Funkar när det känner för't

2008-04-13 | 16:08:04 | Dagbok 2008 |

Hejsan alla!
Håller på och bli galen på webblogg, eller är det min dator kanske? det vill i alla fall inte starta upp när jag försöker logga in i alla fall. Vet inte varför.. jaja, kom i alla fall in nu.. :P

jag har legat lite på latsidan när det gäller uppdateringar och det kan man se på typ alla mina bloggar, youtube och myspace. Har bara inte haft tid och inte orkat så därför försöker jag komma igång med lite sånt nu.
Jag är fortfarande runt på Vside för de som vill mötas där inne och ha lite skojsigt på kanske nån av klubbarna eller vad som helst.. ;-)
Min mic har typ pajat eller nåt, vet inte vad det är för fel, men jag kan i alla fall inte spela in nåra låtar. Hade jag kunnat hade jag nog gjort det för länge sen och min och Marcus skriva hade nog varit halv-klar vid det här tillfället. Det är nog bäst att vi får till ljudet på min dator snart eftersom att om drygt en månad måste den vara klar och ivägskickad!

Jag funderar på att gå på vild i gbg i höst med en kompis som heter Jenny, så jag har mailat henne och väntar nu på ett svar om hon vill gå eller inte.
Det har slagit mig att jag är 18 då vilket är härligt på flera sett, jag behöver inte ha nån vuxen med mig då och jag får beställa drink och mycke annat kul! :D
Ska också försöka gå på nån diggiloo-turné i sommar, ska se om farmor vill gå med mig. Skulle ha gått med henne på Sound Of Music nu när den kommer till Sundsvall hade jag tänkt men hon har varit till thailand med farfar så jag har inte hunnit fråga och nu är det sent att göra det. Men ska se om jag kan gå till henne nån gång till veckan och då ska jag se om hon har nån lust. Sen kommer de nog att komma på mammas födelsedagsfest som är snart.

image95
Träffade Charlotte Perrelli den 4/4 också. Vet inte om det var världens trevligaste träff jag haft eftersom att hon var superstressad och tog sig inte tid med sina fans.

Hela helgen har jag suttit och fixat med saker på min dator, lyssnat på musik av min lärare som jag fick av ett, om jag kan kalla det, fan. Hon är ju artist, var det på heltid också innan hon blev vikarie på min skola. Sen har jag suttit och tittat på en massa Krisitn Chenoweth-klipp. Superkul! Hon är så jäkla rolig och underbar människa.

image97
En bild som jag satte ihop med Kristin Chenoweth, var uttråkad.

Det är inte mycke har gått som jag vill dessa senaste dagarna heller. Det var meningen att jag skulle sätta ihop en musikal som heter "wicked" som produktion till 3:an men så var jag i kontakt med låtskrivaren i musikalen eftersom att man måste ha tillstånd osv, men jag fick inte lov att använda hans musik och jag måste dessutom ta kontakt med författaren eftersom att den är basserad på en bok. Som om författaren skulle godkänna det så måste jag i alla fall srkvia egen musik och det tror jag inte att jag hinner. Men jag ska höra med min lärare på måndag och se vad hon säger om att skriva egen musik och författaren beviljar det. Gahh, det är mycket att stå i just nu som sagt..!

Som ni kanske märker så har jag ganska mycket att besätta.. ^^
Ska se om jag kan göra en ny film till youtube snart också men innan jag ska göra det så vill jag ha allt som jag ska göra i ordning. redovisning och massa annat till veckan. ska träna också och sen måste jag finslipa på talet till mamma som jag ska hålla på hennes fest. Jag skrev ett till retoriken men jag ska se om jag kanske kan skriva om det lite. fick bara VG på talet och jag vill att det ska vara ett MVG-tal.. ^^ hehe.. :P Ganska härligt dock för att min almenacka är inte lika full som den en gång var.

