PW och julkonserten 2008

2008-11-30 | 20:28:13 | Nanne & PW |


Hejsan söta bloggläsare!
För ca. 2 timmar och 45 minuter sedan träffade jag Pernilla Wahlgren-söt på julkonserten 2008 i Sundsvall! Det va helt underbart! När jag och mamma skulle hämta ut biljetterna i kassan fick vi också se till vår förvåning att platserna var RAD 1 (!) plats 16 & 17. Vi trodde verkligen inte att vi skulle hamna så otroligt fint långt fram. Redan i öppningsnumret såg Pernilla mig och log brett mot mig och så skulle hon fortsätta i nästan alla låtar som hon sjung.
I en av de sista låtarna som hon sjung avslutade hon med ett "god jul" till publiken och medan hon sa denna fras tittade hon på mig alldeles varmt och godhjärtat.
Då de kört sista låten, fått stående ovationer och var på väg ut tittade Pernilla åter igen på mig och vinkade massor. Jag vinkade så klart tillbaka och gubben bredvid mig tittade på mig. Det kändes dock som om hela tonhallen bara stirrade på mig! XD

Fler deltagare i showen var Linda Lampenius, Hannah Holgersson, star school Choir från sydafrika (de va grymt bra!)Triple & Touch och en orkester i ledning av Magnus Spångberg. Otroligt kul va det och alla va superduktiga!
Linda är sååå grym när de gäller fiol och jag kommer nog aldrig sluta förundras över hennes fantastiska spelning i kväll. Hannah är också en helt underbar supran. Själv är jag också intresserad av opera, klassiskt och musikal och denna tjej var helt rätt person att prata med om detta. (även om det kanske inte är så kul att prata skola med en kändis. ^^)

Ute i entrén skulle det vara signering. HYYYPERnervös va jag, det vill jag lova. Jag brukar försöka hålla mig lugn för man vill ju inte skämmas framför sin stora idol.
Såg henne komma upp från garderobsvägen och det va då jag förstod att jag skulle få träffa henne. Jag väntade ett tag med att gå fram till signeringsbäken för att mamma skulle ta kort och hon va inte där så jag skulle vänta så länge jag kunde. Såg till sist att kön började bli mindre och mindre, nästan SLUT så jag bestämde mig för att slälla mig vid sidan så att hon såg att jag va där. Hon vinkade till mig och jag vinkade tillbaka. efter ett tag när kön avtagit ännu mer sa hon "Du kan komma nu Cajsa." och jag va fram. "HEJ CAJSA!" sa hon då. Jag hälsade tillbaka helt superglad som jag var och sen kramade hon mig. Det ska erkännas att jag inte riktigt minns så mycket mer av vad vi sa men jag sa i alla fall att jag ville ta kort med henne senare om mamma hunnit tillbaka och när det va mindre folk och hon sa "okej". Jag gav henne också julklappen/födelsedagspresenten till henne och hon blev superglad och tyckte att den va så söt. Jag sa att jag inte hann slå in den eftersom att jag hade köpt den på marknaden idag och då sa hon "min lilla Theo och min barnflicka sa att de hade varit på julmarknaden och att det va superfint där." "ja, det va det verkligen" sa jag då. Vad skulle jag säga!? XD
Kom också på att jag skulle filma lite till youtube (det blev inge mycke) så jag gjorde det också. Pernilla vinkar till kameran! :)


Min video då jag träffade Pernilla! :)

Sedan va jag fram till Hannah och pratade och fick hennes bild i programet signerat. Frågade om skola och så och hon sa då att folkhögskola inom musik är jättebra att gå först och jag kunde kontakta henne på hennes hemsida. Fick en bild med hemsidan och myspace på baksidan av henne så jag ska väla skriva till henne så fort jag kan och vågar.
Det va lite kö för att få prata med och få signerat av Linda så jag ställde mig på sidan och väntade alldeles fint. Då lutade sig Pernilla över bordet och sa "Ska vi ta kort då, Cajsa?". Mamma hade fortfarande inte kommit men jag kunde inte vänta mer så jag sa "okej". Hon kom runt bordet och tog fram sin mobil (VILL OCKSÅ HA EN SÅN DÄR ALLT-I-ETT-MOBIL!! XD) och sa "vi kan ta en med min mobil också så kan du få vara med på bloggen". GUD jag blev glad.. XD hehehe. Läser henne blogg varje dag så det betydde massor!! vi tog kort och... tja, det blev bra med hennes mobil i alla fall... ^^ mina bilder blev inte så bra men vad ska man göra!? Och om ni tror att Pernilla kom undan utan en extra kram efter bilderna så tror ni såå fel! hehehe.. ^^ När vi stod där och fotades av en kille som jobbade där kom det fram mer folk och fotade oss. Vet inte vilka det va men det va i alla fall inge tidning utan privatpersoner. fattar inte varför men det va kul i alla fall! XD Pernillas blogg kan du läsa här om du vill! (På bilden: Jag och Pernilla Wahlgren + presenten hon fick av mig. En tomte som badar i gröt.)
Efter fotograferingen så tackde hon för att jag ville komma och jag kunde inte låta bli att tacka för att jag FICK komma. Det är inte fjyskan att få fribiljetter i födelsedagspresent av sin stora idol! ^^ Speciellt inte när man fyllde 18! XD (Nu va det ju snart 3 månader sen men i alla fall.. XD)
Därefter vidare till Linda. Fantastiskt trevlig tjej. En annan sak som jag tycker va kul att veta om henne va att hon var finsk. DET VISSTE INTE JAG!! :O Har haft henne som vän på MySpace hur länge som helst nu men jag har inte tänkt på att hon va finsk!! :O Hon va snäll och trevlig i alla fall och eftersom att det inte va så mycket folk kvar varken när jag skulle få autograf av Linda eller Hannah frågade de båda efter mitt namn och skrev "till Cajsa" eller "god jul Cajsa". Pernilla behövde inte äns fråga, hon är för otrolig hon som kommer ihåg lilla mig.. ^^

