Wizards Of Waverly Place The Movie

2009-08-31 | 21:02:49 | Film & Musik |

Wizards of Waverly Place The Movie hade premiär på Disney Channel i USA den 28 Augusti, 2009. Wizards of Waverly Place: The Movie är är just nu den näst mest sedda film av Disney Channel med 11.4 miljoner tittare. (Källa).

Hela familjen Rosso bestämmer sig för att åka på en trevlig semester tillsammans för att koppla av men när Alex blir less på att aldrig få göra det HON känner för blir det bråk och något går fel. En liten missguidad önskning får hela semestern till ett stort äventyr och den ända chansen att få sina föräldrar tillbaka tillsammans och minnena av sina barn är genom en magisk sten.


Ja, vad tycker jag egentligen. Jag ÄLSKAR verkligen Selena som person och skådespelerska, älskar Disney men detta...INTE ALLS vad jag förväntade mig. Det var svårt att hänga med i handlingen och ibland gick allt för fort. Däremot slutet. TACK! Det var inte alls som jag trodde att det skulle bli! Älskade slutet, det var fartfyllt, spännande och jag grät till och med en skvätt. ^^
De har däremot mer krafter än vad de borde ha (om man ser avsnitten förstår man vad jag menar) och kamerasättningen bara inte stämmer, speciellt inte när de är hemma. (återigen, ser man avsnitten vet man vad jag snackar om).

Massage är inte alltid skönt...

2009-08-31 | 11:52:00 | Ålsta folkis |

...men verkligen NÖDVÄNDLIGT för min stela nacke, axlar och hals!
Satte Isabell i klassen på att massera mig och det var verkligen inte skönt men det gjorde gott!! Jag var alldeles röd efter men det var det värt.

 


 

Håll utkik efter en kommande tävling i bloggen där du kan vinna ett rockset med gitarrer, förstärkare och mikronfonpaket och Hannah Montana: The Movie på DVD och Blu-ray, värde ca 5 000 kronor! Kan inte fatta att JAG ska lotta ut det, JAG som gärna helst skulle vilja vinna det! ^^

 


 

Hur går det för er att rösta på min gamla header? Är ni så söta att jag vinner igen? :) Är nummer 2 och skulle betyda VÄRLDEN om ni röstade på mig HÄR!! :)

 


 

Jag får många frågor om jag känar pengar på min blogg och JA det gör jag och det kan ni också göra på Frossle.com! Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här! 

iPod Nano

2009-08-30 | 20:41:16 | Tankar |


Snart ska jag köpa en iPod Nano och jag vill ha en rosa men inte ens Apple själv har rosa kvar och det kan ta månader innan det kommer nya. Nu är det så att jag behöver en ganska snart. Vad ska jag ta för färg istället?

Funderar på svart? Eller röd.
Men den röda måste man tydligen beställa från apple och finns inte i vanliga butiker?

Wicked cake

2009-08-30 | 14:37:47 | Tankar |

Den 7 september (nästa måndag) blir jag 19 år! :D
Nog för att jag inte gillar tårta men visst gör du en wicked-tårta när jag fyller år då, Sara!? :D

17 again!

2009-08-30 | 11:37:54 | Film & Musik |

17 Again är en film från New Line Cinema med Matthew Perry och Zac Efron i huvudrollerna. Filmen hade biopremiär den 17 april 2009 i både USA och i Sverige. (Källa).

Vi såg filmen på skolan i torsdags och jag har inte gjort någon film-reveiw på ett tag nu.

Mike är en  37 årig man som inte är helt nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och skolans mest populära kille.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. När han kommer tillbaka till sin kompis Ned för att duscha av sig upptäcker han att han inte längre är sig själv. Eller, han är sig själv men i sitt 17 åriga jag!

Filmen var bra. Mycket roliga scener och en typ av humor som man inte ser ofta i en film. Menar hur många filmer ser man en 17 årig pojke stöta på sin bästa väns mamma som egentligen är hans son och hans mamma är egentligen ex-frun. OCH dessutom få detta att se romantiskt och inte slabbit ut!? Vissa scener var dock bara blahaa, inte alls roliga och man kunde lika bra satt det till en och samma scen istället för att dela upp det under filmen.
Snygg och smart kostymering och smink. TOPPEN-skådesperade och ett välskrivet manus.

Jag ger filmen 3/5 först för att jag tycker att jag har varit ALLDELES för snäll med mina betyg. Vissa som jag gett tidigare står jag fast vid medan andra skulle jag vilja sänka. I alla fall. Filmen var bra och jag är glad åt att det inte var det gamla vanliga "Vakna upp och inte vara sig själv dagen efter"-berättelsen utan här hände det på kvällen och slutet var inte alls som jag trodde att det skulle vara. Transformeringen alltså. Dock lite dock lite cheeseit slut.


 

Go girl! - Carolina Gynning

2009-08-29 | 23:49:20 | Cajsa tipsar |

Hiss eller Diss?

Personligen HISSAR jag denna. Den luktar gott och milt, det sticker som inte i ögonen eller får mig att sluta andas som vissa perfymer gör. Den är behaglig och fin i doften. Dock känner jag igen lukten. Den har inte den där unika touchen som jag tycker att perfymer ska ha.

Doft?

TOPNOT Viol och lime
MELLANNOT Apelsinblomma, persika och ros
BASNOT Mysk, sandelträ, mandel och cederträ

Flaskan
?

Vad kan jag säga!? Den är ROSA och den är SÖT! HISSAR den också!

Kostar?

Kostnaden beror på vart man köper den och storleken på flaskan. Jag föreslår att ni kollar på KICKS efter priserna. :)

Betyg?

3/5. - Motivering: Doftar gott, fin flaska men lukten är inte tillräckligt unik, det finns perfymer som är allt för närgången till denna.


1. Vad tycker ni?
2. Ska ni köpa den? 

Intensiv helg

2009-08-29 | 19:15:06 | Dagbok 2009 |

Underbart, fantastisk dag på stan och Birsta idag.
Träffade på några av mina nya klasskompisar som utforskade Sundsvall, några andra ur klassen som jag hjälpte till Birsta och så vidare! Sedan vad jag med Hanna och det var verkligen UNDERBART att träffa henne igen. Hade också en FANTASTISK pratstund med Ulrika på pärlbolaget.

Det ska tydligen finnas en ny affär i Sundsvall som kreativt nog heter "Affären". Någon från stan som vet vart den ligger?

NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG MED HUR MAN MOBIL-BLOGGAR!? Vill verkligen börja med det eftersom att jag far fram och tillbaka så mycket nu.Hur går det för er att rösta på min gamla header? Är ni så söta att jag vinner igen? :) Är nummer 2 och skulle betyda VÄRLDEN om ni röstade på mig HÄR!! :)

Home sweet home!

2009-08-28 | 20:45:00 | Dagbok 2009 |

Inget är bättre än hemma säger de ju.
Håller med delvis. Saknar redan livet och springet på Ålsta samtidigt som det är härligt att vara hemma över helgen för man har ju saknat familjen liksom.

Idag hade vi först dansträning, SKITKUL! och sedan redovisning i grupperna men min grupp kunde inte göra sitt då Anja blev sjuk. :( MEN, underbar som Helen är så ska vi få göra det på måndag istället. Egentligen va dagen slut där men jag behövde, liksom fler i klassen, repa låten som jag ska sjunga på måndag tillsammans med våran sånglärare Emma. Det gick inge vidare. Fortfarande stel i nacke och axlar + käkarna. Men har suttit och masserat mig själv nu så gott jag kunnat så vi får se hur mycket det hjälper.


I väntan på tåget hem. Men det är verkligen fint i Fränsta så det finns mycket att se, även fast man bara står på tågperrongen. Jag och Petra (se inlägg långre ner) åkte samma tåg så vi kunde småprata på vägen hem.

I morron ska jag plocka upp några klasskompisar på stan och leda dem till Birsta (de hittar inte i Sundsvall) och väl ute på Birsta ska jag träffa Hanna. Senare på kvällen ska jag träffa en kompis som heter Lisa. FULL RULLE! Söndag ska jag bara slappa tills dess att jag ska tillbaka till underbara Ålsta och lilla Fränsta.


Hur går det för er att rösta på min gamla header? Är ni så söta att jag vinner igen? :) Är nummer 2 och skulle betyda VÄRLDEN om ni röstade på mig HÄR!! :)

Vi vann "hitta-bokstäverna"-leken! :)

2009-08-27 | 18:01:00 | Ålsta folkis |

Det blir mycket dagboksform nu när jag bara hinner med ett inlägg om dagen men det får ni stå ut med..^^

Hejsan sötaste ni!
idag har det blivigt en "rundvandring" inne i Fränsta. Medan vi gick skulle vi hitta nummer. Våran grupp "vann" tillsammans med 5 andra grupper. Det var ju kul. :) Våran grupp fick välja priser först och då valde jag ett fint skissblock med penna men jag antecknar hellre i det.

I morron ska jag driva med mig själv som bloggare. Det ska bli GRYMT kul! :) Vi ska spexa för klassen i olika grupper. Vet inte mer hur jag ska förklara det.
Måste gå och leta mina kompisar/grannar nu. De bara springer hela tiden. usch! xD hehehe..

Utanför mitit fönster. SKITMYSIGT! :) hihihi.. ^^glöm inte rösta på min gamla header i heade-tvälingen. Klicka HÄR!! Nummer 2.

Hektiska dagar... ?

2009-08-26 | 21:01:00 | Ålsta folkis |

Vilka dagar det är nu! Denna vecka är verkligen hektisk men jag gör mitt bästa av att vara på bloggen. :) Ska börja ta med mig bärbara så att jag kan sitta på korta raster också men det blir nog inte förrän nästa vecka om jag fortfarande har den bärbara.

