Back to school

2008-08-25 | 23:58:25 | Dagbok 2008 |

Då var skolan igång!!
Inte kul och hela min energi idag gick ut på att goofa mig (hehe jag är alltid all over the place eftersom att jag är ganska goofig och bara hoppar runt hela tiden och är mig själv!!) och gömma mig från folk som jag inte träffat på aslänge som jag älskar och bryr mig om så mycket att jag inte vågar facea dem. hehe, fånigt jag vet men det är ungefär som att träffa sin mamma igen efter 1 år och 3 månader. samtidigt som man vill hoppa fram och krama sönder henne så vill man inte träffa henne för att man är rädd för egentligen ingenting!

Jag kan inte sova heller och jag ska upp tidigt i morron för vi ska prata om klassikern för klassen. Sen har vi första lektionen. Vi börjar bra i alla fall med svenska B... Jag kommer läsa Svenska B och C i samma period nu också. Måste byta induviduella val i period 2 dock.

Jaja, nu har jag berättat lite om min första skoldag i 3:e ring! XD
Puss på er!! Nu ska jag sooova!
xx Cajsa♥

Happ, då va sommaren över!!

2008-08-23 | 23:38:49 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla vänner of mine..!
Ja, då va sommaren över också. Kan inte fatta att skolan börjar på måndag!! Men som det ser ut nu så kanske jag inte kommer kunna gå på måndag i alla fall för ni aaaanar inte a förkyld jag äääär!
Oftast när jag är förkyld brukar jag kunna göra saker i alla fall som t ex att gå till skolan men jag klarar inte av nånting! är asseg!! Somnade 3 i natt och vaknade 6 för att jag mådde så illa att jag inte kunde sova. Jobbit som sjutton.. :P

Det närmar sig min födelsedag och min fest som jag ska ha samma dag på vSide. Jag har dock ändrat mitt utseende på vSide. Är inte blond där emr utan jag ser ut som på bilden nedan.


Jag ska snart ferga tillbaka mitt hår brunt också men jag kommer inte att ha samma gamla frisyr som jag hade dåå...
Jag ska först och främst försöka få mörkare slingor (eller om det blir att jag färgar underhåret mörkare och ljusare slingor på det?) I alla fall och sen så ska jag se om jag kan fixa LIKNANDE Demi Lovato-frisyr...
passar nog inte i samma som hon har men någe liknande i alla fall.
(Funderar på att byta tröja och byxor dock innan festen... :P ba satt ni vet...XD)

Undra om jag kommer att sakna att vara blond? hehe... jaja, färgningen blir inte förrän i slutet på september eller oktober. så det är lungt.. :P

I morron ska jag baaara ta det lungt och springa runt i pyjamas, morgonrock eller mjukisar hela dagen. bara slappa innan skolan sätter igång som sagt.
Det är som mamma säger "Det är sista året så det är bara och bita ihop!" och sen är det som jag sa "efter en vecka eller två så är man inne i allt igen och har vant upp sig.." XD

Min nya mobil har inte kommit än men jag vet i alla fall att jag får den till veckan. Det känns dock inte SÅÅÅ bra eftersom att det är skolvecka... SNÄLLA GE MIG I ALLA FALL EN VECKA LOV TILL!? hehe... Men som sagt så får vi se hur det blir på måndag. Jag brukar bara vara sjuk en dag så det är lite konstigt att det är min 2:a dag nu.

Nepp, nu ska jag avrunda det här, fixa lite till på datorn, gå ut med söta Bellman och sen är det nog dags att köra brorsan i säng och försöka sova lite själv också.

Puss och kram på er alla och till er som redan börjat skolan hoppas jag fick en bra start!!

ttyl x
♥Cajsa 

Selonger markand och tidig morgon

2008-08-16 | 11:01:24 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla gulliga saker och vänner! :)
då var man uppe tidigt på morgonen igen, då. okej, just nu är det inte så tidigt mer men jag vaknade första gången av klockan när den var 5.  ar på ishallen och var tränare i morse. det kom 8 av 10 men ena av tjejerna kom aldrig ut på isen. lite synd men det är så ibland.. :) Hade händerna fulla vilket som.
Jag är verkligen superbra på att gnälla men så här efter kan jag verkligen säga att jag gillar mitt jobb..!