Återigen sa jag saker som jag kanske inte borde ha sagt. Saker som kunde ha gjort att jag fått ut ännu mer av denna underbara kväll men jag är nöjd med det i alla fall! :)
Jag vet att det finns många människor som inte tycker om Pernilla och det kan jag förstå och acceptera men de som kallar henne för snobb, otrevlig och dålig personlighet har sååå fel! Detta är en av de finaste människor som man kan träffa!!

Det va allt jag hade för idag. Fler bilder kommer att komma senare också.
xx Cajsa

Tony & Malin

2008-11-29 | 22:46:09 | Dagbok 2008 |

Tony och Malin fick lämna stjärnor på is denna kväll. Det va lite synd men förstod det nästan.

Lycka till med allt i framtiden och hoppas att man ser dig, Malin, på någon tävling i Sundsvall eller kanske någon annan stans i Sverige påhakandes ÖKK som kanske tränare!? :D

Var det rätt par som åkte ut?

Enligt mig: Tycker om dem så mycket, såg hellre att Lars och Gabbi åkte men förstod som sagt att det inte skulle bli så.

xx Cajsa...

Inhandlat

2008-11-28 | 22:36:15 | Dagbok 2008 |


Va på stan och Birsta med Lisa idag. Hittade lite kul på Birsta i alla fall.

Tröja i vänster hörn: H&M rea 79:-
Tröjan som jag har på mig: Gina Tricot 99:- (Fick som julklapp av Lisa!)
Armband: Six 3 för 2. 30:- styck.
Örhänge: Ur&Penn hemligt paket 25:-
Halsnad: Ur&Penn hemligt paket 25:-

Nicea priser och jag ÄLSKAR rea, det är allt jag handlar på mestadels! :P

Stan och Brista efter skolan

2008-11-28 | 13:31:00 | Tankar |

Ska på stan och sen birsta med Lisa efter skolan.


Visste ni att "Skol" är slang på engelska (UK) för "School"?

Attention drawned to...

2008-11-27 | 20:26:27 | Dagbok 2008 |

...the girl with a pretty neckless!
Det va några som tyckte om mitt halsband från kreativ insikt som jag köpte hos SannaE. Fast... Fler som drogs till mina fiskbens-flätor som jag gjort då jag blev uttråkad.


Jag vet, dålig bild på mig men vad ska man göra?

På skolan och tråkar

2008-11-27 | 13:50:32 | Dagbok 2008 |

Klicka dig vidare till tipset!Hejsan sötar!
Sitter på skolan och gör ingenting!!
Jag har teori i idrott och hälsa B men jag har redan gjort min uppgift och har därför inget kvar att göra tills kl 14:30. Jag har halft stressat på morgonen, just för att lärarna inte är i sina arbetsrum och jag var ganska tvungen att prata med dem i en speciell ordning.

Jag hade inge batteri kvar i min mobil och jag som hade tänkt att ta kort på mitt halsband från SannaE men nu får jag ta det senare idag.
Återkommer med bild på halsbandet senare idag!
xx Cajsa

En bra dag! :)

2008-11-26 | 18:16:08 | Dagbok 2008 |

Hejsan guys!
Nu har jag skrivit om dåliga dagar i flera dagar men idag blev det bra igen! :) Vi får hoppas att det håller i sig.
Efter skolan va jag och Susanne på EGO och gymmade. Det va riktigt peppande att komma ut och gymma på lite andra ställen för en gångs skull. (jag har bara varit i gymmet på ishallen, Sundsvalls Friidrotts gym, SAK och skolans gym tidigare.)

När jag kom hem och öppnade brevlådan, vad låg då där? JO ett litet paket från Sannae's boutique! :D (bild på halsbandet kommer i morron!)
Jag blev superglad och ska så klart ha det i morron på skolan! :)

Så en riktigt härlig dag har det varit. Första på flera dagar! (Snart två veckors tid!)
xx Cajsa

Helps when you feel down!

2008-11-25 | 21:40:10 | Tankar |

Jag kan inte sluta se på min video med Suss.
Speciellt när man inte mår bra så är det helt underbart att lyssna på.


If you just knew how much you mean to me!
If you just knew how my life was right now.
 If you just knew how much you help me by just being there!
I just wish I could tell you what I really felt in my heart right now but I better just be silence.

Måndag.

2008-11-24 | 19:42:17 | Dagbok 2008 |

Idag va det skola igen. inte det trevligaste som jag varit med om men, men.
Vad har hänt idag då? Först hade vi PA-seminarium (vilket va extremt onödigt.) sedan va jag i gymmet. ganska härligt men kunde inte boxas så mycket för att jag har ont i fingret sedan sist. Får se om det är bättre i morron. La också upp planer med min sånglärare för onsdagen.
Därefter va det sånglektion. gick inte så bra för jag hade verkligen ingen lust, mådde dåligt både fysiskt och psykiskt och hade superont i halsen. eller HAR superont i halsen. HEMSKT!

Inga bilder idag heller men det kommer.
Kramar!
xx Cajsa

p.s.
sorry för ett tråååkigt inlägg!! d.s.

Night time!

