SÅÅÅNG!!!

2008-09-30 | 21:03:20 | Svenska C |

Hejsan!
Denna vecka tror jag att det kommer att bli många inlägg! :) (Bilden på sidan är jag på väg till skolan. Visst ser jag pigg ut? Hmm, NOT! Var inte så pigg av mig idag. FAKTISKT!!)

Vart bör vi börja? Okej, under Svenska C tittade vi på en film som heter "This is England" och den ska vi filmrecensera sedan på fredag ("Filmrecensera", heter det så?). Sedan gjorde vi inte så mycket mer.
Jag var upp med mina saker till rummet mitt och sedan bar det ut till musikhuset för att öva lite innan kören började. (hade ungefär en timma på mig). 12:00 var det kööör! Suuuperkul! höll på fram till 12:45. Fick värma upp tillsammans med Ingela och det va underbart!! Människan är min Guud! :) 12:45 bokade jag tid med Ingela till att öva senare på dagen. YEY!! SÅÅÅNG!
Sedan bar det av till Svenska B som för typ 100:de gången var en onödig lektion som man inte lärde sig något av.
14:45 öva med gruppen tills i morron (berättar mer i morron). och 15:15 öva med Ingela. Jag och Ingela-söt var klara vid 16:00 och sedan bar det ner till stan.
Shoppade 4 tröjor!! yey! Var egentligen ute efter ett par byxor men det finns aldrig i min storlek. Hittade ett par som jag trodde att jag skulle kunna ha men DRUNKNADE i dem! SERIÖST!! Varför finns de inte i min storlek? Menar, till och med tröjor börjar bli för svårt att hitta!! :O

   
Mina tröjor som jag köpte idag!! :) ALLA 25 kronor styck så det gick bara på 100 spenn! :)


Sedan ut till ishallen. tränare från 18:15 till 19:00 sedan stretching i 15 minuter med alla 31 (!) barnen!
NU är jag ÄNTLIGEN hemma! :D

SÅ! Det var allt jag hade!! Mer i morron!
xx Cajsabloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.