Marie Picasso

2007-12-27 | 16:58:37 | Dagbok 2007 |

Var på birsta City idag. Marie Picasso var där också och jag fick höra henne live och träffa henne. Supertrevlig människa som jag gärna träffar igen.
Träffade henne i lördags också men det blev väldigt snabbt. Fick en autograf på en affisch då men den glömde jag hos mormor och morfar. Syrran skulle ta med sig den hem igen i alla fall! :)


Så kul att träffa Marie. Min moster fick också en skiva signerad och fick ta en bild med henne.

Det va allt jag hade idag faktiskt. Puss och kram på er alla!

xxx

Cajsa..

2dagars-jul

2007-12-26 | 00:03:25 | Dagbok 2007 |

Igår OCH idag va det julafton. Japp, båda dagarna. Vi kunde inte ta med oss alla julklapparna till södertälje så vi hade utdelning av nåra av dem hemma idag istället. Har fått mycke till när jag flyttar hemifrån.  Inte bara så klart. har också fått brännsivor, ljus, lampa, smink, sminkhanddukar, öronmuffar, halsduk, sockar, halsband, te, teskål, sån man lägger lös-te i för att sen kunna få det i vattnet, ett fot-kit, handkräm och 250 spenn. kul kul...
Vi va inte så många på julafton i alla fall.. Det va jag, sara, brorsan, mamma, pappa, mormor, morfar, Moster Ida, Dick, Linda, Stina, Tomas, Natta, Jane och sen hundarna Bellman, Rufus, Lufsen och Skrollan. Inte precis fullt hus men det va kul i alla fall. Vi hade dock julklappsutselning INNAN Kalle Anka och det va lite tråkigt tycker jag. Det ska ju som vara EFTER! Liksom mörkt ute och sent på kvällen så att man går och lägger sig efter. Nathalie och Jane fick sina INNAN de kom till mormor och morfar. DET är trååååkigt! :P Nää, jag är ganska konservativ av mig när det gäller julen. hehe.. :P Jag har mitt sätt att fira det på, precis som alla andra...

Har en massa bilder också från jul men orkar inte lägga in alla. Nåra lägger jag ju in här och var i inlägget... Andra finns på Bilddagboken.

förutom att fira jul i södertälje så målade vi tomtar och busade med vovvarna. Åt massor med julmat också. Nu ska jag varva ner med lite kcal och sen ska jag fasta nåra dagar innan skolan börjar. alltså från den 4:e till 7:e typ.. :P (therese åker den 3:e så jag kan inte fasta medan hon är här...)


Jag diggar den där bilden på Rufus, han är så söt.. ^^ Tomten har jag målat *Stolt*...

Min älskade moster har fått mig att gilla en speciell låt från High School Musical som heter "When there was me and you". Superfin! :P hon har följt med oss hem också.
Ska få låna filmen av Ann också, en kompis. Men nu behöveer jag inte det för jag har sätt den med min moster redan! :) Brorsan och hon är i syrrans rum och ser på 2:an nu men de har på dubbad, alltså svenskt tal och det har jag ingen lust att se på.

I morgon kanske vi ska på stan. I alla fall så ska jag köpa nothäfte med Phantom Of The Opera. Då behöver inte Jacob göra det. Men det är inte säkert att vi ska på stan i morron men om vi ska köper jag den då, annars får det bli nån annan dag. Ska i alla fall ha den.

Ska snart spela in fler låtar också. har inte haft den chansen eftersom att jag haft ont i halsen osv nu ett tag men nu är det mycke bättre! :D

Nu har jag inte så mycket mer att säga. Måste typ dra. Men ni får ha en god fortsättning och ett gott nytt år!

xo!

Cajsa..

Beatles och sista skoldagen

2007-12-20 | 12:06:55 | Dagbok 2007 |

Hej gullipluttisar! :)
Nu är det Jullov för min del! UNDERBART hääärligt!
Vi gjorde mycke kul igår på skolan. Många har pyzzel sista dagen och, ja det fanns att välja på också. ANnars fanns det karaoke, öppen scen, liknande frågeslinga och mina kompisar satte igång en "ett, två, tre, stjärna" mitt i korridoren. Sen kunde man göra nåt med Gezze och Roger i källaren. Satt jag inte i soffan med kompisarna vid deras lek så stod jag och titta på den öppna scenen när folk uppträdde. Jag ville sjunga och spela en låt men va på tok för hes för det. Susanne (bilden t.v)uppträdde inte heller, kanske att hon gjorde det på lunchen men då missae jag det. Hon är GRYM! Supersnäll och gullig lärare.