2008-11-23 | 19:04:43 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan!
Då va det dags att börja göra sig klar för kvällen dåe. Ja jag vet att det är tidigt men det är mycket som ska göras. Ska se så att jag har med mig allt till i morron, duscha, torka och platta håret, borsta tänderna, ev. sätta på en film och sen kan jag sova.. XD hehehe.. :P

Pussar och kramar på er och ha en bra dag i morron på skolan/jobbet eller eran lediga dag.
xx Cajsa

נαg ƒιηηѕ öνєяαℓℓт!

2008-11-22 | 14:31:24 | Dagbok 2008 |

Hejan sötar!
Jag tänkte bara gå igenom ALLA länkar där jag är aktiv!!

http://www.cajsa.3w.se
http://www.cajsa1.webblogg.se
http://www.youtube.com/cajsalindahl
http://www.bebo.com/cajsaL0
http://www.snapvine.com/cajsalindahl
http://kxiaera.bilddagboken.se

Hittar du mig någon annan stans så är jag antingen aldrig inne där eller så har jag missat att skriva in den!
xx C...

Idol-Anna är ute!!

2008-11-21 | 23:26:04 | Tankar |

Vill inte riktigt säga äntligen men ÄNTLIGEN!!! (Ändå).
Hon är fin och söt, bra skådespelare med en stark röst, men det blev fööör mycket för mig!! Redan i början av idol! Hennes vibrato är inget jag är riktigt förtjust i heller för den delen. Jag är ingen mestare själv på att sjunga men hon kan utväckla sin röst sååå mycket mer, hon är bara 16!! Finslipa vibratot, få bredare gerister och få till glimten i ögat. INTE TÅRAR I ÖGONEN!! Såg idag hur hon riktigt tryckte fram tårarna!! :O (Sorry Anna...)
Jag tittar ju inte på idol men när mamma snubblade in och såg att det va Anna och Johan som hängde löst måste man ju bara se vem som åker.
Vem ska vinna idol enligt mig?: Alice, eftersom att min favorit LouLou åkte ut under ABBA men hon får lite skylla sig själv.

Hur vet jag vilka som är kvar, vilka som åkt ut och vad de heter om jag inte tittar på detta!? DAHH! Snacket går överallt, det går inte att undgå!!

Dags att varva ner!

2008-11-21 | 18:38:05 | Dagbok 2008 |

USCH vilken stressig dag men samtidigt ganska kul. Här kommer litet tidschema på vad jag har gjort! :)

7:00 - 7:30 Göra sig i årdning för skolan
7:30 - 8:05 Sitter på bussen och läser bok som jag ska ha seminarium på senare
8:20 - 8:40 Buter buss i stan, fortsätter mot skolan och läser
8:45 - 10:10 Styrketräning
10:15 - 11:00 sångävning
11:15 - 11:25 Möte med kören
11:30 - 12:05 Yoga (slutar egentligen 12:30 men var tvungen att gå tidigare)
12:15 - 13:15 Seminarium
13:15 - 13:50 Styrketräningsuppgift

13:50 - 14:00 Pratar med styrketräningsläraren/ledaren om uppgiften
14:00 - 15:55 Övar på låten som jag hade på sånglektionen
16:00 - 16:05 Buss ner till stan
17:05 - 17:45 Åker hem på bussen


Det är ungefär tider som jag har behövt passa idag. (De fetade tiderna har varit de viktigaste.)
Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar!!
xx Cajsa

♫♪Jag ser det snöa...♫♪

2008-11-19 | 22:24:55 | Tankar |

Ja, jag vet. Deprimerande!!

 
Bild från nyår, 2007 - 2008

Styrketräningspass

2008-11-19 | 18:15:56 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Nu är det jobbit här!  jag var och sa halva sanningen till min styrketränings-lärare/ledare idag. Sa att jag inte kunde säga mitt mål med träningen och därför kunde jag inte riktigt få till uppgiften. Hon var mer förstående än vad jag trodde att hon skulle vara! :O Jag ska nu göra upplägget för mina träningar och utifrån det skulle vi tillsammans komma på ett mål som kan passa in på det så kunde jag hålla mitt egentliga mål hämligt. :) TACK GRETA!


Mina nybeställda väskor från yves rosher kom idag! :) YEY!
Tre stycken. Vet inte hur många jag har nu. VÄSKOMAN!
Fick en matchande klocka också till den röda. ÄNTLIGEN har jag en klocka! :O

I morron är det inte mycket som händer. Sovmorgon först och sen är det idrott. Därefter heeem!
Fredag händer det mer men får återkomma mer om det sen! :P
xx Cajsa

TRÅÅKIGT!

2008-11-19 | 13:28:29 | Dagbok 2008 |

Hejsa folket!
Sitter på skolan. har PA nu så jag har inget att göra eftersom att mina planer är redan klara för två veckor fram över. På fredag ska jag sjunga min PA-låt för Ingela för att få feedback, på måndag samma sak med Suss och till veckan som kommer så ska jag också spela in låten.

Har precis tränat men det blev bara 30 minuter. Japp, idag är jag laaat! Men det va såå tråkigt idag. Jaja, det är inge mer gym förrän på fredag och sen tror jag inte att jag ska gymma på måndag. Vi får se.

Nu ska jag in på MySpace och titta om jag har fått någe kul! :)
Pussar och kramar!
xx Cajsa

Follow me a day

2008-11-18 | 22:48:05 | Videoblogg |

Here's the youtube-video from today!
Ganska glad över redigeringen, tyckte att det blev ganska bra! :)xx C...

Sova överallt!