Ska ut på selonger marknad sedan också. Jag ska köpa en ny väska och sen blir nog resten bara impulsift köp. :)
Selonger marknad kommer en gång per år och stannar tre dagar. ÄLSKAR DET!! Selonger är det bästa på hela sommaren, synd nog så är det så sent inpå sommarn. Jag går alltid alla tre dagarna men det börjar bli allt svårare att få med mamma att gå alla dessa dagar. Men det är kul.
Hittade massa fina kläder igår som jag ska se om det är nåt som jag vill ha idag eller om det bara var gårdagens trötthet som fick mig att vilja ha dem.. :P

Musiken är mitt liiiv! Det upptäckte jag när min mobil blev helt konstig (locket sitter löst) och fick byta till min reserv-mobil. INGEN MUSIC ALLS!! (Stavade "music" med flit.) Nu har jag tillbaka min gamla mobil igen, den är inte lagad men jag får en ny om någon vecka och tills dess kan jag ha min gamla. Nu har jag min musik igen och har laddat med nya låtar! :)

Nu lägger jag här upp en film från youtube med en av världens bästa sångerskor (enligt mig). NOTERA: En av världens bästa.Jag totalt ääälskar den här låten och Dolly har en sån unik röst och det är unika röster som jag faller bäst för. Röster som inte kan sjunga vad som helst. (Jag skulle till ex. inte vilja se Dolly sjunga en mariah carey-låt men Mariah kan sjunga en dolly-låt. eller Nanne sjunga en Kristin Chenoweth-låt. Nej, nej!! KChenoweth har också en gryyyymt unik röst och kan heller inte sjunga vad som helst. Men hon äger operalåtar! Kanske inte Sarah Brightman-låtar dock. Ni ser var jag är på väg? Vi kan göra en lista över mina favoriter so far med unika inslag i röster: 
Nanne Grönvall
Pernilla Wahlgren
Sarah Brightman
Dolly Parton
Kristin Chenoweth
Marie Lindberg
Sen är det säääkert fler som jag glömde nu och det finns säkert massa fler som jag inte äns har hört. så, don't judge me!!

Nu måste jag dra men jag återkommer till veckan med mer säkerligen!
Pussar och kramar!
Cajsa xx

вєвσ & муѕρα¢є αяє ℓιкє му ѕє¢ση∂ нσмєѕ!!

2008-08-08 | 13:51:32 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
WOW! Vilken vecka det har varit!!
Jag har suttit massor på MySpace och Bebo, mina nya kärlekar.. XD (Tja, jag har ju varit ett bra tag på MySpace redan.)
Uppteckte också igår att jag skriver mycket om och till kompisar i min blogg på myspace. Vänner betyder allt för mig!!!

Har jobbat som hela veckan (okej, mådag till onsdag, 7 timmar) och jag är heeeelt slut!! :P Har också jagat fakers på min bebo... ungefär hälften av alla mina vänner var fakers och jag har fortfarande kvar minst 10 stycken men det är ju bara såååå himla svårt!! vissa är grymt bra!! :P

Igår fixade jag min hemsida, youtube och myspace med ny bakgrund och idag fixade jag min blog. det blev ganska coolt.. XD hehehe.. :P

well, well... Nu börjar invigningen av OS och det måste jag se för jag har hört att Sarah Brightman ska sjunga och det får man ju bara inte missa! ^^

Pussar och kramar på er alla!
Cajsa xx

Diggiloo 2008 - Thajlänska paveljongen

2008-08-03 | 16:38:20 | Nanne & PW |

Hejsan alla!
Nu kommer här min lilla ressension på hur jag tyckte att årets diggiloo var. Tidningarna har sagt sitt, nu tycker jag att publiken kan börja säga vad de tycker. Så här kommer mitt i alla fall!:

När vi först kom dit så såg vi den LÅÅÅÅÅNGA kön av folk som skulle fram på gräsmattan som hade samma plaster som vi. I GRÄSET! (Har man inte råd med mer så har man inte.) Lite orolig att man skulle hamna längst bak blev man allt. MEN jag är ju som jag blev jag ger mig inte så vi kom ganska långt fram trots allt. Vi fick också en aftonbladet när vi kom in och Nanne var med i den så hur mycket bättre kan det bli!?
Sedan var jag upp till diggiloo-kiosken och för att komma dit var man tvungen att ta sig runt allt och förbi diggiloo-shopen (fantasifullt). det var svindyrt. nästan allt kostade 20 kr utom programbladen som kostade 60. DYYYRT! Det blev en ramlösa till mig och popcorn till Gunnan som jag gick med. (okej, det ska erkännas, jag köpte en godispåse också.) 60 kronor.
Första akten satte igång ungefär 5 minuter sent med någon som gjorde som ett solo på ett instrument (minns inte vilket så klart.. XD) och ja, jag tyckte det var väldigt segt. Sen kommer Lasse holm ut och jag sätter mig spännt till rätta i stolen som jag tagit med mig. medly drar igång med Nanne som kommer in efter Molly som sjungt "Främling". Efter medlyt var det Måns som sjung. Sen såg man hur det var Lottas och Lasses tur. Jag trodde det skulle bli superbra men sanningen är den att jag satt och nästintill höll på med annat. Sedan kom komikern. Tomas var sååå kul och jag och Gunnan srattade massor. efter det, Stefan och Kim. Jag är inte den som är kräsen av mig. Jag tål att höra när syrran skruvar upp rap på högsta eller artister som jag egentligen inte gillar men att se UPPLEVA det LIVE var inget för mig. de var inte så roliga som de försökte göra sig och de.... jag vill inte säga att de inte kunde sjunga för det kunde det och jag ÄÄÄÄLSKADE "Einsteins" fiolspel men på något sätt fungerade de som en mellanunderhållning medan artisterna bytte kläder eller något sånt. Jag gillade det faktiskt inte. heller inte när de drog ner byxorna och spelade piano med deras..... privata saker..... Roligare hade det varit om de sammarbetat med varandra, sammarbetat med resten av diggiloo-gänget. De var lite för mycket för sig själva. efter dem kom det igång mer och det blev mycket bättre och roligare att titta på diggiloo. förstår dock inte varför tidningarna var på Nannes snack om hemmisar för det är såååå kul! tyckte också om melodifestival medelyt lite så där. det var väla inte det bästa jag varit med om men det var fortfarande okej och det var inte alls så lame som tidningarna beskrivit det.

