KALL HÖÖÖST!

2008-10-06 | 18:24:19 | Svenska C |

Nu är det VERKLIGEN höst. Kall höst.
Inte bara att man fryyyser som sjutton utan man blir helt nerstämd på kvällarna för småsaker. På dagarna försöker jag hålla humöret uppe. som idag till exempel. Jag var på superkonstigt humör. hoppade runt som en gräshoppa och Guud vet allt! Sedan kom jag hem och tittade i tidningen och inte bara att jag blev avundsjuk på en kompis till mig som var i tidningen utan upptäckte också att min stora barndomsdröm aldrig kommer att slå in då jag såg en annan av mina kompisar i tidningen. Jag vill ju inte ens hålla på med konståkning mer så varför blev jag då lessen för att jag inte kan uppfylla mina barndomsdrömar!?
Totalt kände jag i alla fall 5 stycken i dagens Sundsvallan.. XD Sundsvall börjar bli lite litet för mig då jag känner ganska många tror jag. XD
  
Mina höstbilder som jag tog påvägen hem från skolan idag.

På tal om Konståkning. Kanske ska reda ut det här. Det är inte det att jag inte tycker om sporten. det är inte det att jag inte tycker om att åka. Jag gör alla dessa saker men på sista tiden så har man heller inte blivigt så bra behandlad inom klubben. Dessutom har jag fått en helt ny livsstil tack vare min gamla tränare som jag nog egentligen skulle klara mig utan. Okej, nu kan jag ju inte det eftersom att det är en del av mitt liv och har varit i 3 år. Vissa av er fattar vad jag menar andra inte. Ni som inte fattar behöver heller inte gå och grubbla på det för då behöver ni inte veta heller! :)

Mailade Ung Sundsvall igår om lite ställen att få komma och spela på och redan i morron finns det en kväll på pipeline för bara tjejer som är intresserade av musik. Ska så klart dit efter jobbet! Ska se om jag kan sjunga en låt eller så och sedan ska jag väl bara prata med folket där, försöka få någon som kan börja kompa med mig och sen får jag ta mig på den vägen. Musik är det jag vill hålla på med och då tänker jag också sträva efter det! (Även fast att jag just nu känner mig helt bongo och superdålig på ALLT!) Undra om man verkligen måste vara med någon eller om man kan få kompa sig själv bara i morron. Kan inte så många komp dock men det blir bra. Kan öva lite på skolan i morron innan kören börjar på lunchen på låten som jag ska ha på PA. Kanske går bra.

Det var det jag hade idag. Nu måste jag dra och fixa allt till i morron. Gud så nervös jag blev och jag har ingen aning om varför! :O
xx Cajsa


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.