade sommar.

Vill börja med att säga att Lilja 4-ever handlar om människohandel och är verklighetsbasserad på Litauska tjejen Dangoule Rasalaite som såldes som sexslav här i Sverige under slutet av 1990-talet. Hon tog livet av sig genom att hoppa från en bro i Malmö då hon lyckats fly.

Lilja (Oksana Akinsjina) är en 16-årig tjej som bor med sin ensamstående mamma någonstans i det forna Sovjetunionen. Hennes mamma har träffat en man som säger att han skall ta med dem till Amerika. För Lilja blir dock en stor besvikelsenär hennes mamma säger att hon och hennes nya man skall åka till Amerika först, och att Lilja skall följa efter senare.

Lilja lämnas ensam, i vård av hennes åldrade moster Anna som omedelbart tvingar henne att flytta till en nedgången lägenhet och kämpa för att själv skaffa pengar och mat för dagen. Mamman skickar aldrig pengar eller brev till Lilja som hon lovat utan istället ett brev till socialen om hur hon frångår sin roll som vårdnadshavare till sin dotter. Snart hamnar hon i ett träsk av prostitution och människohandel för att kunna överleva och den enda vän hon har är den 14-årige pojken Volodja (Atrtyom Bogucharsky). När Andrej (Pavel Ponomaryov) kommer in i bilden, en ung man som blir hennes pojkvän, blir hon lovad ett nytt liv och arbete i Sverige. Lilja tror att hennes lycka är gjord, men för Lilja har mardrömmen bara börjat.

Förutom fula kostymer och sminking, uselt såkdespeleri, hemsk kvallité och dåligt filmat och timeat måste jag säga att jag gillar den! Det tog bra lång tid att smälta filmen bara eftersom att så mycket emotionellt händer. Hade jag skrivit denna recension direkt efter jag sätt den hade den bara fått 1/5 får så usel tyckte jag att den var just då.
Nu har filmen fått smälta in och lägga sig i skallen på mig kan jag med handen på hjärtat säga att den är sevärd.
Det värsta är att det faktiskt händer i Sverige men från dess att hon i filmen kom in i landet tänkte jag "hur kan sverige ställa upp på att göra en sån här film?" men öppna upp ögonen, det sker varje dag i varje land, runt om i världen!
Många kanske undrar hur jag kan gilla den om det var så mycket som va dåligt. Det är bara ytan som är dålig, handlingen sätter sig verkligen, som sagt!
Ger jag den 1/5...Nej! Kolla under omslaget och ni ser vad jag ger filmen!


Baka kaka

2009-07-27 | 20:41:23 | Recept och bakning |

Hittade i alla fall NÅGOT att göra.
Bakade en smulpaj till familjen. Att gå från att vara 8 pers under ett och samma tak till att få vara själv i några timmar var EXTREMT härligt! Behövde det verkligen.
Pajen och såsen blev klar PRECIS när folket klev in genom dörren igen. Timeat och bra.Hoppas den smakar, family!


Ingen sk. kompis som har ringt heller. Hade ett missat samtal och fick upp hoppet en sekund tills jag såg vem det var från. Mamma. Inte riktigt den polare jag tänkte mig dåe.

Ska up på min kvällsrunda snart.
Kram!

Bowling

2009-07-27 | 17:16:46 | Dagbok 2009 |

Vi ska åka och bowla med familjen nu.
Eller, de ska åka. Jag stannar hemma. Ja, jag vet att jag suttit och gnällt på att jag viljat ha någe att göra och här har jag chansen men just nu är jag så SUR och jag får bara massa utskällningar för ingenting att jag inte har någon lust. Kanske skulle ringa någon själv och tvinga dem att prata med mig ett tag..? Nej, det kan jag inte göra.
Jag va in till Ulrika på pärlbolaget med moppen. Skönt att bara sitta där ett tag och bara vara. Hade ganska mycket otur innan jag åkte iväg. Halka ner för trappen, fick utskällning av mamma för ingenting OCH mitt headset gick sönder. Hur mycket mer otur kan jag få idag!?

Allt jag ville tidigare var att en kompis ringde mig, tror ni att någon ville det? NEJ! Albertina ringde dock och då blev jag superglad ett tag. Allt hon ville var att låna en cykel. Mina kompisar kanske inte bryr sig om mig. Min ända vän är nog bloggen. (Ta inget personlig nu, ni vet hur jag är! Jag tror att allt är mitt fel och att ingen tycker om mig!).

Iväg m. moppen

2009-07-27 | 14:17:27 | Dagbok 2009 |

FÖRLÅT, speciellt till nya läsare, att jag är sååå tråkig och negativ idag! Brukar inte vara sån här!
Jag har bara så tråkigt att jag vill spy! Så tråkigt har jag inte haft på hela sommaren men nu...WOW!
Ska nog ut och ta en promenad. Ränsa tankarna och komma från detta trånga hus ett tag. Att ha folk i fejjan hela tiden är GRYMT jobbit. Vi är 8 pers i vårat hus just nu så att komma ifrån är ganska förståligt va?
Bara sitta och prata i telefonen med en kompis nåra minuter skulle verkligen sitta toppen men jag vill inte ringa och störa någon utan de får ringa själva om de har lust att prata med mig.

Okej, vänta!
Pappa kom precis in i rummet och bad mig köra moppen en bit. Åker nog till nåt tomt ställle, typ en skola eller någe skit och sätter mig ett tag.
Men, som sagt var RING! Jag vill prata!
Blir i alla fall promenad i kväll som vanligt.

Idag dåe...

2009-07-27 | 12:19:38 | Dagbok 2009 |

Vad ska man göra en dag som denna? Personligen...INGEN ANING!
Jag har såååå tråkigt! Kan ingen kompis ringa och kidnappa mig idag så kan vi göra någe? Är SÅÅÅÅ less på att bara SÅÅÅÅ uttråkad hela tiden! :'( Kan inte packa mer heller eftersom att jag behöver fler lådor så det skiter ju sig.
Sitter och kollar på en konstig film med pappa och Carola där nere som heter "Lilja 4-ever". Helknäpp men den kanske blir bättre, måste ju ge den en chans.

RING OCH KIDNAPPA MIG TILL NÅGE KUL!!

Bild jag tog för två dagar sedan,

Princess Protection Program - PPP

2009-07-26 | 22:35:19 | Film & Musik |

Filmen är FANTASTISK! :O Den är kul, spännande och väldigt tjejig! ^^ Passar perfekt för fåniga tjejer som mig..^^

Som ni ser så jag har gjort om lite på Film-review-delen. :) Hoppas ni gillar det.
 
(Underbar bild på Selena som jag var tvungen att ta med. FRÅN FILMEN!)


När Prinsessan Rosalinda, som spelas av Demi Lovato ska krönas till drottning av sitt land, Costa Luna, kliver en elak diktator in i filmen och kräver att bli kung. Eftersom att Rosalinda riskeras att sättas i fängelse eller rent av mördas av diktatorn sätts hon in i PPP, en hemlig organisation för att skydda henne. Hon blir skyddad av Mason, en av agenterna i PPP från Louisiana där Rosalinda kommer att få bo och dela rum med hans dotter, Carter, som spelas av Selena Gomez. Carter drömmer om att få gå till skolan med sin stora förälskelse, Donny, skolans snyggaste kille. För att inte avslöja Rosalindas identitet som Kunglig Prinsessa måste hon smälta in som vilken normal amerikansk tonåring som hest och får namnet Rosie istället. Men att få Rosie till en normal tonårstjej som både pratar flytande franska och spanska och aldrig sätt en hambörgare blir detta svårt och Carter tar på sig uppdraget att lära Rosie ett och annat. De blir bästa vänner och i hopp om att få Carter till baldrottning hjälper även Rosie till att visa hur man beter sig kungligt och hitta hennes inre prinssessa.

Jag finner bara ett fel som störde mig hela resten av filmen (inte för att det va så mycket kvar av den då) men det var repliken "The homecomming queen 2008 are..." när filmen hade premiär nu i sommar på Disney Channel i USA. That's just wrooong!
Något annat som jag stör mig på är att det alltid ska finnas en elak tjej med i alla filmer, även i denna. Det hade räckt med diktatorn. Sedan stör jag mig LIIITE på att de ska vara BÄSTA vänner men personligen tycker jag att de bara beter sig som om de är vänner som hjälper varandra, stadiet BÄSTA vänner kommer de aldrig riktigt till i mina ögon.

Annat än det. VERKLIGEN VÄRD ATT SE! :D Det har faktiskt varit värt att vänta så länge på den! :)
Kommer snart på Disney Channel i Sverige för de som kan vänta och inte vill se med dålig kvallité på youtube.

Kvälls-promenad.

2009-07-26 | 19:07:43 | Dagbok 2009 |

Tror nog att det är dags för en promenad snart.
Ska försöka somna tidigare i natt också. Somnar dunder-sent och vaknar det samma. Det är en månad kvar tills studierna sätter igång igen så det är inte så bra att man sover så länge. Lika bra att ta sig in i rutiner nu så slipper man ha ett helvete en vecka innan.

Vill inte kalla det för "skola" mer. Känns som att stadiet "skola" passerade man efter studenten. Nu är det studier.

I övrigt har jag inte gjort ett skit i dag. Är inne på att kolla på min andra film just nu som jag också kommer att skriva en ressension på här på bloggen. Blivigt några de senaste dagarna eftersom att jag haft så lite att göra.Meddelande till Suss:
Ska du ringa snart? :) Vet att du har haft mycket denna vecka men jag saknar dig och vill träffas. Dans på torsdag kanske? :D Hur gick det med spelningarna nu i helgen? Blev det uppehåll i vädret?

Meddelande till Sofia och Bella:
Jaha, tjejer, när ska vi ses då? JAG HAR TRÅÅÅLIGT! XD RING for God sake! XD hehe.. :P Måste träffas, hurrni!

Meddelande till Hanna:
Vi MÅSTE ses igen innan sommaren är slut! Jag får fnatt annars! ^^

Meddelande till Maja:
Tack för senast tjejen! Vi måste försöka komma iväg också. Vi måste!