När det va dags för fackeltåget kunde jag inte vara med. Ville först inte gå upp till Norra Berget med så ont i halsen som jag hade och jag hade lite brottom om jag skulle hinna vara på prolympias julmarknad också. Jag tog lite bilder på och med kompisar och sen bar det av till prolympias skolgård.
Träffade många vänner som jag inte har haft chansen att träffa på superlänge. SÅ kul! Träffade även lite gamla lärare till mig så som Dennis, Mage och Nina... Mange och jag pratade ett tag, dennis gick förbi lite då och då och hälsade och Nina fick jag en snabb kram av och ett tack för julklappen hon fick av mig. Intressant att veta va? :P


Jag och Moa och Nåni och jag!

På kvällen va det träning. Eftersom att jag hade ont i halsen kunde jag inte träna men jag va med på fotograferingen inför beatles-programmet. Det va superkul!
Jag va klädd i rött men min favoritdräkt va Ellens eftersom att det va Rosa.. ^^ Många gillade dock min... Men det va ganska coola färger på den.
Det va i alla fall kul men otroligt kallt eftersom att det va tunnt tyg och under några foton fick jag, hanna och Felicia stå med knäna i isen och det va väla lite det varmaste precis. Efter bara nån minut kände man i alla fall inte av sina knän.. hahaha!


Efter konståkningen bar det hem. LÅT JULLOVET OFFICIELLT BÖRJA! yey.. :P

Nu har jag äntligen tagit mig in på hemsidan och kan ändra, tack och LOV! Men jag vet inte hur länge det tänkte hålla i sig så jag uppdaterar det jag kan nu sen kommer det väla mer om det kommer mer och då får jag se om jag kommer in då också.. :) Men nu är jag inne i alla fall! :)

Puss och kram på er!

Cajsa..

Fortfarande inloggningsproblem

2007-12-16 | 11:44:08 | Dagbok 2007 |

Hejsan alla gullisar!
Har fortfarande problem att komma in på hemsidan och ändra. Hoppas att det fixar sig snart. Det rä precis en månad sen jag uppdaterade sist nu så det är lite tid att jag gör det nu.

Träffade Jill Johnson igår. Helt besatt av hennes singel. :) Hon va supersnäll och jag va upp på scenen två ggr! (det blev fel när vi tog bild tillsammans så hon sa att jag kunde komma tillbaka om det inte blev något och det blev inte det heller, så...

Idag är det meningen att jag ska iväg och sjunga men har suepront i halsen så jag får se hur fan jag gör. Vill verkligen men tänker inte förstöra min röst.
Ska också prata med Jacob som jag ska göra ett "Phantom of the opera"-framträdande med om att jag inte tänker sjunga mer med honom så vida jag inte har tid att värma upp först. (Det är det som har gjort att jag har fått ont.)

Har massor med bilder på G till hemsidan men kan inte ladda upp dem. Får se hur jag gör. Antar att jag måste flytta hela hemsidan.

återkommer om någon vecka eller så...

kramen!

Cajsa..

Uno Svenningsson

2007-12-06 | 21:51:31 | Dagbok 2007 |

Hejsan alla söta ni!
Vet att det va ett tag sen jag skrev sist. Har inte haft så mycket tid när det är en stor uppsats på skolan som ska lämnas in och sen en massa tidningsmöten osv. men jag tyckte att det va dagt nu igen!

Idag träffade jag Uno Svenningsson. Trevlig som attan alltså! Jag och fyra andra var nåra elever från skvadern som fick privelegiet att rigga år honom. Egentligen skulle vi ha varit 8 stycken men tre fattade inte varför vi skulle dit bla bla bla... tja, hade de varit där hade de fått veta och nu kommer de vara lite sotis på oss i morgon. hihi.. ^^
I alla fall så var vi 4 stycken av 5 kvar på slutet och fick träffa Uno, som va lite sen till plats.
Han grev upp oss på sin gästlista och hade Hanna kunnat gå hade jag nu varit på konsert på Uno Svenningsson. Men... jag ville inte gå själv. Åldersgräns på 18 eller om det va 20 men jag kommer in GRATIS! yey!! ^^ Men men.... Kommer vissligen inte så många fler sådana hära händelser men hellre är jag hemma än där alldeles själv.. :P


Var och shoppa en röd tröja för juluppvisningen på konståkningen på lördag..!

I har haft två spelningar på skolan också sen sist jag skrev. KUL, KUL! Har lite bilder som jag kommer lägga upp på sidan så fort det vill funka med mig. Blir lite irreterad på att det inte vill funka riktigt.

Ska försöka skriva igen till veckan som kommer. Hoppas jag i alla fall!

Puss på er!

Cajsa..

"Hohoho säger tomten!"

bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Ingen tävling pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.