2dagars-jul

2007-12-26 | 00:03:25 | Dagbok 2007 |

Igår OCH idag va det julafton. Japp, båda dagarna. Vi kunde inte ta med oss alla julklapparna till södertälje så vi hade utdelning av nåra av dem hemma idag istället. Har fått mycke till när jag flyttar hemifrån.  Inte bara så klart. har också fått brännsivor, ljus, lampa, smink, sminkhanddukar, öronmuffar, halsduk, sockar, halsband, te, teskål, sån man lägger lös-te i för att sen kunna få det i vattnet, ett fot-kit, handkräm och 250 spenn. kul kul...
Vi va inte så många på julafton i alla fall.. Det va jag, sara, brorsan, mamma, pappa, mormor, morfar, Moster Ida, Dick, Linda, Stina, Tomas, Natta, Jane och sen hundarna Bellman, Rufus, Lufsen och Skrollan. Inte precis fullt hus men det va kul i alla fall. Vi hade dock julklappsutselning INNAN Kalle Anka och det va lite tråkigt tycker jag. Det ska ju som vara EFTER! Liksom mörkt ute och sent på kvällen så att man går och lägger sig efter. Nathalie och Jane fick sina INNAN de kom till mormor och morfar. DET är trååååkigt! :P Nää, jag är ganska konservativ av mig när det gäller julen. hehe.. :P Jag har mitt sätt att fira det på, precis som alla andra...

Har en massa bilder också från jul men orkar inte lägga in alla. Nåra lägger jag ju in här och var i inlägget... Andra finns på Bilddagboken.

förutom att fira jul i södertälje så målade vi tomtar och busade med vovvarna. Åt massor med julmat också. Nu ska jag varva ner med lite kcal och sen ska jag fasta nåra dagar innan skolan börjar. alltså från den 4:e till 7:e typ.. :P (therese åker den 3:e så jag kan inte fasta medan hon är här...)


Jag diggar den där bilden på Rufus, han är så söt.. ^^ Tomten har jag målat *Stolt*...

Min älskade moster har fått mig att gilla en speciell låt från High School Musical som heter "When there was me and you". Superfin! :P hon har följt med oss hem också.
Ska få låna filmen av Ann också, en kompis. Men nu behöveer jag inte det för jag har sätt den med min moster redan! :) Brorsan och hon är i syrrans rum och ser på 2:an nu men de har på dubbad, alltså svenskt tal och det har jag ingen lust att se på.

I morgon kanske vi ska på stan. I alla fall så ska jag köpa nothäfte med Phantom Of The Opera. Då behöver inte Jacob göra det. Men det är inte säkert att vi ska på stan i morron men om vi ska köper jag den då, annars får det bli nån annan dag. Ska i alla fall ha den.

Ska snart spela in fler låtar också. har inte haft den chansen eftersom att jag haft ont i halsen osv nu ett tag men nu är det mycke bättre! :D

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Måste typ dra. Men ni får ha en god fortsättning och ett gott nytt år!

xo!

Cajsa..


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.