Under pausen blev det faktiskt roligare än vad jag trodde. det var meningen att jag skulle ringa in till min snapvine men istället blev det så att jag gick upp och tjenade lite på Nanne. Hon gick ut och in i deras mattält. det var massa folk som stod där och ville ha Måns autograf. "efter showen!" sa måns när han kom förbi med kaffe i högsta högg.
två små tjejer ville ha Nannes autograf också och ena började gråta när hon inte kom fram och signerade. deras mamma var med och visste inte vad hon skulle säga så jag tröstade henne med att säga att de kommer att signera senare för det har de lovat.
Var sedan tillbaka till min stol och fick veta att Lotta, Lasse och Måns hade varit i tältet 50 meter från våran plats! SHIT varför gick jag inte dit!? Jaja, träffar nog Lotta sen, tänkte jag.
Killen som filmar för diggiloovideodagboken kom förbi mig och Gunnan och frågade om vi ville vara med. Gunnan ville INTE så det blev bara jag (Ni kan se det på http://www.diggiloo.com/videodagboken, jag är med på första delen med publiken. SE UPP! Jag lipar..! XD)

Sen va det dags igen. Även denna gång a very lame opening! Jag fattar inte?! Efter en paus ska man väl komma med något som fångar publiken på en gång?
vad som sedan riktigt hände vet jag faktiskt inte. Jag blev helt låååst. Jag minns i alla fall att jag gillade att man använde artisterna även som bakgrundssångare.
Det blev också så häftigt när det blev mörkt och det blev mer ljus på scenen. tyckte därimot inte om att det var TRE tävlingar mellan Team Anders och Team Ivan när Lotta var igång. (Jag tillhörde team Ivan). Det blev långtråkigt och det hade räckt med en omgång. Men man fick sig i alla fall några goda skratt.. Hade dock hellre tillhört Team Anders eftersom att Ivan gjorde inget när han väl fick sitt papper så vi kollade på vad Anders gjorde i alla fall.
För de som inte fattade så hade de skarader och man skulle gissa vilken låt de härmade och så skulle man börja sjunga på den.

Sen var det löpning till högra sidan av scenen. FÖRSTEN FRAM FICK BÄSTA PLATS OCH AUTOGRAF FORTAST! Det var otroligt trångt och när jag väl trängt mig ända fram (ingen nåd här heller!) fick jag en armbåge i magen. KUL! hm, not!
Först kom.... jag tror det var Tomas ut. sedan trumpetkillen. därefter Linda, Molly och sedan Måns. men Nanne dåe!? ja, senare kom hon också. tänker inte dra hela berättelsen om vad hon sa till mig för WOW vad det blev långt när jag skrev det till Bryndís! XD Men vill ni veta så fråga gärna så kopierar jag det jag skrev till henne och skriver det till er... :)
Lotta kom aldrig. inte Lasse heller. Eller kanske att hon kom efter att vi gått men vi kunde inte vänta hur länge som helst.


Min söta Nannis ville vara med på kort, gud så bra för mig! XD

Det var en underbar kväll med några sega och tråkiga inslag. Det var i alla fall uppehållsväder och vi slapp regnet. Tills vi skulle hem. DÅ kom regnet. det var som om det väntat tills vi var klara... XD

Det var typ allt jag hade. det är säkert massor som jag glömt men då får jag ta det någon annan gång, kanske nån som frågar om nåt jag glömt.. ;-)
Komentera gärna, för det är inte ofta jag får komentarer.
Funderar på att fixa så att det blir lite roligare i bloggen också. Nu är den ju bara helt grå och tråkig.. :/

Får se när jag skriver nästa gång. I morron börjar jag jobba igen men jag tror jag ska försöka skriva på lördag kväll efter att jag varit på selongermarknad! :)

Pussar och kramar! ILY All! x
♥Cajsa

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.