Snabbt nu!

2008-03-27 | 02:00:56 | Dagbok 2008 |

image89Hejsan sötisar!
Nu är klockan asmycke och jag ska gå och lägga mig (skulle ha gjort det för länge sen men jag har suttit och tittat på en serie hur länge som helst!).
I alla fall... I morron kommer jag att skriva mer (MYCKE mer antar jag att det kommer att bli) och jag kommer att uppdatera mer på hemsidan. Eller okej. I morron är det väla inte. Enligt tid och datum på min blogg så blir det senare idag.
Jag har också uppdaterat lite på min MySpace de senaste dagarna och den påminner nu om min hemsida. (vilket är heeelt meningen att den ska göra bara så att ni vet.)
Men nu mååååste jag verkligen gå och lägga mig. Klockan är mycket jag jag måste upp vid 7 i morron bitti.

Puss och kram på er så skriver jag mer i morron (senare.)
- Cajsa...

voyi, voyi...

2008-03-15 | 18:16:02 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan alla sötisar!
GUUUD vilken vecka.. ganska jobbig och inte alls så kul hela tiden heller, men de gånger jag sjungt har jag försökt att verkligen njuta och ha riktigt kul! Det har dock inte varit så mycket skolarbete och ändå har jag inte jobbat på matten som vi har prov på nu på tisdag. Har ju "bara" ett kapitel att ta igen. Ska se med min mattelärare om jag kan få göra det efter lovet så att jag hinner komma i kapp lite... fattar heller inte det som jag har gjort. Det låter väla bra?

I tisdags var jag på anställningsintervju på H&M. De va riktigt trevliga men jag tror att de tycker att jag var för positiv om det nu går.. ^^ men jag håller tummarna och jag har ju sökt jobb på fler ställen så det kanske är fler som ringer. :) (Hoppas det i alla fall).

idag har jag först varit på ishallen och sen har jag sjungt en hel del hemma. Sitter och sjunger på "popular" från wicked just nu... en av de roligaste låtarna jag vet, dock kanske inte att sjunga men den är svår och jag älskar utmaningar.. ^^ hehe.. :P Det går i alla fall framåt, får se det så.. XD Skulle ha varit på gospel-workshop också men det slutade så sent på konståkningen att jag valde att inte åka dit. (Ganska pinsamt att klampa in där och ba "hej,. här är jag!" hehe..) På konståkningen hade vi "avslutning" som det så fint tydligen kallas när ungarna sedan ska fortsätta träna i minst en månad till på golv... hm... vet inte om jag riktigt vill kalla det när det är en 5:e del av klubben som får lov. Det va i alla fall härligt att träffa Lilla Ella.. det behövde jag. hon är så söt och gör mig alltid så glad av att bara vara där och prata med mig. Hennes mamma, min lärare, var också där. Pratade lite med henne också. Mamma med som egentligen inte ska prata för att hon har varit hes så himla länge, men det fattar inte hon. Susanne, min lärare, tyckte att jag skulle åka på gospel och jag ville ju. det håller fortfarande på och om en timma är det konsert. Kan dock inte se det för att då missar jag mello.

Mello i kväll. Hoppas faktiskt inte att nån vinner men det är som mamma säger "någon KOMMER att vinna, Cajsa!" hehe... Asså visst, det finns massa bra och fina låtar med i mello i år, Linda Bengtzing, Charlotte Pirrelli, Sanna Nilsen, Nordman... men inga som jag ser i ESC. (Jag vet, jag är lite konstig...)

Nu ska jag skutta vidare. Ska fortsätta sjunga tills det är Melodifestivalen...
kramen på er!
- Cajsa...

Mello igår

2008-03-09 | 21:48:56 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan sötar!
Igår var det melodifestivalen och det kändes ju bra att det stod mellan min och Nannes favorit... hm... NOT! hehe.. XD Nannes gick i alla fall vidare men sen fick hon stryk av nordman. Japp, Suzzie Tapper not Terran Andersson.
Före och efter mello satt jag och fixade med en massa bilder. Det va ganska kul må jag säga. Alla finns att se på hemsidan eller på bilddagboken.

Jag och min kompis Tristan i USA har stoooora drömmar på gång. Jag vill att hon ska komma till sverige och hon lika så. Men, vi tar en sak i taget. Vi försöker nu att ringa varandra men det går verkligen inge bra för nån av oss.. ^^
Dröma kan man ju alltid. Men Tristan har inte råd att komma hit och jag har varken råd eller tid att åka till henne eller.. :(

Beställde Sarah Brightmans nya skiva för nåra dagar sedan också. Den släpps dock inte förrän den 19:e men det är det som är så fint med att boka den före den släpps.
1. Den blir billigare eftersom att man försöker få så många som man bara kan att beställa den innan den släpps.
2. Man får den samma dag som den släpps, man behöver inte vänta eller någe sånt! :)

image88
Sarah Brightmans nya skiva. LÄNGTAR!!!!