2008-11-18 | 22:31:58 | Dagbok 2008 |

När jag vaknade i morse så trodde jag att jag skulle slippa bli supertrött hela tiden för jag hade sovit bra på natten och just när jag klev upp va jag inte så trött mer. Men neeej!
Somnade på bussen i alla fall och sen när jag hade slutat för dagen satte jag mig i musikhuset och tvärslocknade! Vaknade av ett trumsolo i musik 1:an och upptäckte då att jag hade Susannes tröja runt mig som täcke. TACK SUSS! Hon måste ha lagt den där när jag sov för att jag inte skulle frysa eller något. Supersnällt i alla fall! :)

Idag blev det 2 timmar och 15 minuters träning, ungefär.

Inte nog med att jag sovit en massa så har jag inte varit på så bra humör. Våran styrketräning fick idag avbrytas på grund av brandövning! Då blev vi kalla och så hade vi inte stretchat än så vi fick stretcha kalla. Det har hänt mer som gjort att jag varit på dåligt humör men orkar inte fokusera på det nu.

Ska ladda upp min nya youtube-film nu som jag har suttit och klippt i 1½ timma nu. Den kommer i nytt inlägg senare.
Ska lägga mig efter det.
Pussar och kramar!
xx C...

zZzZzZzZzZzZz!

2008-11-17 | 18:16:07 | Dagbok 2008 |

Jag är extremt trött och har ont i huvvet, INTE BRA! Har suttit och halvsovigt hela dagen. GAHH!
Gymmade med Sofia idag och sedan va det InSå som jag inte riktigt såg fram emot att ha. Men det gick bra i alla fall.
Om en vecka ska jag sjunga min PA-låt med både Susanne och Ingela. Blir mycket! + att jag ska spela in låten nästa vecka också.

hoppas att allt är bra med er. Måste gå och göra lite saker tills i morron nu.
xx Cajsa

Bilder

2008-11-16 | 18:26:06 | html, designer, koder |

Tänkte bara beskriva lite fort hur man gör om formen på bilderna och det gör jag enklast genom bilder! (Jag beskriver också bild för bild under.)

     
- Välj ut en bild som du vill ändra. I detta fall har jag valt en bild på min underbara sånglärare Susanne som ni har fått bekanta er tidigare med.
- Välj färdiga former på pennan och välj också vilken färg "ramen" ska vara. Har man vit på vit blogg blir det ganska häftig effekt.
- Gör cirkeln i den form och storlek du vill ha den i.
- Fyll i fälten runt om kring.
- Lägg till ev. text på bilden i en snygg font. (gratis fontar
här.)


Underbara Susanne, slutprodukten.

Hoppas detta har hjälpt er något?
Program jag använder: Picture publisher.
Det går också att använda sig av photoshop, av enkla paint och andra bildprogram så klart!

Går inte framåt!

2008-11-16 | 13:56:40 | Dagbok 2008 |

Alltså, jag vill inte påstå att det går framåt för mig. Av allt som jag ska göra idag har jag bara lyckats göra en sak!

Funderar på att möblera om i mitt rum också men jag vet inte hur jag vill ha det.

Nej, ska försöka göra någe vettit nu.


xx Cajsa

Då vare söndag!

2008-11-16 | 12:03:47 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötisar!
Då var det söndag, och i morron måndag. FY F*N! Fast, vi har bara sång i morron så det är lungt men i alla fall.
Fryser som sjutton gör jag också.
Pappa hade lovat mig att jag skulle få ett element från lördag till söndag i mitt rum men fick jag det? Näääh! Ska prata med honom sen.

Vad har jag att göra idag då?
Två läxor, två layouter till hemsidor, städa mitt rum, maila Pernilla och.... that's about it!

Nu ska jag gå och prata med pappsen om värmen/kylan i mitt rum!
Pussar och kramar!
xx C...

Pernilla-söööt-PW

2008-11-16 | 00:25:46 | Nanne & PW |

Var inne på tv4's youtube (och jag är sur för att de kan vara partners och inte jag!) i alla fall så kom jag över ett klipp från "Fredag hela veckan" och Pernilla Wahlgren var med. SÅÅ KUL!


Så söt hon är som Anna! :)


Måste maila söten i morron!

Ska också försöka få till det med länkarna i bloggen i morron om jag hinner, har lite att göra i morron.

Besök också Pernillas blogg!

xx C...

Inget i fredags

2008-11-15 | 21:57:13 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Jag skrev inget igår och jag fattar inte varför. Det va en relativt härlig dag faktiskt! (Plus att jag har bilder.)
Först va jag i gymmet på morgonen och sedan hade vi friskis&svettis. Ganska häärligt med mycket träning. Man känner sig fri och får tänka på massa annat än allt annat som man måste göra under en dag.

Skulle vilja påstå att det är SannaE's "fel" att jag gör bilderna så här.
Va ju tvungen att pröva för hennes blir sååå snygga!
Läs hennes blogg!

Vi såg också på en föreställning med smådelar ur Romeo&Julia-kören. Det va SKITBRA! När de började tyckte man liksom att "tja, det va ju bra men ska jag behöva sitta och lyssna på detta i en timma?!" men det va sååå bra och sååå kul! Ska försöka se hela om jag åker ner till sthlm snart. OM!
Därefter satt jag i typ en timma och väntade på att få prata med Ingela-söt men fick det i alla fall till sist.

Nu ska jag dra. Stjärnor på is fortsätter snart!
xx Cajsa

Tomtar på loftet

2008-11-15 | 20:47:43 | Tankar |

Det fanns superfina tomtar på Ö&B!

Va där med Mamma igår.