Idag var vi i alla fall på nästa utflyckt som var till Sveriges mittpunkt. Det började regna efter ett tag men det var ändå okej för jag hade en extra jacka som jag kunde lägga över huvudet.


Några av alla bilder som kommer denna vecka ska jag försöka redigera nästa vecka och lägga upp i nytt inlägg som "sammanfattning", men mest bara för att jag vill redigera. ^^


Jag vill också passa på att göra lite reklam om slöjd muséet vi var på idag. det ligger här i ånge kommun och allt är gjort av Gösta Sundin. Det kostar 40 kronor i inträde och tyvärr fick jag inte filma men fota fick jag. :)

Jag tog fler bilder men jag vill inte lägga upp dem. Det är så tråkigt när man inte kan fixa till ljuset på dem.

Verktygen som han använde fanns också där men dum som jag är tog jag inte bild på dem men hade jag gjort det hade ni nog blivigt lika farcinerad som jag blev.
Tyvärr har de ingen egen hemsida MEN ni kanske kan hitta något om det på ange.se.

Utflytt till vikbron

2009-08-25 | 21:47:00 | Ålsta folkis |

hejsan hoppsan, snarkar ni nu?
Jag för det snart i alla fall. Är SÅÅÅ trött..^^ idag har jag faktiskt bilder till er.
Vi var hela skolan (vilket är så lite som 60 elever, mys) till Vikbron som ligger här i Fränsta.  Det va inte så många lärare där men rektor Stig va med i alla fall. Han är lite smått cool, lite som Kibe. :) Saknar skvandern och Sundsvall men jag tror nog att det bara är att vänja sig...^^
Gnällde vi på promenaden? NI SKULLE BARA VEEETA va less vi va! ^^


Fick låna Petras telefon att fota med, då min va död och inne på mitt rum.

FÖÖÖÖRLÅÅÅÅT för såååå dålig uppdatering men det är så mycket med skolan nu att jag hinner inte. Ska försöka hinna upp till rummet på förmiddagarna och blogga lite. I alla fall svara på era fina komentarer så hinner jag blogga på kvällarna. Till en början kommer det nog förbli ett inlägg om dagen Ett inlägg om dagen tills dess att jag kommit in i rutinerna. Är det okej, eller MÅÅÅÅSTE ni ha tre inlägg om dagen minst? ^^ hehe.. :P

Natt, natt mina söta små troll! :)

Äntligen tid med bloggen!

2009-08-24 | 20:37:00 | Ålsta folkis |

Hejsan hoppsan mina små grodor!! :)
sitter på skolan med världens segaste nät i ett av samlingsrummen. Jag har fått hyfsad årdning i rummet men bilder kommer i morron. JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTT!!!
Får se om jag hinner skriva i morron bitti. Vi börjar 8:10 så jag ska försöka. om jag skriver mer i kväll kommer det bilder men nu ska jag sätta mig med era fina komentarer!
PUSSAR OCH KRAMAR!


Lägger in bilder nu innan jag ska sova. Ska fota så mycket jag kan i morron också! :)

Före jag började flytta in och möblera.

När vi var klara.
håller dock fortfarande på så fler bilder kommer nog..^^

Godmorgon & Fränsta nästa!!

2009-08-24 | 08:22:00 | Ålsta folkis |

God morgon pluppisar!
Mitt alarm gick av klockan 6 och det känns extremt tidigt och jobbit nu när man är van att kliva upp TIDIGAST 11, gärna sova in till 13:30.
När vi kommer fram på plats så är det första jag ska göra att koppla upp datorn och internet så att jag har tillgång till den. Betyder inte att jag sätter mig vid bloggen det första jag gör men en fin trygghet att man vet att man kan fly till bloggens värld under all inflyttning och efter uppropet om det skulle behövas. :-)

Kommer aldrig få chansen att ladda upp denna underbart söta bild känner jag så jag gör det nu! :)
Nannis har satt igång och bloggat igen och ni kan läsa hennes blogg HÄR!!

Nu ska vi fixa med det sista. Mamma skjussar pappa just nu (som också börjat skolan) och sedan ska vi väl åka. Datorn är nerburen så just nu bloggar jag från mammas dator.
PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER! Nästa gång jag skriver sitter jag i Fränsta.

PW har jubileumsshow!

2009-08-23 | 21:05:24 | Nanne & PW |

Jag blir alltid lika glad när jag snavar mig in på IRL-vänners bloggar för att antingen svara på en komentar eller för att läsa, men idag blir jag EXTRA GLAD när jag kom in på Maries blogg och fick veta att Pernilla Wahlgren ska ha en 30 års julileumsshow! :D WOHOO!!
Hoppas att den går ut på turné så att jag kan lättare se den! :)

Bild lånad
här där du också kan läsa mer om showen!

Nu är det bara Nannes tur men hon släpper ny singel nu i September och därefter kommer en ny skiva så jag nöjer mig med det så länge..^^ Singeln heter "otacksamhet".


Nu har jag tillsammans med er kommit fram till två låtar som beskriver mig. här är de:

Viktiga små ord - Nanne Grönvall


Anyway - Martina Mcbride


Förlåt till er som läser min blogg och inte gillar Nanne och Pernilla för att det blivigt två inlägg med dem idag. :P I bland får man stå ut, eller hur? XD hehehe.. :P

En låt som skriker 'MIG'?

2009-08-23 | 17:18:37 | Övrigt |


Bilder som jag ska använda i min presentation av mig själv till min nya klass på Ålsta.


Som många av er vet fick vi i "läxa" att hålla en presentation om oss själva för klassen när vi börjar och något som va ett måste var att ha en LÅT (eller flera) som representerade oss som individ. Nu behöver jag ER hjälp.
- Vilken låt eller låtar av alla som finns i världen tycker ni bara SKRIKER Cajsa, skriker vem jag är? För jag har ingen aaaning.. :S Och ni som läser bloggen kanske vet mer än mig om mig..^^ hehehe...

Vi ska också berätta om en sak som förändrat våra liv, stort som litet, men jag har typ 100 saker som jag kan prata om då! :O KAN INTE VÄLJA! ^^ Det här blir inte lätt. Resten är typ klart...nästan. :P

Express my feelings!

2009-08-23 | 13:28:41 | Tankar |


Print screen'en säger allt jag vill säga!

SKK forever in my ♥

2009-08-23 | 03:54:34 | Tankar |

Saknar jag mina barn?
- Klart som fan!
Vill jag träna dem igen?
- Självklart!
Vill jag då tillbaka?
- Till klubben, damn I am always a part of it for as long as I live! SKK in my heart and soul for ever and ever! Till stress, gnäll och hemska tider + hemsk lön? NEJ TACK!

- SÖTNOSAR!
Jag är alltid en del av klubben, kommer alltid att vara! Men jag kan inte stanna som tränare för alltid utan jag måste följa mitt hjärta av isen och in i mina drömmar och mina mål! Jag lovar att jag kommer och hälsar på! :)
Älskar er!! Träna hårt nu! ;-) Kommer på nästa hemma-tävling och hejjar! Jag lovar! :D

(ja, jag har varit tränare åt alla + att det är några som saknas som slutat under åren eller som inte kunde närvara.. :P)

my lips are sealed

2009-08-22 | 20:14:18 | Övrigt |

Hejsan pussgurkor! :D
Som ni vet hade jag läppar i min header förut och till min nya design hade jag tänkt att behålla dem tillsammans med tre nykommlingar. Tyvärr blev det inte så för jag tyckte personligen att det blev snyggare utan men vem vet hur det blir till den kommande layouten? Face it, jag kommer inte kunna hålla mig undan från att göra nya layouter! XD

De tre nykomlingarna fanns i denna bild.


Läpparna kom från Photobucket för alla er som undrat. :)Känar jag pengar på reklamen på min blogg? JA! Reklam till olika sidor för att käna pengar på eran blogg hittar ni på Frossle.com! Ni måste bli medlemmar på Frossle för att kunna käna. DET ÄR HELT GRATIS!! Klicka bara här! 

Sång eller inte?

2009-08-22 | 15:59:10 | Videoblogg |

Hejsan pussisar!
Hade tänkt att lägga upp ett klipp när jag sjunger för er men tyvärr så dör min dator varje gång jag försöker spara videon. SÅ! Min fråga är, vill ni ha halva låten i alla fall? För så mycket hinner den spara.


Vill ni hjälpa mig att kåna 200 kr? Jag behöver bara 8 till som blir medlem på min länk till Frossle.com! Och sen kan ni också käna pengar på sidan! :) Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här! 
Skulle bli superglad om ni ville hjälpa mig! :)


Okej, ni ville ha sången så here it is! ^^ Kom ihåg: det är inte hela låten och komenterar du taskigt och anonymt sparar jag din komentar med IP-adress och polisanmäler. Skriv hellre inget om ni måste skriva taskigt..XD Lyssna på det jag säger och läs texten innan.

Je T'aime - Lara Fabian

2009-08-21 | 23:21:39 | Film & Musik |

Känt hela dagen att jag måste dela med mig av detta till er!
Hur häftig publik och trogna fans har inte Lara Fabian egentligen!? :O Jag förstår att att blir rörd! ^^ Fin låt också!


Je T'aime - Lara Fabian

Moi, moi!

