Kom ut fel

2007-10-26 | 15:29:07 | Dagbok 2007 |

Det händer alltid att man kommer ut fel med en text eller att nån inte förstår en men man kan inte alltid vara alla till lags.
Precis som en människa inte kan säga om någon annan att "den där tjejen är inte snäll" men i själva verket känner de inte varandra och har aldrig träffats utan hon antog bara på den andra tjejens utseende att hon kan inte vara snäll. På samma sätt kan jag inte säga att jag tycker att macar är dåliga men det sa jag heller inte. Jag har lärt mig att inte gilla macentors. (kan inte stava det.. :$) Men jag ska göra ett försök på att lära mig dem så fort jag får tillgång till någon.
(bara för det kommer detta också ha kommit ut helt galet...)

 Har hittat en assnygg bakgrundsbild när jag sökte lite på google med macar. älskar sånna här win .vs. mac. Har sånna teman på mobilen också.
Har i alla fall den här bild som bakgrund på min dator nu bara för att jag tycker den va så grym.. XD (bilden på sidan alltså.. (A))

Men jag ska i alla fall försöka lära mig mac... Skulle behöva en bärbar dator, kanske kan spara just till mac då... Då har jag en bärbar mac och en fast PC... yey, lyckat.. XD hahaha! XD Men jag vill först lära mig den och se om det är nån dator för mig. För precis som människor kan man inte vara kompis med alla.. ;-) (älskar att jämnföra saker och ting med varandra!)

Vi läste om andra världskriget idag som sagt.. det va inge kul för att det va inget om hur tyskland ELLER judarna PÅVÄRKADES av det. Utan bara en massa andra krig och erövringar som skädde samtidigt mellan andra länder. Jaja, är fortfarande intresserad av det. Funderar på att skriva som en egen liten uppgift med det. Bara för att lära mig själv.. :) hihi.. ^^

Nu måste jag på toa om mamma städat klart där vill säga..

Puss och kram på er alla och fortsätt kommentera! Alltid lika kul! Men det vore roligare om ni inte va anonyma? (A) don't be shy, I wont eat you, promise! :)

Puss sötnosar!!
xoxo Eran Cajsa...


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.