Det är så passande med blogg att kunna skicka så meddelanden till kompisar som läser min bloggish! XD


Jag och Sussi i våras. Vi behöver en ny bild tjejen! ^^

A change for the better?

2009-07-26 | 16:58:46 | Tankar |

Personligen börjar jag bli less på min gamla stil och personlighet Men nu när jag ändå ska flytta, börja på en ny skola och utbildning har jag chansen att vara VEM JAG VILL!
Bloggvärlden har fått mig att vilja göra så mycket mer.
Under sommaren har jag haft en chans att fundera ut VEM jag vill vara och HUR, vem jag ÄR. Frågan är nog evig. Något jag aldrig kommer att få svar på utan det kommer jag att få utväcklas fram och tillbaka. Det måste bara komma naturligt. :)

Mode, mode, mode! Är det egentligen allt vi tänker på! :S

bettiesgalleria

2009-07-26 | 14:13:44 | Visionboard |

Det är mycket jag gillar och mycket jag vill ha i denna värld men ett namn-halsband från detta ställe är en av de saker jag MÅSTE spara till. bettiesgalleria.com


Jag har ju fortfarande tid på mig att bestämma om jag ska ha ett silver eller ett guld.

Många kanske undrar nu vad som händer med min medaljong och min konståknings-berlock om jag köpter detta? Tja, dunno men det märker jag väl..^^ Får se om jag ens KOMMER att köpa ett sånt här halsband men har viljat haft det sedan jag såg en musikvideo med Ashley Tisdale. :)Får se hur mycket mer jag skriver idag. Känner mig inte så mycket på bloggar-humör.

Aquamarine

2009-07-25 | 23:20:47 | Film & Musik |

Vid det här laget lär de flästa veta att jag är "mermaid"-galen.  Såg nyligen på "Aquamarine" och den va riktigt bra! :)
Hailey och Claire är bästa vänner men när sommaren är slut ska Hailey flytta med sin mamma till Australien vilket ingen av tjejerna vill. En natt ber flickorna om ett mirakel. Det slår upp en storm och stora vågor förstör balansen i poolen på Claires gård och drar med sig mycket från havet ner i poolen, därbland sjöjungfrun Aquamarine som är på jakt efter kärlek för att slippa gifta sig med bläckfisken Triton som hennes pappa valt åt henne. Och killen hon är intresserad av är den populära Raymond. Claire och Hailey hjälper Aquamarine att fånga Raymonds uppmärksamhet men det är inte så lätt när kvarterets bitch Cecilia också gillar honom och försöker få till varje knep för att lura bort Aquamarine.
Räddar man en sjöjungfru får man också önska sig något och ända fram tills natten innan Hailey ska flytta står det självklart vad de ska önska för men det är inte längre så självklart då inget längre går enligt planerna på att få Raymond att gilla Aquamarine.

En riktigt kul film med roliga äventyr för alla som vill få sig ett gott skratt! :)
Personligen ÄLSKADE jag verkligen filmen! ^^

*****/5 (5/5)

Badräkt

2009-07-25 | 16:52:18 | Mode & shopping |

Hejsan vänner!

Gina Tricot : REA 49 kr
Jag har sökt hela sommaren efter en badräkt eftersom att jag vill börja simma åtminstånde en gång i veckan när jag flyttar.
Vad tycker vi?
Jag har inte köpt den än.
Det har inge axelband men den satt ändå uppe GRYMT bra!

Mode = Smaksak

2009-07-25 | 13:22:35 | Övrigt |


Denna bild lånade jag från
Jonna.

Personligen hade hon kunnat haft en bh istället för de där...accessoarerna. Hade nog varit snyggare tror jag.. :P Och det var inte den bästa retosheringen men ÄLSKAR bilden i övrigt. :)

At the end of the day...

2009-07-24 | 22:09:46 | Dagbok 2009 |

Då har ännu en dag passerat.
Hoppas att ni har haft en bra dag, min har varit...som en skattjakt. Vi har letat som galningar efter ett sådant där halsband i billigare format men det bästa, det ända som tilltalar mig är det på bilderna längre ner som kostar 700 kr. DYYYRT! Paul tänkte köpa det till mig i alla fall men jag sa åt honom att han inte får det och han lova att han inte skulle göra det.

Så hela blogg-dagen har handlat om "H2o - Just add water". Förlåt, men är man som mig vill man undersöka allt till allt..^^ (that makes no sence! ^^).
Har inte skrivit så mycket idag men det kanske inte gör så mycket? ^^ (A)

Thanks for trying!

2009-07-24 | 17:32:57 | Övrigt |

Min kompis som jag pratade om i tidigare inlägg kollade efter halsbandet och hittade en typ av det men det är verkligen föööör dyrt (typ 700 svenska kronor) och jag låter honom inte köpa det!! FÖÖÖR dyrt!

But it's soooo puuurtie!!! :P

Vi kommer fortsätta att leta efter ett billigare i alla fall.. :)

Det finns ett billigare men vi vet inte vart man köper det.. :( Vi har bara hittat reklam på det och det ser sååå rätt ut, men som sagt var så vet vi inte vart det finns.. :(

Lockets!

2009-07-24 | 14:42:30 | Tankar |

Call me  a dork...a neard if you want to but what I am going to talk about might sound weird! ^^

Haha, i alla fall.
Jag är stort fan av TV-showen "H2O, just add water" som många av er kanske redan vet och i denna show har tjejerna ett varsit halsband, en medaljong och nu finns kopior av dessa till salu. Hur mycket tror ni att jag vill ha dessa!?


Vill ni se hur halsbanden i orginal ser ut?
Klicka här för att se avsnittet "In too deep" när tjejerna får sina halsband.
För riktiga h2o-fans så ser man att detta är en ganska dålig kopia dock.


Jag har pratat med en kompis som bor i UK och bett honom kolla om det finns där. Det finns inte i sverige men jag vet att det finns i Serbien. Det kan ev. finnas i UK, US, kanada och Australien också.

Jag älskar medaljonger som ni kanske vet vid det här laget men den här är något jag mer än något vill ha! Har dock två medaljonger redan. En som jag fick från min gammelfarmor men den var i så dåligt skick att den gick av så jag köpte en nästan likadan men större.
Det är viktigt för mig att det inte är nå' billigt skit som färgar av sig. (ni vet hur fakeade saker kan bli) men det får inte vara för dyrt heller. Denna kompis i UK skickar saker hela tiden till mig och jag har bett honom att sluta för jag vill inte att han ska lägga pengar på mig. Kanske denna kan få honom att sluta på ett tag..^^

I alla fall, VILL HAAA! 

Kawaii

2009-07-24 | 13:01:28 | Tankar |


Jag förstår inte hur de kan äta Sushi efter att ha gullat upp det så här!? :O Sååå gulligt ju! ^^

Videoblogg, på tiden! ^^

2009-07-24 | 02:03:19 | Videoblogg |

Äntligen kommer här en video-blogg.
Engelska eftersom att det är min officiella youtube.

Fan för regn!

2009-07-23 | 22:22:08 | Dagbok 2009 |

Fan va jag hatar regn! Speciellt NU! Det är sommar för i helvete!!!
Mina planer på att gå ut och springa nu på kvällen blev aldrig satta i verket så nu får jag ta det i morron om det blir ett uppehåll.
Saknar löningen. Jag tror inte att jag har varit ute och sprungit på kanske en månad nu. TACK VARE VÄDRET! (tro inte att jag är lat nu ^^).

Gammal bild på mig från... äh, låter er gissa, när tror ni att den är ifrån? ^^


VI HOPPAS PÅ BÄTTRE VÄDER I MORRON, ELLER HUR!?

Coyote Ugly

2009-07-23 | 20:54:41 | Film & Musik |

Tycker jag att denna film är från 7 år som det står på fodralet? NEJ!! 13 i alla fall! Men den är rätt bra. :)
Filmen handlar om en tjej som vill nå drömmen om att jobba som proffisionell låtskrivare i 'the big apple', New York men finner det otroligt svårt efter att ha gett sin enda demo till en kille som hon trodde var musik-manager men visar sig vara en hjälp-kock på en resturang och bestämmer sig därav att skaffa ett sidojobb på en bar, Coyote Ugly. När hon kommer för att ta tillbaka sitt band vill han träffas igen och möter upp henne i baren där hon säljer honom till en okänd kvinna. Hon i sin tur blir skylig honom en gentjänst och romantiska gnistor börjar sakta men säkert slå om dem.

Jag har sätt denna film tidigare men det mindes jag inte förrän jag började igen. Tyra Banks är med och spelar en av tjejerna på Coyote Ugly som ska sluta och Violette försöker fylla upp hennes plats i jobbet.

***/5 (3/5)

Stan med Majsan!

2009-07-23 | 17:55:58 | Dagbok 2009 |

Kom precis hem från stan med Maja.
Jag hade i alla fall jättetrevligt, så jag hoppas att hon hade det också. Lite äventyr blev det då jag tappa telefonen men återfann den i alla fall på vero moda/only.

Passa på att fixa sig lite när man ändå va på toa.Majsan, lika vacker som alltid! :) Puss på dig, söt! :DLinne, VeroModa REA 25 kr.

Brukar inte svara på anonyma komentarer i bloggen men här är i alla fall svar på denna. Kolla bara bilden. Jag skakar när jag tar bild med en hand så det blir bara suddigt, allting! Måste alltså.

Dagens outfit

2009-07-23 | 13:06:44 | Dagens outfit |

Ska snart träffa Maja på stan och jag har äntligen fått till en outfit sånär någelunda. Men det får bli så här nu.

Top - Lindex
Skärp - H&M
Byxor - Lindex (?)
Berlock - Guldfynd
halsband - Egengjort
Armband - Egengjort
Fotlänk - Egengjort
Örhängen - Egengjort

Dagens glasögon - Valde de skarpare bågarna idag. (Som de flästa dagarna).
Vad jag ska ha för väska vet jag inte än. Jag tror jag ska ha den stora, vita. (se kategorier "Dagens outfit & väska").

Nu ska jag sminka mig och sen blir det bussen in till stan. Får se om jag hinner skriva mer innan jag åker.