Torsdag och veckan!

2008-11-13 | 21:12:04 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla söta!
Fan vilken otroligt, underbart, fantastiskt HEMSK vecka det har varit!! Ja, jag vet att det bara är torsdag därför ser jag att det bara kan bli bättre. Tisdag vet ni ju om hur det va, igår fick jag inte träna boxercise fast att jag ville (fast det va ju en annan klass så jag har förståelse för det, hihi) och idag kunde jag inte vara med på hela idrotten. gahh! men men, så är livet. Somnar ÖVERALLT också. Så ser ni en kort tjej som sitter med röd mössa i Sundsvall och sover så är det nog jag! ^^ hahaha!

Fortfarande ingen bild eller bilder, so sorry about that!
Jag ska gå och lägga mig nu men vill först tacka Sanna E för att hon inte har glömt mig! ^^
xx Cajsa

Nytt träningsprogram!

2008-11-12 | 22:29:22 | Dagbok 2008 |

Heyyia!
Jag har tränat massor nu den senaste tiden och det är ju bara såååå härligt! :) I alla fall så måste jag dock ändra mitt träningsprogram. (fan jag som redan gjort det!). Jag får inte träna helkroppsprogram mer än 3 ggr i veckan och jag vill göra det 4-5 ggr i veckan. Detta kommer att bli intressant! Vet inte hur jag ska få ihop detta men det blir nog bra.

Jag jobbar med alla möjliga metoder. Sedan igår la jag till att hoppa hopprep och boxas på... boxningssaken vi har.. hehehe, brist på ordföråd. Jag har också 12-seconds-seacvense, Maskin styrka, fria vikter och egen kropp. Vill verkligen inte dela upp mina pass men vad har jag för val? Ett träningspass för mig varierar ganska mycket. mellan 1 timma till 3 timmar. Beror på hur mycket jag gör av allt och ibland gör jag allt dubbelt.. ^^

Ska ner i gymmet i morron också så klart. Vi fick välja mellan det på gympan tills i morron. YEY va glad jag är! :D hehehe.. XD

Men nu ska jag gå och lägga mig. Ska försöka få till bilder till min blogg också. Har varit dålig på det nu på ett tag.. Sorry!
xx Cajsa

TV4's körslaget - en fake!?

2008-11-11 | 19:35:59 | Tankar |

Idag var jag på audition för körslaget. Jag trodde dock att det skulle vara trevligare arrangerat än vad det var.
Så fort man kommer in i värmen efter att man sått i kylan och inte känner av sina tår, händer, ben, armar, ja! hela kroppen, blir man förslad upp till ett rum. Där inne sitter en tjej som inte säger hej eller någonting utan det första hon säger är "sjung refrängen". jahaa... "tänk att det är LaGaila som ni ska sjunga för.". happ, blir skitnervös av detta ovälkomnande och det kändes som man bara var i vägen att sången gick åt helvete! Min kompis sjung. "tyvärr har ingen av er gått vidare!". Vi trodde inte att vi skulle ha någon chans heller men lite trevligare kunde det väla ha varit!? Eftersom att vi var så kalla och ouppvärmda blev vi inte så glada och vi båda bröt ihop när vi kom ut. Tack och lov åkte våran sånglärare förbi och kom ut ur bilen och pratade med oss. TACK SUSS!

Detta låter som en vanlig audition eller hur!? HAHAHAHA om det så var! det är ungefär 20 - 30 medlemar i kören som det finns platser för MEN innan auditionen äns startat så är det ca. 1-5 platser lediga. de övriga platserna har redan blivigt utlovade. Jag blev så sur och deprimerad så det fanns inte!

Så nu frågar jag sverige, är detta alltså en fake!? Bara för att få det att se så bra ut på TV som det bara går?!


Jag leker med nånis telefon (Och hon med min)

Audition i morron!

2008-11-10 | 22:11:08 | Dagbok 2008 |


Wich me good luck!

Boredom

2008-11-08 | 23:54:35 | Tankar |

HEYY!
Alltså, guud va uttråkad jag äär! :P Ska snart gå och lägga mig. Har precis laddat upp en ny låt på youtube (http://www.youtube.com/cajsalindahl). Någon annan än jag som hört Hannah Montanas nya låtar? Finns på youtube.

THE BOREDOM SONG! (Passar mig just nu)...

Hon är gryymt härlig den tjejen!

Hur har min dag varit då? Relativt bra. Har inte gjort så mycket men i morron ska jag försöka komma ut lite också.

ÄHH, går och lägger mig! XD Vi får höras mer i morron!
xx Cajsa

HEEELG! :D

2008-11-08 | 11:55:16 | Tankar |

Heeeejsan alla glada! :D
Nu är det helg igen! SOOOVA! :P hehehe. Älskar helgerna. Sova, sova, sova! :P

Ska ni göra i helgen dåe?

träningsvärk och trött

2008-11-07 | 22:35:49 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Wow, jag får så underbara komentarer hela tiden av er att jag nästan inte hinner påbörja ett nytt blogginlägg! Jag svarar ju alla vet ni! ;-)