2009-08-21 | 18:24:52 | Dagbok 2009 |

Hejsan hoppsan!
Då var man hemma. Jag och mamma har varit ute och handlat.
Vi var på ICA Maxi där jag träffa på min gamla lärare som jag hade i religion på gymnasiet, Sara. Kul att träffa henne, innan jag flyttar och så. Hade tänkt att åka upp denna vecka till skolan och krama om alla innan jag åkte men så blev det inte.

Vi kollade på en iPod också men de va alla SÅ himla dyra utom den på Media Markt men där fanns det så klart ingen rosa kvar så det sket sig! :P Får bli att jag köper den senare.


Jag får många frågor om jag känar pengar på min blogg och JA det gör jag och det kan ni också göra på Frossle.com! Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här! 

Vet att det blir mycke reklam om Frossle just nu men det hjälper mig från lite frågor för tillfället! :) PLUS att det är faktiskt grymt bra! :)

En fråga dock som jag har fått:
Hur mycket känar jag och hur länge har jag haft det?
Jag har känat 120 kr och har haft det i MAX en vecka.

Pärlbolaget

2009-08-21 | 11:34:42 | Cajsa tipsar |

Foto: 2 översta; © Cajsa Lindahl, Understa; © Pärlbolaget
Som jag lovat er och Ulrika.

Pärlbolaget ligger i Sundsvall i 1891-huset inne i stan med fantastisk miljö och ett stort utbud av pärlor från hela världen.

Pärla på plats eller gör det hemma! Vad känner DU för?

Personligen trivs jag som fisken i vattnet på pärlbolaget. Otroligt trevliga människor som kommer in och ut och priserna passar vem som helst! Jag pärlade alltid hemma innan, mestadels för att jag inte gillade att folk skulle se vad jag gjorde men nu kan jag lika bra göra det på plats. Det är mysigt och varför inte snattra lite gojja med Ulrika medan?

Adress: centralgatan 6/galleria in 1891 huset, 852 30, sundsvall
tfn: (07) 0259 4110
Hemsida: Tyvärr finns ingen hemsida just nu men du kan få veta mer HÄR! (Som jag förstått det kommer en ny hemsida inom kort, parlbolaget.com.)


Jag får många frågor om jag känar pengar på min blogg och JA det gör jag och det kan ni också göra på Frossle.com! Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här!

Kul att några av er har valt att pröva Frossle! :) Lycka till med penga-känandet och shoppa lite pärlor från Ulrika sedan vettja..;-) hihi..^^

Statsvandrande lärare!?

2009-08-20 | 21:02:35 | Dagbok 2009 |

Snarkar mig in på bloggen...
Är sååå trött och seg just nu, vill bara soova! :P
Idag har jag varit hos tandläkaren och sedan va jag in på pärlbolaget inne i stan. Det va Viktoria istället för Ulrika som jobba idag. LOVAR att Ulrika satt hemma med massa papper och jobba med det istället för att ta det lugnt! Tokiga hon säger jag bara! ^^

Träffade alltså inte så mycket folk idag, ändå var det tre personer som komenterade mina skor. Alla typ älskade dem och en hade själv tittat på dem men hade inte råd. (skorna från studeten. Kolla kategorin "STUDENTEN 2009" för att se på skon). 

Tack för alla fina komentarer om mina glasögon, tänkte svara på två grågor ang. dem.

1. Ja, de är riktiga med glas. Jag har både brytningsfel och är närsynt.
2. Jag köpte dem på specksavers (tror jag de heter) och kostade 779-något... Fick två par för ett så jag har ett par diskretare glasögon också. :)

Fick veta av en kompis som jag träffade på bussen hem från stan idag att alla lärarna från Skvadern hade varit på stadsvandring idag. OCH JAG MISSA DEM! Fast...hade varit lika bra annars hade jag tvingat in hela skaran i kramkalas istället..^^
När man vet att man inte kommer tillbaka dit på måndag utan flyttar till fränsta och börjar Folkhögskola så kan man inte låta BLIII att sakna dem! :(
Får hälsa på någon eftermiddag när eleverna har gått hem och hoppas på att så många som möjligt av dem är kvar över dagen.

What else....
JUST JA! Det gick bra hos tandis. Inga hål vad de kunde se! :) Men ska tillbaka i morron och ta bort tandsten och sedan skulle någon annan läkare kolla om det verkligen inte var hål. Finns en grop på en tand men jag vet att det inte är ett hål. Har haft det i flera år och de har liksom inte gjort någe åt det, så varför göra det NU!? :S


Inlägget om pärlbolaget kommer i morron!


Jag får många frågor om jag känar pengar på min blogg och JA det gör jag och det kan ni också göra på Frossle.com! Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här!

"Usch för tandtråd!..."

2009-08-20 | 13:04:52 | Dagbok 2009 |

Good morning honny-puffs!
FÖRLÅÅÅÅT att jag inte skrev igår! Kände bara inte för det.
Jag var i alla fall med Sofia på Birsta City och det va riktigt kul! :) Liksom alla mina andra skvader-vänner har jag saknar henne SÅÅ mycket! Hittade en perfym som jag bara MÅSTE ha! Många kanske vet att jag ÄLSKAR perfymen "Nina"..? Tja, en ny favorit är Avril Lavignes nya "Black star". LUKTAR UNDERBART! :D

Foto: © Cajsa Lindahl
ROOOOOOSA! :D:D:D:D hehe..^^

Idag ska jag först till tandläkaren och jag måste säga att jag har slarvat en heeeel del! Borstat nogrannt? Nej det kan man inte precis påstå. De har sagt åt mig att använda munskölj (vet inte hur det stavas) och det gör jag men också tandtråd tre gånger i veckan. USCH FÖR TANDTRÅD! DET GÖR JU BARA OOONT! I alla fall när det kommer mot tandköttet! :S Hoppas att jag inte har hål nu bara.. :(

Nog om tandläkaren...
Efter det ska jag in till stan, pärlbolaget, och shoppa. Har lite till vinnande smycket att inhandla. Ulrika har verkligen en fantastisk shop och jag ska ta lite bilder där idag och göra lite reklam åt henne i bloggen..^^ Har lovat henne det länge nu men det har inte blivigt av. :(
Jag skriver mer i kväll, pussar på er! :D

Foto: © Cajsa Lindahl
En liten sneekpeak på hur det ser ut på p-bolaget! :)Jag får många frågor om jag känar pengar på min blogg och JA det gör jag och det kan ni också göra på Frossle.com! Det är superbra faktiskt! :) Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du också och käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här!

Moments & memories

2009-08-18 | 22:31:23 | Videoblogg |

Två videos som jag skrapat ihop nu under dagen. FICK TRÅÅÅKIGT!
Vet att jag borde göra klart "läxan" och packa men jag kan inte göra så mycket just nu.

Vad tycker ni?

Det är något knäppt med blogg.se (IGEN) så jag vågar inte riktigt svara på era komentarer ifall att de inte kommer fram. Svarar senare ELLER i morron! KRAMAR!

Kraft +

2009-08-18 | 00:13:36 | Cajsa tipsar |

Det va länge sedan jag tipsa om någon produkt så jag tänkte göra det nu! :)
Serum Végétal kraft + Multi-effektiv intensivvård är en FANTASTISK kräm! Den finns på Yves Rocher och kostar bara 159 kr just nu på hemsidan. Jag har själv precis beställt två stycken nya då min är helt slut. :(
Den öppnar upp porerna och hjälper grymt bra mot finnar och andra ojämnheter i huden. Upptäckte att jag började få grymt många finnar igen och har inte använt den på ett tag så det är väla dags för en nu. Den tar också bort sår efter finnar. istället för att skrapa på såret så smörjer man in det med denna varje gång det känns tort. SUPERBRA! :D LOVE IT! :P

"Flaskan" är den samma men det ska stå "kraft + Multi-effektiv intensivvård" istället för "Forse+ ....".

Få igång rösten!

2009-08-17 | 21:06:29 | Tankar |

Usch, usch! Jag är en person som ÄLSKAR att prata men jag har märkt av att min röst inte pallar så mycket mer nu. Pratar, pratar, pratar....HEEES!!
Kände lite på mina axlar och de är ju fan stenar! Masserade därefter lite på käkarna och samma där. Stelt som en trädockas käkar.
Ska göra lite tung-gymnastik och andra övningar, sätta mig vid TV:n och massera käkarna och få någon att massera min nacke och axlar. Tror inte att någon kommer gå med på DET men det är så svårt att göra det själv, liksom!
Ska försöka börja göra alla typer av övningar nu varje dagn innan skolan startar. Kan ju inte börja genom att vara stenhård i hela kroppen. Jag kan bara se hur första sånglektionen kommer att se ut då! ^^

Har tyvärr inga bilder som passar till inlägget.. :(

Fin pratstund med Elin på stan.

2009-08-17 | 17:41:40 | Dagbok 2009 |

Då var man hemma! Eller har varit hemma drygt en timma nu men har svarat på komentarerna också.
Jag och Elin hade riktigt trevlig och vi pratade om allt möjligt. Om utbildningarna vi ska gå, om skvadern, om livet efter alla utbildningar, jobb, kalssen, vad vi gjort i sommar, YOU NAME IT!! Jag tror ingen av oss riktigt kände för att gå runt så vi satt på en bänk vid Selångersån och snacka.

I morron ska jag träffa Hanna och onsdag har i alla fall och och Sofia planer på att ses, men vi får se!
Nu ska jag ner på ICA och köpa en zero och sen ska jag hänga tvätt + ladda en ny maskin. Ska försöka skriva någe mer vättigt i kväll.

Elin och jag sitter och kollar på alla människor som går förbi och alla duktiga som jobbar på andra sidan ån.
Nog för att de jobbar och sliter men jag är inte så säker på att det kommer bli så bra.