Städa buren

2009-07-23 | 11:50:20 | Dagbok 2009 |

Good morning, sötnosisar!
Nu är det en ny dag, i alla fall senast jag checka i alla fall..^^
Ska eventuellt träffa Maja idag. Saknar henne supermycket! Det är tre veckor sedan jag träffa henne senast nu, ganska länge. Samma med Hanna men hon verkar inte ha kommig hem än heller.. :( Måste se till att jag får träffa henne också.

Måste byta mat och vatten till pippisarna nu. inklusive städa busen. De fick godis igår och nu är det verkligen a mess in there.

Pussar så länge!

Måste skriva!

2009-07-23 | 02:38:43 | Dagbok 2009 |

Jag måste ju alltid skriva innan jag går och lägger mig, kan inte låta bli..^^
I alla fall, nattis på er alla! ^^

 
Pease till Ebba. :) Min nya lilla vän från pärlbolaget! ^^ Tror vi peasea åt varandra två gånger innan jag skulle åka för att vi upptäckte att vi inte bara hade pärlandet som gemensant intresse utan mycket mer! :)

Hannah Montana the movie

2009-07-22 | 23:41:53 | Film & Musik |

Det va länge sen jag gjorde en film-review nu på bloggen och då tycker jag att det är dags nu.

Ni vet hur det alltid sägs "Filmen va inte alls som jag trodde att den skulle vara" både i negativa syften som positiva? Den här filmen var PRECIS som jag trodde att den skulle vara. Om det är positivt eller negativt är för mig svårt att säga. På ett sätt är jag glad åt att det blev som jag förväntade mig, på ett annat är jag otroligt missnöjd. Varför har filmer alltid den typiska handlingen?
I trailern säger de att Miley måste välja mellan att vara Hannah eller Miley, lika så på omslaget, men personligen tycker jag inte att det är så. Hon välder aldrig någon av dem utan står platt att hon ska vara båda. Hon vill vara Hannah när hon ska vara Hannah och Miley då hon ska vara Miley.  Självklart blir det som hon vill.
Handligen är för mig otroligt suddig och slutet förstör verkligen allt. Vill dock inte avslöja det för de som vill se filmen när den kommer på DVD. Musiken är dock underbart bra och passar verkligen för alla åldrar, trots att den största publiken troligen är mellan 3 - 13 år.
Lovestoryn är den som jag blir så less på. De gillar varandra, sen gillar inte han henne längre och hon är överkär, hon gör ett arbete åt honom så han slipper genom att vara uppe hela natten och han älskar henne igen. Kan man inte göra en film där de gillar varndra hela tiden? Filmen handlar inte om kärleken speciellt mycket i alla fall, mer än kärleken till båda personerna som hon faktiskt är.


****/5 (4/5)

Reklam?

2009-07-22 | 20:58:04 | Dagbok 2009 |

Nu är jag hemma från träningen, fan va härligt det va! :)

Har varit en underbar dag, ÄNTLIGEN med saker att göra. Var in en sväng på pärlbolaget till Ulrika och snattra lite med henne och Ebba, en annan tjej som är lika galen som mig i butiken och att få umgås. Därefter trängingen på Friskis. UNDERBART pass som inte va lika jobbit som det har varit tidigare men det har varit olika ledare också. Personligen gillar jag Pernilla som ledare. Hennes pass är perfekta för mig...och sen är Pernilla min gamla lärare så jag känner mig 'trygg' på hennes pass..^^

Jag lovade Ulrika att jag skulle göra ett inlägg med reklam för Pärlbolaget men jag kommer inte åt webshoppens hemsida just nu så jag väntar med det tills den vill funka igen.

Jag med moppehjälmen..^^

Lagat! :D

2009-07-22 | 14:54:08 | Dagbok 2009 |

Nu är mitt armband lagat! :D Känns bra att ha det tillbaka på handleden! ^^
Ska nog ta mig en sväng in till stan nu. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska in eller inte men jag tror det. Vill kika in en sväng hos Ulrika på Pärlbolaget där jag köper pärlor till mina smycken. Har inte varit in där på ett tag och jag börjar sakna henne.. :(
Mer om pärlbolaget kommer senare. Det va ett litet svar på Emelies fråga. mer kommer sen, Emelie!

I kväll blir det träning också! :) FRISKIS OCH SVETTIS! ^^

Kommer att sälja en av mina väskor här på bloggen sedan också. Mer om det i kväll.

Godmorgon vänner!

2009-07-22 | 13:25:40 | Dagbok 2009 |

Jag måste ha sovit konstigt i natt för när jag vakna i morse hade jag röda pärlor på sidan av mig.
Jag blev först livrädd och trodde att det va blodroppar... MEN jag blev mer rädd när jag såg att det var mitt armband som jag har fått från Tristan. Armbandet betyder OTROLIGT mycket för mig och jag tar aldrig av mig det. Det saknas 5 pärlor för att jag ska kunna laga det så jag kommer leta tills jag hittar dem, jag SKA kunna laga det.

Dags att svara på komentarer och sen får vi se om jag tar en sväng till stan och pärlbolaget. :)
kramis!

Nattugglan kollar in!

2009-07-22 | 01:22:35 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar! :)
Nu tänkte jag försöka mig på att sova. Vi får väla se hur det går..^^ kommer i alla fall i morron att börja med "Gästbloggning" i min blogg. :)  Vilka kommer få gästblogga hos mig då? De som själv har blogg och som jag känner och träffat i verkliga världen. JAG väljer och frågar vem som vill gästblogga som fråga inte. :P

Försten att få gästblogga blir min moster, hon skriver i morron! :) Hade inte syrran åkt till sthlm så hade hon kanske gästbloggat först men nu blir hon nog nästa vecka. Ja, EN i veckan, MAX!

Kramis gosisar! :) Och sov gott! ^^

The card of the deck! ^^

2009-07-21 | 19:13:51 | Tankar |

Här kommer det som stod på mitt kort som jag fick på sittningen idag. Jag tycker alla kan ta in vad som stod på det.

I balance my life between work, rest and play.
They all get eaqual time.

I am greatful for beeing alive today.
It is my joy and pleasure to live another wonderful day.

Packeri & packeraa! :P

2009-07-21 | 15:50:59 | Dagbok 2009 |

Alltså...
Det är konstigt. Ju mer man packar ju mer blir det. Jag verkar inte ha nog med saker. Lådorna fylls och så gör skåpen. Då har jag inte packat kläder och sådant som jag fortfarande är i behov av på sommaren.
WEIRD! :S

 
MAN!
Jag börjar nästan känna att jag inte VILL flytta längre... FÖR deprimerande! :P
Har många vänner jag måste göra planer med denna sommar också, som jag måste se innan flytten och en ny termin bygger sig ett rum i mitt liv.

 
Bjuder på lite bilder då mina fåglar fått göra sina spår genom att äta på mina Nanne-bilder. TACK OCH LOV ska ju de med till fränsta så jag har börjat tagit ner bilderna som är runt buren som de kommer åt att tugga på. Om jag får ta med fåglarna kan de ju glömma att de får vara vid Nanne-väggen! XD

Ja....

Framtidsplaner?

2009-07-21 | 13:22:58 | Tankar |

Hur ser era framtidsplaner ut och hur långt sträcker de sig?

Jag flyttar nu till Fränsta där jag ska läsa artistutbildningen som ligger på ett år. Där efter drar jag till Stockholm. Väl i Sthlm vill jag studera ett - två år till på folkhögskola och sedan X antal år på högskola (beror på hur lång utbildningen är). Jag vill antingen gå kulturama men det är dyrt och man måste vara grymt bra, eller så vill jag gå operahögskolan. Vilket som låter lockande.
Sedan bosätta mig i Sundsvall och kanske jobba något år. Därefter vet jag inte hur det ser ut för mig. Vet inte om jag kanske fastnar i Stockholm till och med eller om jag åker längre ner i världen. Who knows?

Men det är musik jag vill hålla på med just nu och sen hur pass långt jag lyckas i det, det vet man aldrig. Men jag lever på drömmar och minnen just nu.

You can chase a dream
That seems so out of reach
And you know it might not ever come your way
Dream it anyway

Anyway - Martina McBride


Kan ni btw göra mig världens tjänst?
Bli medlem på woopa via min länk, tvingar er inte att vara inne men ni gör mig en höjdar-tjänst! :) PLZZZ!? :D:D:D:D

http://www.woopa.se/?ref=kxiaera
http://www.woopa.se/?ref=kxiaera
http://www.woopa.se/?ref=kxiaera

Packar på

2009-07-20 | 19:24:07 | Dagbok 2009 |

Haha, det är ju så kul att packa! ^^
Ber dock om ursäkt för att jag uppdaterar bloggen så illa idag. :(

Hur som helst va jag, mamma och Ida och köpte kartonger + födelsedagspresent till syrran tidigare idag. Det är kul att gå på IKEA...ibland. Jag tycker det är kul med de små uppsättningar av rum, som inprincip ser ut som en stubio för inspelning av en film..^^ heheh. Har alltid gillat det på IKEA..XD


Jag älskar min moster men hon har alltid så många frågot:
Varför tar du kort på dig själv? varför tog du kort på det där? Varför ska du ut? varför ska du ringa henne? varför ska du göra si? varför ska du göra så?
Ta det inte fel nu Ida, jag älskar dig men ge mig LIIIITE privat liv i alla fall? hehehe..^^

Nej, nu ska jag nog fortsätta packningen. Packar sådant som jag vet att jag inte kommer behöva förrän i höst nu och resten packar jag nog sen.
KRAMAR PÅ ER!

Packa?

2009-07-20 | 13:47:05 | Övrigt |

Många som har frågat mig nu om jag har börjat packa inför flytten men jag tycker att det är tidigt att börja NU. det är ju 35 dagar kvar! :O MEN mamma sa att det är faktiskt dags så hon och jag ska åka och fixa lådor snart och sen ska jag småstarta med packningen. :)
Höres när vi kommer hem igen! ;-)


Börjar kännas läskigt! :S

Handskrivet

2009-07-19 | 20:35:01 | Dagbok 2009 |

Sminklös, osprucklig dag!

