HEMMA!

2007-11-25 | 10:57:34 | Dagbok 2007 |

Hej gulls!

Guud, det är alltid så härligt att komma hem igen!
Det gick ganska bra i helgen. Upp tidigt på morgonen dock om man skulle hinna. Vi åkte från hotellet 7:15 så klockan ringde 5:15 för att jag skulle vakna till. så från 7:30 då vi skulle vara på hallen fram till 6:30 jobbade vi med nåra småraster och en lunch i en kall ishall.
Fast, det va faktiskt bara händerna jag frös om eftersom att jag hade min vinterjacka på mig och en härlig varm filt kring bena.

Nu ska jag vakna till och så ska jag gå ut och ta lite bilder i snön. Sen ska jag spela in en låt och OM nu freewebs vill funka som jag i kväll så ska jag lägga upp lite saker på hemsidan! :D

Pussen på er alla söta!

Cajsa..

Ume i morron!

2007-11-22 | 08:59:09 | Dagbok 2007 |

Hejsan alla söta ni!
I morron åker jag till Ume.. Ska bli.. hm... inte så kul.. tycker ume är en fin stad och allt och därför är det tråkigt att man måste sitta instängd i en ishall hela dagen.jaja, lördagen i alla fall.. sen lörsdag-kväll (tror jag) åker vi hem. Jag sover på  nåt hotell tillsammans med Emelie, en annan tränare i konståkningen.

Nästa vecka kommer studiebidraget! :D yey! :P Måste köpa en cola zero! varit sugen i flera dagar nu men det är bara att vänta...

I USA är det thatnksgiving idag och jag ska faktiskt fira det tillsammans med min vän som bor där... hon tycker inte om Thanksgiing eftersom att det är sååå mycket folk som kommer och hon är inte så förtjust i kalkon.. ^^ så tillsammans ska vi festa loss med massor med mat men ingen fågel.. det där vart ju en nice mening..

Ska KANSKE ta lite bilder idag också... kommer dock inte in så jag kan uppdatera hemsidan fortfarande men jag jobbar påt.. ;-)

Nää, måste dra innan mitt te kallnar!

xoxo

Cajsa..

ÄNTLIGEN!

2007-11-18 | 22:25:47 | Dagbok 2007 |

Finally!
Nu har jag spelat in lite fler och nya låtar!
Jag har spelat in "Hurt" och "Frozen" sen håller jag på och ska spela in "When you're gone". Den va ganska svårt men med min envishet kommer det att gå.. ;-) Lyckades nästan förut! ,)

Vad har jag gjort mer den senaste dagarna dåe?
Hm, inte så mycke. Igår sov jag 10 timmar (inte i sträck dåe) så jag sov till 4 på eftermiddagen (16:00) idag sov jag 12 timmar. SÅÅ härligt att bara sova. Sen va mamma och jag och köpte ett handledsskydd för jag har problem med mig höger handled då jag överanstränger den och jag som tränar friskis&svettis var annan måndag, börjar med core varje tisdag nu den kommande veckan och sen konståkning 2 timmar på Onsdagen där jag använder handleden en hel del. men så nu kommer jag kanske i alla fall inte få så ont.

Kommer att lägga in låtarna på hemsidan så fort jag får tillgång att uppdatera hemsidan igen. det har blivigt nåt konstigt med alltihopa... :O Men det kommer nog att bli bra snart igen.. ;-)

I morron har jag sånglektion med Susanne.. Antingen kommer jag att fortsätta öva på "hurt", eller så kommer jag börja på en ny låt eller så kommer det att vara gemensam så att då ska jag och Magda 'visa' upp "The rose" hör musikgänget, där jag lägger en överstämma...
Susanne va för övrigt i tidningen idag, det tycker jag va lite kul.. ^^ hehe..

Nej, nu ska jag in på freewebs och se om det funkar som jag vill och sen ska jag faktiskt ladda upp lite nya bilder och låtarna då om det går...

STORA pussar och kramar på er alla!

Cajsa...

Dancing queen

2007-11-15 | 20:47:58 | Musik - On Stage |

Hejsan gullisar!
Idag uppträdde vi för 9:orna som kom på besök på skolan.
Det va superkul och det va så uppåt... hm, NOT! men kul va det i alla fall.. :)
Jag, magda och therese sjung, fredrik och dennis på gitarr, Jossefin på trummor, hanna på piano och Jeff på bas. Tillsammans sjung och spelade vi "Dancing queen" med ABBA.

image34
Japp, japp, vi är fullt igång och inne i sången.. ;-)

Jag guideade nåra 9:or på eftermiddagen. Har gjort det hela veckan. Det är faktiskt kul och nu känner man verkligen att man som 2:a kan hela skolan efter att ha fått gå denna rundvandring själv också.
I morron ska jag få guidea hela dagen... Så då får man träffa lite gamla kompisar från prolympia... SUPERKUL kommer det att bli!


Min söta vän Hanna jobbade på superbra! :)


Hade tänkt att spela in lite nya låtar idag men kommer skuta upp det tills i morron i alla fall!
Måste gå och lägga mig när jag skrivit klart detta meddelande.
Eftersom att vi skulle sjunga inför niorna så va jag tvungen att vara på skolan 8:00 och det innebar att jag fick åka in tidigare och kliva upp tidigare idag. *Suck*...

