ÄNTLIGEN!

2007-11-18 | 22:25:47 | Dagbok 2007 |

Finally!
Nu har jag spelat in lite fler och nya låtar!
Jag har spelat in "Hurt" och "Frozen" sen håller jag på och ska spela in "When you're gone". Den va ganska svårt men med min envishet kommer det att gå.. ;-) Lyckades nästan förut! ,)

Vad har jag gjort mer den senaste dagarna dåe?
Hm, inte så mycke. Igår sov jag 10 timmar (inte i sträck dåe) så jag sov till 4 på eftermiddagen (16:00) idag sov jag 12 timmar. SÅÅ härligt att bara sova. Sen va mamma och jag och köpte ett handledsskydd för jag har problem med mig höger handled då jag överanstränger den och jag som tränar friskis&svettis var annan måndag, börjar med core varje tisdag nu den kommande veckan och sen konståkning 2 timmar på Onsdagen där jag använder handleden en hel del. men så nu kommer jag kanske i alla fall inte få så ont.

Kommer att lägga in låtarna på hemsidan så fort jag får tillgång att uppdatera hemsidan igen. det har blivigt nåt konstigt med alltihopa... :O Men det kommer nog att bli bra snart igen.. ;-)

I morron har jag sånglektion med Susanne.. Antingen kommer jag att fortsätta öva på "hurt", eller så kommer jag börja på en ny låt eller så kommer det att vara gemensam så att då ska jag och Magda 'visa' upp "The rose" hör musikgänget, där jag lägger en överstämma...
Susanne va för övrigt i tidningen idag, det tycker jag va lite kul.. ^^ hehe..

Nej, nu ska jag in på freewebs och se om det funkar som jag vill och sen ska jag faktiskt ladda upp lite nya bilder och låtarna då om det går...

STORA pussar och kramar på er alla!

Cajsa...


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.