2009-07-19 | 18:11:34 | Dagbok 2009 |

Var ute på en promenad förut. Det va riktigt MYSIGT! :D Kallt till en början men hade tjock tröja så på vägen hem koka jag..^^
Det började spricka upp på himlen och jag trodde verkligen att det skulle bli fint men NEEEEJ då!
Pratade med min vän Susanne i telefonen också på min lilla promenad. Eller, hon prata och jag lyssna, mestadels..^^ Hon hade ganska brottom också och ville helst vara ifred så det måste man respektera. Förstår att hon ville det.

På fredag blir det utgång med kompisar i alla fall, DET ska bli kul! :) Saknar dem alla såå mycket! :( Får klämma in så många träffar med vänner jag bara kan innan sommaren är slut nu!
Höres senare igen! ^^

Haha, fan va ful man får bli då! ^^ men något måste man ju bjussa på..:P

Design

2009-07-19 | 16:39:55 | html, designer, koder |


http://www.tubas.blogg.se

Sovit gott?

2009-07-19 | 12:17:05 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötisar!
Har ni sovit gott? Det har jag! :D Somna NÄSTAN på en gång i natt.. ;-) Hade en underbar bröm också som påminde mig lite om att jag måste hälsa på hos Ulrika nån dag snart igen.
Minns ni vårat fina vänder igår? Tja, nu är det grått och trist igen.. :( Ska man hitta på då rå? sitta inne och dega/tråka? Kommer nog bli så... :(

Dags att försöka sig på sovandet?

2009-07-19 | 01:14:17 | html, designer, koder |

Vad säger ni sötar?
Ska jag pröva på det där med att sova snart kanske? ^^
Kanske ska katigorisera lite mer i bloggen men sen blir det till att slumra ner huvvet i kudden och nanna gott.. :)

Jag håller på och jobbar på en design till Tuba just nu också men jag behöver hennes HTML och hon är inte inne så hon kan inte ge mig den. Men vad tror ni? Kommer hon ginna denna header?

Funderar på att lägga till en sak i högra hörnet men vi får se va hon säger, om hon vill ha det eller om hon är nöjd så här. I övrigt är det i alla fall en simpel men rätt snygg OCH söt header..^^ (ni vet kanske att jag ÄLSKAR rosa!). :)

Design av mig kostar 75 kr om någon är intresserad i alla fall.

Pringles, woot!?

2009-07-18 | 22:28:59 | Tankar |


Jag vet att jag troligen är den ända att tycka detta men finns det någe äckligare? Jag har inte gillat Pringles sedan jag va typ 14 - 15 år och vad får jag då av mamma? Jo, pringles. Men det visade sig att syrran inte visste vad hon ville ha av prinles och jordnötsringar så jag fick pringles så att hon kunde sno av mig. hahaha! XD Men det är lugnt. gav bort det mesta till min moster och en del till syrran också så klart. Jag höll mig till min Zero..XD

Home sweet....blog?

2009-07-18 | 20:56:55 | Dagbok 2009 |

Nu är jag hemma igen.
Det va riktigt trevligt att komma ut och bara vara ute några timmar.
Vi som inte fiska satt och små-prata och spela gitarr på önskemål. Jag kan inte så många låtar men det blev några i alla fall..^^ Perry (min farbror) fick en gädda. Liten sådan men samtidigt den största fisk de fått när jag har varit med.


En av de få i våran släkt som i alla fall vill vara med på bild så kom solen ivägen.
Vi tjejer blev otroligt glada över att Gunnan ville följa med och fiska! :)


Allt var superfint! :)

Tony, Sara och Ida.
Bilder kommer senare.

Nu ska jag sätta mig och svara på era söa komentarer och sen blir det att städa i inläggen. Håller på med nya kategorier och när man har 733 inlägg, 734 efter detta, så har man lite att stå i. Många inlägg som jag sökt efter men har ett helvete att hitta. Känner ni igen det?
Bloggen är ju faktiskt mycket för privat bruk, i alla fall för mig. Så att man kan komma ihåg saker eller för framtiden att titta tillbaka på. :)

Äntligen SOL!

2009-07-18 | 14:35:51 | Dagbok 2009 |

Nu är det äntligen sol och det är verkligen härligast att sola tillsammans med sin syster.
Ska nog ner på ICA sedan och köpa mig en 2 liter Cola Zero. :)

Gomorron sötisar!

2009-07-18 | 11:33:03 | Dagbok 2009 |

Somna till sist i alla fall. Härligt. När man är så trött är det skönt att sova! :) Men jag hade en sjuk dröm. Alla i min gymnasieklass skulle börja samma klass som mig på folkis.. :S Knepigt.
Nu blir det ut i solen. Termometern stod på 33 grader i solen och det ser ut att vara i alla fall en halvtimma innan solen går i moln nästa gång. :)

SOLATIME! :D Första gången på 2,5 vecka! :O

Trött

2009-07-18 | 00:31:54 | Dagbok 2009 |

Nu är det sova-time för mig.
Tänkte att om jag går och lägger mig innan Ida (min moster) så kanske jag somnar lättare och så kan hon putta till mig om hon inte får plats för då är jag redan trött nog och somnar om på en gång. Värt ett försök i alla fall eftersom jag har så svårt att somna på kvällarna.
Knepigt.
Men vi höres som vanligt i morron när jag är vaken igen. Ska försöka fixa med bloggning på balkongen.
KRAMIS!

Fotografering från balkongen

2009-07-17 | 22:28:48 | Fotografi - Natur |

Haha, jag är rolig jag..^^ Fram tills nu gick jag i morgonrock hela dagen. 22 på kvällen sätter jag på mig kläder. Onödigt eller vad?
Det har verkligen varit fint väder idag och jag har suttit instängd vid en dator för att uppdatera min layout och design. MEN jag va på balkongen och tog bilder i alla fall.. :) hihi! ^^
 
Så här blev bilden. (förebild i miniatyr).

I morron blir det i alla fall sola och så ska jag nog ta pappas bärbara dator. Balkongen hela dagen. :) Blir inte lika lätt skugga där uppe. ;-) Om det inte är så att solen går i moln eller solen försvinner bortåt vid 18-tiden men då är det redan kallt så då kan man inte sola. :P
Ska nog ta en promenad och ringa min vän Suss i morron också. Skickade ett SMS igår och ett meddelande på facebook idag. Vi måste ju knyta ihop påsen med ett samtal då också, eller hur? ^^ hihi.. :P nej men jag saknar henne och behöver prata med henne om en sak så jag måste (våga) ringa henne i morron.

Härligast att ringa någon om man får vara ifred så promenad blir perfekt! :P

Tror jag ska ut en sväng nu så att jag får lite luft och sen blir det TV resten av kvällen. Fixar nog komentarsidan i morron eller innan jag går och lägger mig. Nya signaturen blir nog i morron.
PUSSAR OCH KRAMAR!!

Jade McSorley - BNTM

2009-07-17 | 20:15:17 | Övrigt |

Jag vet inte hur många som följer Britain's Next Top Model (BNTM) men jag gjorde det i alla fall och min favorit var verkligen Jade McSorley. Hon var verkligen fantastisk och det såg ett bra tag ut som hon skulle vinna hela skiten men gör hon det? NEJ! Det va jättemånga som blev besvikna och showen tappade otroligt många tittarsiffror när finalen gick av stapeln och Jade åkte ut bland de tre sista.

Detta är en av mina favoritbilder av Jade under tävlingen.

VISST ÄR HON FIIN!? :O Hon skulle verkligen ha vunnit! De lurade verkligen tittarna också för hon var redan klar modell, sa inte bara dommarna utan alla klienter och ALLA! :O Så fin! :)


Vilken/vilka är din/dina favorit modell/er?
Mina är Analeigh Tipton (ANTM), Allison Harvard (ANTM), Gemma Wards och så klart Jade McSorley! (BNTM)

Snart klar! :)

2009-07-17 | 17:34:19 | html, designer, koder |

Snart är jag klar med layouten. Efter 5 timmar redigering av html och 3 timmar design!


Pilarna är några av sakerna som ska ändras:
Ny signatur som även ska ligga I inlägget.
En ny bloglovin-ikon.
Ny visningsbild. :)

även nytt i komentarerna måste vi ju göra det. :)

SNART KLAR SOM SAGT! :D

Pigg och vaken!

2009-07-17 | 12:50:57 | Dagbok 2009 |

eller ja, det där med pigg vet jag inte. Är vaken, känner mig vaken men inte så pigg. Kanske kommer.

Ska jobba på nya layouten idag och det ska bli sååå kuuuul! :D

PUSSAR!Börjar få till någe nu men det är inte klart på långa vägar! Viktigt att veta! ^^ hehe.. :P

Seeen läggdags!

2009-07-17 | 03:00:11 | Dagbok 2009 |

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig, är sååå trött! Zzzzzz!
Suttit hela kvällen med en ny layout, det är sååå kul! ^^ Lätt att man fastnar.. ;-)
Ska göra en gratis layout också till Tuba också. Gör egentligen inte layouter till andra, speciellt inte gratis men jag har så tråkigt just nu så det kan bli kul och man ska ju göra minst en snäll sak om dagen så dagens goda gärning blev en layout till en annan bloggare. JAG GÖR INTE GRATIS LAYOUTER ANNARS, vill bara pointera det så att det inte väller in förfrågningar och bye, bye sommarlov! :P

Fortsätter med min nya layout i morron, vet dock inte när jag blir klar.

SOVATIME! :)
Höres i morron! ;-) (När jag vaknat.. :P).

Vill ha helt nytt!

2009-07-16 | 23:48:13 | Tankar |

Hejsan sötaste sötar! :)
Nu ska vi vara väligt seriösa här.. :P lolz!
jag tyckte det va så kul att fixa med min nya header igår TROTS att jag inte blev nöjd och jag fick en dum idé om att göra om hela designen. Ut med det gamla och in med det nya liksom. Min insperation skulle i sånna fall bli Foki. Älskar hennes design men man vill ju inte kopiera och bara ändra färg och namn. Ska man göra egen, ska man ju göra eget ocskå, eller hur?