Vilken otroligt lugn och skön dag det har varit på skolan idag!
Först tränade jag styrke i en timma och 20 minuter (en timma lektion i styrketräning A och 20 minuter extra själv) direkt där efter friskis&svettis i 40 minuter. Så två timmars träning på skolan. SKÖNT! Efter det guideade jag 9:or. Ganska kul. Denna gång va det många och det va BARA killar. det brukar vara tre stycken och därbland max en kille, så det va kul med typ 6 st. Jag guideade med Albertina för vi fick dela upp gruppen på två så Josefin och Nåni gick med de andra och  när Tina sa "Vem vill gå med mig och Cajsa?" alla killar ba "JA! vi!" hahaha! XD
Sen va det inte så mycket. 20 minuter Svenska B för sedan fick vi sluta. Slutade tidigare men kom inte hem speciellt mycket tidigare. Va så trött att jag inte höll koll på bussarna så jag missade dem alla. Ingela skjussade mig till stan så att jag kunde ta Njurunda-bussen hem sen. TACK INGELA-SÖT!!
Bara för att jag missade alla bussarna så gjorde jag inge nytta. Nej då! Jag är lärarnas lilla maskot i musikhuset och håller igång dem! :P Jag och ingela va på skattjakt efter telefonen som ska vara i huset. Vi hittade den inte förrän senare. Jag gick bara runt i huset och där låg den brevid musikdatorerna!
YEY ME!! "Cajsa Lindahl's really great, really great, really great, Cajsa Lindahl's really great and disurves the oppisit of hate, with is LOVE!"
Hehehe.. XD

Har i alla fall super mycke träningsvärk nu efter en lång träning och trötter är man också.
Hade lite tråkigt tidigare så jag satte ihop denna bild:

HAHA SO FUN! XD

Nej nu ska jag dra!! Natt, natt på er!
xx Cajsa

Ska snart sova

2008-11-06 | 22:25:32 | Dagbok 2008 |

Snart ska man sova dåe.
Har hela kvällen suttit och ändrat min myspace. Hela layouten  är ändrad och förnyat det mesta i texten. I morron kommer nya låtar upp (om jag hinner spela in några) och en ny header.
Inget ser ut som bloggen så klart. Bloggen är induviduell precis som min myspace, youtube, bebo och så vidare. Min officiella layout är min hemsida om det är någon som är intresserad av att se hur min officiella layout är.


Klicka på bilden för att komma till min myspace

Natt, natt på er!
xx Cajsa

Innehålla spår av nötter!?

2008-11-06 | 18:27:48 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötnosar!
Idag när jag stod och väntade på bussen kom jag och tänka på värsta saken. På många chokladkakor kan det stå "KAN innehålla SPÅR av nötter". Ser ni felet i meningen? Antingen innehåller den nötter eller inte och "kan innehålla"?! Vet de inte va de stoppar i produkterna!?

Man måste vara väldigt trött och uttråkad om man kommer på sånna saker??

Under idrotten idag var jag i gymmet. Fick med Susanne också (hon på filmen i senaste inlägget). Det va riktigt kul och det hände att man inte kunde koncentrera sig på träningen ibland för att man skrattade så mycket över något som hon sa! ^^ Hon är kul hon! :P
Vi hade i alla fall kul och JA det blev faktiskt träning av det hela också.

Nu måste jag dra. Håller på och försöker komma på vad jag ska säga till min lärare i styrketräning i morron (samma lärare som jag hade i Svenska C). Får se hur detta kommer att gå.
xx Cajsa

True colors

2008-11-05 | 20:02:45 | Dagbok 2008 |

Hejsan sööötar! :)
Igår frågade jag om ni hade någon speciell person i erat liv, en egen klippa och det är helt underbart att höra att alla har åt minstånde EN!

Här är en av mina klippor Susanne "Suss" Bertlin som sjunger "true colors" och jag tycker att låten lite passar in i ämnet. Hon sjung den idag på lunchmusiken och jag har hennes tillåtelse att ladda upp filmen.

Underbara Suss, lämna mig aldrig!

Var till en "gamal" klippa till mig idag. min förra svenska-lärare Nina som jag hade 8:an och 9:an på prolympia. Det va helt underbart att träffa henne igen. Anledningen till att jag snuffade "gamal" är för att hon inte är gamal och hon betyder massor för mig och trots att vi sällan pratar så finns hon alltid i mitt hjärta!

Jag kommer aldrig att lämna mina klippor. Om ni lämnar mig så har ni ändå gjort fingeravtryck på mitt hjärta!
xx Cajsa

Kramar!!

2008-11-04 | 22:15:25 | Tankar |

Något som jag inte får nog av är underbara människor och deras varma kramar!
Jag är en kram-människa. Jag kramar alltid mina kompisar, spec Maja och Hanna. De är underbara! :) Älskar er tjejer!
De kramar (och närvaro) jag tänke specifisera mig på var Suss's och Ingelas. varför? Jo, för de är mina änglar, sent from a heaven above!

Pratade med Ingela idag under första lektionen. Hade inte lektion med henne men hon hade lektion med en annan klass i klassrummet bredvid. Det va underbart att prata med henne. Vi kan prata om allt möjligt, till exempel idag i bilen pratade vi om kyla, mörker och Södertälje. Fick i alla fall en kram av henne då jag pratat med henne. UNDERBARA MÄNNISKA! I bilen va det bara kul att prata och underbart att sitta bredvid henne igen. Har saknat henne så otroligt mycket att det går inte att sakna någon så mycket! (Så Susanne, du skulle bara VÅGA lämna mig, alltså!) Ingela går snart mamma-ledig men denna gång kommer hon i alla fall att finnas kvar i stan (YEY!) och jag älskar barn så nu kommer hon inte undan mig!
I alla fall, tror inte att jag kommer att kunna ringa in tillräckligt mycket av vad Ingela-söt betyder för mig. Det finns inte ord tillräckligt för det!

