Bebo, min nya vän! :)

2008-07-27 | 23:59:27 | Dagbok 2008 |

Hejsan hoppsan!
Nu var jag här igen!
Jag har verkligen en ganska tråkig sommar. det ända jag gör är att sitta bakom datorn. Jag har skaffat massor med användarkonton på olika holl som jag inte kommer att använda så ofta.
Jag använder inte trig mer heller men jag kunde inte ta bort kontot så det står fortfarande kvar. har också skaffat hi5 (http://www.cajsalindahl.hi5.com/) som jag inte använder så ofta och sedan scrapbook (http://www.scrapbook.com/places/Cajsalindahl) som jag heller inte kommer att anväda spec ofta.
Har däremot skaffat bebo (http://www.bebo.com/cajsaL0) som jag alltid är inne på, ungefär lika ofta som jag är på mspace. jag trivs superbra där och har träffat många nya vänner som är helt underbara! :) faktiskt inte annorlunda vänner. Inte nog med att alla är från USA så jag får skriva på engelska hela tiden men några i min lilla vännerskala innehåller Vanessa Hudgens, Miley Cyrus och Selena Gomez. Nu vet ju jag inte om det är posers hela bunten men enligt hur de beter sig och vad de berättat vore det ganska dumt att fortsätta lossas vara någon man inte är. för de är extremt trevliga och signerar sina comments och mail med deras smeknamn. (orka holla på hur länge som hälst med det om man bara är en faker och vad vinner man på att hoppa på så hur länge som helst?) Men jag hoppas i alla fall att de inte är det.
Också kompisar som är teams. alltså att de är fans till typ ashley tisdale eller selena gomez eller liknande.
SUPERTREVLIGA är de i alla fall..


♥SellyBelly my love! Love you hun!♥

Selena är nog den jag kommit närmast på bebo i alla fall var hon den första jag började skriva dagligt med.
Älskar alla mina sötisar på bebo!! ♥


Jag har också blivigt helt GAAALEN i en tv-show som heter "Lisa Williams: Life Among The Dead" och går på tv4+. Hon är heeeelt underbar! :D ÄLSKAR SHOWEN! Vill verkligen rekomendera det om ni brukar titta på "det okända" i alla fall. det går på söndagar en timma innan det okända börjar... (så 19:00). (Bilden till vänster är min favoritbild på Lisa... :))

Lördagen för en vecka sedan fick mamma och pappa ett ryck och bestämde sig för att vi skulle ut på en resa. Vi visste inte vart vi skulle eller någe men det va ju kul det också! jag, mamma, pappa och min moster ida satte oss i bilden och körde iväg en dag. Faktiskt så vet jag inte alla ställen vi hamnade på dock för jag sov hela resan.. XD Men det va kul.

 - - - - Snabb sak!! Vigorius skiva är nu KLAR! (I alla fall med alla låtar och så. Ska bara mixas klart med de sista låtarna.)

 - - - - En annan snabb sak. Alla vet ju säkert huuur mycket jag längtade till skolan förra året. I år är det såå anorlunda. Vill verkligen inte tillbaka! (vet inte varför eftersom att jag saknar alla sååå!)

Igår hade vi en liten släcktfest här hemma... eller liten kan man väla inte kalla det. vi va väla en 30 pers och det va bara ppl från pappas sida. det var bara Moster Ida och kusin Jane från mammas sida som va där. (Vi hade inte bjudit mammas sida eftersom att det skulle bli för mycket och vi visste att ingen skulle kunna komma i alla fall..)
Det va i alla fall supermysigt och de sista åkte hem runt 12 på natten.

På lördag om en vecka (2 augusti) ska jag och min farbrors fru gunnan iväg och se på diggiloo. Det ska bli sååå kul och det blir bara hon och jag. Detta är första saken som bara hon och jag gör. Menar, visst har man varit och hälsat på och så men verkligen gjort någe, åkt iväg bara hon och jag. detta blir första! ser såååå mycke fram emot det och jag ska berätta allt på söndagen den 3:e! :D

Det va allt. Nu ska jag dra. Måste göra mig klar för kvällen!

ttyl x
♥Cajsus

Gatufesten

2008-07-04 | 00:44:48 | Dagbok 2008 |

Hejsan!
Så, skulle ha skrivit igår men det blev idag istället.
först vill jag börja med att säga att jag har varit på ett HEEMSKT humör den senaste tiden. (De har några fått märka av kan jag ju säga.)

I alla fall så fick jag ha två timmar av glädje igår. först spelade S.o.S på gatufesten. Det är ju min sångcoach som är ledsångerska i bandet. de spelar 70-tals musik så jag vill inte påstå att det var så många i publiken som var rlikigt med... Men jag tyckte de va bra... (Men det kanske bara var för att det va Suss?)


Foto: Cajsa Lindahl ©
S.o.S's Susanne Bertlin.
En av de mest underbaraste människorna jag vet!
Efter S.o.S så var det Amy Diamond och för att göra det så klart som möjligt: Jag hatar inte Amy och jag tycker itne att hon är dålig på något sätt det är bara det att jag vet så många artister som mitt hjärta slår för just nu... Min amy-period är som över jag tycker att hon är bra inte "AMMMMMYYYY!! JAG ÄR DITT STÖRTA FAN, JAG ÄLSKAR DIG"-bra! okej? det merks att jag inte har haft så bra dagar på senaste tiden va? En sak är säkert i alla fall. Tjejen vet vad snyggt är! (tycker jag i alla fall) helt kääär i hennes topp!
Hon hade med en låt också som jag blev helt kääär i och den heter "Takes one to know one". Den va så himla fiiiin!!! Jag lär ju ska komma att lyssna på den så mycket att... ja, jag vet inte vad.. XD hehe... kommer nog att lessna på den när jag har lyssnat några 100 gånger.. :P Men den är verkligen bra och ett bra tips om man inte vet vad man just i detta nu vill lyssna på.. :)

Det var allt jag hade. Måste dra nu... Ska sova snart..
Puss och kram på er alla!

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.