Bor du i Sundsvall?
Vad tycker du i sånna fall om bygget vid ån?

Dagens outfit + Väska

2009-08-17 | 13:39:31 | Dagens outfit |

Nu ska jag snart åka och träffa Elin på stan. Blir nog inte så länge, ska se om vi kanske kan sätta oss på nåt fik och bara snacka och umgås. Blir dock ingen zero utan bara vatten för min del, har inga pengar.
När jag kommer hem blir det till att fortsätta packa så att jag blir klar med det. Vill slippa det resten av veckan och bara njuta av resten av sommarlovet.
Det va länge sen jag hade en Dagens Outfit så här kommer en.

Topp - Gina Tricot
Shorts - VeroModa
Leggins - Willys
Skor - DinSko
Halsband - Egengjort
Armband - Egengjorda

Väska - Selånger Marknad

Grattis till...

2009-08-17 | 11:03:35 | Dagbok 2009 |

Godmorgon!!!
Trodde klockan va asmycke när jag vakna i morse men jag har ju GOTT om tid innan jag ska träffa Elin på stan.
Hela veckan ska jag göra något. Känns ganska segt egentligen då det är sista veckan på sommarlovet. Som sagt så får det gärna fortsätta vara lov två veckor till nu.

...Nu har jag korat en vinnare i tävlingen!!
Jag slumpvist drog en lapp ur bunken där jag har alla mailadresser! Och vinnaren blev.........MILLA!!! Grattis till henne! :)

Jag kommer att kontakta henne på mailen och på onsdag eller torsdag inhandlar jag allt som behövs för att tillvärka dem.

Tävlingen + IDOLBILD! :)

2009-08-16 | 22:53:06 | Tävlingar & Utmaningar |

Lovat att dra en vinnare idag, eller hur!? Det är några som vill vara med vars användarnamn inte har blivigt registrerade som mina värvade än så vi väntar på dem. Vill du alltså vara med så har du fortfarande chansen! :D KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!
Eftersom att klockan är så mycket så avslöjas vinnaren i morgon! Går att vara med fram till 3:00 i natt, då drar jag! (Comedy central är slut för idag då och jag vill se "Becker" ^^).

Tusen tack till
Ida för denna fina "Idolbild"! :) Blev superglad och sååå överraskad när jag öppna mailen och hade fått denna! ^^ TACK!

UTMANAD!

2009-08-16 | 20:03:44 | Tävlingar & Utmaningar |

Jag blev utmanad av Johanna igår så här kommer det:

LISTAN OM MIG


Ditt fullständiga namn:
Siv Cajsa Maria Lindahl
Vart/när föddes du: 7/9 1990 Södertälje BB.
Ögonfärg: Gröna.
Hårfärg: Brunt
Längd: 1.56 cm. 
Din första kärlek: Olle
Din nuvarande kärlek: Singel
Barndoms "bästis": Hade en kompis när jag va 4 år som hette Nikki.

Umgås ni fortfarande: Nej
Hur gammal va du när du lärde dig gå:  11 månader och 4 dagar

Vad är ditt största barndoms minne: När jag fick en järnstekpanna i huvudet (for från ca 2,5 meters höjd rakt i skallen). 
Vart är du uppvuxen: Sundsvall

Vilket dagis gick du på: Storken, i skönsberg

Vem var din största förebild som barn: Mamma och Pernilla Wahlgren
När fick du din första kyss/av vem: Av olle. första pussen vid 6 års ålder, riktig kyss var väla  vär vi var 13.
Vad får dig att bli riktigt arg:  Hat och taskiga människor

Vad gör du om ett år:  Flyttar till sthlm och börjar ny folkis där.
Vad gör du på fredag kl. 19.00?:  Degar och njuter av de sista dagarna hemma.
Vilken är din favoritparfym?: Nina
Vem vill du vara för en dag?:  Susanne Bertlin eller Kristin Chenoweth

Var vill du åka härnäst?: LA

Vilken sport är roligast att utöva?: Konståkning

Vilken sport tittar du helst på?: Konståkning men helst kollar jag inte på sport, det bara kryper i bena då! ^^
Bästa tv-serien?:  Ghost Whisperer och Becker
Sötaste djuret?:  Kattungar och hundvalpar!
Äckligaste lukten?: Spyor

Godaste godiset:  -
Glassen då: -
Bästa spriten: Dricker inte alkohol 

Bästa kläderna: Klänningar och toppar

Jag utmanar :  Jag kan inte välja så vi kör på alla som känner fört! ;-)Skynda och va med i min tävling!! Vinnaren dras om bara någon timma!! SYNDA!! :D

1, 2, 3:e och sista dagen...

2009-08-16 | 17:29:21 | Dagbok 2009 |

Hejsan hoppsan!
(Bilden till vänster: Försökte ta en bild på marknaden men det där var det ända jag fick med när jag satt på bussen. Den är så jävla stor att det går inte att få med allt på bild! ^^).
Då var man hemma från sista marknadsdagen och nu måste jag vänta ett helt ÅR på nästa marknad. Hoppas bara att jag inte missar den eftersom att planerna är att jag ska flytta till Stockholm nästa sommar och studera vidare där.
A/w så hittade jag en väska som jag köpte. Syrran hade ju redan köpt en sån som jag titade på fast vit så det kändes dumt att köpa en likadan fast grå.

Det som är bra med att den är plastig och mörk är att den inte blir skitig lika lätt + att det är lätt att göra rent när den väl blir skitig.

Selånger Marknad har också en hemsida som går att besökas HÄR! Där står allt som ni har undrat över om den än så länge.
Tänk om man skulle vara knalle ett år och sälja lite smycken. :) Det skulle vara kul! :)
- Är du på, Maja och hyr en plats nästa år då!? XD hehe.. :P


- Jopp! de är billiga, snygga och håller ovanligt bra! Köpte min favoritväska där förra året. ÄLSKAR den! ^^

Klumpiduns!

2009-08-16 | 12:57:07 | Dagbok 2009 |

God morgon sunshines!
Vaknade egentligen klockan 8 i morse efter 5 timmars sömn men gick och la mig igen då jag och Sofia beslutade oss för att inte åka på Selånger tillsammans tack vare att det regnade. Tror ni fan inte att solen skiner nu bara för det? Funderar i alla fall på att åka in själv och köpa en av väskorna som jag har kollat på.

Jag började få lite ångest för flytten igår kväll. Menar, jag vill flytta, mer än allt, men ensam för första gången!! WOW! Tycker det är jobbit när mamma och pappa är borta bara några dagar..^^

Till frågestunden va jag en riktig klumpiduns och missade att svara på en fråga så här kommer det:
- Först, TUSEN TACK! Jag blir så glad åt att ni gillar min design..^^ Hur jag har gjort är en bra fråga. Jag änväder mig av ett bildprogram som heter Picture Publisher (PP) som fungerar som PS men det är mycket lättare. Så klart kan man göra mer i PS så jag ska lära mig det tänkte jag. Mallen är "travel" i grunden och där efter har jag bara ändrat storlekar, färger och lite former. :)Nu ska jag sätta mig och fundera på om jag ska in eller inte. PUSSAR!

Sminklös hårboll nattar bloggen!

2009-08-15 | 23:32:41 | Dagbok 2009 |

Det går inge bra det här med att komma till säng måste jag säga.
Kollar klipp med Pernilla Wahlgren på youtube just nu. ÄLKSAR KVINNAN! Säg va ni vill men hon och Nanne Grönvall är mina hjältar! ^^ *fniss*.
Nu har jag i alla fall satt på alarmet på mobilen så att jag kommer upp i morgon och ska sova snart. Marknad med Sofia på morgondagen. Kommer köpa en väska i alla fall..^^
På mådag blir det till att börja fortsätta packa inför flytten..^^

Sminklös och trött hårboll gör sig klar för sängen! ^^
Funderar på att flippa lugg och färga håret mörkare, vad tror ni? ^^
Kal vägg bakom. En gång i tiden (typ 4 dagar sedan) var det min Nanne-vägg. Har tre bilder kvar som ska packas ner. Pernilla-väggen har 4 bilder kvar.

Vart sjuttsingen är bilden!?

2009-08-15 | 21:15:46 | Dagbok 2009 |

Börjar redan bli helt SLUT!
Ska på Selånger Marknad i morron också (sista dagen som de har den för i år) så kanske lika bra att krypa ner i sängen?
Känns som om denna vecka har verkligen varit SOMMARLOV! Värmen har vissligen skitigt sig men jag har GJORT saker. Jag har varit med människor och harft FULLT UPP! Kommande vecka blir likadan och sedan är det slut på sommaren. Det är ju NU det gärna får fortsätta..^^

Bilden på mig och sångerskan Jessica Bäcklund som jag har lovat kommer men mamma har FORTFARANDE inte lagt in den från mobilen.. :( Det va fan hon som tvinga mig till bilden! XD


Verkar som om Kitty har övertagit min blogg idag va? Sorry för det. Ska inte använda mig så mycket mer av henne om ni inte gillar henne. Hittade typ 10 st sånna här när hon är utklädd. tycker de va sååå söta! ^^


I morgon kväll avslutas tävlingen så glöm inte att vara med!!! :D

(hela texten är en länk!)

Ännu mer marknad!

2009-08-15 | 18:04:00 | Dagbok 2009 |

Haha, först vill jag säga att det heter inte "selonger marknad" som jag har skrivit det utan det är "selånger marknad" tydligen. ^^
- Jag har bott i Sundsvall i 19 år och kan inte ens stava platsernas namn. Duktigt, Cajsa!

