Grattis Ryssland!

2008-05-25 | 23:03:46 | Tankar |

En av mina favoriter i gårdagens Eurovision Song Contest (ESC) för en gångs skull vann! :) Det va så klart Ryssland!
Två favoriter hade jag igår: Sverige och Ryssland.

Checka in låten här!

Nu är jag klar.
Puss och kram på er alla!
- Cajsa

Extreamly fun news!

2008-05-23 | 00:01:46 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla underbara!
För att vara astrött och inte haft en speciellt bra dag är jag ganska glad. Min älskade mor har gjort mina sista minutrar för denna dag underbara! (eftersom att det snart är en ny dag!)
Som PA i höst på skolan ska jag göra två - tre musikvideos (beror på om vi ska göra nån med Vigroarius. Annars bara 2). En låt som redan finns och sedan en som jag skrivit själv. När mamma var i tonåren skrev hon låtar och hon sa att jag kunde använda någon av hennes låtar om jag ville. (som en som redan fanns.)! Helt överglad! :D Ska bli sååå coolt! Det var tänkt att jag skulle spela in låtarna på datorn som vanligt men nu får vi se om jag kanske kan få göra det i studion på skolan istället. *HOPPAS!*.

Har fullt upp nu på dagarna också. Det är sååå kul! :D På kvällarna övar för skolavslutningen till olika karaoke-versioner som finns på låten (ska ha en kompis som spelar åt mig. Ska bli superroligt!) och så försöker jag få fram någon låt som jag ska sjunga när mormor fyller år. har lovat henne. På skolan är det så klart massor med skolarbete. Ska till och med på studiebesök till Njurunda Kyrka på måndag. det ska bli suuuperkul! ALLA i klassen på samma buss som jag åker med hem.. XD hehehe! :P Man är lite tjenis med busschaförerna som kör Njurunda-bussarna eftersom att det är samma folk.. :P

Lessen att det inte kommer nåra bilder på bloggen men så fort jag har fixat klart med datorn kommer det att komma. det kommer snart nya till hemsidan också. har bara inte hunnit/orkat fixa det. Det är min kompis Maja som tagit dem till ett arbete på skolan. Hon läser nån fotokurs. :)

Hoppas att ni följer ESC nu också. Kul att sverige gick vidare till finalen i alla fall. Annars hade jag blivigt lite lessen. är dock ingen dålig förlorare för nu får det gå hur det vill.. :) (gör inget om hon kommer sist, men lite sur kommer jag allt att bli i sånna fall i alla fall.. :P) Men för att JAG, personligen tror att om hon inte hade gått vidare skulle inte Mello och ESC leva vidare i sverige så mycket mer.

Nu måste jag hoppa i säng. Ska se om jag hinner skriva i morron eftermiddag. Har så mycket på förmiddagen men kanske att jag hinner skriva innan jag ska ta bussen hem och efter att vi har slutat för dagen. :)

Puss och kram på er alla!
xo
- Cajsa...

Jäkla SJ!

2008-05-19 | 01:49:37 | Dagbok 2008 |

Hilluuuu folket!
Försöker att sova men det går inte så bra, döhh...!
SJ håller på med att reparera järnvägen eller nåt, MITT I NATTEN! Så jag kan inte sova.

Hoppas i alla fall att allt är bra med er.
Hade inge bättre för mig så jag tyckte att jag kunde skriva en rad i bloggen. Upptäckte nu också att de håller på och gör om på webblogg/blogg.se så jag fick skriva upp mig på nån kö-lista och sen logga in på publishme.se. Knepigt men jag kom i alla fall underfunn med det väldans fort.. ;-)

Bestämt mig för att börja skriva i min elektroniska dagbok igen också! Minns dock inte mitt lösen för att kunna läsa den så jag måste byta. Saknar dagboks-skrivandet. Nu är det dags att återupp ta det som sagt var! :)

ÅHH! Nu blev det tyst! Hoppas att de är klara nu! :D
En neggativ sak med att bo nära järnvägen är att sånna här saker händer ca 1 -2 gånger om året. DRYYYGT! Men det är mysigt när tågen åker förbi på kvällarna. Jag måste vara den ända som tycker det, dock. Hela huset vårat skakar då eftersom att det är så gamalt och det fungerar lika bra som en vagga.. :) Somnar som ett litet baaarn ibland. :)

Nej, nu ska jag väla försöka att sova.
Puss och kram på er alla så återkommer jag så fort jag får tid att skriva igen! :) Har i alla fall en bra ursäkt i morron om jag är helt borta på skolan i morron. JOBBIT TÅG SOM HÖLL MIG VAKEN!
- Cajsa

Äntligen vååår!