Nu ska jag gå och lägga mig som sagt men ni får ha det bra tills nästa gång som vi ses!!

Puss och kram!

Cajsa...

storsamling och guidening

2007-11-09 | 22:20:18 | Dagbok 2007 |

HEEEEJ SÖTISAR! =)
Nu va det ett bra tag sen jag skrev sist! :P Sry, för det.. ;:
Sen lovet har det varit massor på skolan. prov, läxor, inlämningar och mycket mer.
Under lovet har jag tagit en hel del bilder.. eller egentligen inte så mycket.. Syrran hade ju kameran med sig till Södertälje så jag snodde pappas kamera och fotade på ute som inne. Fick lite fina höstbilder på naturen och inte bara massa bilder på mig också men nu är det snö ute och då kan det bli lite svårare.. ;-)

I tisdags när jag skulle till ishallen så va solen på väg ner trots att klockan bara va strax före tre på eftermiddagen. Men det va sååå fiiint! Jag tackar att jag hade kameran med mig. Tog en fin bild på himelen och jag tror aldrig att jag lyckats tagit en sån fin bild tidigare! Det gick i alla fall bra på träningen. Fick ännu en ny åkare så nu är vi 5 stycken i gruppen. Alla är såå söta och jag ska se om jag kan ta en bild på dem i morron om alla kommer! :)

Tog en annan bild också, men vet inte när den är ifrån (minns inte det men nån gång i veckan i alla fall som varit.) jag diggar den eftersom att jag ser lite pajkad ut och har riktigt roligt. För er som inte gillar så mycket bilder.. Tja, detta blir inget roligt inlägg att fortsätta läsa i sånna fall.. ;-)

Japp, detta är den pajkade bilden.. ^^

På torsdagar har vi nåt som heter storsamling på skolan. Man kan uppträda för alla i skolan, sprida nyheter som man vill att alla ska veta osv. Först va det en tjej från Nv1b som sjung en låt. Det va asbra i början men liksom mig blev hon tråkig att lyssna på i längden. (fast när det gäller mig stänger man gärna av ganska fort.. ^^) Sen i slutet va hela lärarkoren (av musiklärarna som är på skolan alltså..) upp på scen och dennis i min klass också.
Jag och mina vänner blev lite glada när vi fick veta att Susanne skulle sjunga! Det är vår musiklärare och hon va såååå bra!! Hon har ju arbetat som sångerna på heltid i grupper osv. det märks. GRYMT BRA!
Man kände sig lite stolt efter ba "ja, henne tar jag sångletioner från.. bara så att ni vet..! ,)" hehe...
Fick veta också av min kompis Magda att man kan ta privatletioner med henne (eller det visste jag men det va priset jag tänkte säga.. XD) det kostar 250 kr PER GÅNG! Vi får det gratis på skolan.. XD Funderade ett tag på att ta dessa letioner men jag tror inte det längre va? :P hahaha! Hade det inte varit så dyrt så hade jag så klart tagit dem.. ;-)

Idag snöade det massor och jag passade på att ta bilder på snön... Tog dem dock från fönstret på skolan för jag ville inte gå ut i kylan. Tycker inte om snön men har kompisar i florida, australien osv som ville se lite snö. Även svenska kompisar som inte är i sverige utan studerar i ett snöfritt land och saknar snön... Önskar jag kunde byta plats med dem.. ^^


Kallt och enändigt men det är bara och längta tills det är sommar igen.. ;-) hehe.. :P ME LVOE SOMMAREN! svengelska eller vad då? XD
Jag och min kompis Maja pratade engelska hela förmiddagen. Det va superkul! vi gjorde det för att det va så svårt att komma ur det engelska talet efter letionen att vi bara fortsatte...

 Jag och min kompis Nåni (bilden t.v.) ska vara guider på måndag, onsdag och torsdag på skolan. Ska bli sååå kul!
9:orna kommer och ska kolla på skolan och vi ska visa runt. Har fått låna fina skvadern-tröjor som vi ska ha på oss..
Jag ska också gå med Kickan en sväng. Fler bilder på oss guider ska jag försöka fixa nästa vecka! Sen så ska jag och ensamble-gruppen uppträda, ska se om vi kan få lite bilder på det också.. ;-)

Hemma då?? ja, jag och brorsan bakade pepparkakor.. eller.. snarare jag! han kunde inte kavla eller nåt och sen blev han så less på att jag skrek på honom... (okej, kan förstå honom men om man bara gnäller så...) men så jag fick göra klart dem, brände ingen! yey!! :D:D och sen fick jag städa för han skulle minnsan spela dator.. :P heh.. men det gick på 5 minuter att plocka undan då det va okej.. :P

Nej, nu är jag klar för idag. Hoppas att alla får en fortsatt bra dag och att det blir en hääärlig helg! Själv ska jag jobba och sen bara ta det luuungt! Ska försöka spela in lite nya låtar också... hehe.. :P de har ju blivigt sååå gamla alla nu... så nu måste jag förnya hemsidan med andra låtar.. ;-)

Puss och kram på er alla!

Cajsa...

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.