Nu måste jag gå och lägga mig. Det är skola i morron efter att ha haft sportlov i en vecka. Längtar inte precis för jag måste berätta för min lärare att jag inte läst klart boken som vi skulle ha läst tills i morron och dessutom har prov på. Men jag är inte snabb på att läsa, så är det bara. En bok som jag tycker är bra och som är på svenska dessutom (denna är på engelska) tar mig en månad att läsa ut. En engelsk som jag tycker är bra tar 1,5 - 2 månader. En engelsk som jag inte tycker är bra tar mig myyyycke längre tid!

Jaja, puss och kram och sov gott på er!
- Cajsa

Roligt med bilder

2008-03-04 | 10:42:53 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan på er söta! :)
Nu när det är soprtlov känner jag att jag har massor med tid. HATAR DET!! ^^ Jag vill ha nåt att göra, syselsätta mig liksom.. :P Men så igår kväll efter träningen så började jag fixa med en massa bilder. Ganska.... kul... antar jag... annars skulle jag kanske inte ha gjort om det om jag inte fann det kul? :P

image80
Av alla bilder som jag fixade så är nog det här min favoritbild.. :P

image81
Båda dessa bilder har en bakgrund av Sarah Brightmans bilder. Gillar hennes teman pa bakgrunder. Speciellt "Symphony"-bilderna/bakgrunderna.

   
Sedan började jag sakna Olle så jag fixade lite bilder på honom och mig också.. ^^

Ska eventuellt ringa Olle och höra om han vill göra nåt med mig under veckan.. kanske gå på stan eller birsta. Saknar honom massor! (Plus att jag har tråkigt.)

Har fastnat för två låtar också i musikalen "Wicked". Låtarna finns att se på youtube och de heter "Popular" och "Defying gravity". Älskar dem verkligen och "Popular" är så himla kul att titta på!! ^^ Fick även karaoke-versionen på "Popular" av Marcus i Vigroarius. Kanske skulle ta och sjunga lite till den? men det är ganska svårt för det kräver att man har i ironi i den också. Det är liksom ingen "sjunga-fint"-låt.

Jag har fått många friends-requests på MySpace också av olika band, artister och så klart de som inte har nån speciell kategori. Superkul! :D Alla är supertrevliga! det är folk från både Sverige, USA, England och massa andra ställen... :P

Nej, nu ska jag dra. får se när jag skriver nästa gång. Det blir nog ganska snart skulle jag tro. (Jäkla lov.. ^^)

kram på er alla!
Cajsa..

SPORTLOV!:)

2008-03-02 | 09:19:32 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Skulle ha skrivit i går till er egentligen men det blev inte så.
Nu är det sportlov och jag har mer än va jag trodde att jag skulle ha att göra. ska vara tränare Måndag, (ev. tisdag), onsdag, torsdag och söndag på de mest knepiga tider så jag kommer typ inte vara hemma nåt..:P Ska ju också passa på att vara på stan medan jag väntar på att träningarna ska börja och det innebär att jag kommer åka hemifrån vid kanske 12-tiden för att hinna med mig. kommer sedan inte hem förrän runt 18.

Är ju en mestare på att sova när jag har lov men idag va jag upp tidigt. Var och la mig tiiiidigt i går kväll. (typ runt 22:30 och det tycker jag är tidigt för mig på ett lov...)
Har övat en hel del på låtar de senaste dagarna också. satt och övade på nåra som jag inte sjungt eller hört på länge och det vill jag väla inte påstå gick så bra, Tycker synd om mina kära familjemedlemmar som får höra mig yla varje dag inne i mitt rum.. ;-) Men övning ger färdighet, måste öva om man ska kunna bli bra på nåt.. ;-) hehe... :P

Under själva veckan som gått har jag, förutom varit på skolan, varit på stan varje vardag! Superkul och jag bara ääääälskar att shoppa kläder! :) har gjort slut på hela min lön på bara en vecka! Men der är ju bara sååå grymt underbart! älskar kläder PLUS att jag behöver nya... :P

image79

Satt och sökte lite bilder på MK Olsen igår också. Hittade en hel del coola som jag inte sätt tidigare! :) Bilden ovan har jag VARIT MED och fixat. I övrigt är det någon annans men jag tycker den är såååå cool! :) I övrigt har den också en annan bakgrundsfärg...
MK är ju med i en amerecansk Serie som heter Weeds. Hon är dock inte med förrän i 3:e sesongen och jag gillar inte hennes karaktär. MEN jag är ju redan fööör kär i henne så vad kan man göra? ^^

Ska se om jag kan göra någe kul med bilderna som jag hittat och lägga upp dem här... eller så får jag fixa det på nät sätt för jag är heeeelt galen i bilderna alltså.. ;-) MK, you are my star! :)

Puss och kram på er, måste dra nu..!
Cajsa...

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.