Men vad säger ni? Ska jag göra en design, inspererad på fokis design? :)

Rappa kalja

2009-07-16 | 22:34:17 | Dagbok 2009 |


Syrran, Tony, Jocke och Ida sitter nere i köket och spelar rappa kalja medan de äter mina chokladbollar som jag gjorde. :) Jag ville inte vara med, sitter hellre och närdar vid datorn men jag måste ju kolla till dem då och då..^^ hehe.. :P

 
Syrran (Egen bild), Ida och Brorsan spelar.. :)

Syster och jag tackar för alla fina ord då hon var med i olickan tidigare men som ni ner är hon lika söt nu som förut och är helt okej! :)

Chokladbollar

2009-07-16 | 20:04:51 | Recept och bakning |

Har precis varit på ICA och köpt margarin!

Såg bild på chokladbollar på en annan sida och blev sååå sugen på att baka.

Fan, när jag flyttar till Fränsta kommer jag göda mina rumskamrater på cheesecake och chokladbollar, älskar faktiskt att baka, inte många som vet det om mig. ^^

Nå, ska dra ner till köket nu innan hunden äter upp allt!

CUPCAKES! :)

2009-07-16 | 18:02:58 | Tankar |


Bildkälla
Detta bloggades det om ett bra tag tidigare, och jag vill ha det så himla mycke!! Gillar dock inte att shoppa från nätet.. :(
Någon som vet vart de finns annars, någon som kanske har som inte vill ha sin och kan tänka sig att ge gratis? (A) (jag kan betala frakten..(A)) Vad som helst, vill bara ha.. :P hahaha! XD BESATT och DESPERAT! XD

Syrran på sjukhus

2009-07-16 | 13:21:25 | Övrigt |

Inte nog med hur orolig jag är för min kompis men nu är min syrra på sjukhus också. Det var det första jag fick veta när jag vakna av min moster, liksom tack! "God morgon Cajsa! Vet du vad? Sara vurpa med moppen och nu är hon på sjukhuset. Tony och Maria (min mamma) är där med henne nu". TACK IDA!

Hoppas Sara kommer hem snart i alla fall och att hon är okej. Om det hände till eller från jobbet vet jag inte.

Orolig... ?

2009-07-16 | 11:46:55 | Tankar |

Sötaste Du!
(Japp, ett meddelande till en nära vän här, hoppa hon fattar att det är till henne)
Börjar bli smått orolig för sig. Det är så mycket som händer dig just nu, kring dig, att du tappar din underbara energi! Du sa till mig en gång att 'jag får inte låta andra suga åt sig av min energi' och nu slänger jag tillbaka de orden till dig att tänka lite på. Du behöver den energi du har just nu till dig själv!
Jag VET att du vill dela med dig av den till alla andra i din omgivning som du tycker behöver den bättre, det är det som gör dig till den starka och underbara människa du är men inte denna gång. DU är den som behöver den!

Jag kanske inte är den lättaste att prata med om du känner att du behöver, men jag finns i alla fall här för dig om du behöver! Jag finns här om du känner att du behöver komma bort från allt, vi två kan nog hitta på något tillsammans. :) Något kul som släpper dina tankar ett tag på annat, mer positivt!
Du är inte värd det här! Så nästa skopa energi du lyckas skrapa fram hos dig själv, spara den i hinken det står 'DITT NAMN' på och dela inte upp den till alla andra hinkar med dina vänners namn på! Lova!?

Bryr mig om dig, och tänker på dig.  Du betyder massor för mig! :)

Bruden som visste för lite

2009-07-15 | 23:08:57 | Nanne & PW |


VILL SE, VILL SE, VILL SEEEEEE!!!!
Jag vill verkligen se denna såååå mycket men har inte råd. Har aldrig råd med något.. :( Det suger att inte ha någe jobb, asså! :O Har i alla fall tävlat om biljetter så vi får hoppas att jag vinner.. :)

Friskis & Svettis

2009-07-15 | 20:45:56 | Dagbok 2009 |

Då var man hemma från friskis och svettis-passet. Härligt som fan att träna igen! :) Man vill ju inte tappa all kondis under lovet precis.
Det var någon ledare jag aldrig haft, har bara haft Pernilla som ledare så...^^ Hon va i alla fall bra.
UTEPASS = UNDERBART! :O

Bilderna

2009-07-15 | 16:49:14 | Fotografi - Egobilder |

Jag tog ju mer än två bilder idag till headern, men ändå tog jag inte så många. Jaja, här är de i alla fall! :)

Det va alla bilder... Japp.. :P

Mer blommor

2009-07-15 | 14:13:52 | Fotografi - Natur |

Blommor, yeah!
Pappa visa mig mer blommor som han och mamma planterade för ett tag sen, blev mer bilder då jag ändå höll på och ta bilder till headern. :)
Alla bilder är © copyrightade av mig. Cajsa Lindahl

Scener ur ett kändisskap

2009-07-14 | 23:53:42 | Nanne & PW |


VILL SEEE! :D Suss, ringer dig när jag kan se den, tror nog du skulle gilla den! ^^ OCH du behöver få tänka lite på dig själv och ha lite kul! :)

Älskar blommor! :)

2009-07-14 | 22:26:50 | Fotografi - Natur |

Jag va ju ute en sväng förut. Hann inte så långt, snarare bara ner för verandan men det blev i alla fall lite bilder...^^ LITE är rätta ordet alltså! ^^
här är de:

 
Redigerade denna två vägar. Vilken redigering blev bäst?
Mammas chokladblomma. (ja, den luktar faktiskt choklad..^^).

NU ska jag ut!

2009-07-14 | 13:59:35 | Dagbok 2009 |

Nu ska jag faktiskt ut en sväng. hehe, har inte kommit från datorn rikitgt än..^^ men nu ska jag ut i alla fall.. :P Solen skiner också men vi får väla se hur länge det håller i sig. :P
Just ja, ska ringa om det där jobbet också, mamma ringde och påminde mig.

Kommer ni ihåg hur glad jag var över att jag äntligen lyckats fixa med Susannes film? Tja, den har bara fått med 29,58 minuter av 49 möjliga så allt är inte med. Något galen jag är nu då!? Men, men... kollade det nu och jag tror jag vet vad det är för fel. Får försöka bränna om sen.

 
Nu tittar i alla fall solen äntligen fram! Får se hur länge det varar.

Idag...

2009-07-14 | 12:40:50 | Dagbok 2009 |

...händer inte mycke. Vet i alla fall inte vad jag ska göra. Igår funderade jag på att gå ut en sväng men då är man ute i max en - två timmar, ska man göra sen då? Kan ju städa huset. Då blir mamma glad och jag har något att göra. :) Så kan jag göra! ut en sväng sedan hem och duscha och därefter STÄDA!

Måste i alla fall ringa Magda och se om hon kommer på torsdag. Det ska jag också göra alltså. Men det blir väla bra? XD


Bild från julshowen med Susanne November 2008 (eller är det december? Minns inte när showen va! :O)

Så här ligger det till

2009-07-13 | 21:15:37 | Tankar |

Som många av er kanske vet vid det här tillfället hade jag tänkt att sitta och fixa med en ny header nu på kvällen men jag har verkligen ingen lust med det mer. mitt humör sjönk som en sten, ska berätta varför.

Fick denna komentar på min musikvideo ganska nyligen på youtube:


Många tänker nog nu att "det är är väl inte så farligt?". Då känner ni inte mig. Jag tar lätt åt mig och jag vet vad han menar med det. Jag vet att jag inte borde ta åt mig, att jag borde kunna ta kretik men så lätt är det inte, speciellt inte om man inte är stark nog för det. Jag kommer få ta så mycket kretik i framtiden i alla fall men då är det i alla fall kunstruktiv kretik. något som jag kan lära mig av!! Man ska ALLTID tänka på att det ska vara något man ska lära sig av om man nu måste kritisera en person!
Så här stod det i description-boxen som jag har skrivit:


Kort sagt säger jag redan själv att jag inte kan sjunga och då behöver jag inte ha fler som kommer och säger det. Anledningen till att jag skrev "it's not a joke" är för att jag redan lagt upp två klipp som sneek peaks bara för att småretas med de som faktiskt vill se den. (Ni vet om det är en film ni vill se men den kommer inte förrän om en månad. Då småretas man med trailers och behind the scenes).

När ska folk börja mide there own buissness?

Jag har i alla fall stängt nu så att ingen kan lägga komentarer. tänkte inte göra det alls trots att jag skrivigt att jag skulle det men nu blev det ju så i alla fall.

Så när jag börjar jobba på den nya headern vet jag inte. Kanske i morron, kanske nästa vecka. Vem vet.

Nu ska jag i alla fall fixa med filmen till Suss, Det är en sak som jag mer än gärna gör när jag känner mig nerstämd, känner att jag blir så glad av den kvinnan.. :)

BTW, någon som vet hur man bannar ett IP-nummer på bloggen från att kunna skriva/komentera?

Träffa vänner! :)

2009-07-13 | 20:06:32 | Övrigt |

Va kul! :D
På vägen hem från Birsta idag träffade jag på Albertina och Jesper som också skulle ta bussen. Det visade sig att de skulle ända till Kvissle som jag!
Albertina och Jesper gick i min klass under de tre underbara åren på gymnasiet. Det visade sig att Tina har flyttat hit då de inte fick bo kvar i Naksta mer. Helt okej för mig kan jag ju säga..^^ Har inte träffat dem sedan studenten så det va kul att springa in i dem igen! :)

Köpte som sagt var inget på Birsta. Gick bara runt och fördrev tiden. Måste hitt på mer i veckan. Får skicka SMS till vännerna som är kvar i stan och se om de vill hitta på någe.. :P

Vill till Alnön och se/höra när Suss sjunger men det blir inte så. Vill, men... tja, kan inte ta mig ut och jag vet inte när och hur länge det är, så...

På birsta

2009-07-13 | 16:44:23 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötar! :)
Sitter på birsta nu men på internet-cafét. behövde så klart kolla till er! ^^ hehe.. :P
Jag har inte köpt annat än 15 minuter vid datorn (15 kr) eftersom att jag inte har några pengar. Har dock börjat kunna boka upp veckan. Ska i alla fall vara med Magda på torsdag (dagen) så vi får se. Hon skulle se om hon kunde ta sig in först.
Nej nu ska jag svara på några av era komentarer, de jag hinner, och sen bär det av vidare och sedan hem igen! :)
Pussar och kramar! :D

Birsta-time!