2008-05-10 | 16:05:42 | Dagbok 2008 |

image102Hejsan sötar! :)
Många tycker nog att våren varit igång ett bra tag men inte jag. NU är det våååårkänsla! :D
Idag va det så varmt att jag va till och med ute och solade hela dagen! :) Supermysigt! Jag vill bli brun till skolavslutningen. Solar i morron också om det är fint väder. Nästa vecka blir det till att sola ryggen.. ;-) Funderar också på att gå på stan nästa helg. (Lika bra att börja göra planer.)

Försökte skriva inlägg med mobilen till bloggen igår och den sa att det gick men ser inte meddelandet. Jaja, det blir nog superbra! Den kanske hanmade i min andra blogg, måste kolla det.. ^^

Hoppas i alla fall att alla har det bra i värmen, det har jag. I morron ska jag fortsätta sola som sagt och sen va den helgen över.
Har ett prov i matte på onsdagen och så ska jag göra om seminariet på fredag som vi hade för nån vecka sen eftersom att jag fick IG på det. Kommer ev. också missa kören som jag börjat i på onsdag också. Tränarmöte. Men jag har sagt att jag inte kan komma på det men jag ska se om det är OK om jag blir lite sen till kören, i sånna fall kan jag gå på mötet. Blir en intressant vecka som kommer. hm.... NOT!

Puss på er alla så höres vi nog snart igen!
xo
- Cajsa

Uppdatering av allt!

2008-05-04 | 16:24:52 | Dagbok 2008 |

Hejsan!
Nu var jag i full gång med uppdateringar av hemsidan, blogg och massa annat! :)
Senast jag skrev var den 13:e April så det va ett tag sen. Nästan en månad. Under den tiden har vi firat min mamma som fyllde 40 den 20:e. Vi har haft nationella i engelska (och det gick så INTE bra för mig!). Vi har haft lunch-musik, jag har sjungt med min lärare och jag har tränat en heldel, inte bara sången utan mösklerna också. Jag och min kompis Maja brukar dra med oss min sånglärare Susanne till styrkerummet så tränar vi tillsammans, riktigt kul.

Syrran och jag hittade oss en supersöt bortsprungen kisse-misse också. ägaren kom och hemtade henne sen... lång historia men om man inte tror på ödet kan man börja undra i det tillfället eftersom att de engetligen bodde lååångt bort och katten hade varit borta i flera veckor och heeeelt plötsligt kommer matten förbi i sundsvall när katten som bäst bestämt sig för att komma till oss. läbbigt.. XD Men jag tror inte så mycket på ödet i alla fall men jag brukar fundera typ "om inte jag gjort så undrar hur det hade varit nu då.." sånna knäppa tankar har jag.. jepp, jepp.. :P

Förra helgen var jag med min kille Olle också. Vi skulle ha varit med varandra den här hälgen med men det blev inte så. Vi var på stan och tittade på en film som heter "the breakup kid". Var också till farmor och farfar en sväng under veckan.. :P

Det bästa som varit den här veckan men också lite plågsamt är att jag har träffat min gamla lärare Nina. FLERA GÅNGER! har inte träffat henne på aslänge och den här veckan har jag stött in i henne tre gånger! ganska kul! :) Plågsamt för att jag saknar henne så mycket och vi hann ju som inte prata nåt.. :(

Har spelat in en massa låtar till min och marcus skiva så snart hoppas vi på att den blir klar. Jag satte deadline på den 12:e igår så jag får se vad han tycker om det... det är bara en av deadlinen... deadline för låtarna och sen för själva fodralet måste vi ta senaste den 14:e. Men det blir nog bra. Har också spelat in en låt med en kille som heter Colton och bor i USA. Det va riiiiktigt kul måste jag säga! :D har aldrig träffat honom men vi snackade lite på MySpace.. ;-) (http://www.coltonsings.com/)

image100
Jag och Colton, en bild som jag satte ihop till youtube. :)


Tog massa bilder igår också. Hade en egen liten photoshoot till hemsidan.. :) Det va så fint väder så det va lite dags för det.. :P Det va kul men det kom en massa små barn hela tiden. att man kan tro att barn gillar att vara på en skola är det är helg? :O I alla fall så blev det en hel del bilder och min syster retar mig för att det är ego-bilder.. XD (Hon har ju lite rätt på ett sätt, dock...) (A)

image101
Fler finns på hemsidan i "Cajsas egna bilder" och "Presentations-bilder". :) (
http://www.cajsa.3w.se)

Jag har också en liten lista på folk, musikaler och annat som ni måste checka in! :D Saker som jag blivigt heeelt kääär i! :D

Wicked
Kristin Chenoweth
Idina menzel
Hannah Montana
Miley Cyrus
Ashley Tisdale
Sarah Brightman

och på ett litet hörn så måste jag ju ändå klämma in:

Nanne Grönvall
Pernilla Wahlgren


Fortsätt checka mina videos på youtube också! (http://www.youtube.com/cajsalindahl)

Det va väla det jag hade att säga.. Nu måste jag dra... Mycket att göra innan kvällen kommer och jag vill sjunga lite! :)
pussen och kramen på er alla!
Cajsa!


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.