Precis som igår var det oerhört kul på marknaden. Och precis som alltid stannade vi och snacka med Eje och Kerstin i deras stond med remmar och barnkläder.
Har börjat fundera på att dra med mig Maja nästa år så kan vi vara knallar tillsammans. Hon säljer målningar och 3d-skulpturer och jag gör smycken, SKITBRA va!?
- Vad säger du maja, är du på med att hyra en plats på selÅnger nästa år? XD

Hade jag haft pengar. alltså så mycket att jag inte behövde oroa mig ALLS för hur mycket jag köpte skulle jag fan inhandla minst en sak från varje knalle på denna markand! ^^Men väskoman som jag är kommer jag  nog att slå till på en väska i morron. FÖRLÅT INGELA!! Jag köper en kartong kockosbollar till dig! ^^ Eller ÄNNU bättre, jag kan visa mina baknings-skills som vi prata om igår och BAKA kockosbollar till dig! ^^

Kanske blir denna på bilden eller så blir det en annan. ALLA ÄR SÅÅÅ FINA! ^^
"Väska Ryggsäck 100 kronor! Olika varianter 100 kronor! Väska 100 kronor!" vänta tre sekunder och sen igen! "Väska ryggsäck 100 kronor..."
Älskar Knallar. De är så sociala och trevliga..^^

Hello Kitty to the EXTREME!?

2009-08-15 | 11:37:02 | Tankar |

God morgon små fiskar! ^^ (Haha, vet inte vart jag fick det ifrån!).
Jag somna tidigt igår. Eller, tidigt för att vara mig. Vakna dock sent. Hoppades på att vakna vid 9 - 10-tiden.
SMS:ade Suss igår för att höra om hon ville gå på selonger idag men hon har för en gångs skull tid med familjen och det är bra att hon tar vara på den! :) Skulle dock vilja träffas INNAN jag flyttar. Det känns inte som om det är möjligt just nu.

Hello Kitty är ju underbar men är inte detta liiiite till det extremt?Svaren t. frågestunden

2009-08-14 | 22:43:37 | Frågor & Svar |

Tack för alla fina frågor! :)
Det är många som har skrivit liknande frågor så jag länkar ingen men om ni vill se vem som frågat vad så kolla igenom komentarerna HÄR!
Frågot som jag anser vara för privata har jag valt att inte svara på så klart.


Vart bor du?
- Sundsvall men flyttar snart till Fränsta.

hur gammal är du?
- Snart 19.

När fyller du år?
- 7 september så det är inte länge kvar nu! ^^

Vad heter du i mellannamn?
- Siv och Maria.

Har du några syskon?
- Ja, jag har två. Min lillasyster Sara, 18 och min lillebror Joakim 14.

Har du någon kille?
- Nej, inte för tillfället.

Intressen?
- Blogga, filma, fota, träna, shoppa och sova..^^

Vad är din favoritsysselsättning?
- Förutom att blogga så är det filma + redigera, fota + redigera, shoppa, vara med vänner, se på TV och träna.

Har du någon fobi?
- Getingfobin som jag hade har jag börjat komma över, tack och lov! upptäkt denna sommar att de låter en vara om man inte gör dem någe. Spindlar är ingen favorit heller precis! :S Har en hemlig fobi också som jag inte vill berätta om...^^

Vad gör du om 5 år?
- Om allt går som JAG vill studerar jag opera i Göteborg eller Musikal (eller opera) på kulturama i Stockholm.

Vad är dina framtidsplaner?
- Jag vill flytta och studera i LA i några år och sedan vill jag hålla på inom musikbranschen.

Din förebild?
- Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren. Två starka kvinnor som verkligen har hjälpt mig massor i livet! Sedan har man ju många inom familj- och vännerkretsarna men när jag hör ordet "förebild" är det Nanne och Nilla som gäller..^^ 

När grät du senast och varför?
- Senast jag grät var igår kväll. Det var glädjetårar över ett mail från en OTROLIGT nära vän som bor i USA. Vi har aldrig träffats i verkliga livet men båda betyder otroligt mycket för varandra så jag blev riktigt glad. (hon har inte kunnat svara på BRA länge så jag började bli orolig men allt var bra!) :) 

Har du några drömmar som du vill göra till verklighet?

Varför började du blogga?
- Jag skaffade min blogg för att det blev så jobbit att berätta om och om igen på MSN för mina vänner om träffarna med Nanne Grönvall och Pernilla Wahlgren + att det va så långt att det inte räckte in i en ruta...snarare 5 - 6 skickningar. Då blev bloggen bra! :) Att berätta om större händelser blev också lättare. :)

Hur länge har du bloggat?
- Sedan 2 september 2007.

Besöksrekord?
- 1607 unika besökare.

Ungefär hur många besökare har du per dag?
- Just nu runt 1000 lite över, men då ligger jag uppe på aktiva listan också. Annars runt 300.

Hur blev din blogg så stor?
- Låt mig besvara detta med en ny fråga...Är min blogg stor? ^^ Jag har svårt att se att min blogg är så stor? Visst, jag är bland de största bloggarna i Sundsvall skulle jag kunna tänka mig men annars så...?

Hur fick du läsare?
- Mina första läsare kom från ingenstans och när jag började besvara deras komentarer kom det bara fler och fler. Då började jag skriva till fler och hittade på så sätt många fina och bra bloggar som jag än idag följer så gott jag kan och hinner.

Vad vill du uppnå med bloggandet?
En kreativ prossess. Attt ha något kul att göra och kunna dokumentera saker som händer i mitt liv för mig att kolla tillbaka på senare i framtiden. :)

Vart får du din inspiration ifrån?
- Jag suger åt mig av det som händer runt om mig, det jag ser på tv eller på youtube, om jag kommer över något intressant på andra bloggar som jag vill återberätta eller kanske övrigt från mina dagar. Försöker suga åt mig så mycket jag kan som en svamp för att ha mer att skriva om men bloggtorkorna kan man inte göra så mycket åt.
Denna frågestund är lite Foki-inspirerad om jag får säga det själv..^^

Hur inspererade Greta dig?
- Vi fick en uppgift i Svenska C:n av henne då jag hade henne som lärare att blogga tre inlägg om dagen och jag hade redan denna blogg sedan tidigare. Jag började blogga allt mer och sedan kunde jag bara inte sluta. DET TACKAR JAG FÖR! ^^

om jag ska vara helt ärlig tycker jag att designen som du använder dig av i dina inlägg är i särklass den snyggaste jag sätt :) min fråga hur har du gjort ?!

Vilken linje gick du på gymnasiet?
- Estet, Musik.

Vilken skola ska du gå på?
Ålsta Folkhögskola

Vad är det för utbildning?
- Artistutbildningen

Har du tagit studentlån?
- Nej, eftersom att det inte är en högskoleutbildning och jag inte är 20 får jag inte ta studielån.

Jag såg i din meny att du går på artist-utbildning, jag antar därför att du sjunger, så nu undrar jag om du skulle kunna lägga upp något klipp när du sjunger här på bloggen? (:
- Som en liten förklaring kan jag säga att jag börjar artistutbildningen till hösten men har skrivit att jag går den nu för att splippa ändra sedan när jag sitter med sloken ner i nothefterna och pluggar som en galning. Ang. sången undrar jag hur många som har frågat det nu...^^ Ska försöka göra det så snart som möjligt tror jag nog. :)

Vad tycker du är en intressant och bra blogg?
- En intressant och bra blogg för mig är en blogg som skriver om saker som intresserar mig. NO SHIT! ^^ hehe...:P och att bloggaren i sig är en trevlig person, som står för den hon är och som inte trackar på andra.

Hur känns det att flytta?
- Känns otroligt kul men riktigt pirrigt också! ^^

Tror du på Gud/Jesus? Varför/varför inte?
- Nej det gör jag inte. Dock tror jag på en högre makt och jag går gärna till kyrkan och ber för det, men då ber jag till mina spiritguires. Kyrkan är ett fridfullt ställe som jag verkligen trivs att vara i. :)

Vad är det för smycken du gör?
- Halsband och armband. Mestadels armband. Jag har ett par örhängen som jag har gjort också med ett peacetecken på. Vill lära mig att göra ringar också! :)

Vill du ha barn?
- JAG ÄLSKAR BARN men skulle jag kunna ha ett själv? Kanske när jag är äldre och har en fast inkomst.

Vad lyssnar du på för musik?
- Jag är ganska mycket allätare men gillar inte allt för tung musik om inte texten har ett meddelande som verkligen går fram i mig.