2009-07-13 | 14:26:41 | Övrigt |

Nu bär det av till Birsta. Hittar ingen som jag kan vara med där ute men det är ett mindre problem.
Jobbat var som jag trodde, mer passade till syrran. ÄLDREBOENDE! Passar inte mig. Äldre människor i klungor skrämmer mig. Menar, farmor och farfar är inte farliga men 10 gamlingar på en gång. NEJ TACK!

Sofia | Grattis Bellman | Robert Gustafsson

2009-07-13 | 00:49:00 | Dagbok 2009 |


Fick nyligen detta av Sofia och det fick mig att känna mig så varm inombords. Jag är saknad!!! Om man då reffererar till mitt tidigare inlägg "I bring you down" så känns det verkligen bra! :)
Har redan svarat på FaceBook men om du läser min blogg också tjejen:
- Vi måste ses i veckan! :) Jag har inge speciellt för mig, bara slå en pling! ;-)


Sååå oförskämd jag ääär! idag (eller igår, sedan klockan har slagit om) så fyllde Bellman 8 år! :) Grattis bubbas-söt! ^^
Vi (jag, pappa och moster Ida) satt och kollade på en Robert Gustafsson-film nyligen och det gav verkligen ett ljus i min mörka helg. Jag har haft såååå tråkigt, men det där va skitkul! XD hahaha!

Nu ska jag nog gå och lägga mig och i morron KVÄLL (eftersom att jag ska på birsta på dagen) så ska jag börja jobba, i alla fall sketcha, på en ny layout till bloggen. Denna börjar bli lite gamal nu..^^

I bring you down!

2009-07-12 | 21:56:04 | Tankar |

Hur många känner ibland/rätt ofta att när ni är med en kompis så har de OTROLIGT tråkigt när de är med dig, när de säger att de har haft en jätterolig dag känns det bara som om de ljuger rakt i fejjan på dig? När de säger att de ska ringa vet du att det kommer dröja minst två veckor för dem att glömma all tråkighet och sedan ringer de.
- Kanske rent av att de bara ringer för att de inte vill vara taskiga?
- Kanske till och med att det är DU som ringer efter bara en vecka för du tycker det har gått lång tid och du vill ses igen.

Jag känner så typ...jämt... när ska jag ta mig i kragen och lita på andra. Menar, jag litar på dem, de är ju mina vänner, men ge DEM tid och få in djupt i hjärnan att de visst hade kul om de säger att de hade det. Jag vet ju på något sätt att det är sannt men jag låter mig inte tro på det...!

MAN, Cajsa! Släpp lös dina tankar och tänk inte som du gör! Du vet att det inte är så!

Ville bara få det ur mig..^^

Vinnande loggan

2009-07-12 | 19:53:39 | Tävlingar & Utmaningar |


Jag har totalt glömt men detta blev i alla fall den vinnande loggan! :)
Marcus är ju en av de bästa vänner jag har så det känns rikigt bra att han vann! :)
Han är också helt underbar och har gjort så mycket snyggt av den!
     

Things I'm getting!!

2009-07-12 | 12:53:51 | Tankar |

Jobbar på nytt

2009-07-11 | 12:41:51 | html, designer, koder |

Blev så less på att inte ha något att göra på dagarna att nu har jag bestämt mig för att göra en ny och egen hemsida igen! :D Hade en hemsida i 3 år men slutade uppdatera den så jag stängde ner men nu är jag igång igen!
Orkar dock inte hålla på med layouter och html så jag har en fördig layout som jag kommer dra mitt eget stuk över senare.


http://cajsalindahlofficial.webs.com/

Vill du också göra din egen hemsida? Klicka här!
Går att göra html - helt egen och fri, eller med färdiga layouter.

LG KS360

2009-07-10 | 22:54:00 | Visionboard |

Det var en som bloggade om denna telefon och jag blev helt kääär i den rosa! har letat efter en liknande med slide som är billig hur länge som helst nu! :)

I WANT IT!!!

 

How to become...

2009-07-10 | 14:47:24 | Tankar |

...A MERMAID! :O

Minns ni när ni va små och mer än allt ville vara en sjöjungfru? vad skulle ni säga om jag sa att ni kan bli en genom att säga några grymt knepiga ord, när ni är blöta och allt man måste göra för att det ska "fungera"?
Jag är nu, vid snart 19 års ålder, BESATT av sjöjungfrur! MER än vad jag va när jag va liten. Damn disney channel! ^^
Och jag skämtar inte, det finns GRYMT snygga fenor som man kan köpa. MEN de är GRYMT dyra. Över 500 dollar, men kolla klippet nedan så förstår ni varför de är dyra.


Det är nästan att man vill köpa en, vem skulle inte vilja vara en sjöjungfru liksom..^^

Detta är därimot gratis men något som jag däremot tycker är fånigt. Det finns så kallade "spells" för att kunna "förvandla" sig till en sjöjungfru. En "RIKTIG" sjösjungru utan att man behöver köpa en dyr kostym. en "spell" kan se ut så här:

Insouciant inclemensy redoubtable mediocarcy refutable humanity.
Make me in control of when I want to be A MERMAID.
Witches one and witches all please make my wish come true

Sedan är det massor med regler. Man måste säga de tio gånger, man måste vara blöt när man säger den och det tar 1 - 6 veckor. Man får heller inte säga den högs om man är torr. Don't ask why!
Denna är en av de mest POPULÄRA (ja, det är väldigt populärt med dessa spells). Vad jag vet så blir man en sjösjungfru när man helst behagar så det är lättare att hålla det "hemligt" och därav har man kontroll över det.
Om någon ser på H2O på disney channel så vet ni att tjejerna har så kallade krafter. Japp, japp. Tillsammans med fenan får även den som säger trollformeln en kraft.
Ni vet kanske att det står sidoefekter på huvudvärkstabletter? Det finns även sådana för att bli en sjöjungfru och den fånligaste är att benen kan börja glöda... DET går väla inte?! Sen finns det lite mer natuliga som att det kan klia i benen osv. men än då.

Spellen ovan är ingen lätt spell. Jag vet nu hur man uttalar orden, såg en tjej på youtube som sa den, men det finns lättare också men då måste man inte bara vara blöt och massa annat utan man måste vara troende till Gud och vissa måste man ha ett smycke som man har fått från någon man älskar (släkning, kompis, osv.) som man aldrig någonsin kan ta av sig igen!
Till några spells får man välja själv vad man ska få för kraft (finns typ 20 olika eller någe) och till och med färg på fenan.

Det finns de som tror att detta funkar, och de som hävdar ATT de funkar, att de själva har blivigt sjöjungfrur av det.
Visst, man vill tro på detta, det är som att leva i en liten saga ju för sjutton. Men hallå!? Jag var ingen naturare i gymnasiet, utan en tokig estetare som levde i fantasin men till och med jag fattar att det inte går. massor av skit och byggstenar och gud vet allt i kroppen kan inte ändras på det sättet genom att man säger en massa konstiga ord och ber om att få en fena istället för ben när man är i vattnet. Eller?
Man vill vara romantisk och säga att det går men realisten säger att det bara är bullshit så klart! :P

Underbar kväll!

2009-07-10 | 01:05:38 | Dagbok 2009 |

Tack Susanne för en underbart trevlig dag! :D
Har haft det underbart!
Först va jag och Suss på stan och bara umgicks, det finns inget bättre enligt mig. Älskar att bara vara ett tag med kompisar, inget måste att gå runt och titta, inget måste till att köpa, bara UMGÅS! :)
Sedan har det hem en sväng och 19:30 mötte jag upp Susanne igen för att åka till Kovlan. från 20:00 till 0:00 bara dansade vi! Det tog ett tag innan jag kom igång dock men sedan var det sväng som heter duga.

En av killarna jag dansade med var helt underbar och när allt var slut kom han fram till mig och sa att det va synd att vi inte hann dansa mer och så frågade han om han skulle få se mig där någe mer. Man kan väla inte säga nej till det!? :O Underbart i alla fall, längtar tills nästa dans! ^^
- Suss, call me! ^^

Träffade andra vänner där också... eller vän. Carro va där med hennes kompis. Det va riktigt kul! :) Vi pratade ett tag mellan varven och sedan va hon på dansgolvet igen...:P

Nu är det sängen för mig. ÄR DÖÖÖÖDSTRÖTT! ^^

***

2009-07-09 | 14:12:28 | Dagbok 2009 |


Hade tänkt att lägga en dagens outfit men det blir inte så.
Ska in mot stan nu. Ska träffa Suss klockan 15.00 utanför hennes port och innan dess tänkte jag försöka hinna in till optikern, de lyckades på något vänster he sönder mina andra brillor (inte de på bilden) så jag ska se om jag kan få dem lagade, gratis.

Funderar också på nya bilder till headern, göra om den totalt kanske. :P
Höres senare, sötnosar! :)

Varför?

2009-07-09 | 12:06:27 | Tankar |

Varför höjer man rösten
För att få någon att göra det man själv vill
När part två ändå skulle göra som man blev tillsagd?

Varför blir det alltid fel
när man försöker göra rätt?
Och man bara får utskällning när man gör som man blev tillbedd?

Varför ska man se till att allt blir rätt
När det inte är ens uppgift att se till att rätt papper blir utskickade i tid
De får fucking göra det själv! Det är inte min uppgift När jag har bättre saker för mig!

Varför kan man inte säga till ett barn:
- Rita INTE på skåpet!
Utan att de låter bli? Säger man rita på skåpet gör det de med. Håller man tyst ritar de också. LYFT UNDAN UNGEN ISTÄLLET eller sätt ett papper under näsan på na'!

Varför säger man:
- Det är lugnt!
När någon ringer och väcker en på morgonen när det inte alltid är det?

Varför säger man:
- Det är lugnt!
När någon ber om ursäkt när de har glömt bort en när man inte alls känner att det är okej?