Till Susanne då. Pratade mycke med henne idag också. Jag och hennes lilla dotter åkte bussen idag också till träningen. Suss hämtade henne på kvällen och vi pratade också då lite. Två varma och underbara kramar. Alla fäster sig verkligen i huden och kommer aldrig att gå bort. Underbara människa, tokiga människa och sööta människa! Det är svårt att se Suss (och Ingela med för den delen) som lärare. Är inte hon lärare åt mig så är jag hennes "lärare" eller så bara allmänt umgås/pratar vi. Suss är också en sådan människa som jag aldrig kommer att kunna lämna. Tänker klamra mig fast som fan! Varför ska man sedan också gå ut trean för!? Jag ska i alla fall ev. ta ett 4:e år för att läsa upp matte B:n och sen kommer jag vara och hälsa på så fort jag kan! Tillräckliga ord att beskriva vad denna människa betyder finns inte heller!

Suss och Ingela är underbara människor som jag aldrig kommer att sluta älska av hela mitt hjärta. De betyder min värld och mitt liv! Ja, jag vet att de är mina lärare men som sagt var är det svårt att se dem som det.
Utan dessa två människor kommer jag att gå under!

Sen har jag Nanne och Pernilla också men dessa två pratar jag om hela tiden i alla fall. XD SÖTNOSAR!

Har ni några sånna människor i erat liv?
En människa, utanför familjen, som ni känner är eran klippa i livet?

Lång dag!!

2008-11-04 | 20:52:31 | Dagbok 2008 |

Wow vilken dag jag har haft!
Först hade vi styrketräning men vi gick bara igenom va kursen innehöll och sen fick vi sluta. 10:00 va jag på info om guidening. 12:00 övade vi med kören och 12:30 uppträdde vi för 9:orna som jag skulle guieda senare. Guideade och va klar med det runt 13:45. Svenska B därefter och sedan slutade jag skolan runt 15:00. Mellan 15 - 17 satt jag i musikhuset och gjorde inte så mycket. Hjälpte Ingela med att kopla ihop en dator igen och planerade lite med Suss. 17:00 åkte jag och Ingela ner mot stan (jag fick skjuss av henne. TUSEN TACK FÖR DEN!) :) och 17:20 träffade jag upp Suss och Ella. Jag och Ella åkte till ishallen och så va jag tränare i en timma. Sen bar det hem och här sitter jag!

  
Ganska härligt när man tittar ut genom skolfönstret och ser det här! :)
Fast, när Ingela-söt skjussade mig till stan så va det kol-svart!

Ska ringa och sjukanmäla mig till jobbet i morron också för att jag kan inte komma in. Är ju inte sjuk men jag pallar nog inte att åka in och sitta och ringa i 4 timmar. Ska på skolan. Har musik hela dagen. Guidea på eftermiddagen (12:35). efter skolan blir det ung film och sedan ut till birsta och söka  nytt (och roligare) jobb.

Min svenska C lärare i styrketräning

2008-11-03 | 19:54:06 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan!
tycker sååå synd om min svenska C lärare som jag hade i period 1, just nu. Hon kommer att få ha mig i styrketräning nu också! Men... Jag ska kanske byta från styrke till filosofi. Vi får se. Antar att hon hemligt hoppas på det?

I morron kommer 9:or och ska kolla på våran skola och jag ska vara guide. Detta kommer att vara hela veckan. Jag kommer också att vara giude hela veckan.

Fixade mig ett nytt Ana-armband idag (och om du inte vet vad det menas så fråga inte.). fick ett sådant armband av min vän Tristan från USA men det gick sönder i låset. Nu har jag köpt nu vajer och nytt lås så jag ska laga det. Köpte också pärlor till att göra ett eget och det är klart men det är inte samma sak som hennes. Det jag fick av henne är speciellt jue!

  
f.v. Armbandet jag gjorde, Tristans armband som jag lagat, båda armbanden.

Fick åka hem tidigare från jobbet. Hade superont i huvvet och fick inget sålt. Fortsätter söka jobb på fredag.

Det va allt. Måste göra lite saker innan jag går och lägger mig nu.
xx Cajsa

Vad hinner jag idag? & Smeknamn

2008-11-03 | 10:44:39 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Nu ska vi se. Skola, stan, jobb och ung film. + träna! Det va det jag skulle göra idag. Vad hinner jag av detta? Ung film kommer jag att behöva ta på onsdag om dagen ska gå ihop. Allt det andra måste jag göra.

Det slog mig idag när jag stod och väntade på bussen till skolan. Min mys-mössa är för stor för mitt huvud!!(?) Kanske är det därför som Tomas kallade mig för strut och Susanne kallade mig för sockerstrut? Skit samma, den är mysig! :)
Skulle jag räkna upp alla smeknamn som jag får av Suss så vet jag inte huur många det blir. Många i alla fall men jag gillar alla för att de är gulliga! :) Ett gillade jag dock inte för att det brukade man använda som öknamn på mig tidigare så sedan dess har hon inte sagt det mer. Tack Suss du är underbar och förstående! :D

 
Ja jag står på ICA, och visst ser mössan ganska stor ut? XD

Det va allt jag hade nu när jag sitter på skolan och inte gör något.
puss och kram på er alla...! Kommer med mer senare!
xx Cajsa

youtube-nojja!