Det var väla allt jag hade för nu. Ska försöka få igång ljudet på min dator så att jag kan spela in lite låtar också.
Pussen och kramen!
Cajsa

Sry att jag är sen

2008-04-02 | 20:58:22 | Dagbok 2008 |

Hejsan sötar!
ganska sen med blogginlägget, jag vet, men jag kom alfrig in på bloggen och sen har jag haft så mycket att göra med skolarbete. För att jag ska slippa sitta i typ en timma med det här inlägget och för att ni ska slippa läsa så mycket blir det lite bilder idag. En bild säger ju mer än tusen ord, så... :)

image90
Jag var och träffade Sibel den 27/3. Det va egentligen Charlotte Perrelli som skulle komma men hon blev sjuk så jag ska träffa henne på fredag istället.. :) Sibel va superhärlig och är glad att hon kom. Ville träffa henne redan efter Idol2005 egentligen men hon har inte kommit ut nu förräns hon gått ut gymnasiet och varit med i Mello.

image91
Samma dag träffade jag Babsan. Det va redit kul! :) Grymt lång dock så jag kände mig gaaaanska liten... men coolt i alla fall! :)

image92
Dagen där på, 28/3, var det stackars Linda Bengtzings tur att träffa mig. Och lyckliga jag fick träffa henne! :) Även Linda har jag viljat träffa sedan 2005. (Ganska drygt att behöva vänta 3 år på att få träffa en människa...)
Hon var suuuperhes så det blev inget uppträdande för henne. Isället gjorde vi tvärtom så publiken sjung för Linda istället. Har aldrig sätt en artist såå rörd av att ca 200 personer sjunger, ja, överröstar dennes låt. Hon fick mima, alla visste att hon gjorde det för det va publiken som föreslog att hon kunde göra det. det blev ca 1 minuts mimning av Bengtzing innan hon blev så rörd att det inte gick mer. (det är alltså den TOTALA summan... det tog ungefär 5 sek in i låten innan hon nästan började gråta av att hon blev så paff.. ^^)

image93Jag har skaffat mig något som heter Vside. Det är suuuperkul och gubben på bilden är hur jag ser ut i värdarna, det är alltså min avatar. Just på denna står jag i mitt eget rum som jag designat. Många kompisar har frågat mig vad det är efter att jag vill att de ska skaffa det men jag kan verkligen inte förklara. Säger bara att det är som Second Life (SL) och då får man ju så klart frågan vad det är. hehe.. ^^ Men gå in på http://www.vside.com, ladda ner och bli medlem! :) (Det kommer komma att man skapar ett konto när det är nedladdat och klart.) det är i alla fall ett online-spel för de som inte fattade det. Superkul och man träffar många nya vänner väldigt fort.
När du är medlem så sök reda på mig och bli min vän! :) Jag heter Glinda! :D (Om du har eller skaffar Second life också så heter jag Glinda Jeczes!)

Om jag börjar bli av med mitt kxiaera? Nja, inte riktigt. Fortfarande fäst vid det namnet på många ställen men jag lär ska byta på vissa till Glida men jag kommer verkligen inte överge "kxiaera".

image94
Jag och Marcus börjar nu med att göra en till skiva som kommer heta något med wicked.. :) Vi kommer göra massa låtar från musikalen och det är suuuperkul! :)
Bilden ovan skulle ha blivigt omslaget till skivan men sen blev det en massa fel, eller rättare sagt missförstådd, och sen så började jag gnälla på att det inte längre ser ut som jag.. ^^ jag är inte sån som gillar att redigera bilder ALLT för mycket. Så naturligt som det bara kan vara samtidigt som det ska se snyggt ut.. ^^ så nu kommer det att vara till min singel istället som kommer att innehålla två spår från skivan "No good deed" och "Defying gravity".  ("Defying gravity" kommer att vara tillsammans med Marcus också eftersom att det är en duett mellan de två häxorna fast ena sjunger inprincip allt i alla fall.)

Det va typ allt jag hade just nu men jag kommer kanske med mer snart igen! :)
pussen och kramen!
- Cajsa

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.