Brukar du åka utomlands, om ja, vilket är ditt favoritställe?
- Nej, jag har tyvärr aldrig varit utomlands. :(

håller du på med någon sport?
- Inte aktivt så men jag går gärna ut och springer, gymmar, går på friskis och svettis osv. Man måste ju hålla igång. ;-)

Om du fick vakna upp som någon annan imorgon, vem skulle det vara?
- Om jag är mig själv dagen efter det så skulle jag nog säga...Kristin Chenoweth. Annars svarar jag "mig själv en dag YNGRE!". Har upptäckt att man börjar bli vuxen nu och det skrämmer mig som fan! XD

Om du skulle skriva en bok om ditt liv såhär långt, vad skulle den heta?
- "En äkta vän är en god vän" eller något sånt. Jag hade väldigt svårt med vänner innan jag kom på gymnasiet. Hade inte en ända om man ska vara noga. Så ja skulle väla skriva om det, om mobbningen och utsättningen. Kanske skriva i sammarbete med Friends eller BRIS kanske! ^^

Brukar du sova på dagarna ibland?
- Inte om jag inte somnar på bussen hem. Försöker att hålla mig vaken i hopp om att somna på kvällen i stället. :)

visit hos Ingela + tripp på Selonger Marknad

2009-08-14 | 20:20:05 | Dagbok 2009 |

FÖRLÅÅÅÅT att jag har varit så dålig på att uppdatera idag men jag har inte varit hemma. vid 12 satte jag mig på bussen till Ingela och sedan dess har jag varit borta.
Det va riktigt mysigt hos Ingela och på vägen fick man sig lite träning och promenad. Har inte träffat henne på bra länge nu så det va riktigt kul! Vi småprata lite om allt och inget, gladde oss åt söta Edvin som var den lyckligaste unge jag träffat på! Why wouldn't he!? Han har ju underbara Ingela som mor! ^^
Yum, yum, smaska på Cajsas hand var gott..^-^

Påväg till Ingela. Blåste lite när jag gick men det var rätt härligt.
Det här är också varför jag aldrig ler på mina foton annars! ^^ hahaha, va ful man får va!? :P

Underbar natur fick man se på vägen också! :)


Vi var en sväng på Selonger Marknad där efter också. ÄLSKAR SELONGER! Denna marknad går jag på Varje år så jag kan den utan och innan, i alla fall de som är där jämt på samma plats.

Eje står och släjer rämmar till kunderna.


Eje och Kerstin känner vi sedan tidigare. De är varje år på samma ställe och när mamma själv åkte runt som knalle på marknader så lärde hon känna dessa. DE ÄR UNDERBARA! :)
Edvin fick sig en maraccas. Då va han nöjd.
Riktigt trevligt att gå med Ingela. Annars hade jag fått gått själv, som planerna var men extra tid med Ingela tackar man ju inte nej till! :D
- TACK FÖR EN UNDERBAR STUND IDAG, INGELA!!!
 Ska nog gå i morgon också! :)
Kort om dagen i alla fall. :)
Nu ska jag svara på era söta komentarer och sedan blir det svar från/till frågestunden! :) PUSSAR PÅ ER!

Japp, ser grymt sur ut...kanske att man ska börja le på bilderna i alla fall! XD

God morgon + Underbar dikt

2009-08-14 | 10:42:31 | Tävlingar & Utmaningar |

God morgon!
Jag hann inte skriva när jag gick upp så det blir nu.
Var upp runt 8 och sedan åkte vi 8:39 så nu har Vi varit och fixat lägget så det kommer nästa vecka. Jag är inte HELT missnöjd med legg-bilden med tanke på att det är legget, där är man aldrig snygg i alla fall och sedan är det en själv så man hittar alltid massor med fel..^^

Fick denna underbart fina dikt av Koko igår. Han/Hon tyckte att den passade in på min blogg..^^ blev sååå glad! :D

FÅR SE om jag hinner med en "dagens outfit" innan jag åker också.
Har inte blivigt så mycket sånna under sommaren, tyvärr. Har liksom mest bara varit hemma och gått i mjukisar i alla fall så det har inte varit någe att visa..^^

PUSSAR!

Frågestund för er!

2009-08-13 | 21:58:58 | Frågor & Svar |
Avslutar frågestunden i morron kväll.

GRATTIS, GRETA!

2009-08-13 | 19:44:14 | Övrigt |


30 år idag! Grattis, grattis! :D
Du är en underbar människa så att jag hoppas att din speciella dag blev rätt firad av nära och kära! :)

Visste ni att hade det inte varit för henne hade jag aldrig bloggat så aktivt som jag gör!? :) TACK FÖR DET, TJEJEN!

Birsta med Bella

2009-08-13 | 17:53:09 | Mode & shopping |

Då var man hemma i stekande rummet.
Tycker synd om mina fåglar som säkerligen dör snart av värmeslag. 28 grader har jag i mitt rum.
1,5 timmar tog det att fönstershoppa för mig och Bella, då kan ni ju gissa hur läng tid det hade tagit att SHOPPA och om vi hade haft pengar. Så stort är Birsta. 92 butiker eller någe sånt tror jag det är.

Hitta en SUPERFIN klänning på Vila som jag vill ha men jag kommer aldrig ha råd med den. :( Hittade den inte idag, har hittat den för länge sen men pröva den igen idag..^^

Send it on!

2009-08-13 | 12:09:28 | Dagbok 2009 |

Då var man uppe och borde göra sig klar. Ska träffa Bella på birsta om 2 timmar och bussen går om en timma. Fåglarna skriker i mitt öra dessutom. Orkar inte riktigt komma igång med "göra mig klar"-delen. Men måste, heh.. :P

Var in på youtube i natt, kunde inte sova, och upptäckte att en ny musikvideo som jag har väntat på hade kommit upp! :D Okej, vi vet att jag lever mer på barnet inom mig än den vuxna tjej jag borde vara, vi vet att jag gillar disney och här är deras senaste låt "Send it on" tillsammans med Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez och Jonas Brothers.


Jag älskar den i alla fall! :)

Nu ska jag göra mig klar!
Får se om jag skriver mer innan jag åker, annars höres vi när jag kommer hem! :P
Pussar!

Nu va man kulturell

2009-08-12 | 22:11:45 | Dagbok 2009 |

HEMMA!
Operan va bra men förväntade mig mer. Man ska egentligen inte förvänta sig saker och ting, på något sätt blir man bara missnöjd då. Sopranen Jessica var SÅ talangfull! ^^ och sedan mamma i ett nötskal såg till att jag fick träffa henne EFTER konserten.
"men, vad ska jag säga då?"
"jag vet inte"... fiiint svar mamma! Det bevisar bara att det är du som vill att jag ska träffa henne och inte tvärt om! heh.. :P men eftersom att jag själv vill studera opera på högre nivå än folkhögskola i framtiden så fann jag ett ypperligt tillfälle att fråga om vad det finns för högskolor. Fick mycket vättiga svar. Några skolor som jag redan kände till och andra jag aldrig hört om tidigare. "man kan inte studera hela sitt liv" sa en vän till mig en gång. JOHO då!! heter man Cajsa är allt möjligt..^^ heh.. :P


Alla tre gör ett stycke ut "Figaros bröllop". Sedan, barnslig som jag är, kan jag inte låta bli att visa "spökbilden" syrran tog på Jessica..^^ hihi.

Tog massa bilder men kvallitén blev usel för att vi satt så långt bak. :(


Trodde aldrig att syrrans kamera skulle fixa ljudet! :O Låten är "La ci darem la mano" ur Don Giovani.

BILD PÅ MIG OCH JESSICA KOMMER SENARE OCKSÅ! :) Som sagt, mamma i ett nötskal..^^

Det tar aldrig slut! :O

2009-08-12 | 17:28:00 | Dagbok 2009 |

Oj, oj vad jag packar!! ^^ Det verkar heller inte ta slut på grejjer men antalet lådor bara ökar.

12 dagar kvar tills flytten äger rum!!

Känner att jag inte har några vättiga saker att skriva om idag. I alla fall inte just nu. Ska fortsätta packa så mycket mer som jag får plats med och sedan är det opera afton som gäller! :)Tänkte ta mig tid att svara på en speciell komentar från en söt tjej också. Svarade till henne personligen också eftersom att hon lämna adress.. :)

Först ser jag mig inte som en stor bloggare. Hade supertur som fick vara med på aktiva listan och det tackar jag blogg.se massor för! :) (Skulle dock inte ha något emot att vara stor bloggare, hihi)...
I alla fall, för mig är det viktigt att ha NÅGON kontakt med mina läsare. Sedan finns det ju de som helst aldrig komenterar utan bara läser i alla fall men det är också okej! :)
Jag svarar på kanske 500 komentarer om dagen + bloggar flera inlägg om dan. På detta har jag ett liv också och gör minst lika mycket på dagarna som de stora bloggarna. Håller med om att det skulle vara MYCKET roligare om dessa kunde svara på sina komentarer också. Inte vara någon enstaka i ett nytt inlägg. MEN det är bara min åsikt..^^

Bjuder på två Dolly Parton-låtar också.
Den översta är lite äldre medan den andra är nyare. :) ÄLSKAR BÅDA!! ^^

Dolly Parton - Change

Dolly Parton - Change it


I am of to the opera...(om 30 minuter)...Ciao!

Opera afton!

2009-08-12 | 14:23:20 | Dagbok 2009 |


Fan va KUL! :D Tack för det underbara tipset Suss! Synd bara att du inte kan gå! :(
JAG SKA GÅ I ALLA FALL! :D
Kommer filma om man får och ta kort på kvällen. ;-)

Nu ska mamma, syrran, syrrans kille och jag iväg på lite ärenden. Höres när vi kommer hem! :D

Jag vette sjutton hur det gick till! :O

2009-08-12 | 12:54:19 | Dagbok 2009 |

Jag vet inte hur sjuttom detta hände!! :S Många som frågat mig nu HUR jag hamat där. DUNNO! :P Detta är andra gången jag är på "mest aktiva"-listan. Ska inte gnälla precis..;-)

Dessa komentarer får jag många av. HELT ANONYMA. Jag hade GÄRNA besköt din blogg om du kommit ihåg namn och adress. Kolla alltid så att ni får med allt! Gör inget om jag får samma meddelande två gånger, jag besöker alla som komentarar oavsätt om det är reklam eller inte och svarar på gott jag kan! :)

Men det är tack vare ER som jag är där och PUSSAR i massor för det! ^^


Idag händer inte mycke.
Ska fortsätta packa, bestämma klädsel för morgondagen och öva sång. Måste försöka få till det med filmen också. Det är på G en engelsk talande videoblogg men den vill bara inte in i datorn. :S

Bjussar på en "gammal" bild från ett tidigare "god morgon"-meddelande..^^

CS: all over!?

