Mileyworld

2008-06-26 | 02:00:29 | Cajsa tipsar |

Hejsan sötar! Vet att jag sa att jag inte skulle skriva mer förrän den 2:a men jag kan inte hålla mig från att prata om detta! Men innan vi börjar vill jag bara berätta hur jag är en sådan IDIOT!
Igår skulle jag ta bort en blogg som jag inte använder. Det gick ju bra... tror ni inte att alla mina bloggar kraschade!? men nu funkar det igen i alla fall, men fatta va nervös jag blev igår alltså! XD

Nu över till det jag ska prata om. Mileyworld. (http://www.mileyworld.com) Jag måste säga att det är den mest intressanta hemsida jag någonsin sätt! Och då har jag inte kunnat sätt insidan för att det kostar att bli medlem och man måste ange kort-nummer och det är INTE BRA! Därför kan jag inte bli medlem.
Jag har dock mailat dem och berättat att jag inte kan bli medlem om man inte får Electron som alternativ. Det är också fler som kan bli medlemmar och det är SÅÅ mycket bättre. (för dem för att få in pengar, alltså.)
Läste på en annan hemsida också om mileyworld och fans som inte gillade att det kostade att vara medlem. "Miley Cyrus har väl tillräcklit med pengar så att det itne behöver kosta!?" Ja, det har hon men inte stället som har hand om hemsidan. Jag förstår varför det kostar. Skulle det inte kosta skulle de inte kunna driva hemsidan och låta den vara så bra som den är för oss fans.

I alla fall så ska jag bli medlem när/om de fixar så att man kan betala med electron. Det är heller vissligen inte billigt. $29,95. Ganska mycket men får vara inne i ett år och vill jag inte vara med mer efter det så behöver jag heller inte kosta på mig ett helt år till.. :)
Här har ni också en film på youtube där Mitchel Musso pratar om Mileyworld. http://youtube.com/watch?v=9Hye_XTTcJk.
Många av er tänker säkert som min syrra att jag är fånig som tittar på Hannah Montana och gillar Miley Cyrus men hon har superbra musik som jag gillar och Hannah Montana mestadels bara för den. Orkar inte förklara men jag står i alla fall för att jag gillar det! :)


Man får ett sånt här kort också när man blir medlem.
Det kommer också snart också kunna användas i affärer har jag hört.

Nu var det inge mer jag hade att skriva. Puss och kram på er alla! Ska försöka att inte skriva mer förrän den 2:a nu.. :P

A day in my life

2008-06-24 | 02:31:31 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla gulliga! =D
Idag svarade jag för första gången på en tag på youtube. Den var från ukp42, Paul, och det var riktigt kul! :D Den blev lite lång dock men det gör inget.. XDI morron ska jag vara med Emily... Om det är dåligt väder så ska vi på stan och om det är bra väder så ska vi sola hela dagen.. :P Det vill jag helst göra dåe.. behöver bli lite brun och om min nya blondering ska kunna bli BLOND måste jag ha lite sol på mig... annars går det som inte.. XD

den 2:a Juli är det gratisdagen på gatufesten och jag kan inte vänta! :O Ska bli sååå kul och för första gången ska jag få se S.O.S LIVE på scenen. (Mina tre lärare Susanne Bertlin (Sång), Jeff Höglund (Trumpet) och Frida Norberg (Sax) ingår i den gruppen! :D)
De ska vara förband till Amy Diamond så jag ska väla se henne också.. XD (Mestadels bara för att reta min syrra som inte gillar henne.. :P)

Nu ska jag gå och lägga mig men jag återkommer senast den 2:a med bilder från gatufesten! :)

Pussar och kramar!
CL...

Tråååkigt!

2008-06-17 | 00:23:30 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Vet ni vad jag har upptäckt? När man har tråkigt då terrar man inte bara sig själv med att sitta och inprincip inte göra nåt. Man finslipar på sin hemsida så att man terrar den! (Lovar, jag har säkert tagit bort massa bilder som jag egentligen vill ha kvar och då måste jag sätta tillbaka dem i morron när jag inte har tid.) Så, japp! Jag har ränsat min hemsida på ego-bilder på mig!
En annan sak som händer när man har tråkigt är att man finner massor med saker intressant och roligt. därför har jag terrat min lärare på mailen som tydligen har en kreativ fas eller någe sånt. minns inte nu. men i alla fall så är det på facebook. Hur coola lärare har inte jag som har facebook? XD Men nu då när jag är klar med allt det där? vad ska jag göra då?... hm, jag antar att det bara finns en sak kvar som jag kan göra. hur mycket jag än avskyr det så... måste... jag nog... Städa mitt rum. Har man tråkigt och är inte trött nog för att gå och lägga sig, vad ska man då göra?

