Beatles och sista skoldagen

2007-12-20 | 12:06:55 | Dagbok 2007 |

Hej gullipluttisar! :)
Nu är det Jullov för min del! UNDERBART hääärligt!
Vi gjorde mycke kul igår på skolan. Många har pyzzel sista dagen och, ja det fanns att välja på också. ANnars fanns det karaoke, öppen scen, liknande frågeslinga och mina kompisar satte igång en "ett, två, tre, stjärna" mitt i korridoren. Sen kunde man göra nåt med Gezze och Roger i källaren. Satt jag inte i soffan med kompisarna vid deras lek så stod jag och titta på den öppna scenen när folk uppträdde. Jag ville sjunga och spela en låt men va på tok för hes för det. Susanne (bilden t.v)uppträdde inte heller, kanske att hon gjorde det på lunchen men då missae jag det. Hon är GRYM! Supersnäll och gullig lärare.

När det va dags för fackeltåget kunde jag inte vara med. Ville först inte gå upp till Norra Berget med så ont i halsen som jag hade och jag hade lite brottom om jag skulle hinna vara på prolympias julmarknad också. Jag tog lite bilder på och med kompisar och sen bar det av till prolympias skolgård.
Träffade många vänner som jag inte har haft chansen att träffa på superlänge. SÅ kul! Träffade även lite gamla lärare till mig så som Dennis, Mage och Nina... Mange och jag pratade ett tag, dennis gick förbi lite då och då och hälsade och Nina fick jag en snabb kram av och ett tack för julklappen hon fick av mig. Intressant att veta va? :P


Jag och Moa och Nåni och jag!

På kvällen va det träning. Eftersom att jag hade ont i halsen kunde jag inte träna men jag va med på fotograferingen inför beatles-programmet. Det va superkul!
Jag va klädd i rött men min favoritdräkt va Ellens eftersom att det va Rosa.. ^^ Många gillade dock min... Men det va ganska coola färger på den.
Det va i alla fall kul men otroligt kallt eftersom att det va tunnt tyg och under några foton fick jag, hanna och Felicia stå med knäna i isen och det va väla lite det varmaste precis. Efter bara nån minut kände man i alla fall inte av sina knän.. hahaha!


Efter konståkningen bar det hem. LÅT JULLOVET OFFICIELLT BÖRJA! yey.. :P

Nu har jag äntligen tagit mig in på hemsidan och kan ändra, tack och LOV! Men jag vet inte hur länge det tänkte hålla i sig så jag uppdaterar det jag kan nu sen kommer det väla mer om det kommer mer och då får jag se om jag kommer in då också.. :) Men nu är jag inne i alla fall! :)

Puss och kram på er!

Cajsa..


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.