2009-08-12 | 01:22:01 | Tankar |

Funderar på om jag ska börja spela CS igen. Men kommer jag ha den tiden, orken och lusten?
Fan skolan är snart igång igen. Minns typ inget av det heller! :S Ska nog installera det igen och sen får vi se hur det blir.Gjort ett tappert försök att boka in mig hos Susanne kommande vecka. Får se vad hon svarar. Människan behöver en break och jag vill hinna träffa henne innan skolan och flytten sätter igång i mitt liv.

Har heller inte skrivit så mycket om min DAG så, inte för att det fanns så mycket att skriva OM men jag vet inte vad ni tycker om det. Befriande? Tråkigt? Blandning kanske... :P
Har mest varit tankar och VILL-HA-saker..XD

DET BRINNER!

2009-08-11 | 21:00:29 | Videoblogg |

Älskar verkligen idén till musikvideon. Väl genomtänkt och snyggt. Passar till låten och...gillar det bara såå GRYMT mycke! :P
var nere i det så kallade "centrum" i Kvissleby förut. Det brann nämligen i simhallen. Det var våra grannar som ringde brandkoren...oh, vilka hjältar! :P Vardagshjältar i alla fall! :)

En liten videoblogg på samma gång. Första svenska på bra länge!
 
Det syns typ inte på bilderna

Den tiden då Sony och Ericsson va två företag

2009-08-11 | 16:26:02 | Tankar |

Mamma har gått igenom gamla lådor nere i källaren och ni kan aldrig gissa vad hon hittade!!
Min gamla Ericsson A2628s (Hade aldrig vetat att den hette som om det inte stod på den!). Detta är min första mobil jag mågonsin fick när jag va 11 år och jag va sååå lycklig!


Alla andra hade Nokia 3310 och 3330. Vad var egentligen skillnaden?

Min andra mobil var en Nokia med INBYGGD 3330, den hette 5510. ÄNNU större och ÄNNU klumpigare. Hon hittade den med + laddare men det går inte att ladda upp den. Fick googla på "gamla nokia modeller" för att hitta vad den hette så att jag fick fram en bild. Jag hade den blå men minns att jag hela tiden ville ha en röd.

JAG VANN! :D

2009-08-10 | 20:59:16 | Tävlingar & Utmaningar |

TACK alla som röstat på mig till sommarens blogg/sommarbloggen!! Kan inte fatta att jag vann! ^^ För mig va det bara kul att folk röstade! ^^

Vet att jag inte lovat länkningar på alla som röstat men ni är värda det så här kommer det i alla fall!

http://nyylander.blogg.se/ http://beckapekka.blogg.se/ http://hallgreen.blogg.se/ http://angelicabe.blogg.se/ http://mysunshinestory.blogg.se/ http://beatricevonhedvind.blogg.se/ http://beatricebrorsson.blogg.se/ http://kajsaamarklund.blogg.se/ http://xangelisx.blogg.se/ http://lindaass.blogg.se/ http://icanpikan.blogg.se/
http://finavickelinaa.blogg.se/ http://ericu.blogg.se/ http://rosaapantern.blogg.se/ http://abrandnewlife.blogg.se/ http://myafsolhem.blogg.se/ http://fridasfoto.webblogg.se/ http://flisannss.blogg.se/ http://www.dottern.se/ http://mizie.blogg.se/ http://sallyomuffybloggen.blogg.se/ http://annajunttila.blogg.se/
http://sophieeottosson.blogg.se/ http://micaelaaespinoza.blogg.se/ http://davidoff.blogg.se/ 
http://esni.blogg.se/ http://aaamiraa.blogg.se/ http://twodiamonds.blogg.se/ 
http://nadjaslivliga.blogg.se/ http://xtremebeautynails.blogg.se/ http://reneesmedhult.blogg.se/
http://mytwilight.bloggagratis.se/ http://sweetthingss.blogg.se/ http://modeapa.blogg.se/
http://johanssonhannaaa.blogg.se/ http://linnmorin.blogg.se/ http://meedo.blogg.se/ 
http://luumastankar.blogg.se/ http://nyckelpiganlollo.blogg.se/ http://somemmy.webblogg.se/
http://sofiegraws.blogg.se/ http://hasstii.blogg.se/ http://jistina.devote.se/ http://niickoo.blogg.se/ 
http://jaapp.blogg.se/ http://anyother.blogg.se/ http://beattriicee.blogg.se/ http://thesimplegirl.blogg.se/
http://ssannassuomela.blogg.se/ http://viljasvarld.blogg.se/ http://fourwalls.blogg.se/ http://agnesmarklund.blogg.se/ http://feliciasdag.blogg.se/ http://absolutchallan.blogg.se/ http://lindaq.se/ http://beautyrushme.devote.se/ http://askerkling.blogg.se/ Fröken Persson http://caroliinep.blogg.se/ http://ghostangel.blogg.se/ http://honkallaslinus.blogg.se/ http://muminporr.blogg.se/ http://cherryperry.blogg.se/ http://ericaperzzon.blogg.se/ http://guldvivan.blogg.se/ http://iccce.blogg.se/ http://myzaans.blogg.se/ http://mariellem.blogg.se/ http://umapuma.blogg.se/ http://faithhopelove.blogg.se/ http://myrins.blogg.se/ http://aannddeerrssoonn.blogg.se/ http://elineberhardson.blogg.se/ http://noescape.blogg.se/ http://www.gardina.nu/ http://jjennymaria.blogg.se/ http://makrills.blogg.se/ http://ppo.blogg.se/ http://meelah.blogg.se/ http://janecita.blogg.se/ http://izzah.blogg.se/ http://jansci.blogg.se/

TUSEN TACK, IGEN!
Jag kopierade allt tävlingssidan så om något inte stämmer så har jag inte gjort felet..^^Fått komentarer om att vissa av er inte va med bland länkningarna men jag hitta felet och nu ska alla synas. ;-) (de försvann "bakom" inlägget.)

FÖNSTERSHOPPING-runda

2009-08-10 | 17:14:28 | Mode & shopping |

Nu är jag hemkommen från stan!
Jag va in en sväng på Gina och kollade på en tröja om jag har kikat på LÄNGE nu! var tvungen att pröva den för att se om jag fortfarande behöver sukta efter den och gissa vad. JAG ÄLSKAR DEN!!!

love it!!

Självklart hittade jag mer tröjor + en klänning jag vill ha!!


Toppas GINA TRICOT - 99 kr


Klänning GINA TRICOT - 249 kr

Sedan va jag in till Ulrika på pärlbolaget. Jag avslutar alltid min tripp på stan hos henne men denna gång skulle jag faktiskt handla för att jag inte hade detta hemma. Mitt armband har nämligen gått sönder och jag behövde ett nytt lås för att kunna laga. Därefter va jag klar på stan men sällskapade Ulrika medan jag väntade på att mamma skulle ringa och säga att de va i stan. (fast det va pappa som ringde).
Fick gå till Clas Olsson och det lät långt när pappa sa det men det var inte så farligt.


På bron på väg till Classes.Fick precis ett SMS av Ingela. Ingela är den ända anledningen till att jag vill vara kvar i Sundsvall och inte flytta. Alla andra typ Hanna, Maja, Susanne, Sofia, Bella, carro....jag vet att jag kommer att träffa dem i alla fall!


Ciao!

Favorit i repris

2009-08-10 | 12:15:40 | Dagbok 2009 |

God morgon söta ni!!
Jag måste be om ursäkt för att jag inte skrev igår men jag kände inte riktigt för det.

Bilden är en av mina favoriter av alla som jag har tagit. Som många av mer vet så har jag bara en 2 mp-kamera och den är på min mobil.

Tänkte åka in på stan idag så jag kommer nog att fota om jag hittar någe som jag blir intresserad av. Har inga pengar dock så shoppa blir det nog inte. :(

Jag satt på den bärbara datorn igår kväll. Min mus till min dator har nämligen totalpajjat och vill inte alls vara med längre.

Nu ska jag nog fixa mig så att jag kan åka in till stan. Skirver mer när jag kommer hem! PUSSAR I MASSOR!!

Sommarens blogg

2009-08-08 | 23:48:41 | Tävlingar & Utmaningar |

Hejsan söta ni!!
Jag vet hur jag sagt sedan senste "veckans blogg"-tvälingen som jag vann att jag inte skulle vara med på fler förrän i höst för att skona alla söta ni från att rösta men just denna kunde jag inte motstå att bara anmäla mig först till som en skojj sak och så gick jag vidare! Who could have knowned? :O

Vilka vill vara mina söta änglar, and my heroes, och rösta? :) RÖSTA HÄÄÄÄR!!! Jag är nummer 2


Ni kan också klicka på bilden för att komma till röstnings-siten!

Till er som har röstat redan: Tack! Fan va jag älskar er! ^^ PUSSAR i massor!

Solen skiner! :)

2009-08-08 | 11:42:04 | Dagbok 2009 |

God morgon mina gulliga vänner!
Solen skiner på en klarblå himel och jag ska nog ut och sola ett slag.
Jag hade svårt att somna i natt men jag gjorde det i alla fall. Jag tänker för mycket så jag slog på en meditation och därefter tvärslockna jag. Ska nog göra det i kväll med.

Btw, Jag träffade ju Susanne och hennes dotter i torsdags och när Ella kom upp till mig kramade hon mig och sedan kom dessa små meningar:
- Har du nya glasögon?
- Ja, det har jag.
- Hihi, du ser rolig ut!
UNGEN ÄR JU FÖR SÖÖÖT! ^^
Hon har själv glasögon men gillar inte att ha dem på sig. Det gjorde inte jag heller när jag först fick dem.

