FREEEDAG!!

2008-09-26 | 15:50:01 | Svenska C |

Hejsan alla sötisar!

Då var det äntligen fredag och HEEELG! Måste säga att det känns otroligt härligt för denna helg ska jag inte göra något, speciellt inget som ingår ordet "konståkning". Jag ska bara ta det lugnt och ha lite "Cajsa-tid". Det ända som jag vet NU att jag ska göra är att jag måste in på stan för att hämta lite noter hos min sånglärare Susanne eftersom att hon inte kommer att vara här på måndag och vi behöver noterna till dess. (Dålig bild, jag vet..XD)


Min svenska C-uppgift som vi hade tills idag kan jag inte påstå gick bra. Vi skulle skriva en debattartikel och jag visste inte vad jag skulle skriva om ALLS! Allt gick bara på hell....skotta men tillsist fick jag ihop något efter att min lärare Greta hjälpt mig lite... *host ganska mycket *host*..

Moa i min klass fick läsa igenom och fixa det som behövdes fixas och det som hon inte förstod sa hon till om jag och ändrade. Underbart med underbara klasskamrater! :D


Skulle ha haft sånglektion med min andra sånglärare (eller gamla sånglärare) Ingela igår men det blev inte tid så att det räckte så jag skulle ha det idag vid 3-tiden istället men det blev inte heller av. Hon har tvungen att åka hem men sånt händer så vi skulle ta lektionen till veckan istället.


Nu medan jag väntar på 4-bussen som går ner till stan ska jag ta och kolla på mitt reportage som vi har i svenska B som ska vara inne senast idag. Måste bli klar med det ganska så snart.


Puss och kram på er alla!

xx Cajsabloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.