2008-11-02 | 18:58:33 | Dagbok 2008 |

Hur många inlägg har jag nu med youtube!? Har ingen som helst aning. sedan den svenska versionen kom (usch, den suger!) så har jag börjat skriva massor...:O jaja..
Nu får de i alla fall ta och skaffa partners för youtubes i sverige. är nära på att prata med ett av mina fans i UK om jag kan skriva in mitt partnership på honom! Det är en sån liten summa man känar på videosarna att han kan ta det.. XD

A/W.. Ja, jag har youtube-nojja.. älskar youtube! Ska försöka göra en random/q&a/follow me a day-video i morron... :P kan bli kul att blanda dessa.. XD
Skola, jobb, stan, träna och ung film i morron. Detta kan bli mycket. Men KUUUL! XD


New youtube honors!! Soo fun! :D Thanks!

http://www.youtube.com/cajsalindahl
- be my friend and SUBCRIBE!!

Hinner jag så kommer jag att återkomma i morron med ett inlägg men har som sagt ganska mycket att göra!

xx Cajsa

Drömmar

2008-11-02 | 01:20:44 | Tankar |

Jag lever för mina drömmar och tack Matilda för att du står på min sida.
Mamma och pappa är alltid på mig "men du måste ha ett annat jobb också. Du kan inte leva på musiken". Nu när jag har jobb på wecall har jag ännu mer insätt att varför ska jag göra något som jag inte vill!? Jag dör hellre av svält för att jag inte har råd att köpa mat än att jag gör något jag inte vill.
Kom och tänka på det nu att jag ska tillbaka till wecall på måndag och jobba igen. VILL INTE! Visst, man fick en bra kick när man lyckades sälja och jag visste att då fick jag lön, men i alla fall!

Jag tänker ge min dröm en chans. Jag ska prata med rektorn på prolympiaskolan om att få sjunga och vara underhållning på deras idrottsgala och eftersom att jag själv gått där och är tjenis med alla som jobbar där har jag en större chans att faktiskt få! Måste hitta fler ställen att sjunga på också.

Någon som har några idéer?
LET ME KNOW!!

Jag vet att jag kommer att återkomma till detta ämne ("Drömmar") ganska mycket i bloggen.

Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar på tanjentbordet.
Pussar och kramar!
xx Cajsa

Ny uppfattning

2008-11-01 | 21:22:26 | Tankar |

Stjärnor på is (Update)

2008-11-01 | 19:57:13 | Tankar |

Såg precis en film med mamma och brorsan som hette spökhuset. Hann inte se hela men en stor del på slutet. Riktigt bra!! Det va med Eddie Murphy i huvudrollen. Så ett bra film tips till er alla är den filmen!Snart är det dags för stjärnor på is. Blir sur på att Svenska folket sympatiröstade på Trogny bara för att han skadade sig. Det ledde till att han inte kunde fortsätta i alla fall och Marie och Nickas får inte komma tillbaka. Hade folket röstat för att de va bra och inte sympatiröstat hade Marie varit kvar och showen skulle inte ha lika dåligt inflytande på folket som den nu har. NI FÅR SKYLLA ER SJÄLVA! Marie va bra och förtjänade att vara kvar men ni röstade ut henne bara för att Torgny skadade sig! Hör ni hur illa och fånigt det låter? Tyvärr så är det så folk fungerar.
Jag har två favoriter i showen. Tony och Malin, eftersom att jag vet vem Malin är. Josefin och Johan, för att jag är kär i Josefines spiraler. Det nya paret åter med sanelighet ut idag. EGENTLIGEN gjorde tv4 fel för det är det paret som senast åkte ut som skulle komma in igen SPECIELLT när det är sympatiröstning som gjorts. Jag har velat sätt Torgny och Lotta åka ut sedan de började. INTE på grund av torgnys åkning men på grund av Lottas. Lotta är proficionell tränare men kan tyvärr inte stå på skridskorna längre. Torgny såg i början ut som om han va den proficionella åkaren.

Where are you guys!?

2008-11-01 | 14:25:11 | Dagbok 2008 |

HEJ!
eller, ja...
Vart är alla!? Matilda, Ellinor, Jonna, Lexi, Jocob, Ika, Josse, ostbollen, Dress like a princess, Victoria, Louise, Zäta... asså, jag orkar inte säga alla! XD


HAHAHA! Jag måste bara skratta lite. Det va en anonym som hade skrivit till mig i en komentar i senaste inlägget om Nanne Grönvall. "Vad barnslig du är. Nanne är inget barn.". Skriver man så känner man inte mig, jag vet inte hur Nanne är som person, man vet inte vad hon betyder för mig och man kan inte stå för sin mening då man är anonym! Så, vem är den barnsliga!? Inte jag i alla fall. ESTETARE! "Vad barnslig du är. Nanne är inget barn." Vi tar och stryker det!

Då va det lördag och nästsista dagen på lovet. Har också fått veta vad de kallar detta lov i den engelska benämningen. "halfterm. holliday!" Thanks Beckie0!

Det var allt för nu!
Kommer tillbaka senare i kväll. Ska fixa lite på min youtube och så. Pussar på er!
xx Cajsa

p.s. Om det är någon som brukar göra lite musik på datorn så får ni gärna göra en themesong till mitt into på youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=X11ktcmNREg

Halloween - Last treat!

2008-11-01 | 00:05:55 | Tankar |

BOOOOUUU! hehe, ville pröva en ny skrämselteknik! XD
Hoppas att alla har haft en bra halloween!

Gjorde en youtubefilm för kanske två timmar sedan. sen satte jag mig och redigerade den. GUD vad det tog tid! Man vill så mycket som inte går.. :( En halloween-film så klart! Måste ju få in rätt teman!
Ni har fått lärt er lite nytt om Halloween och vad vissa benämnelser egentligen betyder så nu ska jag skrämmas lite!Dålig engelska och jag måste putsa lite på mitt skådespeleri.


Have a spooky eavning and I talk to you all very soon!


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.