Varför tar man skit:
och låter allt vara som ingenting
Och man är otroligt sårad inombords utan att den som gjort skadan fattar vinken att sluta?Nu ska jag ringa Suss, hon har fortfarande inte ringt mig. :(

Tack söta ni! :)

2009-07-08 | 21:18:53 | Övrigt |

Tack alla söt läsare, nya som erfarna..^^ haha.. vill inte säga gamla..XD
Tack för er som la till mig på bloglovin och tack för det stöd ni givit mig idag, denna otåliga onsdag. Har väntat sedan 12:30 på att få höra från Suss men hon har fortfanrade inte ringt.. :(

Med tanke på att hon inte har ringt står min morgondag blank. Jag vet inte VAD jag ska göra. Hade jag haft helt tomt utan planer hade jag nog åkt in till stan eller lekt med lite design till min kommande shop.

Någon som känner sig sugen på att köpa ett par pease-örhängen? Oäkta, 30 kr. PEASE! ^^
 Se bilden, så ser örhängena ut! :)

Tårar i massor!

2009-07-08 | 19:41:12 | Tankar |

Alla bloggar om detta inlägg nu och jag är sån som inte bloggar om det som andra bloggar om (försöker i alla fall) men jag MÅSTE! När man ser Paris prata om sin pappa på detta sätt så kan man inte låta bli att gråta en skvätt. Känner stor sorg för hela familjen!


Det ända jag inte gillar är att det är så många runt henne, det ser mer ut som att de pressar henne till att prata än att de stöttar henne vilket de egentligen borde.

Måste städa.. :(

2009-07-08 | 17:41:30 | Övrigt |

Mamma kom in och skällde på mig helt utan anledning att jag måste städa mitt rum. Och hon säger åt MIG att inte börja med att skrika, där har vi en som måste följa sitt egna tips! Dock kan jag hålla med henne. Superstökigt rum! ^^

 
Före städning...

 
Efter städning... typ klart i alla fall.

efter städning kommer då jag är klar!

Lata-dag

2009-07-08 | 14:02:43 | Dagbok 2009 |

Många har frågat mig nu vad jag ska göra eftersom att det inte blev att jag ska träffa Susanne idag. Ärligt... Jag har ingen aning, jag vet inte om jag ens orkar hitta på något.

Funderar på att åka in till stan i kväll och vara med på utegympa-passet med friskis&svettis men jag vet inte.
Som sagt var, orkar inte göra något. Jag blir sån när jag satt planer och sen ändras det. Då orkar jag inte göra mer för att jag har lagt all energi på vad jag skulle ha gjort.

En sak ska jag i alla fall göra.. GÅ PÅ TOA! :P

Videoblogg, äntligen! :D

2009-07-08 | 00:14:37 | Videoblogg |

Nu är jag äntligen klar med redigeringen av min videoblogg och återigen snackar jag på engelska p.g.a att den är på min officiella youtube.


NU ska jag försöka sova! ^^

Utbakad fläta

2009-07-07 | 21:03:42 | Övrigt |

Igår lärde jag mig att göra utbakade flätor så jag satt och lekte med mosters år..^^

 
Bilder på min första utbakade fläta! :)

Jag kan göra inbakad, fiskrygg och allt möjligt men just utbakad kunde jag inte..XD hahaha! :P (Lärt mig alla frisyrer själv.)

Nya brillor asså! 8-)

2009-07-07 | 18:34:02 | Övrigt |

Här har ni bilderna som jag har lovat på mig och mina nya brillor! ^^

 
Jag gillar båda paren lika mycke! ^^

Agnes Carlssons besök i Sundsvall

2009-07-07 | 12:16:48 | Övrigt |

Här är videon med Agnes Carlsson när hon sjunger "Right here, Right now". Har ÄNTLIGEN fått in den på youtube! ^^ (efter många om och men). Pappa instalerade om min dator igår så nu funkar den i alla fall! ^^

Underbara måndag!

2009-07-06 | 19:30:05 | Dagbok 2009 |

Kom hem för ungefär en timma sedan. Var på stan tillsammans med Elin som jag gick tre underbara år på gymnasiet med. Alltid kul att vara med kompisar! :)
Mina idéer om att boka upp mig själv denna vecka går inge vidare.
I morron ska jag vara med Ida och vi ska hämta ut mina nya glasögon, YEY! Så vi kan ju hoppas på att det blir många nya bilder i morron! :)
På onsdag har jag bestämt träff med Susanne. Vi pratade en stund i telefonen idag också. Underbar människa att prata med och både hon och jag är grymma på att prata länge/mycke så vi går bra ihop som vänner kan jag säga.. ^^ Vi har väldigt mycket gemensamt kan jag säga.. :P

Hinner inte skriva mer nu. Måste studsa vidare på nya äventyr..^^ haha, lol eller någe sånt! :P


Gammal bild med mig och Suss.. :) C U wensday, hun! :D

Solen skiner! :)

2009-07-05 | 12:53:50 | Dagbok 2009 |

God morgon sötisar! :)
Idag skiner solen, men det är inte speciellt varmt ute (regnade igår).

Vad händer idag då?
Själv ska jag försöka ringa Susanne, messa Ingela, redigera filmer och försöka få upp en ny på youtube också. Ska bestämma med Elin att vi träffas i morron också.

Annars är jag ledig i 4 dagar vad jag vet så det är bara att boka upp mig om någon vill hitt på någe.

Höres mer senare igen! :)

Skriva av sig!

2009-07-05 | 00:54:45 | Tankar |

God kväll/natt älskade läsare inkommande insnavande!
Detta inlägg måste jag be om ursäkt för. Inget kommer riktigt att hänga ihop och allt är bara tankar och funderingar som jag har just nu.
Känner bara att jag måste skriva av mig lite och vad har man inte en blogg till om just det?
Min hjärna känns som om den vore i en process till att bli mumifierad just nu (tänk efter, vad gör de med en människas hjärna när man ska göra en mumie av denne?).
Jag har bara fått så konstiga komentarer den senaste tiden. Inte i bloggen, you're all safe, men facebook, youtube, MySpace, och så vidare. Det är heller inga roliga kommentarer och vissa är jag mer arg på än andra. Tror man att man kan skriva eller skicka vad som helst till mig bara för att jag vill bli sångerska? Bara för att jag ska kunna ta kritik kan man ju tänka på vad man skriver, eller hur? I'm just sain'! Jag är ingen robot och jag kommer aldrig bli, slår man mig blöder jag, är man elak mot mig gråter jag! Jag har alltid varit extra känslosam till negativ kretik också och kommer alltid att vara. Extra mer känslig är jag dessutom nu då en stor vändning i mitt liv kommer att ske. Tänk er för, vad skulle ni vilja? Once again, Darins låt "what if" i några inlägg längre ner förklarar väldigt mycke otroligt tydligt.
(Nej, det är fortfarande ingen här inne men det är lättare att avända i ett sådant perspektiv..^^) 
Och....Come on!? Varför skickar folk PORR till en!? :O GROW UP, ffs! Fått massa sånt på MySpace! Har tagit bort denne nu från att kunna komentera till mig i alla fall.

Skönt att få skriva av sig lite i alla fall!

Satt hos Ulrika på pärlbolaget idag. UNDERBAR kvinna. Hos henne kan jag sitta och prata om ALLT med. 
I morron ska jag ringa Susanne och höra om när vi ska träffas också och så ska jag messa till Ingela och se om vi också kan ses till veckan. Behöver ha något att se fram emot just nu känner jag.
Ser fram emot artistutbildningen i hösten också. Få flytta och börja om mitt liv. Be who ever I wanna be! Känns läskigt att Skvadern är passé men en fräsh start känns också bra. :)

Om det är fler som vill hitta på något i veckan så har jag 3 - 4 dagar till att boka upp! :) Call me!

Fler svar

2009-07-04 | 19:51:29 | Dagbok 2009 |

Frågorna kommer från samma ställe.

1. Hur gammal är du om fem år?

24
 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?


Syrran

3. Hur lång är du?

156 som sagt..^^

4. Vilken är den senaste filmen du sett?


Splash too

5. Vem ringde du senast?


Syrran

6. Vem ringde dig senast?


Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Tja, hur är LGT? Kallt ELR hur? Jag TKR det ILFL. :P

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?


Beror på vem jag ska ha tag på..^^ tycker SMS är bra eftersom att jag har gratis SMS men om det är något som jag vet att jag kommer prata länge om så ringer jag hellre.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?


Gifta


10. När såg du senast din mamma?


Idag


11. Vilken ögonfärg har du?


Gröna

12. När vaknade du i dag?


12:00

13. Vilken är din favoritjulsång?

Miss you most at christmas time och christmas (baby please come back home)

14. Vilken är din favoritplats?

Vet inte, gillar många olika platser! =)

15. Vilken plats föredrar du minst?

Platser där ingenting händer och där det inte finns stolar, haha man sitter ju gärna, va? =)

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Ingen aning, kanske här i Örebro? Kanske stockholm? Inte någon liten äcklig stad iallafall!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Det som skämmer mig nu, är mörkrädd och tror på spöken.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Haha, det var nog idag på donkan när Henri, jag och Malin skulle köpa milkshake och sånt så var det en kille som jobbade där som tappade saker och han verkade vara stressad och då sa Henri "Shit han kanske ska på kvartssamtal snart?" och då garvade Malin och jag sa "Ja, stackarn, snart kommer mamma och skämmer ut han" , hehe, det var säkert roligare än det låter :P

19. Hur stor är din säng?

Ja, min säng är inte jättestor och inte jätteliten, perfekt för lilla mig.  

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan!

22. Hur många kuddar har du i sängen?

Jag har ju två, va, men kan inte sova på kudde så dom ligger alltid över huvudet^^ NEJ JAG TÄNKER INTE HA NÅGON TÄVLING I BLOGGEN DÄR NI KAN VINNA MINA KUDDAR =)

23. Hur många landskap har du bott i?

Ojojoj, lilla jag har levt i 18 år men har bott i över 100 landskap! tro det eller ej ;)

24. Vilka städer har du bott i?

Örebro (H)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor =)

26. Är du social?

Jo det tycker jag.

27. Vilken är din favoritglass?

ALLA =D Nej men gillar så många olika, har ingen favoorit men brukar gilla lakrisglass och choklad =)

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Tiramisu

29. Tycker du om kinamat?

Ja det är fett gott! I slutet av förra året och början av det här åt jag jätteofta i "Kina Müren"!

