Alnölägret

2007-09-04 | 14:10:39 | Dagbok 2007 |

Hej på er!
Då va man hemma från alnölägret då!!
Jobbit som jag vet inte vad var det i alla fall för först fick vi gå upp för en kilometers lång backe med all vår packning och sen 3 km i skogen till råga på allt. Det tog kanske 2 timmar allt som allt. tänk då att vi är i skogen på en smal stig med en MINST 10 kg tung ryggsäck, regn och blöta fötter . Not nice!
Kunde ju heller inte låta bli att gå vilse även denna gång som alltid annars. Jag vet inte HUR vi esteter lyckas men förra året på lögdölägret gick vi helt galet och kom till ett STOOORT sandtag.

Vi har här upptäckt att vi gått fel

Vi slog upp tältet på en så lite stenig yta som vi bara kunde hitta och sen gjorde vi nästan inget annat än satt runt en brasa. Mysigt men vi kunde väl har gjort lite mer!?

Bortsätt från mig så gick de senaste och la sig runt 1 på natten medan jag satt kvar vid den varma brasan tills klockan blev 3. Då började det regna så jag fick släcka och gosa ner mig i sovsäcken.
Somnade aldrig riktigt vad jag vet men fick i alla fall vila och huvvet kopplades bort lite så att det i alla fall kändes som om jag sov. Frös hela natten också. Inte kul men jag va i alla fall inte ensam om det.

1. Jag och hanna  2. Magda och jag
Dagen där på va väskan i alla fall lite lättare men bara nåra steg frammåt i skogen och det kändes som om nån fyllt den med ändast sten..!
Halkade efter kompisarna Hanna och Maja en hel del men de är så snälla att de väntade på mig. På vägen tillbaka träffade vi även på sp2 som skulle övernatta nu i natt. Vi kunde inte låta bli att tycka synd om dem som tvingades gå hela den långa vägen!!
image5
På G heeeem!!Nu är jag i alla fall hemma och det känns såååå skönt!
Ska till ishallen snart och vara tränare trots att jag inte har nån större lust, helst vill jag bara sitta hemma och inte göra ett skit!! (Sry, för det där ordet.. (A))

Skall göra mig klar nu eftersom att jag snart måste åka. Men ha det så bra alla!
xxx C...bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.