Ska väla dra då... Måste ner och göra te också. blev te-sugen! :) Kanske somnar av det! :D
Puss och kram på er så skriver jag... inte så snart igen får vi hoppas på... vill inte vara jobbig och skriva så många inlägg denna sommar.. :P
- Cajsa...

Sommarlooov!

2008-06-13 | 20:27:08 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla!
Nu va det sommarlov också!
Jag tror inte att det kommer att bli så illa som jag föreställt mig... det är bara det att det blir liiite långt. men jaja... jag har i alla fall lite planer på vad som jag ska göra. (Men det är lite). Jag ska börja jobba på mitt PA till trean och jag ska försöka ta mig ner till sthlm för att vara med vänner. (Vi ska inte ner med familjen i år så jag har lite mini-problemo).
I alla fall så var det ganska kul med skolavslutningen och jag kommer fortfarande att ha kontakt med kompisarna under lovet jue.. :)

Under skolavslutningen fick vi också veta hur vi ligger till i skvaderklassikern (en tävling som vi har på skolan) och våran klass ligger delad etta inför trean tillsammans med Nv2a (Nv3a efter sommaren.)
Det va mycket jubel i aulan vill jag lova.. XD våran klass är helt bestämda att de ska vinna klassikern i år..! (Nästa år, okej dåe!)
Vi skulle också ha sjungt en låt jag och tre kompisar som heter "Äntligen" med Marie Fredriksson men kul nog (*Ironisk*) så glömde de bort oss...


Min underbara älskade klass, saknar dem redan! :(

Jag kan som inte fatta det..! Nästa år tar JAG studenten! Träffade Nina igår. sa att hon måste ju komma och kolla.. XD haha! :P (Hon lovade mig det i 9:an i alla fall så det är bäst för na att hon kommer... XD)

Jag ska få en ny mobil om två veckor. det är ingen bra mobil utan en gammal (men den är ny) samsung. Ska ha den som extra telefon eftersom att batteriet i den telefon som jag har nu är svindåligt! Den heter Samsung X160 och finns på bild bredvid.

Nu måste jag dra men under sommaren hoppas jag på att kunna uppdatera bloggen och hemsidan mycket mer och oftare! :D
Puss och kram på er alla! Fortsätt skriv här, mail och på min MySpace! :D 
- Cajsa

I Södertälje hela helgen!

2008-06-09 | 12:14:04 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
Idag fick jag veta av en tjej som jag inte känner så bra men i alla fall lite att hon hittat min youtube. Det tyckte jag va lite kul faktiskt! :) Hon frågade varför jag inte laddar upp låtar när jag sjunger. Har ju några när jag gör det så jag vet inte om jag kanske ska ta det som en possitiv sak, som om hon vill ha fler? I alla fall så är det kul att det inte bara är ukp42 som kollar mina klipp utan även kompiar till mig! :D

Anywhooo...
I helgen har jag varit nere i södertälje. Mormor fyllde 60 så vi var ner och firade henne. Det blev en ganska stor fest, i alla fall större än mammas 40års fest... XD Det kom massa släckt som man inte har träffat på 100 år!
Jag och min moster var mycket med varandra eftersom att våra kusiner inte var så mycket hos mormor och morfar under helgen mer än på festen och sen va syrran med sin kille... Det va kul att vara med Ida lite mer än vanligt.


Min moster Ida, min kusin Nathalie och jag

Förutom mormors fest så var det också natiopnaldagen dagen innan så vi såg KUNGEN OCH DROTTNINGEN! Det var så häftigt! Faktiskt! Vi var också runt och kollade på Torekällberget. Det va superintressant! Det var massor med gamla hus som man fick gå in och kolla i och jag är ju så himla intresserad av det. Allt va superfint! Det var jag, mamma, morfar, moster Ida och min kusin Jane som gick runt och kollade. Mormor var hemma med pappa och sara var med pojkvännen någon stans. (Man såg inte mycket av henne/dem under hela helgen!)

  
Några av alla bilder från helgen!

I övrigt var det inte så mycket. har dock massor med bilder (http://www.bilddagboken.se/kxiaera) och en film (http://www.youtube.com/cajsalindahl).

Hinner heller inte skriva mer nu men skriver igen så fort jag kan. Skoltime igen!
Puss och kram på er alla!
- Cajsa


Min moster Ida och jag på fredag-kväll.

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.