30. Tycker du om kaffe?

Jodå, kaffe gillar Sara =)

31. Vad dricker du till frukost?

Juice oftast.

32. Sover du på någon särskild sida?

Ja på magen =)

33. Kan du spela poker?

Nej, vill inte kunna heller! =)

34. Tycker du om att mysa/kela?

Jo mysa är mysigt. Jag är en mysig flicka! =)

35. Är du en beroendemänniska?

njaee...

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Alltså, jag vet att det är några i släkten faktiskt som fyller samma dag som mig. Äh, Mattias har ju ändå namnsdag då ;)

37. Vill du ha barn?

Ja, sen jag var typ 15 år har jag tänkt på hur jag ska bli en bra mamma när jag får barn! =)

38. Kan du några andra språk än svenska?

Jovisst, Sara kan det coola språket engelska!

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej faktiskt inte, men dom har hjälpt mig på plats när jag fått atsma anfall.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Asså vet faktiskt inte, bassäng kanske, som i g-vik här i Örebro.

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Mitt utseende


42. Äger du dyrbara smycken?

Japp

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Nja, jag vet inte. Eller jo The hills!

44. Kan du rulla med tungan?

Rulla? Berätta hur man gör så kan jag svara på frågan =)

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag, Henri och Malin är nog dom roligaste jag känner =)

46. Sover du med gosedjur?

Nej, usch, hahaha, hade inte kunnat sova då!

47. Vad har du för ringsignal?

Har precis fixat så jag har Blinkers för jag blir skrämd när telefonen helt plötsligt spelar musik för mig :S

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Tror jag har någon rosa klänning, eller kanske har slängt den? Nä men dom kläderna är ingenting att spara ändå =)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Ett paraply :P haha

50. Flirtar du mycket?

Nej.

51. Kan du byta olja på bilen?

Haha, nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej sörru, jag är en liten 18årig flicka som inte har körkort ännu. =)

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Oj, det var längesen Sara läste böcker. Nu kanske man ska svara på senaste romanen? Asså ingen aning men hm, senaste boken jag läste i var nog "Skönhets bibeln" =)

54. Läser du dagstidningen?

Nja, nej det gör jag inte.

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?

Haha det har jag alltid gjort!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rock klassiker -.- yysch

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Hmm, kommer inte ihåg

59. När var du i kyrkan senast?

Förra månaden

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Roland, han va mitt samvete =)

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Några timmar på dagen i ett pippi tält när jag var liten =)

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Mattias när han skrev söta saker om mig!

Frågor att svara på

2009-07-04 | 19:46:57 | Frågor & Svar |

Har halv-bloggtorka så här kommer lite frågor och svar så att ni får veta mer om mig..^^ Det kommer fler frågor och svar senare. Frågorna kommer härifrån.

1. Vad heter du? Siv Cajsa Maria Lindahl
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vill inte byta namn
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emma. Joakim om jag va kille
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfrun
5. Vilken årgång är du? 1990
6. Vart bor du? Sundsvall
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? Let see... 7 ggr tror jag...

UTSEENDE

1. Hur lång är du? 1.56 cm
2. Hur mycket väger du? -
3. Hårfärg? Brunett
4. Ögonfärg? Gröna
5. Mest nöjd med? Ögonen
6. Minst nöjd med? -
7. Skostorlek? 36/37/38, beror på vart, skotyp och märke

FAVORITER

1. Film? hm... svårt...
2. Låt? Just nu "Anyway" med Martina McBride
3. Årstid? Senvår + sommar
4. Mat/dryck?  Sallad och Cola Zero
5. Djur? Katt
6. Färg? Rosa.
7. Parfym? Nina
8. Tv-program?  Ghost Whisperer/Hannah Montana/JONAS/WOWP/SLOD/SWAC

BLANDAT

1. Vad är du beroende av?
KMin dator, musik, mina närmaste vänner, någon att lita på
2. Vilket land kommer du i från? Sverige
3. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets & Oliva
4. Vad tror du på? Drömmar.
5. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristen är man ju egentligen så men jag tror inte på Gud men en högre makt... Sure!
6. Vad köpte du senast? En top på Cubus
7. Har du något husdjur? Syrran har en hund som heter Bellman och sen har jag själv två nymfparakiter som heter Skrutten och Skruttan

Darin i Sundsvall

2009-07-04 | 16:00:59 | Dagbok 2009 |

Var som sagt in och kollade på Darin i Sundsvall och jag ska erkänna att jag är lite besviken. Jag kom för att se EN låt och den spelades aldrig. Det blev dock två bilder och här koller ett filmklipp på låten som jag ville höra/se.

 


What if - Friends featuring Darin

Lägger till när jag kommer hem!

2009-07-04 | 12:23:38 | Övrigt |

Lägger till på bloglovin' och svarar på komentarer när jag kommer hem! :) Hoppas att ni tre som har laggt till mig har komenterat så att jag kan göra det samma för er! :)


Jag och Kusinen Marlene på gatufesten i Onsdags. Mamma fotade oss! ^^

Autograf + morgondagen

2009-07-04 | 02:08:23 | Övrigt |

Många har nu frågat efter bild på Agnes Carlsson-autografen så här är den väl då! ^^


I morgon blir det stan en snabbsväng. Ska köpa en bok som jag ska skriva youtube-saker i... vad detta innebär kommer jag att berätta om framöver! Det är ingen vanlig skrivbok heller, vet precis vad jag är ute efter. Ska se om jag hittar det bara..^^
Darin kommer till Sundsvall i morgon också. 13.00 ska han stå på scenen. Jag är inget fan men hans låt "would you" är något jag bara MÅSTE se! Den är i sammarbete med Friends och Jo på Friends har gjort massor för mig och därför betyder Friends och låten otroligt mycket. Hoppas att han kör låten bara! :)

Bilder från inspelning

2009-07-03 | 21:45:21 | Dagbok 2009 |

Hejsan hoppsan!
Spelade in en film för ca en vecka sedan på södermalmsskolan i Sundsvall och det blev några scener som blev bilder istället för det va skitdåliga scener. Here it goes! :P

   

Det som är så fint med att vara på skolor där högstadium inte existerar på är bland annat för lekparken och glad energi men också för att klotter inte existerar.


Filmen

Susanne Berlin + Gårdagen

2009-07-03 | 13:32:28 | Dagbok 2009 |

I onsdags sjung ju Susanne Bertlin och nu har jag fixat med filmen på dessa tre klipp som jag filmade med henne, lyssna och njut! :)


Glöm inte att klicka på HQ för bättre kvalité!
Nyfriserad, snygg och helt underbart bra! Bra jobbat Suss! Du är underbar! :)Igår var jag, Hanna och Maja på gatufesten tillsammans. Det var verkligen GRYMT kul fast att vi inte gjorde så mycket. Bara att umgås är bland det bästa jag vet.


Vätar på bussen. Missade första så jag fick vänta nästan en hel timma på nästa.
Örhängena på bilden finns nu att köpa. De kostar 30 kr/paret + frakt. Om du är intresserad eller vill ha mer information, maila 060cjl@gmail.com.


   
Jag, Hanna och jag, Jag och Maja, Maja och Hanna! :)

 
 
Tokigare tjejer än oss... okej, det finns kanske att hitta men inte lika söta som vi är tillsammans! ^^ ÄLSKAR ER TJEJER! :D

Logga-tävlingen FINAL (Avslutad)

2009-07-02 | 18:09:16 | Tävlingar & Utmaningar |

Vilen av dessa loggor tycker DU best om? Den med fläst röster vinner och blir min kommande logga. Alla 3 är designade av Marcus. När vinnande logga vunnit kontaktar jag honom om vad jag ska lägga för länk på honom.
 
 
 
Avslutas fredag kväll!!

Gatufest 2009 Onsdag

2009-07-02 | 01:31:55 | Dagbok 2009 |

Idag var jag på invigningen av Gatufeten 2009. Tog så klart bilder. Filma också men de kommer i morron. Här är lite bilder med text till i alla fall.. :)

Jag och Ida kom ganska tidigt ändå till stan och gick runt och sedan hör vi från stora Scenen på torget "Nu och kommer Susanne Bertlin och ska sjunga!" VAAAA!? :O tänkte vi och sprang dit... hon va underbart bra som vanligt och jag filmade, tyvärr blev det inga bilder på det.

  
Hela fadderullan invigdes detta år av agnes. 2008 var det Amy Diamond och 2007 NANNE GRÖNVALL! :D:D:D:D Saknar den kvinnan massor.. :(

   
Efter mycket om och men lyckades vi få Agnes att komma backstage och signera efter. :)


Och, ja jag tog kort med henne..^^ (bild nummer tre ovan signerar hon min arm..^^).


Hon tog kort med många men denna tjej tyckte jag va URGULLIG! :)

Kommer video i morron eller om några dagar med uppträdandet och en lite hälsning från Agnes.. :)

 
De hade knytigt fast en balong i statyn på stora torget men jag tror inte att det var luft i den mer än 15 minuter, sedan låg den på marken. ^^

  
Även dessa balonger var mer på marken än i luften. De brukar oftast flyga runt längre eller tills de spricker men inte i år. (Ja, de kommer varje år).

 
Jag och min solbränna..^^


Inne i daltons/öl-tältet var det FULL RULLE. Höll mig i alla fall nykter. :)


  
Jag och min moster Ida. Vi hade grymt kul..^^ ett videoinlägg med oss kommer nog i morgon-bitti innan jag drar in till stan igen.. :)

Mer videoklipp kommer i morron!


Tycker ni om mina örhängen då? :)

Det va allt jag hade för idag... Kommer SÅÅÅ mycket mer i morron! :) kramar i massor! :D

Dagens outfit + väska på lääänge!

2009-07-01 | 12:45:32 | Dagens outfit |


Topp - H&M
Kjol - H&M
Skor - Roots
Väska - Gina Tricot
Armband höger - Guldfynd
Armband vänster - Egna
Halsband - Ur&Penn
Nu ska jag och min moster till stan och vi kommer komma hem sent i kväll för det är gatufesten! :) Bilder och filmer i massor kommer att komma! :)
kramar!

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.