storsamling och guidening

2007-11-09 | 22:20:18 | Dagbok 2007 |

HEEEEJ SÖTISAR! =)
Nu va det ett bra tag sen jag skrev sist! :P Sry, för det.. ;:
Sen lovet har det varit massor på skolan. prov, läxor, inlämningar och mycket mer.
Under lovet har jag tagit en hel del bilder.. eller egentligen inte så mycket.. Syrran hade ju kameran med sig till Södertälje så jag snodde pappas kamera och fotade på ute som inne. Fick lite fina höstbilder på naturen och inte bara massa bilder på mig också men nu är det snö ute och då kan det bli lite svårare.. ;-)

I tisdags när jag skulle till ishallen så va solen på väg ner trots att klockan bara va strax före tre på eftermiddagen. Men det va sååå fiiint! Jag tackar att jag hade kameran med mig. Tog en fin bild på himelen och jag tror aldrig att jag lyckats tagit en sån fin bild tidigare! Det gick i alla fall bra på träningen. Fick ännu en ny åkare så nu är vi 5 stycken i gruppen. Alla är såå söta och jag ska se om jag kan ta en bild på dem i morron om alla kommer! :)

Tog en annan bild också, men vet inte när den är ifrån (minns inte det men nån gång i veckan i alla fall som varit.) jag diggar den eftersom att jag ser lite pajkad ut och har riktigt roligt. För er som inte gillar så mycket bilder.. Tja, detta blir inget roligt inlägg att fortsätta läsa i sånna fall.. ;-)

Japp, detta är den pajkade bilden.. ^^

På torsdagar har vi nåt som heter storsamling på skolan. Man kan uppträda för alla i skolan, sprida nyheter som man vill att alla ska veta osv. Först va det en tjej från Nv1b som sjung en låt. Det va asbra i början men liksom mig blev hon tråkig att lyssna på i längden. (fast när det gäller mig stänger man gärna av ganska fort.. ^^) Sen i slutet va hela lärarkoren (av musiklärarna som är på skolan alltså..) upp på scen och dennis i min klass också.
Jag och mina vänner blev lite glada när vi fick veta att Susanne skulle sjunga! Det är vår musiklärare och hon va såååå bra!! Hon har ju arbetat som sångerna på heltid i grupper osv. det märks. GRYMT BRA!
Man kände sig lite stolt efter ba "ja, henne tar jag sångletioner från.. bara så att ni vet..! ,)" hehe...
Fick veta också av min kompis Magda att man kan ta privatletioner med henne (eller det visste jag men det va priset jag tänkte säga.. XD) det kostar 250 kr PER GÅNG! Vi får det gratis på skolan.. XD Funderade ett tag på att ta dessa letioner men jag tror inte det längre va? :P hahaha! Hade det inte varit så dyrt så hade jag så klart tagit dem.. ;-)

Idag snöade det massor och jag passade på att ta bilder på snön... Tog dem dock från fönstret på skolan för jag ville inte gå ut i kylan. Tycker inte om snön men har kompisar i florida, australien osv som ville se lite snö. Även svenska kompisar som inte är i sverige utan studerar i ett snöfritt land och saknar snön... Önskar jag kunde byta plats med dem.. ^^


Kallt och enändigt men det är bara och längta tills det är sommar igen.. ;-) hehe.. :P ME LVOE SOMMAREN! svengelska eller vad då? XD
Jag och min kompis Maja pratade engelska hela förmiddagen. Det va superkul! vi gjorde det för att det va så svårt att komma ur det engelska talet efter letionen att vi bara fortsatte...

 Jag och min kompis Nåni (bilden t.v.) ska vara guider på måndag, onsdag och torsdag på skolan. Ska bli sååå kul!
9:orna kommer och ska kolla på skolan och vi ska visa runt. Har fått låna fina skvadern-tröjor som vi ska ha på oss..
Jag ska också gå med Kickan en sväng. Fler bilder på oss guider ska jag försöka fixa nästa vecka! Sen så ska jag och ensamble-gruppen uppträda, ska se om vi kan få lite bilder på det också.. ;-)

Hemma då?? ja, jag och brorsan bakade pepparkakor.. eller.. snarare jag! han kunde inte kavla eller nåt och sen blev han så less på att jag skrek på honom... (okej, kan förstå honom men om man bara gnäller så...) men så jag fick göra klart dem, brände ingen! yey!! :D:D och sen fick jag städa för han skulle minnsan spela dator.. :P heh.. men det gick på 5 minuter att plocka undan då det va okej.. :P

Nej, nu är jag klar för idag. Hoppas att alla får en fortsatt bra dag och att det blir en hääärlig helg! Själv ska jag jobba och sen bara ta det luuungt! Ska försöka spela in lite nya låtar också... hehe.. :P de har ju blivigt sååå gamla alla nu... så nu måste jag förnya hemsidan med andra låtar.. ;-)

Puss och kram på er alla!

Cajsa...


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.