Fotografering

2008-09-29 | 18:47:47 | Svenska C |

Hejsan hoppsan, i gallopsan!
Idag har varit en jobbig och faktiskt inte alls så lärorik dag. ganska tråkigt. :( Eller en sak lärde jag mig; Ha koll på vad du hade förra året som du tog kort om det så är med skola eller annat så att du inte har samma nästa år.
Inte nog med att jag hade samma kläder på mig på konståkningens fotografering i år som jag hade förra året så hade jag håret likadant och jag fick stå på samma ställe som sist!
Innan fotograferingen sattes jag på att göra håret på några av ungarna också. Jag är en MÄSTARE på att hitta fel upptäckte jag! var det inte för tjockt hår så var det för tunt, var det inte för tunt så var det för uppklipt eller någonting helatiden!

Jag fick också mina gamla åkare som jag varit tränare till tidigare att ställa upp på ett gemensamt kort. Det saknas dock en hel del på det. folk som slutat och andra som inte kunde vara med idag men det är i alla fall hälften av alla! :)


Titta så dålig fotograf jag är men visst är de söööta? :)
Mina egna små ääänglar! (A)

Helgen som blev över från stan i lördags spenderade jag flitigt bakom datorn. Var också ner på ICA när det blåste som mest för att fixa te. det var sluuuut och jag klarar mig inte utan te. har till och med börjat med en kopp under första lektionen på skolan, gahh! Men, vill man ha någe varmt och gott så här i början på hösten så vad ska man göra?

Återkommer säkerligen i morron annars i alla fall på onsdag. Det blir nästan bloggning varannan dag nu för att det ska gå ihop med våran "minst-3-gånger-i-veckan"-uppgift! Lovade ju att skriva onsdag så det blir senast då i alla fall! :)
KRAMAR!
xx Cajsa


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.