Ännu ett inlägg & ett gig!!

2008-10-01 | 18:10:57 | Svenska C |

Heeeeeej!
Tredje inlägget på tre dagar. det måste vara bra gjort av mig eller hur!?
Idag var jag, Therese och Björn i min klass på södermalmskolan och spelade och sjung. det var superkul även fast att grupperna som kom och lyssnade var lite stela. vi försökte få dem att slappna av lite genom att skratta osv men det gick inte det heller.
Jag har inte mått så toppen de sista dagarna och det är lite tärt med tanke på att man inte kan ta in lika bra på lektionerna och man orkar ingenting. Jag känner bara att jag vill hem samtidigt som jag inte kan åka hem för att jag missar så mycket och man vill egentligen inte hem heller. Jag vill vara där med mina kompisar, träffa andra som man saknar och tycker om och sedan är tisdagar UNDERBARA! Svenska C på morgonen, kör på lunchen och Svenska B på eftermiddagen. Svenska och kör hela dagen! ME LUV!
Med tanke på allt så stod jag i spöregnet idag i typ 10 minuter utan paraply. Konstaterade också att mina kläder inte var så varma heller trots att jag hade 3 par byxor på mig! Nu kommer jag säkerligen bli ännu mer sjuk än jag redan är. DESSUTOM så blåste det otroligt starkt så hela min rygg och ner på benen blev dyblött!
Det är inte det att jag har feber eller så, vad jag vet, utan jag har bara såå ont i magen och blir är helt yrslig och ibland får jag också huvudvärk men nu ska vi inte prata om någe sådant tråkigt!
Sorry för alla ego-bilder på mig men det kommer att komma bättre bilder så snart min kamera hittar bättre måål än mig!! X)

Jag var på stan en snabbis med Maja innan bussen kom. Hon hade inte hunnit hem än. Hon gick innan andra lektionen börjat för hon mådde illa. (Kanske någe som jag borde göra egentligen också.)
Kunde INTE motstå att köpa den andra tröjan på rean som jag hade sätt också. Det stod mellan den och den andra som jag hade på mig idag men jag blev illa tvungen att köpa den andra i alla fall! :) ME LUV REA!!! Xx

  
Vad mer kan jag begära, den är både mysig, snygg och ROSA!!
Den hade dock fått funnits i min storlek. Den är ganska stor men skit samma! XD

Jag la till en musik-spelare i bloggen igår kväll också när jag inte kunde sova! :) Några av mina favoritlåtar. (Dock bara ballader för att det är lättare att läsa till det.)

Fick ett mail av Kim och Nanne igår. NANNE KOMMER (EVENTUELLT) TILL SUNDSVALL I VÅÅÅR!!! De skulle fixa så att vi kunde träffas också om hon nu kommer!! :) Saknar människan så himla mycket så det är inte sant! (I morron är det 2 månader sedan jag träffade henne sist!) :( (Bilden är dock från 23/2 2008 på Volvo Careta i timrå!) MISS U SOO MUCH HUN!!

Nu ska jag nog göra lite te och sedan ska jag tvätta håret (Efter att jag druckit tet). Vill egentligen inte på skolan i morron (och bör kanske inte gå) men det är folk jag vill träffa som är där! Fredag är en till kul dag! Svenska C på morgonen sedan yoga, därpå Arr och komp. yey!
Kramar på er!
xx Cajsa


Näää vad orättvist!!! :O Jag har inte träffat henne på 11 månader! Kan inte jag få följa med???? <3333

2008-10-02 - 22:03:24

haha du är så söt sweets! :)

skulle inte du på vild? åhh, jag vill på vild! :(

puss på dig malin, LY! xx C

2008-10-02 - 22:08:06

Neeej jag fick inte nu heller! :'( Dom lovade igen men dom bröt det som vanligt.

2008-10-03 - 23:01:42
bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.