Foto: © Cajsa Lindahl

Det blev svårt att ta denna bild eftersom att det var på väg att bli mörkt och jag har ingen blixt på min mobilkamera.
Denna fontän är i alla fall utanför resturangen där Suss sjung, i min vinkel från vart jag satt. Suss står någonstans till höger om bilden.

Får se om jag skriver mer än två inlägg idag. Vill men vet inte om jag orkar. Bloggen och inläggen kommer ju som de kommer..^^

Städning och bloggning

2009-08-07 | 19:03:15 | Dagbok 2009 |

Att städa är egentligen inte så hemskt som man tycker. Man känner sig i alla fall stolt när man är klar + att det blir mycket trevligare att vara i sitt eget rum.

Före - Efter

Okej, jag vet att pointshops blogg inte är så stor och populär men jag blev ändå glad! :D jag är med på topp 5 listan av bloggare! Chockad som fan, JA!
Kul i alla fall!

Slipping though my fingers - Mamma Mia the movie

gillar denna bättre än orginalet faktiskt!

Ska försöka skriva lite oftare snart också...Har bara varit två inlägg om dagen de senaste dagarna.
Nu ska jag ner till våra gäster! :)
Pussar!


Jag har blivigt medlem på Frossle.com och det är superbra! Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du med om du vill käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här!

Mötesplats på jobbet!

2009-08-07 | 12:08:02 | Dagbok 2009 |

Hejsan sötnosar!
Var in till stan igår kväll och lyssna på Susannes spelning. Satte mig bakom allt, en bit ifrån, för att hon inte skulle se mig men det gjorde hon i alla fall. Ända chansen att kunna träffas för oss var tydligen på jobbet. Träffa underbara Ella också, Suss's dotter. Saknat henne massor!
Spelningen va bra, precis som Suss alltid är, men det märks att hon har många bollar i luften och behöver en regäl semster!
- TA SEMESTER SÖTASTE! :) Fast, nu skulle du till Sthlm va?

Every Part Of Me - Hannah Montana (RIKTIGT BRA!)


Jag har blivigt medlem på Frossle.com och det är superbra! Genom att bara bli medlem tjänar man 50 spenn! 100 ggr bättre än double!!!
Bli medlem du med om du vill käna några extra kronor på din blogg! :) Klicka bara här!

Tack!

2009-08-06 | 16:40:18 | Tankar |

Jag ville bara tacka alla er som besöker, läser och/eller komentarar min blogg!
Jag vet att det finns de som inte läser bloggen utan bara komentarar för att själva få högre läsarsiffror och det gör faktiskt INGENTING för mig! Ni är lika söta ni med! :-)
Jag skriver bloggen för att JAG tycker om det. Jag skriver för MIG, mina vänner, min familj och de som VILL läsa. Jag kan inte tvinga någon att läsa den, lika lite som jag kan tvinga någon att tycka om mig.
Jag har någon anonym jävel som skriver till mig och gör ALLT för att jag ska sluta blogga men om du inte märker det så når du mig inte! Jag bryr mig inte om vad du tycker eftersom att jag inte bloggar för dig, jag bloggar för mig själv och mina närmaste! Jag vill att du som skriver allt det här ska veta att dina komentarer tillsammans med din IP-adress sparas och kommer att polisanmälas om detta fortsätter.

Bild: © Cajsa Lindahl
Återigen tack alla andra söta ni! :) Ni gör min dag oavsätt om ni läser inläggen eller inte och ni får mig att må bra! TACK!!!!

Händelserik dag!

2009-08-05 | 20:42:17 | Dagbok 2009 |

Oj, vilken händelserik dag! :)
Jag och Maja var ut till Boel ett tag (och på vägen för att plocka upp Maja körde jag på en skata så att den dog :( ) och sedan var vi hem till Maja.
Efter dessa två underbara besök var jag på träning (friskis & svettis) och det var sista utegympan idag. :( MEN jag ska försöka gå på ett innepass innan skolan börjar också.

Grattis också till Sofia Bertlin till sin nykommna bäbis! :D Ska se om man kanske kan få lite gossip från Susanne om det blev en tjej eller kille..^^ Var STOLT moster nu, Suss!

Ska baka en paj och en cheesecake nu men jag måste springa ner på ICA och köpa grädde. Glömde det. Om inte min bror kan vara snäll och springa åt mig.
Pussar!

Maja och Jag

2009-08-04 | 22:57:36 | Dagbok 2009 |

Var en sväng med Maja på stan idag.
Vi hade underbart kul som alltid och vi hittade mycket fint. Jag fick en förtidig födelsedagspresent av Maja då vi troligen inte kommer ses mer förrän i oktober efter i morgon. Jag hittade en klänning som jag funderar på att köpa om den finns kvar i höst och Majsan hittade en supersnygg klännings-liknande kjorta.

Vi hängde mest på BikBok idag. Mycket fint fanns där idag.
 
Klänningen jag hittar men i en storlek för stor (299 kr, BikBok) + Tröjan jag fick av Maja. SUPERMYSIG, tack tjejen!:)


I morgon ska jag hämta upp Maja på Alnön med moppen och där efter ska vi vidare till våran gamla idrottslärare Boel och hälsa på.
Maja fick mig att prata med henne i telefonen idag när vi va på stan. Vi hade ganska kul åt det. En humor som jag tror att bara jag och Maja fattar.

Efter Boel blir det Friskis&Svettis. Lika spännande varje gång och se vem som ska leda passet.

Skriver mer senare eller i morron!
Kram!

Creapy Creaperson!

2009-08-04 | 13:38:57 | Tankar |


Igår kväll, innan jag skulle gå och lägga mig blev jag verkligen nervöst rädd. En kille/gubbe, vet inte vilket som, gick förbi vårat hus och hittade in i mitt fönster. Sedan stanna han och bara tittade rakt in, rakt på mig. För att inte synas va jag tvungen att sätta mig på golvet så jag gjorde det i kanske 2 minuter. När jag reste mig va han fortfarande KVAR! Då gick jag ut ur rummet och berätta för pappa att det va 'ett creap utanför mitt fönster'. SJÄLVKLART trodde pappa att jag sa att det va 'ett KRYP utanför mitt fönster' och brydde sig inte.
Jag gick in till mitt rum igen och släkte lampan för att lättare kunna se ut genom fönstret om han va kvar. Och det var han, men denna gång hade han gått ner på våran gård!
Jag va och sa till pappa igen och då fatta han va jag sa så han va ut på balkongen men nu var inte snubben kvar, ELLER så gick han då han hörde pappa.
TROR NI JAG KUNDE SOVA I NATT!?

Ett fridfullt ställe

2009-08-03 | 21:46:14 | Fotografi - Natur |


Var ute på min kvälls-promenad för inte så länge sedan och varje dag, antingen före eller efter  själva promenaden, går jag till ett dagis i närheten.
Satte mig på en av bänkarna och lutade mig bakåt och då dåg jag detta. Det såg ut som om himlen var ditmålad över mig. Att den egentligen inte var verklig!

På detta dagis kan jag sitta i timmar om det skulle vara så. Fridfullt och man får vara för sig själv.

TÄVLING! (Avslutad)

2009-08-03 | 11:40:54 | Tävlingar & Utmaningar |

Mitt senaste tillskott av halsband blev tydligen väldigt omtyckt så jag bestämde mig för att lotta ut ett sådant med valfri färg på droppen tillsammas med ett matchande armband.

Dåliga bilder, jag vet. Orkar inte fixa med bakgrund och skit.
Det står: "Age, sex, blood". På halsbandet. Jag kan kolla vad det kostar att grevera in "svaren" så kanske jag kan fixa det om vinnaren vill ha det så.

1. Vem som helst kan vara med
2. Bli medlem på woopa via denna länk
3. Komentera detta inlägg med ditt användarnamn och glöm inte att skriva i mail-adress så att jag kan kontakta dig om du vinner!

Om du redan har Woopa eller vill öka dina chanser, då blir du medlem på pointshop via denna länk och tar nummergaranti. + att du gör samma som 3:an.

ALLT ÄR GRATIS!!!!!

För att öka dina chanser YTTLIGARE så kan du lägga till mig på bloglovin och tipsa om denna tävling i din blogg! Om du gör detta så säg även det i komentaren och länka till inlägget där du skrivit om tävlingen!

LYCKA TILL! :)

Solen är framme!

2009-08-02 | 22:14:26 | Fotografi - Natur |


Undra hur länge den hade planerat att skina på oss.
Kommer det värme med den beställningen också eller kostar det extra?

Avbryter!

2009-08-02 | 13:26:48 | Övrigt |

Nu orkar jag inte hålla bloggpausen mer, STÅR INTE UUUT! Och jag kunde ju inte hålla mig ifrån att svara på komentarer i alla fall så det gjorde ingen större nytta. MEN lite har jag fått vila upp mig i alla fall. :) Gladare nu än vad jag va för några dagar sedan i alla fall, det är ju bra..? Ska försöka ta en riktig bloggpaus någon gång i höst/vinter istället.

Tänkte meddela att i morron kommer det en tävling i bloggen där bloggare som anonyma kan vara med. :) Allt som krävs är att man har lite extra tid på nätet (typ 3 minuter) och en mailadress! :D
Mer om det i morron!

Ska filma lite senare så en ny film kommer om några dagar. Tänkte vara med i en tävling som Selena Gomez håller i. Kolla videon nedan! :)


Du kan lyssna på låten nedan. :)

Magic - Selena Gomez

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.